Hunder i bassenger: hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt

"Det er den tiden på året igjen!"Å bruke den gamle klichéet. Sommeren er fortsatt her, og det er ganske varmt er de fleste deler av landet, enten vi er fans av varmen eller ikke. Det er på tide for folk å begynne å bestille sine tidsplaner med sommeraktivitet for å fylle sine dager. En av disse aktivitetene, som er både populært og morsomt, svømmer - selv om de fleste generelt ikke tenker å ta hunden sin i bassenget med dem.

Å ha et sprut i bassenget med kjæledyret ditt er en god aktivitet for dere begge. Svømming er en utmerket form for trening som er bra for musklene dine, leddene, hjertesystemet, og fremmer din generelle helse og velvære.

Hvis det ikke er nok av en grunn til å få deg i bassenget med din pooch, er det også en stor bonding opplevelse som vil styrke forholdet ditt.

Som enhver annen øvelse du gjør med hunden din, må sikkerheten være en prioritet når du svømmer. Det er definitivt noen gode fordeler å hoppe i bassenget med valpen din, men hunder kan være uforutsigbare, og det er det siste du vil ha i vannet.

Denne artikkelen vil gi deg noen tips og triks for å hjelpe deg med å nyte å svømme med kjæledyret ditt mens du er trygg på samme tid, og hvis valpen din ikke vet hvordan du skal svømme, vil vi gi deg noen poeng på hvordan du skal lære ham.

I SLEKT: De 5 beste hundene bassenger for din fido

Hunder i bassenger: Hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt

Hunder i bassenger - hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt

Hundens helse kan være vasket forbedret ved svømming. Ett minutt med svømming tilsvarer fire minutter med kjøring. Motstanden til vannet betyr at en person, eller en hund i dette tilfellet, må jobbe med sine muskler ekstra anstrengende for å presse gjennom det.

Hvis bassenget ditt er oppvarmet, er det enda bedre fordi det vil gjøre det lettere for hunden din å varme opp. Ingen liker å frysende bassengvann og hunden din, furry selv om han kanskje er, er ikke noe unntak. Også varmtvannstemperaturen er fristende til hunder som kanskje ikke er så sikker på vannet.

Som hans fysiske kondisjon forbedres, vil hunden din være i stand til å svømme for lengre utbrudd om gangen.
Hvis du har en eldre hund eller en som har problemer med trening (legitime, ikke bare han ikke føler meg som å trene), serverer bassenget som en måte for ham å oppnå gjenoppretting, spesielt for hunder som har ortopediske problemer.

Hvis for eksempel kjæledyret ditt har hatt kirurgi, vil det til slutt være behov for at området skal styrkes på nytt. Etter en passende tid har det gått, og hunden er i stand til å engasjere seg i mild fysisk aktivitet igjen, gir bassenget en kilde til trening for ham som er vektløs. Å trene i bassenghjelpen i gjenopprettingsprosessen ved å styrke leddene, legge til rette for sirkulasjon, og å bidra til å styrke muskler.

Alternativer til svømming som løping eller turgåing kan føre til at hunden din risikerer ytterligere skade som hans poter konsekvent pund i bakken. Vektløs trening i bassenget er et levedyktig og anbefalbart alternativ. Selv om hunden din er overvektig, svømming i bassenget er en god måte for ham å prøve å miste vekt uten å overarbeide allerede stressede ledd og muskler.

Å være overvektig setter belastning på kroppen av noen skapning, inkludert hunder, og svømming brenner kalorier uten å forårsake ytterligere problemer. Svømming i bassenget kan til og med tjene som en følelsesmessig terapi i noen tilfeller. For eksempel blir arbeidshunder og politihunder svømmet for spilletid for å forbedre sin mentale tilstand og avlaste noe stress.

I SLEKT: En grunnleggende guide til fotturer med hunder

Lærer hunden din å svømme

Hunder i bassenger - hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt

Hunder kommer ikke nødvendigvis innalt å hoppe i vannet som hundens versjon av Michael Phelps. Så når du tar hunden din i bassenget, må du observere ham. Hvis han virker usikker på hva du skal gjøre, veileder ham rundt bassenget oppmuntrende til han får tak i den doggy padle. Det bør ikke ta for lang tid.

Hvis hunden din er redd for vannet, har du litt mer arbeid å gjøre. Hunder vil gjøre nesten alt for en hundebit, så du kan bruke det til din fordel. Start med en liten mengde vann - noen få inches i et kiddiebasseng ville være en god start. Lov hunden din og gi ham godbit for å holde seg i vannet. Fortsett å jobbe deg opp til han trygt vil gi seg selv i vann. Så er du klar for bassenget!

Alltid overvåke kjæledyret ditt når han er i bassenget, uansett hvor godt av en svømmer du tror han kan være. Hvis du ikke ville forlate barna dine der ute, ikke la hunden din. Mennesker bør aldri svømme alene, selv voksne, og den samme regelen gjelder for hjørnetenner. Du vet aldri hva som kan skje, og det ville bare ta et lite problem å bli til katastrofe.

Sikkerhet først

Som med noen sport eller trening, Det er sikkerhetsregler å vurdere og ta hensyn til når du tar med hunden din for en svømmetur. Også, vi har noen gode produktanbefalinger for deg å ta en titt på. Disse produktene har mottatt gode anmeldelser fra forbrukere som har kjøpt og brukt dem med sine kjæledyr.

Hunder i bassenger - hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt

Først og fremst, vær oppmerksom på at hunder er mer følsomme enn mennesker når det gjelder klor. Nesten alle av oss har hatt den ubehagelige opplevelsen av å svømme i vann som var overklorert, noe som forårsaket kløende, røde øyne og bare generelt ubehag. Hunder er ikke immun mot dette.

Ikke bruk mye klor i bassenget ditt hvis du skal ta hunden din som svømmer i den regelmessig. Faktisk er et ikke-kloralternativ for å prøve brom, som fungerer bedre i varmere vann og har en lengre gjenværende tid. Selv om brom er dyrere enn klor, må du kjøpe det sjeldnere.

Hunder har en tendens til å tenke på bassenget (og alt, egentlig) som en gigantisk vannskål, som kan være veldig dårlig hvis det er mye klor i det. Klor er ikke forbrukbar. Hvis du bestemmer deg for å gå med et klorert basseng, vask hunden din med slangen når han kommer ut og rydder ut ørene og snudt for å sikre at det ikke er noen resterende rester.

Det er enda flotasjonsenheter du kan kjøpe for hunden din for å holde ham ekstra trygg i vannet. Poter ombord Gjør redningsvester for alle størrelser på hunder. Hunder bør alltid ha en livsvest på hvis du ikke er innenfor rekkevidde av dem. De Outward Hound Pupsaver RipStop Dog Life Jacket er et annet populært, godt testet merke. Den har et topphåndtak for enkel redning og er laget i neonfarger som gir hunden din høy grad av synlighet. Hvis du ikke er sikker på hundens svømmemuligheter, er hundelivvestene et flott (og rimelig) alternativ.

Ta med noen leker og ha det gøy

Hunder i bassenger - hvorfor svømming er bra for kjæledyret dittTil slutt, ikke glem å lage pool tid moro! Ta med hunden din noen hund leker å leke med - bare sørg for at de flyter. De Chuckit! Vannflygende ring er et morsomt å hente leketøy som flyter og kan kastes en lang avstand. Andre godt gjennomgått henting leker inkluderer Air Kong Float Fetch Stick og Kong Wet Wubba Dog Pool Toy.

Alle disse vil gi deg og hunden din med mye å leke med mens du er i bassenget sammen. Pass på å unngå å overhjulere hunden din, som han kan begynne å banke og det er farlig. Hold vann og mat i nærheten og ta tonnevis av pauser. Vannet er spesielt viktig fordi den varme temperaturen kan føre til dehydrering.

Svømming med hunden din vil være en morsom og hyggelig opplevelse for dere begge. Så lenge du er trygg og husker å holde øye med hunden din, trenger du ikke å bekymre deg. Svømming er god trening for hunder og mennesker, og det vil fremme båndet at de to av dere deler.

Ta med de riktige hunden forsyninger med deg og husk at du må være ansvarlig for svømmehastigheten. Hvis hunden din nyter vannet, kommer han til å fortsette å gå til han avgår seg selv. Det er ditt ansvar å sørge for at han tar mange pauser, forblir hydrert, og har en flott tid i bassenget.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hunder i bassenger: hvorfor svømming er bra for kjæledyret ditt