15 Hunden går farer og sikkerhetstips

Det kan ikke unngås - ta din pooch for turer hver dag er nødvendig som en treningsrutine, for badferier og spilltidsaktivitet. Men daglig hunden går, spesielt når du bor i en by, kan utgjøre sine egne farer, noe nytt og til og med veteran kjæledyrseiere noen ganger glemmer.

Profesjonelle hunden vandrere har nevnt før om alle de potensielle farene som lurker rundt, poserer risikoen for både hunder og eiere. Som kjæledyrseier, må du øve hundens vandringssikkerhet og ta forholdsregler. Her er 15 hunden som går farer å vurdere og hvordan å holde deg borte fra disse problemene.

Utmattelse Fare hos hunderUtmattelse

Hvis du har en eldre hund, en arthritisk hund, eller hvis poochen din ikke er i den beste formen på livet, er utmattelse en ekte fare. En sliten hund er en god ting, men en overarbeidet hund er i fare, Ifølge dyreforskere. Pass på at på lengre turer er Fido trygt fra å bli overarbeidet, spesielt hvis han er eldre.

Her er hva du må gjøre:

1. Få en fysisk

Din veterinær skal fjerne hunden din for enhver ny aktivitet, spesielt hvis du har en veldig gammel eller en veldig ung hund. Om nødvendig, ha noen antiinflammatoriske eller smertestillende medisiner på deg for å hjelpe deg å holde deg komfortabel under turen. Selv å få en fysisk selv, kan ikke være en dårlig ide hvis du ikke har trent regelmessig.

2. Start sakte

Akkurat som du ikke ville kjøre en maraton neste dag etter at du har bestemt deg for å gjøre det uten forberedelse, bør du ikke sette for mye trening på hunden din også. Start med korte turer og arbeid deg opp til lengre avstander.

Dette gjelder for unge valper, senior eller overvektige hunder, de som gjenoppretter fra operasjoner eller sykdommer. Hold tempoet ned og gradvis øke det med hver ekstra tur.

3. Hold deg hydrert

Både deg og hunden din trenger å holde seg hydrert, spesielt i varmt vær siden risikoen for heteslag er mye mer alvorlig. Når du vet at du går en lengre tur, har du alltid en flaske vann for deg og din hund, eller ta en bolle med deg hvis hunden din ikke er trent til å drikke ut av flasken. Det er spesielle Hunden vannflasker som gjør det enkelt for både eieren og hunden.

Trafikk farer for hunderTrafikk

Den største faren som alltid er til stede for kjæledyrseiere som bor i byer, er biltrafikk. Det er ingen offisiell statistikk av hvor mange hunder som er rammet av biler, men fra nyhetssteder vet vi at det har vært mange ulykker, og når det gjelder alle dyr, viser statistikken at bilene er Nummer en morder i U.S. Et øyeblikk av ikke å betale oppmerksomhet kan resultere i at poochen din blir rammet av en bil.

Her er hva du må gjøre:

4. Velg riktig utstyr

Når du plukker en hundesnitt, er det avgjørende at du velger kvalitet og pålitelig materiale som bomull, lær eller nylon. Leash skal være 4 til 8 meter lang. Unngå å bruke en uttrekkbar hundesnitt fordi de tillater hunden din for mye frihet og mindre kontroll for deg.

De fleste uttrekkbare båndene belønner også hunden din for å trekke siden de utøver trykk på kragen. Også, du vil ikke kunne rulle i båndet raskt hvis hunden din lunges på andre hunder eller folk.

Ideelt sett A hundesele Er det du må bruke i stedet for et bånd, av flere grunner: (1) Det gir mer kontroll for deg, (2) det er mer behagelig for hunden, (3) det er mer trygt og mindre skadelig enn hundebånd, Ifølge studier. En hundesele kan også være reflekterende, noe som gjør pooch mer synlig nær trafikk.

Pass på at alle hundens walking utstyr fungerer som det skal. Kontroller båndet eller selen for eventuelle manglende deler eller tårer, og sørg for at sele eller kragen er riktig montert. Feilaktig passform kan være den avgjørende faktoren når det gjelder trafikkulykker. Og noe annet utstyrsfeil kan være grunnen til at poochen din kommer bort fra deg, ofte rett inn på den travle gaten.

5. Velg en stille rute

Det er bedre å være trygt enn beklager. Gå en tur i nabolaget ditt eller ta hunden din til en lokal hundepark hvor han kan løpe og ha det gøy uten snor eller sele.

Unngå travle gater med tung trafikk og mange lyder som kan opphisse hunden din, eller gjøre ham engstelig og stresset. Hvis du vil utforske nye veier og stier, gjør du det bedre på egen hånd for å gjøre deg kjent med området før du bringer hunden din sammen.

6. Følg trafikksikkerhetsregler

Det sier seg selv at det ikke er riktig tidspunkt å være opprør i nærheten av trafikk når du har din pooch ved din side. Følg reglene, ikke jaywalk, og gå på fortauet når du kan.

Hvis det ikke er noen fortau på ruten din, gå på venstre side av gaten, slik at du kan møte den motgående trafikken, og holde hunden din til venstre og uten å tillate ham for mye frihet.

7. Bli synlig

Hvis du planlegger å gå på en kvelds tur eller du kan holde deg ute når kvelden faller, slites reflekterende klær selv, og få en reflekterende hundkrage, bånd og / eller sele for din pooch, så dere begge kan være synlige for drivere. Det er LED-krage Du kan bruke som gir mest synlighet. Du kan også ta med en lommelykt med deg for disse anledninger.

Aggressive hunderAndre hunder

Du vil mest sannsynlig møte andre kjæledyrseiere med sine hunder på turen, og det kan noen ganger føre til altercations. Det har vært Mange rapporter av dårlig kjæledyr eieradferd som setter hver part involvert i fare.

Trenere lærer nå hundeeiere hvordan man skal oppføre seg i disse tilfellene, fordi flere mennesker møter gåskader. Selv om hunden din ikke er aggressiv og ikke en fare for andre, er dette ikke nødvendigvis tilfellet med andre hunder, og det er bedre å være forberedt.

Her er hva du må gjøre:

8. Unngå andre hunder

Hvis du ser en hund som kommer deg, om det er en bortfall av seg selv, eller en hund som går med eieren, er den sikreste tingen å gjøre, å bevege seg ut av veien. Selv om den andre hunden virker avslappet og vennlig, kan ting raskt endres fordi dyr er uforutsigbare. Bare les disse hundepark horror historier om de mest uventede tingene som skjer.

9. Se på deres oppførsel

Hvis du kommer over en annen hund, hold øye med kroppsspråket til begge hundene. Barred tenner, faste stillinger og ører trukket tilbake eller fremover er gode indikatorer for aggresjon hos hunder.

Hund kroppsspråk Guider har alt det grunnleggende forklart. Få hundene fra hverandre så snart du merker dette. Også ikke stram taket på båndet, siden det kan sende et signal til din pooch at noe er galt og øker spenningen.

10. Vær forberedt på endring

Selv om du prøver ditt beste for å hindre en kamp, ​​vil hunder være hunder, og dette kan fortsatt skje noen ganger. Hvis din fido kommer inn i en kamp med en annen hund, er det en måte å håndtere dette på trygt og effektivt.

Prøv å sette en barriere mellom dem. Det er en god ide å ha pepper spray med deg siden det kan være en svært effektiv måte å bryte et par kamphunder uten å risikere en skade (eller bedre ennå, et kjæledyr safe hunden repellent). Vann kan fungere bra også, så ha en flaske med deg til enhver tid for å helle vannet på å kjempe hunder om nødvendig.

Farer ved å miste en hundBli borte

Hunder blir tapt hele tiden. En 2012-studie fant det om 15% av eierne har mistet en hund, Og mens det ikke er noen offisiell statistikk for en rekke tapt hunder, er det estimerte tallet i millioner.

For å unngå dette, sørg for at hundens walking utstyr er fullt funksjonell, ellers kan hunden din komme vekk fra deg og gå seg vill. Men selv når du gjør alt for å hindre dette, kan hunder noen ganger slippe ut av sine krager eller til og med løpe bort med utstyret på, spesielt hvis noe skremmer dem.

Her er hva du må gjøre:

11. Bære IDS

Både deg og hunden din skal bære identifikasjon. Du kan (og skal) plassere en ID-tag med hundens navn og telefonnummeret ditt på kragen hans. Collar Tags er flott for rask identifisering av et kjæledyr. Men både krage og ID-koder kan gå seg vill, så det er godt å ha et "sikkerhetsnett" i form av en mikrochip.

Aspca-eksperter fra ovennevnte studie Forklar betydningen av mikrochipping våre hunder. Microchip er satt inn under hundens hud og bærer ID-informasjon som kan nås med bestemte skannere.

De fleste av veterinære sykehus, pund og redningsanlegg har disse skannere, og du vil få bedre sjanser til å gjenforenes med din tapt hund hvis du mikrochip ham.

12. Ta med lommelykt

Ta med en lommelykt med deg på dine daglige hundsturer. Du kan gå seg vill hvis du går i løpet av natten borte fra hjemmet, eller i vintermånedene når det blir mørkere tidligere. Når du har en hund selv, er det bare så mye mer komplisert. Selv en liten lommelykt som passer inn i en liten jeanslomme, kan lagre eller kjæledyrets liv eller forhindre noen problemer.

Farer med varmt eller kaldt værVærforhold

Å gå med hunden din i ekstreme værforhold utgjør en tonn av sine egne risikoer, og dette kan føre til at hunden din blir syk eller skadet. Ta forholdsregler hvis du planlegger å gå din fido når det er altfor varmt eller mye for kaldt ute.

Her er hva du må gjøre:

1. 3. Forbered deg på kaldt vær

Gå på din hund om vinteren er annerledes enn noen annen tid på året, spesielt hvis du bor der du får snø og is. Hvis været utenfor er for kaldt, og du går for en lengre tur, må du sørge for at poochen din blir varm. Du kan sette på en doggy genser eller en frakk på din fido.

Hvis du har en rase som er naturlig "kledd" for kaldt med en tykk pels, som en husky eller en malamute, vil dette ikke være nødvendig. Hva er enda viktigere, er å holde hundens poter sunne. Vurder å få det hund vinter støvler, spesielt hvis det er snø og is på din sti - dette kan skade kjæledyrets poter.

14. Forbered deg på varmt vær

Igjen, værforhold som er for varme, er ikke bedre enn kalde måneder. Hold hundens poter trygge med sommeren hundesko. Mens de kan holde føttene varme om vinteren, isolerer de varme og kan holde hunden din kule om sommeren, fordi asfalt er varmt og svært skadelig for Pet Paws.

Hvis du kan, ta din fido en tur tidlig på morgenen eller om kvelden for å unngå ettermiddagstemperaturer som er altfor varme. Og husk å holde hunden hydrert.

15. Planlegg ruten din

Hvis du planlegger å gå hunden din i ekstrem vær, er det godt å forhåndsplanlegge ruten din på forhånd og unngå uforutsigbare situasjoner og farer. Når du vet hvor det er, kan du unngå å gå hunden din på is og snø om vinteren, og unngå å gå på varm betong om sommeren.

Kontroller også hundens poter etter hver tur, uavhengig av været, for å sikre at det ikke er noen kutt eller blåmerker på hans poter. Hund pote helse er viktig, men er ofte av de mest ignorerte aspektene av hundesorg.

Les neste: 8 tips for å gå hunden din trygt hver eneste dag

Ønsker å dele dette?

Dog walking dangers kjæledyr eiere må være klar over

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Hunden går farer og sikkerhetstips