Gjennomgang: matchende vennskap krage for hunder

Hvis du leter etter en bedårende måte Tilbehør til din valp eller den perfekte gaven til hundens lover på listen, se ikke lenger enn Vennskapskrag. Jeg ble sendt denne kragen til å vurdere akkurat i tide for høytiden, og jeg tror det ville gjøre den perfekte strømpefylling eller gave.

Matchende Friendship Collar for Dogs Review

Hver vennskap krage for hunder kommer med et matchende armbånd for hunden eier. De er tilgjengelige i mange forskjellige stiler for å vise frem dine personlige motepreferanser eller hilsen til sesongen.

Akkurat nå har de en veldig søt blå krage med et snøfnuggemønster som ville være perfekt for kjæledyr som bor i en vintereventyrland.

Matchende Friendship Collar for Dogs Review

Du kan også kjøpe matchende kundeemner, så alt blir koordinert. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange kommentarer som jeg har fått mens du går Chloe med hennes vennskapCollar. Jeg sørger alltid for at mitt matchende armbånd er synlig, og vi har hatt så mange som komplimenterer vår matchende klær.

I SLEKT: 10+ beste julegaver til hundforeldre

FriendshipCollars er også komfortable. De er laget med mykt, dyrevennlig, vegansk skinn. Det er Peta godkjent veganer! De er også utstyrt med en gullplattform og D-ring. Denne vakre maskinvaren gir kragen et sofistikert utseende mens du tilbyr holdbarhet samtidig.

Matchende FriendshipCollar for Dogs Review

Det er så mange forskjellige vennskapscollar stiler å velge mellom. De tilbyr alt fra grunnleggende krage i den klassiske samlingen til funky mønstre i deres urbane samling og alt i mellom.

Dog krage og armbånd combo er litt dyrt, på $ 35, og du kan kjøpe ekstra armbånd for $ 10 hver. Dette ville være flott for barn eller hjem hvor alle i familien ønsket å matche armbånd. Du kan til og med få en matchende krage for katten din hvis du har en Multi-Pet Husholdning.

Leash er spenner fra $ 20- $ 30, avhengig av lengden. Det betyr at du vil bruke mer enn $ 50 for en krage og matchende bly. Du kan sikkert finne billigere alternativer, men disse vennskapscollarene er unike og bedårende.

Pluss, de er laget av skinn med slitesterk maskinvare, noe som gjør dem ekstremt sterke. Det eneste problemet du måtte ha er med en hund som liker å tygge. Jeg vet at vår valp går bananer for noe laget av lær, så vær oppmerksom på det.


Det er din tur til å vurdere matchende vennskapskranen for hunder

Har du noen erfaring med Matchende vennskap krage for hunder? Hva er dine tanker om dette produktet? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse og vurdering for den tilsvarende vennskapskraven for hunder under og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: matchende vennskap krage for hunder