Topp 5 best dog bandanas

De fleste hundeeiere tror deres pooch er den søteste tingen på planeten. Men noen ganger liker vi fortsatt å kle dem opp eller antrekk dem med tilbehør for å få dem til å se enda cuter. Disse beste hunden bandanas kan legge til litt ekstra flare til din pups utseende.

De beste hunden bandanasÅ finne en bandana for hunder handler egentlig om din personlige preferanse. Hvilken farge eller mønster leter du etter? Vil du ha en bandana som knytter seg rundt kjæledyrets nakke eller en som er utstyrt med et klipp eller spenne?

Ikke glem om hundens komfort. Mens ganske mye hver bandana for hunder er laget av et mykt materiale, er noen laget av syntetiske materialer som kan chafe hundens hud eller gi ham et utslett. De beste hunden bandanene vil være lett å sette på og ta av, komfortabel for kjæledyret ditt og holdbare (hers video guide på Hvordan måle hunden din for klær).

Vi har gjort forskningen for deg og culled gjennom hundrevis av kjæledyrseieranmeldelser for å finne fem av de beste hunden bandannas tilgjengelig. Disse bandanene har vist seg å være holdbare og langvarige, samtidig som de er lett å rengjøre. De blir satt når du sikrer dem rundt Fido`s nakke, og alle disse alternativene er rimelige på ethvert budsjett. Her er en titt på bandanene vi skal beskrive i denne artikkelen:

Hund bandanas Pris Kvalitet Vurdering
Funpp 4-pack bandana $ EN 4.6/5
Territory Pet Bandanas $ B+ 4.5/5
Pet Show Pet Dog Cat Puppy Bandana $ B 4.0/5
Bandanas Ubegrenset Tie, Triangle Male Bandanas $ B- 4.1/5
WZPB Dog Bandana $ EN 4.7/5

* Klikk på den beste hunden Bandanas merkevare for mer informasjon, priser og detaljer. Eller under for å lese anmeldelser.

Hva er de beste hunden bandanas?
Topp 5 stilige bandanas for hunder av hver størrelse

1 FUNPET 4-PACK DOG BANDANAS

FUNPET 4-PACK DOG BANDANASDe beste hunden bandanas er et allsidig element som kan brukes til hverdagsbruk. De Funbet Dog Bandanas er laget av mykt polyester stoff. Hvert trekantformet arb måler 16.1 "x 16.1 "langs sidene og 23.6 "langs diagonalen.

  • Dog Bandana Anmeldelser: Les anmeldelser av Atti Pet Eiere

Dyreiere er sjarmert av disse attraktive bandanene. De bruker det ikke bare på hunder, men også på sine katter, siden hvert skjerf er ganske tykt, men likevel mykt nok til å være komfortabelt slitt. Kantene er sydd for å holde dem fra fraying. FUNPET 4-PACK DOG BANDANAS Lag et perfekt tilbehør for små til middels størrelse kjæledyr. Hver pakke inneholder fire reversible bandanas. To bandanas har blå og gule mønstre på dem, og de to andre har rosa og blå mønstre.

Beste Dog BandanasKjæledyr eiere er stolte av å se sine hunder prancing om i det offentlige ser smart i disse bandanene, enten det er en spesiell anledning eller hverdagsrutine. De elsker at det ikke hindrer hundens bevegelse eller aktivitet i det hele tatt, til tross for stoffets dyre følelse. Kombinasjonen av farger og mønstre samsvarer så godt med forskjellige hundetyper og stemninger. Disse bandanene er definitivt verdt pengene.

Fordeler:
  • Laget av mykt polyester stoff
  • Passer hunder med nakkestørrelse mindre enn 16.9 & # 8243;
  • Praktisk 4-pakke med bandanas med dobbelt-trykt design, slik at du liker å få 8 bandanas for prisen på 4
ULEMPER:
  • Det er 4 separate bandanas, men det er faktisk dobler av de samme to bandanene, som var forstyrrende for mange kjøpere
  • Noen kjæledyr eiere som kjøpte disse beste hunden bandanas var skuffet over at designene de mottok var annerledes enn designene avbildet i onlinebeskrivelsen

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Da jeg så de fire stykkene annonsert som dette, antok jeg at de var fire forskjellige bandanas. De er faktisk 2 forskjellige, reversible bandannas, og du får to eksemplarer av hver. Hvis jeg hadde kjent dette, ville jeg ha foretrukket å & # 8230; & # 8221;

2 territorium kjæledyr bandanas

Territory Pet BandanasMed Territory Pet Bandanas, din Pooch vil projisere en utforskende følelse som han romps rundt i god stil. Pakken inneholder en 25-tommers stor reversibel bandana med en justerbar velcro-stropp for å passe de fleste hunderaser. En liten størrelse er også tilgjengelig separat. Den kommer i jordens nyanser og mønstre av blå og brun for et eventyrlystne og robust utseende. Du kan også velge mellom en rekke andre farger og temaer, for eksempel svart / grønne utskrifter, blå / oransje plettet og oransje / grønne piler. Alle er garantert maskinvaskbar for enkel rengjøring.

  • Dog Bandana Anmeldelser: Les anmeldelser av Atti Pet Eiere

Kjæledyr eiere er fornøyd med deres kjøp, sier at skjerf passer til hunden sin til en tee, og velcroen holder det sammen så godt og hopper ikke hundens hår. Stoffet er av ypperlig kvalitet og de ser Territory Pet Bandanas holder ut lenge. Disse beste hunden bandanasene er enkelt og kommer ut av vaskemaskinen pent.

Beste Dog BandanasDe finner bandanene så perfekt at hundeeiere gjorde mer enn bare å anbefale dem. De kjøpte og ga dem til sine venner, slik at deres venners hunder også kunne nyte å gå utendørs i stil. Det må tas hensyn til å plukke størrelsen. Den lille størrelsen er veldig liten; Så når du er i tvil, velg den eneste andre størrelsen - den store størrelsen.

Fordeler:
  • Måler 25 tommer med en justerbar stropp for å passe de fleste nakkestørrelser
  • Reversible
  • Tilgjengelig i flere farger og mønstre
ULEMPER:
  • Kjøpere sier at disse er noen av de beste hundene bandanas, men størrelsen går mye større enn forventet
  • Et par kjøpere bemerket at materialet ikke var mykt og velcroen var ikke av god kvalitet og ikke vare lenge

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Jeg elsker dette produktet så mye at jeg har flere. Elsk den fine syet velcroen. Jeg bruker den til å dekke ecollar og det er mye bedre enn en som glir på kragen. Stoffet er tykt forsterket bomull. Hunden min er veldig aktiv. Han spiller i & # 8230;

3 Pet Show Pet Dog Cat Puppy Bandana

Pet Show Pet Dog Cat Puppy BandanaHer er et sett med bandanas for hunder, og du kan velge mellom en pakke med 5 eller 10 stk. Hvert stykke fra Pet Show har en annen farge og design som passer til hundens kjønn og stil. Disse bandanene er laget av slitesterk bomull, hver måler rundt 45cm x 45cm x 65cm. Hver bandana passer til de fleste hunder og kan også brukes som hodeskall, bib, eller som et praktisk tilbehør for å holde hunden din ser chic og behagelig på samme tid. Alle de beste hundene bandanene i denne pakken er garantert nye, godt utformede, med attraktive utskrifter og holdbart sømt.

  • Dog Bandana Anmeldelser: Les anmeldelser av Atti Pet Eiere

Hundeeiere som trodde at de bare fikk noe kuttet stoff, var i for en stor overraskelse. Bortsett fra stoffets gode kvalitet og søte mønstre, hver Pet Show Pet Dog Cat Puppy Bandana de fikk var solidt hemmed. Kantene holdt godt etter at flere maskiner vasker; Det var ingen fraying på hemet som alltid har vært problemet med tidligere bandanas de har kjøpt.

Beste Dog BandanasMed litt kreativitet var de i stand til å forbedre bandanene som bibs, hodepakning, slips eller en wrap-around utsmykning. Til noen, skjønt, var skjerfene litt store for sine babyer, men de klager ikke. De regner med disse vil passe sine valper på kort tid. De er fornøyd med sitt materiale og utførelse, pluss det er lett å vaske og tørke.

Fordeler:
  • Tilgjengelig i pakker på 5 eller 10
  • Laget av bomull
  • Hver av disse beste hunden bandanas måler 45cm x 45cm x 65cm
ULEMPER:
  • Anmeldere foretrukket andre beste hund bandanas som kommer i flere størrelser, og bemerker at disse er mye for store for små hunder
  • Et par kjøpere hevder at disse ikke holder seg godt i vaskemaskinen, selv om selskapet sier at de er maskinvaskbare

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; kjærlighet elsker kjærlighet! Wow! Jeg trodde skjerfene skulle bli kuttet stoff med ingenting ekstra - i stedet er de alle profesjonelt hemmed og var perfekt for min Goldendoodle. Jeg elsker & # 8230; & # 8221;

4 Bandanas Ubegrenset Tie, Triangle Male Dog Bandanas For store hunder

Bandanas Ubegrenset Tie, Triangle Male Dog Bandanas for store hunderDisse holdbare bandanene fra Bandanas ubegrenset er stolt produsert i USA med iøynefallende farger og mønstre trykt på høy kvalitet bomullsmateriale. De er en perfekt passform for store hunder, med hvert v-halsstykke som måler en god 29 tommer langs nakkelengden. Kanter er sikkert syet med en matchende tråd som legger til bandanas holdbarhet og stil. Disse tie-on triangle mannlige hunden bandanas kommer i en pakke med tre forskjellige design.

  • Dog Bandana Anmeldelser: Les anmeldelser av Atti Pet Eiere

En pit bull eier beskriver hvordan Bandanas Ubegrenset Tie, Triangle Male Dog Bandanas for store hunder er en godsend til ham og hans kjæledyr spesielt. Pit Bulls blir ofte dømt av folk for sitt tøffe utseende som er urettferdig forbundet med å være voldsom og farlig. Disse beste hundebandanene har faktisk hjulpet med å forbedre deres kjæledyrs ytre utseende, myknet funksjonene som foreslo ferocity, og fjernet misforståelser om dem.

Beste Dog BandanasKjæledyr eiere har brukt disse fargerike stoffene til å spruce opp sine hunder for show, og hvordan de elsker å se sine kjæledyr stiver smart i dem! Bandanas bærer for det meste feminin design, så eiere av mannlige hunder var veldig glad for å finne dette spesielle merkevaren og stilen. De fant ingen problemer som vasker bandanene i maskinen, ingen flotte eller fargefading overhodet. Faktisk fant de seg snart ut at det er enda enklere og raskere å håndvask og lufttørke.

Fordeler:
  • Laget i USA
  • Laget av bomull
  • Nakke linje måler 29 tommer fra tips til tips
  • Unik V-hals form for en perfekt passform på større hunder
ULEMPER:
  • Noen kjøpere var skuffet over størrelsen på disse beste hunden bandanene, og sa at de er for små for sine store raser
  • Flere anmeldere henviste til stoffet som brukes til å lage disse bandanene som & # 8220; billig & # 8221; kvalitet

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Jeg var nølende med på grunn av den forrige anmeldelsen sier at de var billige, men jeg skriver for å motbevise denne kommentaren. Dette er den samme kvaliteten de gir deg når du får hunden din preparert. De er hemmed i & # 8230; & # 8221;

5 WZPB Dog Bandana

WZPB Dog BandanaOmhyggelig håndlaget, dette 16.9 "x 16.9 "reversible WZPB Dog Bandana er designet med allsidighet og mote i tankene. Det kan bli donned på kjæledyret ditt som et fasjonabelt hodeskall, rundt halsen som et slips eller skjerf, eller rundt magen eller bena. Det er bare to bandanas i en pakke, men du får faktisk fire design i alt fordi begge er reversible med forskjellige blendende utskrifter og mønstre på hver side. Denne hunden Bandana er laget av kvalitets sengetøy som er helt porøst og pustende.

  • Dog Bandana Anmeldelser: Les anmeldelser av Atti Pet Eiere

Siden denne bandana er formet som en firkant, får du faktisk et større materiale. Folding det diagonalt gir deg en triangulær bandana som er dobbelt tykkelsen. Kjæledyrseiere finner WZPB Dog Bandana hensiktsmessig justerbar for å passe sine små eller store hunder, slik at det ikke faller av. De fargerike designene jobber for både mannlige og kvinnelige kjæledyr, og er virkelig ganske allsidige for daglige turer, kjæledyrsutstillinger eller fester.

Beste Dog BandanasMed sine elegante utskrifter har bandanene også praktiske bruksområder. De er så porøse og absorberende at etter dagens hendelser fungerer de bra for å tørke drool av furry ansikter og tørke eller rydde opp de små rascalene. Det er ikke alt. Disse tingene er dekket med produsentens ubetingede tilfredsstillelsesgaranti. Så langt, men kjæledyr eiere kunne bare uttrykke sin tilfredshet over produktet.

Fordeler:
  • Disse beste hunden bandanas kommer i 16.9 & # 8243; firkanter
  • Reversible
  • Laget av 100% sengetøy
  • Kom i en pakke med 2
ULEMPER:
  • Noen få korrekturlesere bemerket at disse bandanene er mørkere i virkeligheten enn i bildene på nettet
  • Som med alle de beste hundene bandanas, passer disse ikke hver hund. De er for store for små raser

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photos): & # 8220; Jeg har to medium-ish størrelse hunder, en er en husky med en ekstra tykk nakke og pels, men disse vakre bandannene passer dem begge perfekt, og dette matchende settet er helt søtt på & # 8230; & # 8221;

Pin og del med andre hundeeiere:

Topp 5 Best Dog Bandanas


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 best dog bandanas