En grunnleggende guide til fotturer med hunder

Hvem elsker ikke fotturer? Den friske luften, den kule brisen, og sjansen til å koble til naturen er alle noen av de mange fordelene med å treffe turstiene året rundt. Hunder gjør Gode ​​følgesvenner For slike utendørs turer. De er energiske, lojale, og alltid opp for et eventyr. Vandring med hunder er helt forskjellig fra fotturer med andre mennesker eller selv.

Hunder liker fotturer like mye som du gjør. De fleste hunder elsker å reise og nyt å tilbringe tid utendørs.

De nye luktene og severdighetene er veldig stimulerende, for ikke å nevne at hunder elsker å trene. På toppen av hvor glad det gjør hunden din, er fotturer også flott for sosialisering, ledd og generelle helse og velvære.

Fotturer er også en utmerket aktivitet for å fremme og fremme obligasjonen du deler med kjæledyret ditt.

I SLEKT: Vandring med en hund? Her er det du trenger å vite.

Vandring av deg selv er forståelig nok fredelig, men det kan også være usikkert og kanskje til og med litt ensom. Hunder vil ikke prøve å gjøre samtale og forstyrre din fred, men de vil fortsatt holde deg. Men før du går på tur med hunden din, er det noen ting å vurdere og skritt du bør ta. Denne veiledningen til fotturer med hunder vil fortelle deg alt du trenger å vite.

En grunnleggende guide til fotturer med hunder

Ting å tenke på før fotturen

Før deg og din Fido satt av på en tur, er det noen forholdsregler du bør ta. For din og hundens sikkerhet bør du:

  • Pass på at hunden din er 100% lydig mot dine kommandoer.
  • Ta ham på noen kortere turer for å forberede seg på den større turen. Dette vil gi deg en bedre ide om hvorvidt det kommer til å være for mye for ham.
  • Sørg for at hunden din har riktig identifikasjon på kragen deres. En mikrochip eller GPS-sporingskrag ville være bra å ha også, men de er ikke nødvendigheter.

Du bør også ta hunden din til veterinæren før du treffer stien. Fotturer er anstrengende for både mennesker og hjørnetenner. Hvis hunden din er eldre eller har opplevd helseproblemer, er det en god ide å sørge for at veterinæren sletter ham for den intense treningen. Også, stier har mange bakteriebærende insekter som potensielt kan bite. Det er viktig å ha hunden din oppdatert på hans vaksinasjoner, slik at han ikke har risiko for kontraherende ormer eller rabies.

I SLEKT: Dog Safety: Dette er grunnen til at hunden din trenger en GPS-tracker

Utfør en ærlig evaluering av hundens temperament rundt andre. Mens du går, vil du sannsynligvis løpe inn i andre mennesker med sine egne hunder. Hvis hunden din er en som blir aggressivt raskt eller er lett, er det kanskje en turstur ikke den beste ideen.

Det er også andre dyr i skogen, så hvis hunden din har en tilbøyelighet til å jage etter dem og ikke returnere, bør du vurdere å holde ham i bånd. Bare husk at noen ganger vil du trenge hendene dine for å klatre og holde fast på ting mens du fotturer.

Å holde en hund i snor kan gjøre det vanskeligere for deg, og det kan også være en sikkerhetsfare. Hvis hunden din ikke er godt mannered eller ikke lytter konsekvent, vil du kanskje tenke på å forlate ham hjemme.

I SLEKT: Hvordan forberede hunden din til camping

Størrelsen er også en faktor. Hvis du har en liten hund, kan turen være overveldende for ham. Enhver hund over 40-50 pounds er trolig en god hund å ta med deg utendørs. Det er ikke å si at små hunder er mindre i form enn store hunder. De må bare ta flere skritt for å dekke samme avstand, og det kan være utmattende. En kilometer for en Pomeranian er ikke en kilometer for en Mastiff-den mindre hunden er mer sannsynlig å bli sliten raskere, uavhengig av treningsnivå.

En grunnleggende guide til fotturer med hunder

Du bør også være sikker på å fortelle noen nøyaktig hvor du skal og at du bringer hunden din. Hvis dere to blir skilt, eller hvis dere begge blir tapt, må du vite at Forest Rangers og søkefester vil være oppmerksomme på at hunden din er der ute et sted også.

Til slutt, fremfor alt, sørg for at hunden din faktisk har interesse for utendørs. Jeg er sikker på at hvis du leser en guide til fotturer med hunder, har du sannsynligvis allerede en god ide om at hunden din har utendørs, men det er verdt å nevne. Mange hunder er begeistret ved å gå utenfor og spille, men det er noen som finner seg mindre enn entusiasme. Bekreft at hunden din har en interessert interesse i å gå utenfor og spille. Du vil ikke ende opp med å dra ham eller henne opp og ned Trail Hills.

Hva skal du pakke for en tur med hunden din?

Bortsett fra de grunnleggende nødvendighetene som mat og vann, må du pakke noen andre nødvendigheter for å sikre at din tur er så trygg som mulig. Selv om du ikke vil ha for mye vekt i pakken, er det visse ting som vil være verdt å legge til. En slik viktig er din førstehjelpsskrin med hundespesifikke elementer.

Hunder og mennesker kan ikke bruke alle de samme førstehjelpsprodukter. Mens hunder kan bruke antiseptiske kluter og tape, kan de bare ha belagt aspirin. Ifølge Humane Society, Andre gjenstander som skal pakkes i doggy kit inkluderer:

  • Gauze Pads
  • Selvklædende bandasje som stikker til seg selv, men ikke å pels
  • bomullspinner eller pads
  • ispakker
  • pinsett
  • hydrogenperoksid for å fremkalle brekninger i ekstrem nødsituasjon
  • rektalt termometer
  • blunt-end saks

Selv om dette høres ut som mye, vil det ikke veie for mye, og hvis det er pakket på riktig måte, vil det ikke ta opp en altfor stor mengde plass heller.

En grunnleggende guide til fotturer med hunder

Snakker om plass, og gir hunden din sin egen ryggsekk, vil hjelpe deg med å få mye. De vil kunne bære de fleste av sine egne forsyninger som forlater din pakke lettere og lettere å administrere.

I SLEKT: Dog Carrier Ryggsekk eller Carrier Sling? Det er et spørsmål om bekvemmelighet

Tydeligvis hvis poochen din er en tekanne og kan passe i en ryggsekken av seg selv De trenger ikke å hefte sin egen veske, men mellomstore og store raser er mer enn i stand til å bære en doggy ryggsekk.

Velge en pakke som passer til hunden din, vil sørge for at turen er jevn. I tillegg til å ikke pakke mer enn en tredjedel av hundens kroppsvekt på ryggen, bør du også velge en pakke som ikke vil forårsake chafing eller blæring. Du vil at hundens tur skal være så morsom som mulig og pådra seg sår på grunn av pakken du legger på ham, ville være veldig smertefullt og gjøre det vanskelig for ham å gå med deg.

I SLEKT: 10 elementer du trenger når du reiser med hunder

Andre ting å inkludere i hundens pakke (eller din egen hvis du velger å ikke passe til hunden din med en ryggsekk) er:

  • En bånd og krage; Selv om hunden din går av båndet, vet du aldri når du kanskje trenger å kontrollere ham.
  • mat og bolle
  • vann og bolle
  • bugspray
  • hundavfall vesker
  • hund støvler

Topp 10 mest essensielle hund Reiseprodukter på Amazon:

  1. Ruffwear Front Range Harness
  2. Pet Naturals of Vermont - beroligende støtte
  3. Bergan Comfort Carrier Soft-sidet Pet Carrier
  4. Usynlige hundestøvler - Beskytt poter fra sand
  5. Pet & # 8216; N Shape Chik & # 8216; N Skewers Behandle for hunder
  6. Flexi Utforsk Retractable Belt Dog Leash
  7. Kjæledyr mester stor slips ut kabel for hunder
  8. 3-Pack Li`l Pals Round Dog Bells
  9. Pluss loppe og tikk medisinering for hunder
  10. Folding Collapsible Reisemat og vannskål

Ting å vurdere under turen

Nå som det er på tide å vandre, velg en hundevennlig tursti. Noen parker tillater ikke hunder i. Andre gjør. Finn en sti som ikke bare tillater hunder å vandre med eiere, men har også fine stier som ser passende for en hund å være på (ingen hakkede bergarter).

En grunnleggende guide til fotturer med hunder

Før du går på fotturer, mate hunden din Litt ekstra. En time før fotturer, gi hunden din en liten servering av mat. Dette vil holde ham energisert gjennom hele turen. Det ligner på en menneskelig inntak av en protein shake eller bar før de trener - ingen ønsker å trene på en tom mage, hunder er inkludert.

Ta behandlet vann med deg slik at hunden ikke drikker ut av noen bakterier - fylte elver eller bekker. La han drikke hver 20-30 minutter. Du bør også tilby ham mat hver annen time. Akkurat som deg, vil hunden din brenne flere kalorier på en tur enn under en vanlig dag hjemme. Han må spise flere kalorier for å holde sitt energinivå oppover i turen.

Hvis du er interessert i å vandre ofte med kjæledyret ditt, vil du kanskje kjøpe noen hundematerialer som er spesielt rettet mot utendørs. Vi har skrevet om noen gode utendørs hundeprodukter, inkludert:

  • Oppå hund telt
  • Zip & Go Pet Bed
  • Ollybottle
  • Bærbar Vannskål som bretter seg flatt
  • Canine flotasjonsenhet

Når du vandrer med hunden din, vil du oppdage at forberedelsen betalte seg. Fotturer er en flott bonding aktivitet for hunder og deres eiere. Med forberedelse og fremsyn vil det sikkert være en givende opplevelse. Hver hund elsker en liten variasjon i sin spilletid. Hvis du vil, kan du til og med ta med leker med deg slik at hunden din kan ta en pause og spille henting under turen.

Å holde spilletid interessant med hunden din er en måte å forlenge hans eller hennes liv og sørge for at de er så glade som mulig. Også, går utenfor gjør underverk for både menneskelig og hunds helse og ånd. Vandring er en aktivitet som ikke bare binder deg og hunden din sammen; Det gjør deg også både sunnere. Etter denne veiledningen for å vandre med hunder, vil du sørge for at du har det gøy og vær trygg.

Topp 5 Best Selling Dog Backpacks for fotturer på Amazon:

  1. Outward Hound 2490 Dog Ryggsekk
  2. Outward Hound Daypak Dog Ryggsekk
  3. Ruffwear Approach Dog Ryggsekk
  4. Kyjen utover Hound Excursion Dog Ryggsekk
  5. Ruffwear Singletrak Ryggsekk for kjæledyr

* Ovennevnte topp 5 plukker for bestselgende hund ryggsekker er basert på Amazonas beste selgerrangeringer [juli 2015].

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » En grunnleggende guide til fotturer med hunder