Hvordan inkludere hunden din i thanksgiving middag

Bringe en hund til Thanksgiving middag

Forrige uke snakket vi om DIY Dog Halloween Kostymer og nå hopper vi rett inn i Thanksgiving. Feriesesongen går så fort! Det er den travleste tiden på året for de fleste, men uansett hvor opptatt vi får, fokuserer Pet-foreldre fortsatt på sine hunder så mye som de gjør de andre medlemmene i familien sin. Vil du forlate et familiemedlem bak mens du deltar på et Thanksgiving måltid med familie og venner?

Selvfølgelig ville du ikke! Men det kan være best å forlate fido bak i visse situasjoner. Når du deltar på en Thanksgiving middag på andres hus, klar til å se det Thanksgiving hundeshow, Du må vurdere verten / vertinnen og deres familie, de andre menneskene som deltar og hunden din før du bestemmer deg om du skal ta med ham som din +1 eller ikke. Ikke alle boliger er hundevennlig og ikke alle hundene er i stand til å oppføre seg under familiefunksjonene.

Hvis familien din er som min, uansett hvem som er hus du går til for en familie sammenkomst, er det aldri nok plass. Det virker som det større miljøet, jo flere ting finner vi å fylle det - for det meste matvarer. Tabeller og benkeplater er fulle av mat, det er stoler og folk overalt, og det er vanligvis en håndfull små barn som løper rundt under alles føtter.

Lyder det som et bidragende miljø for en hund? Sannsynligvis ikke. Med mindre du har verdens mest avslappede hund. Selv da kan hunden din ikke bli aggressiv, bli hyper og overstimulert, eller stjele mat fra disken, men ville han virkelig være glad i den typen miljø? Han ville nok føle seg mye mindre stresset hvis han var hjemmefra sovet på sofaen og venter på retur.

Les også: Den beste Thanksgiving behandler for hunder

Hvordan inkludere hunden din i Thanksgiving middag

Hvordan ta med en hund til en Thanksgiving-middag

Hvis du er gjesten & # 8230;

Sjekk alltid med verten / vertinnen før du tar med hunden din til enhver hendelse. Selv om du bare skal tante Ruths eller bestemors hus, ikke antar at de forventer at du skal ta med hunden din. Sannheten er, hundelsker eller ikke, de fleste vil ikke forvente at du skal ta med kjæledyret ditt til en overfylt familiefunksjon.

Hvis du reiser en lang avstand For å besøke familien din under Thanksgiving, vær sikker på at du sjekker med dem før du bringer hunden din sammen. Bare fordi du elsker din fido som han er ditt furry barn, betyr ikke at familiemedlemmene dine vil se ting på samme måte. Å åpne hjemmet ditt til familie for ferien kan være en veldig stressende tid for verten / vertinnen, og de kan ikke ha den ekstra angst av en uønsket hund som tilbringer helgen med dem.

Vurder de andre menneskene som vil delta på arrangementet også. Selv om du vet at familien din er en hund-kjærlig gjeng, kan deres + 1s ikke være. Noen som deltar på dine familier Thanksgiving Middag, kan være allergisk mot hunder eller skremt av dem.

Du må være sikker på at hunden din kan håndtere situasjonen også. Thanksgiving middag vil gi mye stimulering og mye fristelse. Er hunden din for å kunne motstå all maten? Skal han være i stand til å håndtere opprøret og støyen? Selv om du tror at Fido er godt trent og vil være et flott tillegg til enhver familiehendelse, tenk på hvordan han føler seg. Ville han være lykkeligere i blandingen av alle hoopla, eller ville han være mer glad hjemme?

Hvis du er vert eller vertinne & # 8230;

Hvordan eiere bringer hunder til Thanksgiving-festerNår du er vert / vertinne, er det vanskelig å ikke ønske å imøtekomme alle. Hvis du har et familiemedlem eller en venn som ber om å ta med hunden sin, ikke bare si & # 8220; Ja & # 8221; å appease dem. Det er ditt hjem og du må tenke på dine andre gjester også.

Ikke vær redd for å si & # 8220; ingen & # 8221; Hvis du legger til en hund i blandingen, kommer du til å gjøre dagen din mer stressende.

Hvis du kjenner hunden, og han er veldig opptatt eller du virkelig ikke har noe imot å ha en firbenet gjest på ditt spisebord, kan du fortsatt gjøre noen doggy-relaterte regler. Kanskje du ikke bryr deg om hunden, men du vil ha hans eier å ta med en Pet Gate med dem for å holde hunden ut av kjøkkenet eller spisestuen. Kanskje du vil at han skal være i en kennel mens alle spiser.

I SLEKT: 10 elementer du trenger når du reiser med hunder

Hvis du vil ha visse bestemmelser som er plassert på hunden, sørg for å snakke opp. Hvis hundens eier ikke liker reglene, har de muligheten til å forlate sitt kjæledyr hjemme. Hvis du ikke snakker opp før Thanksgiving Day, kan du ende opp med en sint eier og noen Thanksgiving-drama som du ikke trenger.

Gjør reglene klare før dagen for arrangementet.

Hvis en av dine gjester dukker opp med en ubemerket hundekammerat, ikke vær redd for å fortelle dem at du ikke forventer det. Du kan si noe som, ja, du tok med Rufus. Hva en uventet overraskelse!& # 8221; Det er ikke nødvendig å være uhøflig, men du bør sikkert få poenget ditt.

Jeg er en stor hundelsker - jeg tror det er ganske åpenbart - men jeg forstår også at bare fordi vårt hjem har en åpen doggy dørpolicy betyr ikke at alle gjør det. Eiere som dukker opp med en uanmeldt pooch gi resten av oss et dårlig navn, og du bør ikke føle deg dårlig om å gjøre dem oppmerksomme på deres uhøflige gestus.

Ikke vær redd for å snakke om dine behov hvis en ubudet hund kommer til døren din. Hvis det er gjester som er nervøs eller allergisk mot hunder, kjæledyret må kanskje være ute. Hvis du ikke er komfortabel å ha hunden i hjemmet ditt midt i så mye kaos, er det din rett til å spørre hundens eier for å holde ham utenfor.

Jeg vet at jeg ville føle meg dårlig å gjøre en slik ting til en hund som ikke gjorde noe galt, men dessverre for hunden gjorde hans eier en dårlig beslutning. Du må tenke på hva som er best for dine gjester og hva som er best for hunden, og holde Rufus utenfor kan være det som er best for alle. Etter middagen, når ting roer seg og folk begynner å forlate, kan det være mulig for hunden å komme inn og besøke.

I SLEKT: Topp 8 Best Thanksgiving Dog Costumes

Hvordan inkludere hunden din i Thanksgiving middag

Thanksgiving er for alle!

Thanksgiving er en ferie som bør nytes av alle. Det er en tid å komme sammen med familien, spise et deilig måltid, fortell historier, spill spill og nyt hverandres selskap. Det er en tid til å reflektere over alle velsignelsene i livet ditt og være takknemlig for det du har i stedet for å ta det for gitt.

I den sanne Thanks-ånden bør du også vurdere dine venner og familie og gjøre det som er best for alle - og det kan bety at du forlater Fido hjemme. Vurder alle ønsker og behov, inkludert kjæledyrets. Hvis du forlater ham hjemme, eller på en boarding kennel, er det som er best, Vennligst gjør det vise valget. Fido vil tilgi deg for å forlate ham bak, jeg lover.

Hvis du bestemmer deg for å ta med hunden din sammen med deg, uansett om det er for dagen eller for et overnatting eventyr, sørg for at han er godt trent og du tar med alle nødvendige forsyninger med deg for å gjøre turen så lett som mulig. Forvent ikke at vert / vertinne skal gi en vannskål eller søppelposer.

Hvis du har forsyninger, er valpen din godt trent, og du er både klar for all spenningen, din Thanksgiving-tur vil være en morsom suksess!

Les neste: Hvordan inkludere hunden din i julefest

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan inkludere hunden din i thanksgiving middag