Giveaway: $ 40 + doggy premiepakke fra hodene opp for haler

Leter du alltid etter unike produkter som vil tillate hunden din å dele sin personlige stil med verden? Hodet opp for haler kan hjelpe deg! De tilbyr unike produkter for kjæledyrforeldre at du ikke finner noe annet sted, som denne selen med matchende bånd og bandana.

Hodet opp for haler tilbyr doggy bandanas & bue bånd, hund krage og seler, hund leashes og mer - alt med litt sprut av funk, og du kan legge inn dette GRATIS Giveaway for sjansen til å vinne en fantastisk premiepakke fra selskapet!

* Rull ned for å lese mer om produktene du vil motta fra heads up for haler og få informasjon om hvordan du går inn i vår giveaway.

Om premiepakken du vil motta

Den heldige vinneren av denne Giveaway vil motta en doggy premiepakke verdt over $ 40 og bestående av:

  • Matchende hund bandana
  • Matchende hundesele
  • Matchende hundesnitt

Produktene du mottar, vil være den samme designen som de i denne anmeldelsen, men du vil kunne velge den størrelsen som puppen din krever.

Hodet opp for haler

Du kan lese min fulle Gjennomgang av tilbehør fra hodene opp for haler, eller Rull ned for å se på Videoversjonen av meg bruker disse produktene.

Bandana kan brukes til å legge til en farge og en søt melding til hundens utseende. Det elastiske bandet er behagelig og mykt, og materialet bandana er laget av det er også. Det vil ikke skrape eller irritere kjæledyrets følsomme nakke. Du kan bruke denne bandana i forbindelse med en krage også, så du trenger ikke å bekymre deg for det.

Selen og båndet er begge laget av fargerik nylon, og de er dobbeltsøm for ekstra holdbarhet. Den sterke metallharden vil sikkert holde selv de sterkeste trekkerne. Selen er også utstyrt med en tykk og slitesterk plastspenne som har en låsemekanisme, som forhindrer at den åpnes tilfeldig.

Doggy Prize Pack fra Heads Up for Tails Giveaway

Selen er veldig lett å sette på hunden din og også enkel å justere. Både selen og båndet er laget av vannbestandig materiale, så de er ideelle for turer i enhver type vær.

Disse produktene vil sikkert trekke oppmerksomhet. Din hund vil være misunnelse av alle de andre hjørnetenner i nabolaget ditt!

Slik går du inn i Giveaway

For å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentar, del eller lignende

Du blir automatisk inngått i Giveaway, og vi kontakter vinneren via Facebook. Du kan følge oss på Twitter og Google+ For flere oppdateringer på våre kommende giveaways.

Vinneren av denne giveawayen vil bli trukket på 8. april 2016. Denne giveawayen er kun for amerikanske innbyggere.

Heads Up for Tails Review

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: $ 40 + doggy premiepakke fra hodene opp for haler