20 Hund raser verste på svømming

Mens de fleste hunder nyter vann og de er naturlige svømmere, noen raser er bare ikke bygget for å svømme eller de bare misliker vann. Eiere av disse raser som er verst i svømming, bør alltid ha en redningsvest på hånden hvis du vil henge rundt vannet med dem.

Mens det er unntak og individuelle tilfeller hvor du vil ha en hund på under nevnt rase som elsker å svømme, eller omvendt - hunder kjent som svømmere er redd for vann - generelt er en hundes evne og ønske om å svømme er relatert til rasen. Det er genetisk i et stort flertall av tilfellene. Dette har vanligvis å gjøre med hundens fysiologi og anatomi. Og selv om de kan lage padling bevegelser for å komme seg ut av vann, er det fortsatt fare for hunden drukning.

To andre faktorer kan avgjøre om hunden er en svømmer eller ikke: Hodet form og størrelse, og muzle. Hunder med uforholdsmessig store hoder som engelsk Bulldog vil ikke kunne svømme godt fordi vekten på hodet vil få dem til å tippe fremover. Hunder med svært korte muzzles (brachycephalic raser) kan ikke holde nesen over vannet uten å vippe hodet opp, og dermed gå inn i vertikal stilling og synke. Det er selvsagt unntak fra dette tilfellet.

MOTSATT: 20 beste svømming hunder raser

Hvis du er eier av rase som er dårlige på svømming og er mer sannsynlig å tegne, kan du fortsatt ha kjæledyret ditt når du er i nærheten av vannet, og til og med ta dem i vann med litt sikkerhetsutstyr som redningsvest eller Bassenget flyter. Generelt er det best å starte hunden din i et mer trygt og kontrollert miljø, for eksempel bassenget ditt. Og hvis du bare vil hjelpe din valp nedkjøling om sommeren, få dem en doggy pool.

20 hunderaser som ikke kan svømme

Pug hunder er noen av de verste svømmere

Pug

Som nevnt ovenfor, som alle Brachycephalic hunder (raser med en kort nese og et flatt hode), pugs er ikke de beste svømmere. Faktisk kommer deres korte snute ofte med helseproblemer, særlig kortpustethet. Som kan hindre deres evne til å svømme i nesten hvilken som helst tid, i tillegg til å gjøre det vanskelig for dem å holde nesen over vann, noe som ofte resulterer i en synkende kropp.

Basset Hound Dogs er noen av de verste svømmere

Basset hund

Ikke engang Dumbo-lignende ører kan hjelpe denne rasen til å holde seg flytende (eller fly!) Bassethunds er ikke bygget for svømming fordi de har korte ben og et uforholdsmessig stort hode, så vel som en veldig tett beinstruktur. I tillegg til deres dårlige svømmeevne, er deres lange ører utsatt for vannbårne infeksjoner, så hold dem ut av vannet til enhver tid.

Corgi hunder er noen av de verste svømmere

Corgi

Selv om Corgis har en lang nok snute til å puste riktig mens de svømmer, hindrer deres korte ben dem i å gjøre det bra. De har også en veldig tett kropp. På den annen side, elsker denne rasen vann, så la din pooch nyte et bad i en kiddy pool eller sprut rundt i grunt vann. Du kan til og med gå båtliv med en Corgi, men legg en livsvest på ham.

Shih Tzu hunder er noen av de verste svømmere

Shih tzu

Dette er en annen liten rase med korte ben og kort snute som bare ikke er laget for svømming. Et annet problem for Shih Tzu er den fulle frakken som lett blir for tung hvis det blir vannet, i tillegg til å dekke ansiktet for å gjøre pusten i vann enda vanskeligere. Små hunder har ofte frykt for vann og blir nervøs lett, så hold deg borte fra vann hvis du har en shih tzu.

Staffordshire Bull Terrier hunder er noen av de verste svømmere

Staffordshire Bull Terrier

Selv om dette Aktiv rasen er kjent for deres utholdenhet og kjærlighet til trening, på grunn av deres tette muskelmasse og deres vekt de ikke passer til svømming. De har også et stort hode som er uforholdsmessig til kroppen, noe som kan gjøre det vanskelig for dem å holde hodet over vannet over vannet.

Bull Terrier hunder er noen av de verste svømmere

Bull terrier

Som deres Staffordshire kusiner, er Bull Terriers gjennomsnittlige svømmere, om enn av andre grunner. De skyldige her er deres korte ish ben i tillegg til deres tunge kropp. Imidlertid elsker denne rasen faktisk vann, så hold øye med dem hvis du er i nærheten av det og la dem nyte de grunne ender med en redningsvest på.

Chow Chow Dogs er noen av de verste svømmere

Chow Chow

Mens større hunder er generelt gode svømmere, er Chow Chow et unntak fordi han har korte ben og dyp bryst. Et annet problem for Chow Chow Dog er hans flate muzzle som fører til kortpustethet, så vel som hans tykke og tunge frakk som kan veie ham ned når det blir gjennomvåt.

Boxer hunder er noen av de verste svømmere

Bokser

Boksere er freakishly atletisk, og de har lange ben, som er den viktigste funksjonen i flotte svømmere blant hunder. Imidlertid er boksere også en brachycephalic rase, og det er et problem som er vanskelig å overvinne når det gjelder svømming ferdigheter. Denne rasen har vann, så vær så snill å la din pooch løpe på kysten eller spille i et kiddy basseng. Sett en livsvest på hunden din hvis du går i nærheten av en større vannkilde.

Maltesiske hunder er noen av de verste svømmere

Maltesisk

Denne rasen er faktisk godt rustet til å svømme når det gjelder små raser fordi det har mindre bryst og en full muzzle. En annen god ting er lett. Maltesisk kan imidlertid ofte oppleve forskjellige problemer knyttet til vann, som revmatisme, leddgikt og kulderystelser. Av disse grunnene er det bedre å holde fast i landet hvis du har en maltesisk.

Dachshund hunder er noen av de verste svømmere

Dachshund

Dette er en annen lysvekt med en lengre nese, men det er ikke nok for dachshunds å bli ansett som gode svømmere fordi de også har korte ben. Selv i grunt vann bør du alltid holde øye med Dachshund fordi han kan drukne hvis han blir tuckered.

Engelsk Bulldog hunder er noen av de verste svømmere

Engelsk bulldog

Engelsk Bulldog er sannsynligvis en av de verste svømmere av alle hunderaser. Han har en kort snute, stort hode, fatkiste og korte ben - nesten alle funksjoner i en dårlig svømmer. Bulldogs er så dårlige svømmere som du bør holde svømmebassenget inngjerdet for å hindre ulykker.

Franske Bulldog hunder er noen av de verste svømmere

Fransk bulldog

Frenchies er ikke langt unna sine engelske fettere. De er litt bedre utstyrt for vann, men de er fortsatt ekstremt dårlige svømmere. Deres hodeform og størrelse er igjen et problem her. Hold alltid øye med hunden din hvis du er i nærheten av vann og sørg for at frenchie har en livsvest på i slike tilfeller.

Alaskan Malamute hunder er noen av de verste svømmere

Alaskan Malamute

Malamutes er ikke vannelskere, men du kan finne en sjelden som liker å bli våt. Selvfølgelig elsker de snø, men av en eller annen grunn liker de bare ikke vann. De er ikke de verste svømmere, spesielt i forhold til mange andre hunder på denne listen, selv om deres vekt og tykke frakk kan veie dem ned.

Greyhound hunder er noen av de verste svømmere

Greyhound

Mens greyhounds virker bygget for å svømme med sin lette vekt, lange ben og perfekt rundt hodet, men de synes å ha en veldig sterk aversjon mot vann. Selv en vanlig dusj kan bli en kamp hvis du har en greyhound. Igjen, de er ikke det verste av svømmere på denne listen, men de er ikke gode på det heller.

Doberman Pinscher hunder er noen av de verste svømmere

Doberman Pinscher

Det er mange debatter online om svømming evner i Dobermans. Om de er dårlige svømmere eller ikke, er ikke så viktig siden mange av dem bare ikke synes å nyte vann veldig mye. Hvis du har en Doberman, ikke prøv å tvinge ham til vann, la han ta det på egen hånd hvis han er opp til det.

Mastiff hunder er noen av de verste svømmere

Mastiff

Alle mastiffs er brachycephalic og de vekt mye, så de er egentlig ikke en god passform for vann. Enda større problem trekker dem til sikkerhet hvis de begynner å synke fordi de er så tunge. De er også ganske lat, så det er vanskelig å til og med forestille seg å ha en mastiff som er ivrig etter å gå for en svømmetur uansett.

Chihuahua hunder er noen av de verste svømmere

Chihuahua

Denne lille rasen er samlet en av de verste svømmere der ute. Deres små ben er ikke bygget for svømming, men det enda større problemet er deres fryktelige natur. Chihuahuas er så lett redd for at de kan få et panikkanfall og drukne i løpet av sekunder, så unngå å få dem i vannet i det hele tatt.

Kinesiske Shar Pei hunder er noen av de verste svømmere

Kinesisk Shar Pei

En annen flat-faced rase, kinesisk Shar Pei har også rynket hud som er vanskelig å tørke når det blir gjennomvåt. Denne rasen er også kjent for å være sta, så det kan være vanskelig å holde ham nær hvis du får ham i vann. Risikoen for å svømme unna vil alltid være til stede, så det kan være bedre å holde seg til bassenger og grunt vann med denne rasen.

Pekingese hunder er noen av de verste svømmere

Pekingese

Denne rasen er utstyrt med brachycephalic ansiktsstruktur i tillegg til å ha korte ben. Det er mer enn nok til å lage pekingese dårlig på svømming. En annen grunn til å unngå vann hvis du har en pekingese kommer fra mangelen på atletisk og det faktum at denne rasen er rask til å trette.

Pomeranian hunder er noen av de verste svømmere

Pomeranian

Pomeranians er velkjente for deres smidighet og utholdenhet, men de liker ikke å vise frem disse evnene i vann. De har også en veldig tykk jakke som veier dem ned når det blir gjennomvåt. Hold Pomeranian vekk fra vann eller legg en livsvest på ham hvis du går i nærheten av det.

Les neste: Hunder i bassenger - hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt

Pin og del med andre hundeeiere:

Den 20 hunden raser verste på svømming

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Hund raser verste på svømming