Gjennomgang: rc pet products dog collar and leash

Funksjonalitet, holdbarhet og overkommelighet er De tre beste faktorene som hjelper meg med å avgjøre om en hundkrage og bånd vil være riktig for våre kjæledyr. Det er så mange krage og bånd på markedet, noe som gjør det overveldende for kjæledyrseiere å finne det beste alternativet for deres pooch. Jeg testet den RC Pet Products Dog Collar and Leash for å se hvordan det sammenlignet med andre lignende gjenstander.

Dog Collars er ikke bare et mote tilbehør som brukes til å gjøre kjæledyret ditt skiller seg ut på hundeparken. Den rette kragen vil være behagelig for kjæledyret ditt, passe riktig og vær lett for deg å bruke. Du må vurdere justeringspunktene og hvor lett kragen skal sette på og ta av kjæledyret ditt. I denne anmeldelsen av RC Pet Products Collar / Leash combo, jeg vil også dele flere tips om å kjøpe riktig type hund leashes og hunden krage.

Vanligvis bør du tenke på hvordan du skal bruke kragen. Går du din hund hver dag? Vil det for det meste bli brukt som tilbehør for å holde sin identifikasjonskoder? Å kjøpe en hund krage er ikke så lett som det virker. Men med litt planlegging og noen grunnleggende forskning, er du sikker på å finne en krage som vil tilfredsstille dine behov og uttrykke hundens stil.

Når du har funnet den rette kragen, er båndet ganske mye bare et spørsmål om preferanse. Selvfølgelig må du ta hensyn til båndene og velge et alternativ som passer til budsjettet ditt. Annet enn det, bare se etter et bånd med funksjoner som du liker og et håndtak som vil være behagelig å holde mens du går på puppen din.

Se på dette: Hvordan passe en hund krage riktig

RC Pet Products Dog Collar and Leash Review

RC Pet Products Dog Collar and LeashRC Pet-produkter tilbyr et utvalg av krage og bånd, men jeg elsket vannmelonmønsteret til denne for sommeren turer til hundeparken. Kragen og båndet er ganske standard, men de kommer i mer enn 40 forskjellige mønstre.

De er laget i Canada og kommer med en livstidsgaranti. Jeg liker også nicklebelagt maskinvare. Det ser bra ut og forhindrer slitasje. Leashes er tilgjengelige i 3/4 & # 8243; eller 1 & # 8243; Bredder og komme i 4- og 6-fots lengder.

Jeg er glad for å finne ut at kragen var lett å justere, og justeringspenne forblir sikkert på plass.

Jeg ser vanligvis etter krage og bånd som har reflekterende søm eller rør langs hele lengden. Dessverre har disse alternativene fra RC Pet-produkter bare en reflekterende etikett. Hvis du vanligvis ikke går hunden din tidlig om morgenen eller senere på kvelden, kan dette ikke være noe så mye for deg.

RC Pet Products Dog Collar and LeashI min video gjennomgang ovenfor diskuterer jeg de mange forskjellige bånd- og kragealternativene som tilbys av RC Pet-produkter. Du finner mer informasjon om deres produkter på Selskapets nettside.

Du kan kjøpe en RC Pet Products Watermelon Pattern Leash for $ 18 på Amazon. Kragene varierer i pris fra $ 12 til $ 16, avhengig av størrelsen og stilen du er interessert i. Disse RC Pet Products Collars er tilgjengelige i 5 størrelser:

  • Xxs - 1/2 & # 8243; Bredde og passer til halsstørrelser 6 & # 8243; - 9 & # 8243;
  • XS - 5/8 & # 8243; Bredde og passer til halsstørrelser 7 & # 8243; - 9 & # 8243;
  • S - 3/4 & # 8243; bredde og passer til halsstørrelser 9 & # 8243; - 13 & # 8243;
  • M - 1 & # 8243; Bredde og Passer halsstørrelser 12> 8243; - 20 & # 8243;
  • L - 1 & # 8243; Bredde og passer halsstørrelser 15 & # 8243; - 25 & # 8243;

Alt i alt elsker jeg de forskjellige stilene til disse båndene, og kvaliteten er god. Jeg skulle ønske det var reflekterende rør langs hele kragen og båndet, men de er ganske holdbare og synes å være godt laget. Hvis du leter etter en hundesnitt og hundkrage som du kan tilpasse avhengig av sesongen eller hundens personlighet, tror jeg dette alternativet fra RC Pet-produkter er et rimelig valg.

Les neste: Topp 5 mest stilige motehunden krage og tag halskjeder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: rc pet products dog collar and leash