Gjennomgang: luxepets dog leash og dog collar

Funksjonalitet, allsidighet og overkommelig pris er toppen Ting som jeg ser etter når du handler for produkter for kjæledyrene mine. Hvis disse er dine bekymringer, kan du ikke nyte denne anmeldelsen. Men hvis stil og mote er du topp bekymringer, kommer du til å elske disse hundens krage sjarm, hundesnitt og krage fra luxepets.

Du kan finne hundekrager, bånd og krage sjarm for hunden din i et bredt utvalg av farger og stiler. Hun vil sikkert være den mest stilfulle valpen på hundeparken med en av disse, men det første du trenger å vite er at disse krageene er Kun tilgjengelig i 10-, 12- og 14-tommers alternativer.

LuxePets Dog Leash and Dog Collar Review

Luxe Pets Dog Leash and Dog Collar ReviewHvis du har en liten eller liten / medium rase, disse Luxepets Produktene skal fungere, men luxepets gjør ikke produkter for store / mellomstore eller store raser. En ting som jeg ønsker å nevne er at dette selskapet gjør Pet tap sympati gaver sammen med krage, bånd, tagger og sjarm. De virkelig gjør noen gode produkter for å vise kondolanser for en elsket som mistet et kjæledyr.

Hunden krage som du kan se i denne videoen er Ashley Designer Crystal Dog Collar i Purple. Det er laget av faux skinn og har svært sparkly krystaller. Maskinvaren er metall, noe som betyr at det er mye mer holdbart enn lignende produkter laget med plastpaneler og D-ringer.

I SLEKT: Alt du trenger å vite om Humane Collars and Leases

Luxe Pets Dog Leash and Dog Collar Review

Jeg fikk også å teste matchende bånd. LuxePets tilbyr ikke matchende bånd med alle sine krager, men hvis du er interessert, er det noen få stiler å velge mellom. Alle deres bånd kommer i 4-fots lengder. Som du kan se, ble jeg også gitt en st. Francis sjarm. St. Francis er skytshelgen av dyr, så disse sjarmene er ment å beskytte kjæledyret ditt.

De tilbyr sjarm i en rekke religiøse og ikke-religiøse stiler. Det er bare litt ekstra bling for å legge til kragen. Luxepets krage og bånd er svært sammenlignbare med andre lignende faux lærprodukter på markedet. De er ganske holdbare - som du kan se vår valp chews på hennes bånd og denne holdt opp godt.

Luxe Pets Dog Leash and Dog Collar Review

Selv om de er sammenlignbare i kvalitet, er de mye dyrere enn lignende produkter. Kragene starter på $ 28, båndene er $ 20, og sjarmen er ca $ 11. Det betyr at du har mer enn $ 60 investert i settet og mer enn $ 50 investert i kragen og leash combo.

Hvis du leter etter stil, finner du det med Luxepets-produkter, men du må betale for det. Hvis du bare ser etter funksjonalitet og holdbarhet, kan du finne et sammenlignbart produkt på din lokale dyrebutikk for halvparten av prisen.


Det er din tur til å gjennomgå LuxEpets Dog Leash og Dog Collar

Har du noen erfaring med LuxePets Dog Leash og Dog Collar? Hva er dine tanker om dette produktet? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse og vurdering for Luxepets Dog Leash og Dog Collar nedenfor og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: luxepets dog leash og dog collar