20 Beste svømming hunder raser

De fleste vet at Golden Retrievers og Labrador Retrievers er flotte på svømming, men det er sannsynlig fordi disse er noen av mest populære raser Vi ser ofte i nærheten av innsjøer og svømmebassenger. I sannhet er de ikke de eneste, så vi har samlet en liste over 20 beste svømming hunder som kan komme inn i OL i svømming.

Hvis du er en aktiv person som elsker utendørs eller bor ved sjøen eller stranden, ved å vedta en hundekammerat som ikke er redd for vann, er det sannsynlig en god ide. Det er sant at flertallet av hunder kan finne ut hvordan de skal svømme hvis de ender i et vann, men faktum er at ikke alle av dem faktisk er gode svømmere. Så her er de 20 beste svømminghundene som sannsynligvis passer perfekt til din livsstil, og holder deg til firmaet i nærheten av vannet uten at du trenger å bekymre deg for hunden din drukning.

Les også: Vannforgiftning hos hunder - hva du må vite [Infographic]

Topp 20 beste svømming hunder

Chesapeake Bay Retriever Swimming Dog
Chesapeake Bay Retriever

1. Chesapeake Bay Retriever

Det er bare rettferdig å starte den beste svømmehundlisten her. Med ordet "Bay" og ordet "retriever" i navnet, vet du at hundene i denne rasen må elske vann. Enhver eier av Chesapeake Bay Retriever forventet for dem å bli inkludert i denne listen over beste svømming hunder fordi de vet hvor spennende disse kjæledyr handler om å besøke innsjøer og strender.

Fordeler - En quintessential jakthund, "Chessie" kan spore og hente. De elsker vannet og har en vanntett frakk laget bare for det formålet.

Ulemper - Stædig og tålmodig, en eier av denne rasen må ha tid og kunnskap til å trene denne hunden til høyre, eller det vil gjøre sine egne ting. De er heller ikke glad i fremmede. For å unngå aggressivitet, trenger denne hunden hyppig sosialisering.

Portrett av en barbet svømming rase
Barbet

2. Barbet

En annen mindre kjent hund rase i adopsjonssentre, vil Barbet være på en hvilken som helst liste over beste svømming hunder for en god grunn. Også kjent som den franske vannhunden, er Barbet en "No Shed" rase som elsker vann og svømmer fremfor alt. Hvis du har en Dog Pool, Du vil definitivt finne barnet ditt der i det meste av dagen.

Fordeler - Sosial og vennlig, denne rasen er flott for familier, hundeparker og familiegjenforeninger. Ikke bare elsker de vann, men de er smidige og gjør det bra på hindringskursene.

Ulemper - Disse puffballene har ganske mange grooming behov. De må børstes, deretter badet, så blåst tørr. Også deres negler vokser raskt og trenger hyppig klipping.

Denne beagle er klar til å svømme
Beagle

3. Beagle

Disse mindre dimensjonerte hundene kan snuse ut stien og vil klatre, skyve, og til og med svømme hvor som helst for å finne sitt byttedyr. Beagles er kjent for sine mange interesser, om det er jakt, løp, leker eller svømmer. Eiere av denne poochen vet allerede at Beagles tar til vannet naturlig og er anstendige svømmere.

Fordeler - Beagles er en hunds hund. De elsker å jage dufter, grave, svømme, bark og hylle. De er lykkeligste på en gård eller et sted de bare kan være en hund. Vennlig og utgående, de møter aldri en hund, barn eller fremmed som de ikke liker.

Ulemper - Hvis du ikke har tid til daglig mosjon og mental stimulering, er dette ikke rasen for deg. De er energiske og trenger mange spill ganger og tygge leker.

Amerikansk vann spaniel svømming rase
American Water Spaniel

4. American Water Spaniel

Opprinnelig oppdrettet og utviklet i elven Valleys av Wisconsin, ble AWS først anerkjent i tidlig på 1900-tallet. American Water Spaniel er en av de mest Sjeldne hunderaser Vi har i dag, og rasen har svømmet siden dens oppfatning. Denne tilstanden hunden til Wisconsin er hovedsakelig funnet i Great Lakes-regionen.

Fordeler - energisk og ivrig etter å behage, disse valpene er flotte for aktive familier. Jakt, fotturer og camping er egnede aktiviteter for denne rasen.

Ulemper - Ikke laget for leiligheter og små meter, den amerikanske vannet Spaniel trenger plass til å kjøre. Mens de er flotte i menneskelige familier, liker de vanligvis ikke andre hunder eller fremmede.

Boykin Spaniel Svømming Dog Breed
Boykin Spaniel

5. Boykin Spaniel

Opprinnelig avlet i Sør-Carolina, begynte Boykin Spaniel Breedes grunnlag med en bortgående hund, ifølge klubbens Historie side. Med spaniel og retriever i grunnlaget, kan denne rasen ikke hjelpe, men elsker å svømme og de er en av de beste svømminghundene du kan adoptere akkurat nå.

Fordeler - En all-around fuglhund, Boyin Spaniel er glad i å løpe terrenget og svømme Bayou. De er søte natured mot barn og gjør gode familiehunder.

Ulemper - Denne valpen trenger å pusse flere ganger i uken for å bli ren og mat fri. Hvis du ikke er en utendørs person, er dette ikke rasen for deg.

Cocker spaniel svømming og lek i vann
Cocker Spaniel

6. Cocker Spaniel

Selv om Cocker Spaniel er verdsatt som en følgesvenn i disse dager, beholder den fortsatt alle sine jakthundegenskaper, inkludert en kjærlighet til vannet og å være en av de mest verdsatte og respekterte Jakt hunder der ute. De er anstendige svømmere og liker å tilbringe tid ved vannet når som helst du tilbyr muligheten.

Fordeler - Disse sunne hundene kan fortsatt brukes som en jakthund. De er lett trenbare og kan leve som en følgesvenn i en leilighet så lenge de utøves regelmessig.

Ulemper - Grooming behovene til denne firbenede vennen er ganske tunge. Populariteten til denne rasen førte til usikre avlspraksis. Dette, i sin tur, har ført til nervøse, aggressive og sjenerte dyr. Pass på at din nye valp kommer fra en legitim hund oppdretter.

Curly-Coated Retriever Dog Svømming og Spiller
Curly-Coated Retriever

7. Curly-Coated Retriever

Liknende i utseende til en annen krøllete hund kalt "Chessie", er denne rasen ikke den du ofte ser på urbane gater. Krøllete belagt retriever, ofte forkortet som "CCR", er en stor jakthund som har gjort veien til konkurranser og bakgårder (med bassenger), også.

Fordeler - Disse hjørnetenatene har en uvanlig frakk som fortsatt er lett å ta vare på. Kåpen deres er vanntett, og de kan lett riste av den våte etter en fin svømmetur.

Ulemper - Hunder i denne rasen blir kjedelig lett. En kjedelig hund blir høyt og ødeleggende. Den krøllete belagte retrieveren gjør det beste i aktive familier.

Drentse Patrijshond er en av de beste svømminghundene
Drentse Patrijshond

8. Drentsche Patrijshond

Den "nederlandske partridgehunden" er kjent som "Drent". En spaniel-type jaktpistolhund, Drentsche Patrijshond (eller Drentse Patrijshond) Caner elsker å bli våt og er noen av de beste svømming hunder der ute. Først anerkjent tilbake i 1943, Rasen har vært en felles alliert til jegere til denne dagen.

Fordeler - Lojal og følsom, Dridsche Patrijshond er lett å trene. En all-around farmhund, denne firbenede vennen er ikke bare for jakt. De kan holde området klart av skadedyr mens de fortsatt er en stor familiehund.

Ulemper - reservert og skeptisk, medlemmer av denne rasen må trent og sosialiseres for å unngå å være altfor aggressiv med folk de ikke vet. Dette er aktive hunder. De er ikke for leiligheter og små meter.

Engelsk setter er i ferd med å svømme
Engelsk setter

9. Engelsk setter

For det meste kjent som en pistolhund, har denne hunden mange ferdigheter, inkludert svømming og akutt luktesans. Som fundament lager for mange andre raser, har den engelske setter lenge blitt verdsatt for sin evne i vannet, så vel som på land, og ingen liste over de beste svømminghundene kan gå uten denne populære pistolhunden.

Fordeler - Denne hunden er vennlig og behagelig med alle og alt det møter. Det er en multi-purpose hund som kan sette, peker, hente og konkurrere.

Ulemper - Sensitiv og litt trengende, disse hundene liker ikke å være alene. De ønsker å være involvert i familielivet til enhver tid.

Irsk setter spiller aktivt i vannet
Irsk setter

10. Irsk setter

Øyeblikkelig gjenkjennelig takket være populære hundematranker og TV-annonser, er den irske setteren en av vakreste hunderaser der ute på grunn av sin luksuriøse røde frakk. Men ikke bekymre deg, denne hunden gjør fortsatt en flott svømmingspartner og nyter å tilbringe tid i vann. En irsk setter vil ikke være bekymret for å få det vakre håret vått.

Fordeler - Denne hunden er en flott familiehund. Du kan heller ikke gå galt med å bringe denne poochen til cookouts og campingplasser. Det er glad og vennlig med noen når som helst.

Ulemper - Sensitiv og sosial, hunder i denne rasen kan utvikle separasjonsangst. De er ganske aktive og trenger mange daglige øvelser for å unngå å være ødeleggende.

Irsk vann spaniel - en flott svømming hunder
Irsk vann spaniel

11. Irsk vann spaniel

Som andre kandidater på denne beste svømmehundlisten, er det irske vannet Spaniel en annen som forventes å bli inkludert. Den har et krøllet vannbestandig frakk, men kappen er også lang. En av de eldste spaniels i eksistens, denne bestefaren elsker vannet og ville ikke være lykkelig uten regelmessige svømmer i bassenger eller innsjøer.

Fordeler - Uavhengig og robust, disse valpene gjør det bra med litt tid alene. De kan også tåle mange forskjellige temperaturer og forhold. Deres webbed føtter er en stor karakteristikk for svømming.

Ulemper - Disse utendørs kjæledyr trenger plass til å løpe og være gratis. De gjør det ikke bra å være under noens tommel. De er utsatt for flere genetiske sykdommer. Sørg for at din nye valp kommer fra en anerkjent oppdretter.

Lagotto Romagnolo spiller i et basseng med vann
Lagotto romagnolo

12. Lagotto romagnolo

Hvis du begynner å se trenden med krøllete strøk på hjørnetenner som elsker vann blant alle disse beste svømminghunderkandidatene, vil dette ikke skuffe. Lagotto Romagnolo er en annen sjelden rase som elsker å svømme og har et kapp av tette krøller.

Fordeler - Ikke en jakthund, denne rasen er likevel en sporty, robust en. Laget for å skure det italienske landskapet for trøfler, disse kjæledyrene er flotte for den utendørsfamilien.

Ulemper - Denne uavhengige, reservert hunden må være godt sosialisert i en tidlig alder for å gjøre en god følgesvenn hund. De krever ikke mye fra sine eiere, men kan bli aggressive hvis de er igjen til sine egne forsvar.

Newfoundland hunder er noen av de beste svømmere der ute
Newfoundland hund

1. 3. Newfoundland hund

Mens du kanskje ikke tenker på denne gigantiske hunden (ofte veier over hundre pund) som en god svømmer, er de faktisk! Newfoundland hunden rasen ble opprinnelig opprettet for å hjelpe fiskeren med nettene sine og også utføre vann redning. I dag, det er det som de er mest kjente for.

Fordeler - Dette firbenede familiemedlemmet er beskyttende, men fortsatt vennlig. Når rundt barn, er de veldig observante og vil vanligvis hjelpe familien på noen måte.

Ulemper - Ved 100-150 pounds er disse hjørnetenatene ikke billige å beholde. De trenger rom for å strekke seg helt ut noen ganger om dagen. Hvis du ikke har sikker tilgang til vann, så vurder å få en annen rase. Disse dyrene ville ikke være lykkelige uten en vanlig svømmetur.

Nova Scotia Duck tolling retriever drømmer om å gå for en svømmetur
Nova Scotia Duck tolling retriever

14. Nova Scotia Duck tolling retriever

Opprinnelig kjent som Little River Duck Dogs, kan denne fuglhunden ikke få nok av vann. Hvis du er en vanlig svømmer og trenger en venn som vil elske vannet så mye som du gjør, er Nova Scotia Duck Tolling Retriever en av følgesvennene på denne beste svømmehundlisten du bør først se på.

Fordeler - Ordet tolling betyr å lokke. Disse hjørnetenatene lokker ikke bare deres byttedyr, men også familien de bor sammen med. Disse energiske hundene er vennlige. De har også en lett å ta vare på frakk.

Ulemper - Som mange raser på denne listen, er disse hundene robuste og energiske. De trenger en aktiv familie og god tid utendørs.

Otterhound er en av de beste svømming hunder
Otterhound

15. Otterhound

En annen av de sjeldneste raser i verden, Otterhound er fortsatt verdsatt av mange mennesker for sine ferdigheter og evner. De er en veldig aktiv hund rase og nyte mange utendørsaktiviteter, inkludert svømming. De er litt utsatt for felles problemer, så hvis du har et basseng eller gå båtliv, sørg for å gi dem en vann rampe for enkel tilgang.

Fordeler - Disse boisterøse hjørnetenner er underholdende og hjertelig. Full av spunk og kjærlighet, de gjør et flott tillegg til den aktive familien.

Ulemper - Med et frakk som er lang og shaggy, trenger denne valpen ganske grooming. Mens intelligente, er disse hundene uavhengige og stædige. De trenger mer enn en weekend trener.

Portugisisk vannhund ber om å ta en svømmetur
Portugisisk vannhund

16. Portugisisk vannhund

Det tradisjonelle kuttet på denne hundens pels er å sørge for at den har hoppet for å holde hodet over vann. Det er ikke en overraskelse å se portugisisk vannhund på denne listen over beste svømming hunder fordi de bokstavelig talt bodde i vannet. Tilbake på dagen, inkluderte jobbene sine svømmemeldinger til andre båter og kysten, hentet nettene og tapt takle, og wrangling fisk.

Fordeler - Hvis du vil ha en hund som er utmerket i å svømme i store vannkropper, er denne perfekt for deg. De har webbed føtter og ble designet for det frie vannet i Atlanterhavet.

Ulemper - Det vil langt krøllete håret bli børstet nesten daglig eller klippet kort. Den portugisiske vannhunden er et aktivt dyr og må ha mer enn bare et kort spill med henting.

Schipperke er noen av de beste svømming hunder raser
Schipperke

17. Schipperke

Også kjent som den "lille Black Devil", er Schipperke en veldig interessant rase. Ikke skapt for å være en jakthund, de elsker fortsatt å svømme og nyte å være rundt vann. Disse små dynamittene ble opprinnelig avlet for å være ratters og vakthund, og de kan fortsatt fylle de skoene som gjør dem til God vakthund også.

Fordeler - Vennlig og lekfull med familien, denne bærbare valpen er alltid oppe for å gå et sted nytt eller jage noen fugler. Våken, nysgjerrig og livlig, de er underholdende å eie.

Ulemper - Som andre ratters, må Schipperke være godt sosialisert for å komme sammen med andre dyr og fremmede. Mens intelligent, de er uavhengige og trenger en sterk trener.

Spansk vannhund har det gøy å svømme i et basseng
Spansk vannhund

18. Spansk vannhund

En annen fiskeassistenthund fra tidlig på 1900-tallet, den spanske vannhunden gjorde også dobbelt plikt som en herdinghund. På samme måte som ovennevnte valg, gjør SWD også gode vakthunder når de ikke er fokusert på å svømme og nyte seg i vannet.

Fordeler - Dette er en sunn rase. Energisk med høy utholdenhet, dette er det store kjæledyret for en løper eller daglig svømmer. Smart og intuitivt, denne pupen trives på mental trening, så vel som fysisk.

Ulemper - Det er en bestemt måte at denne rasen har håret sitt. Du må lære av noen på den riktige måten å groome dem. Denne hunden er aktiv og arbeidsorientert. Det er ikke for første gang, uerfarne hundeeiere.

Standard puddel er redd for å gå svømming
Standard puddel

19. Standard puddel

Mens noen tror at den tradisjonelle hårklippen av pudelen gjør det ser rart og prissy, hjelper det faktisk det mens det gjør sin favorittoppgave - svømming. Kanskje overraskende for noen, er det sannsynligvis ikke rart for eiere av Poodles å se sitt kjæledyr inkludert blant de beste svømminghundene, da de fortjener dette stedet.

Fordeler - Disse intelligente, adaptive hundene er flotte for leilighetslivet eller landet. De er kjærlige og gjør gode familiehunder, terapi dyr eller fugle hunder.

Ulemper - Mens du ikke trenger å holde dette hjørnetenner håret lenge, vil det fortsatt trenge hyppig grooming for å holde det klippet kort. Disse dårlige dyrene kan virkelig pakke på pundene. Må måle mat og snacks forsiktig for å unngå å spise.

Vizsla - den mest populære svømming hunder rasen
Vizsla

20. Vizsla

Gå til noen hundepark som har vann rundt, og du vil sannsynligvis se Vizsla som kjører inn og ut av vannet. Hver eier vet at den elegante Vizsla bare elsker å svømme; Men i motsetning til mange andre hjørnetenner på denne beste svømmehundlisten, er denne rasen ikke bygget for kulde. En dukkert i det kalde vannet i havene er ikke hva denne valpen har i tankene.

Fordeler - Med lavt shedding og kort hår, er dette en flott pooch for folk som ikke har mye tid til å rydde opp etter en hund. Denne hunden er kjærlig og hengiven med alle det møter.

Ulemper - Vizsla er utsatt for separasjonsangst og ensomhet. Det kan bli destruktivt og høyt hvis det er igjen for ofte. Aktiv og energisk, har denne pupen ikke bra i en stillesittende livsstil.

Hvis du elsker dager brukt på stranden, piknik på sjøen, eller lørdager rundt bassenget, så er en av disse beste svømmingene sikkert være perfekt for din livsstil. Bare husk, vann kan være farlig for hunder, og det er mange risikoer for vannforgiftning hos hunder hvis kjæledyrseiere ikke er årvåken. Følg alltid fornuftige sikkerhetsregler rundt vannet, enten det går båtliv Eller bare å være i nærheten av vann og å vite din svømmeløsning er sannsynlig å komme i trøbbel (spoiler: få ham en redningsvest).

Les neste: 7 Pool Safety Tips for Pet Eiere

Video av topp 10 beste svømming hunder

Pin og del med andre hundelskere:

De 20 beste svømming hunder som liker vann

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Beste svømming hunder raser