Dog paddle 101: mindre kjente basseng farer for hunder

Når vi er ute på stranden Eller nyter våre naturskjønne elver og innsjøer, det er ganske vanlig å se hundene og nyte våre fantastiske vannveier sammen med sine elskede eiere. Men for noen spesifikke hunderaser og andre unike forhold, spruter rundt og svømmer med våre kjæledyr, kan være farlig. Det er mange basseng farer for hunder at du må være oppmerksom på for å holde kjæledyret ditt trygt i sommer.

For hunder som er utsatt for Brachycephalic Airway Syndrome (eller Bas), formen på hodet og snuten kan gjøre svømming vanskelig eller til og med dødelig. Det antas at mange hunder med bas har kjøpt denne tilstanden fra overavd. Noen av disse rasene inkluderer Bull Terriers, Pugs og Boxers.

Som mennesker søker å ha hjørnetenner med kortere snouts, bredere panne og flaterte ansikter, dette har skapt pustevansker og andre problemer med utviklingen disse typer hunder. Andre raser bryr seg ikke mye for vannet heller. Det er ikke bare kjæledyrets fysiske egenskaper som kan påvirke sin sikkerhet i bassenget.

I SLEKT: Hunder i bassenger og hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt

Dog Paddle 101: Mindre kjente basseng farer for hunder

Basseng farer for hunder

Hunden ut av vannet

Mens vi alle har en god tid som spruter rundt og svømmer under sommersolen, glemmer vi noen ganger på overflatene som omgir våre bassenger. Betong og røde murstein, vanligvis sett og installert ved bassenget, kan bli stikkende farer under solens kraftige stråler.

Jeg er sikker på at du har hørt uttrykket, "Det er så varmt der ute, du kan steke et egg på fortauet," og det samme gjelder for sementet og andre materialer som omgir Mange svømmebassenger.

Undersøkelser har vist, Det på en gjennomsnittlig sommerdag, når kvikksølvet stiger til 95 ℉, når temperaturen på sement eller betongflater når en stikkende 125 ℉ og røde murstein kan komme inn i en blærende 135 ℉. På disse prisene kan de være smertefulle og forårsake skader på deres følsomme poter.

Pass på at kjæledyr ikke bruker en uvanlig mengde tid utenfor bassenget. Enten de svømmer eller ikke, vær sikker på at de har et komfortabelt sted i skyggen for å slappe av og slappe av sammen med et teppe, pute eller en annen kul overflate for å slappe av vekk fra bassenget.

I SLEKT: Hvordan forberede hunden din til sommeren

Grillforbud for hunder

Grillforbud

Ingenting sier sommer som en bakgårdsgrill, spesielt i nærheten svømmebassenget. Men denne morsomme hendelsen kan komme med noen skjulte farer for våre vandrende hjørnetenner.

Tenk på en pjokk som løper rundt med en deilig barbequed kyllingben eller en fløy som lett kan bli snagged av en forbipasserende pooch. Vi vet alle at kyllingbenene kan splinte og forårsake en rekke forskjellige interne skader for en hund.

Her er noen andre ting vi alle skal være på utkikk etter under våre familievennlige cookouts:

  • Søppelbeholdere - Sørg for at alle utendørs søppelkasser kommer ledsaget av et tett passende lokk, slik at Fido ikke hjelper seg til noen frie rester som kan forårsake magesykdom og mange andre uforutsette farer for våre hunder.
  • Mat som ligger rundt - Samme som ovenfor. For noen hunder kan de ha allergier, andre bivirkninger eller bivirkninger etter å ha brukt menneskelig mat på ethvert nivå, om det var en enkel nibble eller en fest som forekommer på en gjenværende plate igjen uten tilsyn.
  • Fruktsalat - Friske fruktsalater, som ofte finnes på disse cookouts, kan være en sunn godbit, spesielt vannmelon, men deres frø er usunn for alle dyrene. Druer og rosiner er også giftige, sammen med nøtter, spesielt Macadamia, som kan forårsake en rekke helsefare.
  • Chips og dips - Disse populære side retter er allestedsnærværende på enhver sommerkoke, men de kan presentere en rekke forskjellige farer for hunder. Bortsett fra det høye saltinnholdet som finnes i sjetonger, kan deres tilhørende dips inneholde avokado, hvitløk, løk og en rekke andre ingredienser som inneholder visse toksiner som er farlige eller dødelige for kjæledyr.
  • Desserter - Vi vet alle at sjokolade er farlig for en hund, men noen sukkerfrie dessertvalg kan inneholde xylitol som kan være dødelig for et kjæledyr, selv om det er forbruket i små doser. Bare en bit av denne søtningsrediensen kan være giftig eller til og med dødelig for en hund.
  • Fyrverkeri - Bortsett fra mat, fyrverkeri, en populær festlig favoritt, mislikes ofte av hunder på grunn av deres ørepiercing lyder og ødeleggende eksplosjoner. Men smaken eller duften av dem kan være enda farligere.

Som mange av oss vet, vil hunder legge praktisk talt noe i munnen, og hvis disse blir igjen som ligger rundt etter bruk, kan de lett bli luktet eller forbrukes av en nysgjerrig hund. Full av toksiner og giftstoffer, Pass på at disse er trygt avhendet før en hund kan komme i kontakt med dem.

I SLEKT: 5 beste bassenget flyter for hunder å svømme på

Overflate suffrage for hunder

Overflate suffirage

På disse varmere nivåene, kommer i kontakt med disse overopphetede lekeområdene, krysser ikke bare terskelen av smerte, men det kan også forårsake noen alvorlige skader.

For eksempel, ved 120 ℉ kontakt med disse overflatene blir smertefulle for huden, men i en økning til 140 ℉, skader, brenner, arrdannelse og permanent skade er mulig etter bare ett minutt.

Mens det ikke nødvendigvis er en pool-time tips, de samme advarselen ringer sant når det gjelder vandre våre hunder På disse varme overflatene. Svart asfalt er enda farligere med en utvendig temperatur i samme grad (95 ℉), denne felles veibanen stiger til en torturende 140 ℉. Med mindre du skal gå barfot med din beste venn, bør du vurdere i det minste å føle overflaten før du tar en spasertur.

Mens vi alle er klar over farlige, mer vanlige varme-relaterte situasjoner når det gjelder omsorg for våre kjære hjørnetenner, som å forlate dem i en varm bil, blir andre farer ofte oversett. Sjekk ut denne infografiske nedenfor for andre tips om å ha en trygg og sane sommer med våre firbente venner og familie rundt bassenget.

Hunden basseng farer

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dog paddle 101: mindre kjente basseng farer for hunder