Pal pak er en bedårende måte å holde hunden din trygg på

Pal Pak er en bedårende måte å holde hunden din trygg på

Å gå hunden din med alle dine ting har aldri vært enklere. De PAL PAK av Outward Hound er en nyskapende justerbar walking sele som har en funksjonell og morsom pakke lagt til den. Det er i utgangspunktet en Fanny Pack for hunder! Pal Pak er perfekt for å tucking nøklene dine i, bære godbit for din kompis, eller til og med stashing din mobiltelefon.

I tillegg har det også en Hemmelighet & # 8221; Dispenserposerom Så du vil alltid være lagret og klar for din venn til & # 8220;.& # 8221; Pal Paks er ikke bare praktiske, de lunefullt designene er helt søte. De inkluderer en feisty pirat, en enhjørning, en lykkelig ape, en ugle og til og med et treøyet monster.

Disse paksene kommer også i tre størrelser som passer til 15 pund pooches helt opp til 80 pund hunder.

Pal Pak er en bedårende måte å holde hunden din trygg på

I SLEKT: Hunden Vandring Gear må -haves: Hva du trenger når du fotturer med hunder

Alle utvendige Hounds produkter er laget med våre kjæledyr i tankene. Av den grunn er de holdbare og tøffe, sammen med å ha morsomme og funksjonelle design gjennom hele produktlinjen. Deres misjonserklæring er på punkt ved å streve for å gjøre varer som gir et nivå av bekvemmelighet til livene til både kjæledyr og deres foreldre med bedre innovasjon og meningsfylte design.

Pal Pak er en bedårende måte å holde hunden din trygg påDeres hundes produktlinje inkluderer leker, redningsvester og annet utstyr, hundespill og boller. Dette selskapet er ikke bare fokusert på å bringe kvalitetsartikler til våre liv, de gir tilbake på en stor måte av Støtte Pet Therapy Programmer og dyrehyller i deres område.

I tillegg er utadgående hund dedikert til å hjelpe miljøet ved å bruke opptil 40% resirkulert plast i deres Hundespill. Selskapet er Pooch plukke opp poser er også bionedbrytbare i friluftet innen 12 måneder, på grunn av bruken av symfoni D2W plast. Dette selskapet er også et stolt medlem av Pet Industry Sustainability Coalition, som måler den sosial og miljøpåvirkning de har, så de kan arbeide for en mer bærekraftig fremtid for oss og våre pels babyer.

Pal Pak er en bedårende måte å holde hunden din trygg påUtvendig hund har allerede påvirket på kjæledyrverdenen og har blitt anerkjent med flere store navnfirmaer som Folk, i dag, de New York Times, Barkpost og mange flere. Pluss, de ble tildelt 2015 PET INSIGHT Vanguard Award For hund leker og de vant 2016 Redaktørens valgpris, kjæledyr produktnyheter.

Ikke alle selskapene er dette grundige når det gjelder både sine produkter og verden rundt dem, så utover hunden er definitivt en av de som er verdt å handle gjennom. Produktene er sikker på å behage, ikke bare de finickiest av kjæledyrforeldre, men også de bortskjemt kjæledyrene.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Pal pak er en bedårende måte å holde hunden din trygg på