Giveaway: luxepets dog leash, collar and charm ($ 60 + verdi)

Hvis du har en mote fremoverpupp som nyter sportslige de nyeste stilene, kommer denne giveawayen til å gjøre deg begge veldig glade. Luxepets tilbyr et bredt utvalg av krage, leashes og krage sjarm, og vi gir bort et matchende sett. Å skrive inn vår giveaway i dag vil gi deg en sjanse til å vinne denne nydelige prispakken verdsatt til mer enn $ 60!

Luxe Husdyr Dog Leash, Collar and Charm for Dogs Giveaway

Du kan sjekke ut min Gjennomgang av Luxepets Dog Leash and Collar For å lære mer om disse produktene.

Om produktene du vil motta

Kragen som du vil motta er Ashley Designer Crystal Dog Collar i Purple, og det er laget for en hund med en 14-tommers nakke. 4-fots bånd og matchende krage er begge laget av faux skinn, og de har sparkly krystaller.

Luxe Husdyr Dog Leash, Collar and Charm for Dogs Giveaway

Maskinvaren på både kragen og båndet er metall, noe som gjør dem holdbare og ideelle for å holde en liten rase sikkert.

Du skal også få den tilhørende Purple St. Francis krage sjarm til toppen av pakken.

St. Francis er skytshelgen av dyr, så disse sjarmene er ment å beskytte kjæledyret ditt. Det festes til D-ringen på kragen veldig enkelt og kan brukes langs siden-ID-koder. Du kan til og med få baksiden av sjarmen gravert og bruke den som en ID-tag hvis du vil.

Luxe Husdyr Dog Leash, Collar and Charm for Dogs Giveaway

Slik går du inn i Giveaway

Å skrive inn Giveaway er rask og enkel! Bare som vår side på Facebook, og kommentere / liker / dele denne giveawassens innlegg. Du blir automatisk angitt i Giveaway, og vi vil tegne vinneren på 15. januar. Giveaway er kun for amerikanske innbyggere.

Min detaljerte mening om disse produktene kan bli funnet i min Gjennomgang av LuxEpets Collar and Leash eller du ser på videoen nedenfor. Lykke til!

Video gjennomgang av Luxe Pets Collar and Leash

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: luxepets dog leash, collar and charm ($ 60 + verdi)