Lishinu - verdens første intelligente handsfree hundebånd

Hva er en lishinu

Hvor mange ganger har vi gått våre hunder og ønsket at vi hadde en ekstra hånd? Eller fryktet bøyning over for å knytte skoene våre fordi vi kan miste grep på vår hundsamfemmende ledelse? Disse hendelsene er altfor ekte for mange av oss.

Denne situasjonen skjedde med Grega, en av oppfinnere av lishinu, Når hans hund, rød, boltet mens han var ute på en tur. Han klarte ikke å ta tak i båndet raskt nok, og han mistet rødt i fire dager. Etter stress og angst han opplevde, ville Grega ikke ha andre kjæledyrforeldre å lide gjennom samme omstendighet.

Det er da han og hans partner kom opp med Lishinu, en håndfri uttrekkbar bånd som gjør å gå på hunden din & # 8230, en tur i parken. Dette revolusjonerende nye produktet kommer ikke bare til å forandre ansiktet på å gå våre hunder, men våre pooches kommer til å bli tryggere for det også.

I SLEKT: Gjennomgang - Miu Pet Hands Free Walking System og Justerbar krage

Hva er en lishinu

Lishinu er en lett tilbaketrekkbar bånd som faktisk velcros rundt håndleddet for en håndfri måte å gå og kontrollere våre hunder når vi er ute og om. Denne oppfinnelsen er perfekt for ivrige joggere, folk som hele tiden trenger til multi-oppgave eller for de som bare vil Hold hendene unfetered når de er ute med hundens følgesvenn.

Den har en helt og automatisk uttrekkbar, reflekterende 3.5 meter (ca 9.5 fot) Hurtigtrekk og låsedel. Det er knappfritt, så alt du trenger å gjøre er bare å trekke for å tømme ledningen i den andre retningen. Lishinu låser så automatisk som en sikkerhetsbelte, slik at full kontroll over ditt furrige kjæledyr.

I tillegg, når denne båndet låser, skaper det en klikklyd som en hund til slutt kommer til å knytte seg til at båndet blir forkortet opp; Si farvel til de plutselige og joltende chokes på hundens hals.

I SLEKT: The Best Dog Leash Review

Makene tok også hensyn til tider da du trenger for å forkorte hundens ledelse, som når i et overfylt område eller gå gjennom trafikk eller parkeringsplass. De har lagt til et enkelt reflekterende håndtak som utvidelse for å forstå når du trenger å holde fido lukk.

Hva er en lishinu

Neopren og ergonomisk polstret armbånds vedlegg er ikke bare komfortabel, kompakt og praktisk det kan feste til de fleste gjenstander, slik at du kan nyte en pause med hunden din, uten å ha båndet rundt håndleddet ditt. I tillegg kommer den i fire neonfarger og seks fasjonable fargetoner, eller du kan plukke-n`-velger med ditt valg av syv utskiftbare lishinu deksler, så du vil alltid være stylin `.

Pet foreldre raving om bekvemmeligheten de nå har når jogging, fotturer med fotturer eller bruker mobiltelefonene sine når de er ute med sine hundekammerater. Lishinu kommer til å gjøre de andre tungvint og ut-daterte leieavtalen en ting fra fortiden. Dette produktet er bølge-av-fremtiden.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Lishinu - verdens første intelligente handsfree hundebånd