Oppskrift: hjemmelaget thanksgiving middag for hunder

Våre hunder er en del av våre familier, så det er forventet at vi ønsker å dele ferien med dem. Kjæledyrseiere feirer sine pups fødselsdager, kjøpe dem gaver på julen og til og med kle dem opp for 4. juli. Hvorfor ikke lage en Hjemmelaget Thanksgiving middag for hunder å dele med din furry venn?

Hjemmelaget Thanksgiving middag for hunder oppskriftDet er viktig for deg å vite at du ikke kan dele din tradisjonelle Thanksgiving middag for mennesker med kjæledyrene dine. Noen ingredienser i ditt måltid, som løk, sjokolade og rosiner er giftige for hunder. Mens andre kanskje ikke er giftige, kan de virkelig forstyrre fidos mage.

Midtpunktet til et Thanksgiving-bord er kalkunen, selvfølgelig. I stedet for å kutte et stykke fra Feriefuglen, prøv å lage din hjemmelagde Thanksgiving middag for hunder med magert bakken Tyrkia. Tyrkia hud er veldig høy i fett, noe som kan forstyrre din poochs mage og forårsake diaré.

De fleste fruktene og grønnsakene du serverer dine menneskelige gjester er trygge for kjæledyret ditt også. Du kan holde fast på oppskriften som jeg deler nedenfor, eller du kan erstatte andre hundevennlige grønnsaker i stedet. Bare vær sikker på at ingrediensene du legger til, er trygge for hunden din å innta.

Flere videoer: Hjemmelaget hundemat og behandle oppskrifter

Hjemmelaget Thanksgiving middag for hunder oppskrift

Hjemmelaget Thanksgiving middag for hunder

Ingredienser

  • 3 pounds lean bakken kalkun
  • 1 ss. oliven olje
  • 1.5 kopper ukokt ris
  • 2 ristede gulrøtter
  • 3 kopper hakket spinat
  • 1 shredded courgette

Veibeskrivelse

Det første trinnet er å lage risen i henhold til instruksjonene på emballasjen. Du trenger 1.5 kopper ukokt ris, noe som betyr at det vil måle ca. 3 kopper når den er tilberedt.

Hjemmelaget Thanksgiving middag for hunderI en stor pott, brun kalkun på middels varme, bruk olivenoljen for å holde den fra å stikke. Du kan også erstatte kokosnøttolje eller annen hundvennlig matolje som du har på hånden. Mens Tyrkia er matlaging, smuldre den med en spatel.

Vri temperaturen til lavt og legg til kokt ris, gulrøtter, spinat og courgette til den smulste kalkunen. Kok på lav til hjemmelaget Thanksgiving middag for hunder er oppvarmet gjennom og spinat har wilted.

Så snart maten har avkjølt, kan du tjene den til kjæledyret ditt. Lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i ca 5 dager. Du kan også fryse denne parabolen for å tjene senere. Oppbevar det i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: Thanksgiving hund behandler med søtpotet og gresskar

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget thanksgiving middag for hunder