Giveaway: larz dog products hands free leash system

Hands Free Dog Walking Leases er populære Blant kjæledyrseiere som liker å løpe eller jogge med sin valp. De består av et snor som klippes til bredt belte som sikrer seg rundt handlers midjen. Noen eiere finner dem å være mer komfortable og praktiske enn tradisjonelle hundebånd, men de er ikke egnet for alle.

Larz hundprodukter tar ting til et helt nytt nivå med dette hånden gratis båndsystem som lar deg gå opp til 6 hunder på en gang! Vi gir en heldig leser Mulighet for å vinne disse håndene Gratis Dog Walking System GRATIS!

Seniorer, veldig petite hundeeiere og håndtere som er ustabile på føttene, kan ha problemer med å bruke et håndfri hundesystem. Disse systemene skal også bare brukes med hunder som allerede er trent trent. Hvis hunden din er rambunctious i et bånd, kan han ende opp med å skade deg eller selv hvis du legger ham til denne typen vandringssystem.

Hvis du går eller går med kjæledyret ditt regelmessig, kan du forstå bryet med å prøve å knytte din sko, bytte til en annen sang på iPod eller ta en drink med vann mens du prøver å henge på hundens bånd. Larz hundeprodukter Hands Free Leash-systemet kan hjelpe med disse typer problemer.

Slik går du inn i Giveaway

For å skrive inn denne gratis giveaway for å vinne et håndfri båndsystem fra Lars Dog-produkter, er alt du trenger å gjøre:

  1. LARZ Dog Products Hands Free Leash System GiveawaySOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og liker det, legg igjen en kommentar eller del den.

Husk at du  som vår side for å være kvalifisert. Vi har ofte lesere som kommenterer innlegget uten å likte siden, og dessverre vil det ikke gi deg uberettiget for denne giveawayen og eventuelle fremtidige gaveene.

Etter disse trinnene vil du automatisk legge inn deg for å vinne en håndfri hundesystem fra Larz Dog-produkter, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 15. september!

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE på YouTube!

Hvis du ikke vinner denne gangen, ikke bekymre deg; Vi vil snart kunngjøre en annen giveaway! Du kan sjekke ut vår forrige giveaways for kjæledyrseiere å se hvilke andre produkter som top-tips lesere har vunnet i det siste. Ikke glem å bokmerke siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis hundprodukter som kommer snart.

Gratis hund forsyninger som du vil Motta

LARZ Dog Products Hands Free Leash System GiveawayDette systemet består av en krage for hunden din, et belte for deg og et bånd som forbinder de to. Du vil sikkert legge merke til at kragen er omtrent tre ganger så store mest tradisjonelle hundekrager. Den er designet for å spre kraften fra enhver trekking over et bredere område, noe som resulterer i mindre smerte og en mer komfortabel turopplevelse for kjæledyret ditt.

Det er en martingale stil krage, som også refereres til som en humane choke krage. I utgangspunktet er det laget av to løkker. Den store sløyfen går rundt hundens nakke, og du klemmer båndet til den mindre sløyfen. Dermed, når hunden din trekker på båndet, strammer kragen og korrigerer oppførselen.

Full gjennomgang: Larz Dog Products Hands Free Dog Leash System

LARZ Dog Products Hands Free Leash System GiveawayDet strammer ikke nok til å kvele kjæledyret ditt, men akkurat nok til å lære ham at oppførselen ikke er akseptabel. Den ekstra tykkelsen på kragen forhindrer også at hunden faller hodet i "trekkposisjonen", noe som gjør det vanskeligere for ham å slepe hardt nok til å kaste deg av balanse.

Beltet har tre D-ringer som gjør at du kan feste separate bånd eller andre elementer du måtte ha (for eksempel en vannflaske, hundestøtposer, bilnøkler, etc ...). Den endelige (og viktigste) stykket av systemet er båndet. Som du kan se, har den to bungee-seksjoner som fungerer som støtdempere for hunder som trekker seg.

Du vil også legge merke til i min videoanmeldelse at båndet har tre steder med klipp for å feste til kragen. Det er slik at du kan justere lengden avhengig av dine behov. Du kan bruke den som en heeler-bånd, to tredjedeler lengde eller full lengde på ca 5 meter.

Vinneren av denne giveaway vil motta en stor krage som passer til hunder med en nakkestørrelse på 18 & # 8243; -21.5, & # 8221; et middels belte som passer til håndterer med en midje måling på 34 & # 8243; -42 & # 8243; og en stor bånd som kan støtte hunder som veier mer enn 85 pounds.

Disse hender Free Dog Walking System selger for $ 50, men dette er din sjanse til å vinne en gratis!

Slik går du inn i Giveaway

LARZ Dog Products Hands Free Leash System GiveawayFor å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Å gjøre dette vil automatisk gå inn i Giveaway for et hender Free Leash System fra Larz Dog Products. Vi kontakter vinneren via Facebook etter tegningen. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold.

Vinneren av denne giveawayen vil bli trukket på 15. september, 2018. Denne giveawayen er kun for amerikanske innbyggere.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE på YouTube!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: larz dog products hands free leash system