Gjennomgang: myoneleash all-in-one leash, collar and harness

Hver hund eier trenger å kjøpe hunden går forsyninger for deres hundekammerat. Enten du tar din fido ut for daglige jaunts rundt i byen, eller du bare holder ham i bånd for turer til veterinæren, må du ha hunden som går på hånden. De Myoneleash er et unikt produkt som gir en bånd, krage og hundesele alt i ett.

Noen kjæledyr foreldre bruker en krage til å gå sin valp, mens andre foretrekker å bruke en sele. Personlig foretrekker jeg å bruke en sele. De distribuerer noen trekkraft jevnt gjennom hundens bryst. En krage distribuerer bare kraften rundt halsen, noe som forårsaker smerte og kan skade halsen.

Myoneleash er designet for å være en krage, sele og hundebånd alt i ett. Du kan bruke kragen eller selen mens du går på hunden din, og selen fungerer selv som en ikke-trekk sele. Faktisk hevder Myoneleash å være egnet for nesten hver hund!

Fungerte det for vår 70-pund Labrador og vår 30 pund beagle? Hvor lett er det å bytte fra en krage til en sele og tilbake igjen? Sjekk ut videoanmeldelsen ovenfor, og les alle detaljene om denne unike hundebåndet nedenfor.

Myoneleash All-in-One Leash, Collar and Harness Review

MyoneleashDu trenger virkelig å se videoanmeldelsen ovenfor for å se hvordan denne hunden gjøres. Den har en kontinuerlig stropp med en vedlagt justerbar krage. Det er også 2 kontrollklipp som lar deg overgå fra en sele og tilbake til en tradisjonell krage / båndpair.

Leash-stroppen har et håndtak, som ligner på det Nylon Lead. Kragen justerer seg for å passe på en nakkestørrelse, du kan justere posisjonen til begge kontrollklippene takket være deres skyve spenne design.

I min video gjennomgang vil du se de to hengslede D-ringene som gjør at du kan trekke båndet gjennom for å skape selen. Det tar bare omtrent 30-60 sekunder for å skape selen, eller overgang tilbake til en krage.

Når kragen er strammet, vil den ikke stramme videre. Men selen er designet for å stramme rundt hundens bryst hvis han trekker. Denne strammende handlingen vil ikke skade hunden din. Det gjør ham bare ubehagelig nok til å rette opp hans trekke oppførsel.

Min en snorThe Leash som jeg har for min Labrador er en stor størrelse. Det er 1 & # 8243; bred og 10 & # 8242; lang. Det er egnet for hunder som veier mer enn 35 pounds. Det er også en liten størrelse tilgjengelig som måler 3/4 & # 8243; bred og 9 & # 8242; lang. Den er designet for hunder som veier mindre enn 35 pund.

Som jeg nevnte, er Myoneleash allsidig og justerer for å passe alle størrelser / formhund. Dette er flott hvis du har flere kjæledyr. Det er også et godt valg hvis du har et kjæledyr med en unik bygg. For eksempel har boksere en tendens til å ha en dyp bryst, men en veldig slank midje og nakke.

Boksere, og andre hunder med en unik bygg, kan være vanskelig å passe med en tradisjonell hundesele. Denne patentanmeldte designen kan brukes til å danne:

  • en krage og snor
  • en sele med tilbake kontroll klipp, krage og snor
  • en sele med brystkontroll klipp, krage og snor
  • en sele og bånd (ingen krage)
  • en glideledning
  • En justerbar lengdebånd

Du kan også mote det rundt midjen din for å gjøre en håndfri bånd! Det tar litt tid å bli vant til å justere dette produktet og bytte fra en sele til en krage osv. & # 8230; Men etter at du har gjort det noen ganger, blir det lettere. Jeg vil anbefale å se videoen gjennomgangen og praktisere et par ganger før du tar hunden din med å bruke denne kragen, sele og bly combo.

MyoneleashMyoneleash er tilgjengelig i svarte eller blå farger. Uansett hvilken størrelse eller farge du velger, selger den for $ 29.95 på selskapets nettside. De inkluderer også gratis frakt i U.S.

For et 3-i-1-produkt, ville jeg definitivt si at Myoneleash er en god verdi for pengene. Vi har hver dag å gå seler og bånd for hunden vår, men jeg finner det fortsatt gunstig å holde myoneleasset i vårt kjøretøy. Det kommer i veldig håndtak når vi reiser, og jeg vil ikke holde en voluminøs sele på våre valper.

Pluss, jeg liker virkelig at vi kan bruke dette produktet til alle våre hunder. Vi har til og med brukt den til å besøke hunder. Det er et flott verktøy å ha på hånden for enhver kjæledyrseier.

Les neste: 15 hunden går farer og sikkerhetstips

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: myoneleash all-in-one leash, collar and harness