Topp 10 cool thanksgiving dog collars

Det er morsomt å dele ferien med Dine familiemedlemmer - inkludert dine furry familiemedlemmer. Noen ganger bare å bringe fido med deg til familie sammenkomster er nok, Topp Beste Thanksgiving Dog CollarsMen andre kjæledyrseiere ønsker å være litt mer festlig. De Beste Thanksgiving Dog Collars er en enkel måte å inkludere kjæledyret ditt i ferien moro!

Bare husk at disse krageene ikke bare er for showet. Hunden din må ha den i minst noen få timer om gangen. Du må sørge for at du finner en krage som passer og er behagelig.

Vi har funnet 10 av de beste Thanksgiving Dog Collars, og evaluerte fordelene og ulemperne av hver enkelt. Her er en rask titt på våre fem beste valg, og vi går inn i flere detaljer om hver krage nedenfor:

Thanksgiving Dog Collars Pris Kvalitet Vurdering
Blueberry Pet Spirit Collection Designer Collar $ B 4.6/5
Schmoopsie Couture Thanksgiving Turkey Collar $ EN 4.7/5
CanineDesigns Thanksgiving Collar $ EN+ 4.8/5
Country Brook Design Deluxe Collar $ EN 5.0/5
Opp land gobble gobble Thanksgiving krage $$ B+ 4.5/5

* Klikk på de beste Thanksgiving Dog Collars for mer informasjon og priser, eller bla nedenfor for mer informasjon.

Topp 10 Best Thanksgiving Dog Collars

1BLUEBERRY PET SPIRIT DESIGNER COLLAR

Blueberry Pet Spirit Collection Designer Dog CollarMerk starten på ferien med en Thanksgiving krage for din wooly venn. Blåbær kjæledyr introduserer sin Thanksgiving Spirit Collection med Designer Dog Collars, og du vil elske dette Tyrkia Mønsteret i høstfarger med avtagbar Felt Maple Leaf Accent. Kragen er holdbart konstruert av høy kvalitet polyester webbing for optimal komfort på huden.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

For praktisk festing og maksimal justerbarhet, Blueberry Pet Spirit Collection Designer Dog Collar har miljøvennlige plastpress-studen spenner, plastjustering av lysbilde og metall D-ring. Middels størrelse har en lengde som er justerbar fra 14.5 "til 20" og en bredde på ¾ ", og anbefales for hunder som veier opp til 45 pounds. For en sikker passform må du måle hundens nakkomkrets slik at to fingre passer mellom kragen og kjæledyrets nakke.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; elsker blåbærkrager. Anbefaler dem for kjæledyrene dine. Kjøpte dette for min bestepuppie. Mitt mål er å ha en for hver ferie pluss jeg har kjøpt andre for henne. Deretter matchende & # 8230; & # 8221;

2Schmoopsie Couture Turkey Collar

Denne Thanksgiving Dog Collar fra Schmoopsie Couture er stolt laget og håndlaget i USA, og du vil elske sin sterke nylonrem. I motsetning til blåbærkraven ble kalkuns ansiktsmønsteret langs kragens lengde ikke direkte trykt på den oransje nylonbenet. I stedet ble det skrevet ut på den brune ribbet US designer bånd aksent og syet til den oransje nylon webbing.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Dette er en av de beste Thanksgiving hundekravene fordi den er utstyrt med en plastpenne og glidebryter for justering og festing og en tungt metall D-ring for båndfeste. Stroppen av denne mellomstore kragen er 1-tommers bred stropp og 11 "-17" justerbar lengde. Det er tre bredder å velge mellom med Schmoopsie Couture Thanksgiving Tyrkia Dog Collar, men 1 "er den bredeste. Du kan sjekke ut de andre krage størrelsene, og matchende bånd også.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; god kvalitet og skip rettidig! I tillegg får du et fint personlig kort å takke deg. Veldig fint. Elsker krage. Vi hadde opplevd noen krage glidende og ikke holdt sin størrelse, ikke disse de er & # 8230; & # 8221;

3caninedesigns Thanksgiving krage

CanineDesigns Thanksgiving Dog CollarDenne lyse fargede Thanksgiving Dog Collar fra CanineDesign har alle trappings du vil ha for de kommende festlige feriefester. Den er laget av Grosgrain Ribbon Accent Sewn på tungt webbed nylon. Den har en solid litt konturert sidefrigivelse spenne og glideknus for låsing og justering, og en metall D-ring. Nålearbeidet er solid og bruker boks søm hvor det trengs for å forhindre av å unraveling.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Det er tre størrelser for denne 1-tommers brede kragen, alt fra medium gjennom ekstra store. Den ekstra store størrelsen har en justerbar lengde på 18 "-26". Du vil elske mønstervalgene du har med CanineDesign`s Thanksgiving Dog Collar, Fordi det er fem søte design alle dedikert til Thanksgiving. Hvis du har flere poser hjemme, sjekk ut de andre designene, slik at hver av hundene dine kan ha sin individuelle stil for Thanksgiving middag.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; tykk, solid og sååå søt! En god kvalitet krage som er veldig morsomt for Thanksgiving. Mediet passer perfekt til vår beagle & # 8230;

4country Brook Design Deluxe Collar

Country Brook Design Deluxe Dog CollarSom vår topp krage fra blåbær kjæledyr, denne kragen fra Country Brook er ikke designet med båndoverlegg. I stedet er det en solid polyesterrem med designen direkte på den. Denne 1-tommers brede kragen anbefales for store rasehunder, som tyske hyrder, gropull og gyldne retrievere. Den store størrelsen vil passe nakkeomkretsen på 16 "-22". Låsen er laget med slitesterk YKK-konturert plast Side-frigjøringspenne for din bekvemmelighet, og justering er en enkel glid med tri-glide-justereren.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

En tungt metall D-ring er også innlemmet for hundens bånd. Det er tre andre størrelser bortsett fra denne store kragen. Du vil kanskje vite at mens dette er en av de beste Thanksgiving Dog Collars, er det også det rimeligste elementet på vår liste. Det er ganske overraskende siden vi kan se hvor godt laget Country Brook Design Deluxe Dog Collar dømmer med den faste sømmen, dobbeltboks søm og solid nylon webbing det bruker i stedet for båndoverlegg som vi tidligere har nevnt tidligere.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; god kvalitet. Veldig glad & # 8230;.& # 8221;

5Up land gobble gobble krage

Opp land gobble gobble Thanksgiving Holiday Dog krageFå kjæledyret ditt lagt merke til og komplimentert på med denne attraktive rød-oransje kragen med et gjentatt mønster av ordet "gobble" og bildet av en kalkun. En av de beste Thanksgiving Dog Collars, denne modellen fra Opp land får den festlige meldingen på tvers av på en subtil, men umiskjennelig måte.

Dette mønstrede båndet er overlappet på solid brun nylonrem som festes med hurtigutløser plastspenne, justerer med en plast tri-glide justerende, og festes til et bånd med en metall D-ring. De Opp land gobble gobble Thanksgiving ferie colar er håndlaget som er grunnen til sin ryddige og vakre finish. Den er tilgjengelig i mellomstore, store og ekstra store størrelser. Alle størrelser har 1-tommers bredde. Vi anbefaler håndvask og linjetørking, som skal være ganske enkelt.

6schmoopsie rosa kalkun glitrende krage

Schmoopsie Couture Thanksgiving Pink Tyrkia Sparkle Dog CollarDette er en av de beste Thanksgiving Dog Collars for jentene, men hvis din store gutt ikke har noe imot den sparkly rosa designen, så hvorfor ikke? Schmoopsie Couture Tilbyr denne vakre Thanksgiving kragen til en fornuftig pris. Kjernen er tungt nylonrem med et overlappet hvitt designerbånd. Ribbonoverlegget har en søt kalkun design i brune, rosa og sparkly høydepunkter.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Matchende hvit plastspenne og tri-glide-justeren og en metall D-ring fullfør kragen. Det er fire størrelser tilgjengelige - ekstra små, små, mellomstore og ekstra store. Men den minste størrelsen på Schmoopsie Couture Thanksgiving Pink Tyrkia Sparkle Dog Collar er bare 1/2 "bred, som gjør designet nesten ukjennelig. Den mest ideelle bredden for å sette pris på de søte mønstrene ville være 1 "og bare den ekstra store har den bredden. De andre størrelsene har 5/8 "bredde.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Jeg liker virkelig kragen, jeg vil anbefale å gå med det bredere bandet hvis du vil se designet skjønt. Kraven er veldig godt konstruert, og jeg vil definitivt kjøpe flere krage i & # 8230; & # 8221;

73 skitne Dawgz pilegrimer og indianer kragen

3 Dirty Dawgz Pilgrims og indianere Thanksgiving Dog CollarsI motsetning til de fleste krage i denne listen, støtter strukturen for dette 3 Dirty Dawgz Krage er laget av PolyPro Webbing, et materiale som har høy strekkmotstand og er holdbar også. Dette materialet er lettere enn Nylon eller Polyester Webbing, og dermed gjør det for lettere hundekollarer. Kravens 1-tommers bredde viser en fargerik og festlig Thanksgiving Scene of Labs som indianere og Boston Terriers som pilegrimer.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Det er tre størrelser å velge mellom med disse beste Thanksgiving Dog Collars - medium, store, ekstra store - og alle størrelser på 3 Dirty Dawgz Pilgrims og indianere Thanksgiving Dog Collars Selges på samme prispunkt. Her er en viktig ting, ikke stole på hundens vanlige størrelse. Du må faktisk måle hundens nakkomkrets for å få den perfekte passformen.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; så søt! Men måle før du bestiller. Jeg bestiller alltid XL, og kragen er for stor for min 85 lb doberman. Super søt, men dessverre kan jeg ikke sette den på henne fordi det er bare for stort - og jeg kan ikke stramme det & # 8230; & # 8221;

8crittergears justerbare ferie krage

Crittergears justerbare hund krage i ferie Thanksgiving kalkunerEn unik ting om denne Thanksgiving kragen fra Crittergear er det, selv om det også er laget av slitesterk nylonkjerne, er den dekket av et trykt stoff laget av 100% bomull. Så hvis du har et kjæledyr som reagerer eller er uforenlig med nylon, så er det ingen grunn til ikke å være fasjonabel i løpet av ferien. Det fargerike kalkunmønsteret over grå striper og off-white bakgrunn er definitivt tema-spesifikt, også.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

De Crittergears justerbare hund krage i ferie Thanksgiving kalkuner vil gjøre pooken din ser kult uten å være altfor dekorert, som noen hunder misliker. Den er tilgjengelig i fem størrelser som starter fra ekstra små, som er ½-tommers bred og 6 "-11" lang, opp til ekstra stor, som er 1-tommers bred og 18 "-28" lang. Den har den vanlige lysbildejusteren, spenne og metall D-ring.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Cute godt laget og ser ut til å være behagelig hund krage. Kraven ankom i tiden lovet, i god stand og ser ut som bildet. Jeg har en Cavalier King Charles Spaniel som veier & # 8230; & # 8221;

9gobble Thanksgiving Nylon Ribbon Collar

Gobble Thanksgiving Nylon Ribbon Dog Collar by MatleeEn grunn til at Grosgrain-bånd er et favorittoverlegg for krager, er at de kan bli kreativt designet, og Midlee`s Gobble Thanksgiving hund krage demonstrerer det nøyaktig. Denne munterte kragen spiller med farger og suggestive bilder for å danne ordet "gobble" og har den ikoniske kalkunen iført en pilegrims lue.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

For å bekjempe og feste, bruker den plast tri-glide justeren og hurtigutløser spenne. Det er også en metall D-ring for båndet. Det er bare to størrelser for disse beste Thanksgiving Dog Collars, og begge er 1-tommers brede. Medium er 10 "-18" lang, mens den store størrelsen er 18 "-26" lang. Tett zigzag og boks søm ble brukt til å sikre solid konstruksjon av Gobble Thanksgiving Nylon Ribbon Dog Collar by Matlee. Designet kan brukes av gutt eller jentepupper.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; kragen er veldig søt, men helt ubrukelig. Så snart noe trykk legges på kragen, åpnes den. Vår hund trekker ikke hardt, men hun trakk seg ut av det tre ganger på ett minutt. Det er en sikkerhet & # 8230; & # 8221;

10country Brook Design Deluxe Happy Thanksgiving Ribbon Collar

Country Brook Design Deluxe Happy Thanksgiving Ribbon Dog CollarCountry Brooks Thanksgiving hund krage er laget av 100% nylon webbing og grosgrain bånd syet tett sammen. Grosgrain-båndet er teksturert med sine særegne tverrgående ribber. Den bærer et mønster av blader og ekorn i høstfarger og en hilsen av lykkelig Thanksgiving. Dette designet slår en fin balanse mellom å være festlig og være enkel og diskret.

  • Thanksgiving Dog krage Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Denne kragen er tilgjengelig i mellomstore, store og ekstra store størrelser. Middels størrelse kragen er 1-tommers bred og fungerer for hunder med nakkomkrets mellom 13 "og 16". De Country Brook Design Deluxe Happy Thanksgiving Ribbon Dog Collar er myk og behagelig, men likevel er solidt laget som det kan ses fra sin slitesterke boks søm og kraftig YKK-plastspenne og stroppskliejusteren.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Cute Collar & # 8230; & # 8221;


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 10 cool thanksgiving dog collars