Giveaway: rc pet produkter vannmelon dog leash and collar ($ 30 + verdi)

Hver hund trenger en bånd og krage. De fleste eiere Kjøp disse elementene før de selv bringer sitt nye kjæledyrhjem. Sjansene er at hunden din allerede har et sett, men jeg vedder på at de ikke er så prangende som disse vannmelon-mønstrede gangrekvisita fra RC Pet-produkter!

Hvem liker ikke gratis ting - spesielt ting som du må kjøpe deg selv uansett? Hvis hunden din trenger en ny krage og / eller bånd, er dette en flott mulighet til å motta kvalitetsprodukter uten å måtte bruke penger ut av din egen lomme.

RC Pet produkter vannmelon krage og leash giveawayDu vil definitivt bli lagt merke til på hundeparken med denne matchende kragen og leash-settet. Fargene er lyse, og mønsteret er bedårende. Enten du går Fido nedover fortauet eller tar ham ut for et vandringsopplevelse, er det noen som du ser, er sikker på å legge merke til dette RC-kjæledyrproduktene krage og båndsett.

Slik går du inn i Giveaway

For å skrive inn denne gratis giveaway for å vinne denne hunden Collar og Leash Set:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og liker / kommentere / dele den.

Husk at du  som vår side for å være kvalifisert. Vi har ofte lesere som kommenterer innlegget uten å likte siden, og dessverre vil det ikke gi deg uberettiget for denne giveawayen og eventuelle fremtidige gaveene.

Etter disse trinnene vil du automatisk legge inn deg for å vinne denne kragen og leash-settet, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 1. januar 2019!

Hvis du ikke vinner denne gangen, ikke bekymre deg; Vi vil snart kunngjøre en annen giveaway! Du kan sjekke ut vår forrige giveaways for kjæledyrseiere å se hvilke andre produkter som top-tips lesere har vunnet i det siste. Ikke glem å bokmerke siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis hundprodukter som kommer snart.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE på YouTube!

Gratis hund forsyninger som du vil Motta

RC Pet produkter vannmelon hund krage og leash giveawayDenne kragen og båndet er laget i Canada og kommer med en livstidsgaranti. De har nikkelbelagt maskinvare som ser bra ut og forhindrer slitasje. Leash inkludert i denne giveawayen er 1 "bred og 6 meter lang.

Kragen er Enkel å justere med en standardjusteringspenne. En gang justert, forblir den der den skal. Både kragen og båndet er også utstyrt med en reflekterende tag for å holde puppen sett mens du går om natten.

Kragen som er inkludert i denne giveawayen, passer til en hund med en nakkestørrelse på 12 & # 8243; -20 & # 8243; i omkrets. Hvis det ikke passer til hunden din, kan du alltid gi den til en venn eller et familiemedlem. Hvem vil ikke like å motta en slik unik hundkrage som en gave?

ANMELDELSE: RC Pet Products Dog Collar and Leash Review

Slik går du inn i Giveaway

RC Pet produkter vannmelon hund krage og leash giveawayFor å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Å gjøre dette vil automatisk gå inn i Giveaway for denne hunden Collar og Leash Set. Vi kontakter vinneren via Facebook etter tegningen. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: rc pet produkter vannmelon dog leash and collar ($ 30 + verdi)