7 Ideer om hvordan du skal tilbringe jul med hunden din

Holiday Season er alltid morsomt for hele familien, men vi kan ha doble moroa hvis vi finner en måte å inkludere våre furrige venner til denne feiringen seremonien. Vi har allerede snakket om å inkludere Husdyr på Thanksgiving Celebrations, så la oss diskutere hvordan du skal tilbringe jul med hunden din.

Den beste måten å tilbringe jul med hunden din er å ikke bare late som å ha ham rundt, men faktisk inkluderer hunden din i festligheter. Det er mange måter å la hunden din delta i julenes familie tid.

Vi kan ta våre hunder på en tur med oss ​​for å nyte ferienaktiviteter med andre kjæledyrforeldre og deres hunder. Avhengig av din plassering, er det spesielle feriehendelser i byer over hele landet som er designet spesielt for hundeeiere til å nyte med sine hjørnetenner. Vi kan også bake litt spesiell jul Hunden behandler For våre kjæledyr, gi dem gaver og la dem delta i juletradisjoner.

Nedenfor er min personlige liste med 7 ideer om hvordan å tilbringe jul med hunden din. Hvis du har noen ideer til å bidra, vil jeg gjerne høre dem i kommentarene nedenfor!

7 gode ideer om hvordan å tilbringe jul med hunden din

Hunden hendelser til jul

Hendelser for hundforeldre og deres hunder

Start din julesesong med hunden din på en hundevennlig hendelse. Mange av dem vil donere fortjeneste for å hjelpe hjemløse dyr har en lykkeligere ferie.

For eksempel, Bringfido.com har mange doggy hendelser oppføringer for ferie hendelser som foregår over hele verden. De gir hendelsesdetaljer og har lenker til kjæledyrvennlige hoteller, hvorav mange tilbyr rabatter til folk som deltar på arrangementet.

Her er noen eksempler på tidligere hundevennlige hendelser kjæledyr foreldre har deltatt i USA denne julen sesongen:

  • Poter i byen Helg tok bare sted i New York City, 4. desemberth gjennom 6th. Opptaket var $ 45.00 til $ 75.00. Inntekt har hatt nytte av Yorkie 911 redning og Zani`s Furry Venner. Helgen startet med en varm opp og yappy time fra kl. 05.00 til 8.00 p.M. den 4. desemberth. Hendelsen fortsatte hele helgen med konkurranser, Raffles og en hund og kattemote show.
  • De 6th Årlig ferie kjæledyr festival har skjedd i Scottsdale, Arizona den 5. desemberth Fra 10:00 A.M. til 5:00 P.M. Opptak var gratis. Det var en stille auksjon for å være til nytte for roligen Trail Animal Sanctuary. Kjæledyr foreldre gjorde litt ferie shopping der og fikk lavpris vaksinasjoner og mikro-chips for sine hunder.
  • Bypotene: Doggie Detective Scavenger Hunt fant sted i Greenville, South Carolina den 5. desemberth Fra 3:30 P.M. til 5:30 P.M. Arrangementet fant sted på Main Street, som startet på fontenen ved å spyle bønnene og slutter på Roost.
  • Western Pennsylvania Humane Society satte på en Holiday Market Event 5. desemberth Fra 10:00 A.M. til 3:00 P.M. Opptak var $ 65.00. Det var bilder tatt med Santa, bakte doggy varer til salgs og lokale kunstnere har vært der som selger sine kreasjoner.

For hendelsene som skal foregå denne julen, sørg for å ta en titt på BringFidos oppføringer og ikke gå glipp av noen av de kuleste partiene for deg og din pooch.

Julen vekk

Kjæledyr foreldre som har blitt invitert til å tilbringe jul med familie eller venner, men vil ikke være borte fra hunden din over ferien, bør ta sine hunder med dem. Bare husk å spørre vennene dine eller familiemedlemmer i tilfelle de har noe imot hvis du tar med hunden din. I min egen erfaring vil folk ofte forstå situasjonen, og kan faktisk nyte å ha hunden din rundt i ferien.

Hvis vennene dine eller familiemedlemmer ikke vil ha hunden din i deres hjem, overnatte i et kjæledyrvennlig hotell. På den måten vil du være borte fra hunden din for bare noen få timers feiring. For eksempel, Motel 6, er Red Roof Inn og LaQuinta Hotel bare noen få av de mange kjæledyrvennlige alternativene. Lag ordninger og reservasjoner med en gang, skjønt. De har en tendens til å fylle opp fort for ferien.

Hunden behandler til jul

Doggy Christmas Treats

Bake velsmakende julen behandler med hunden din, og for hunden din (og deg selv!) Jeg er sikker på at jeg ikke trenger å fortelle deg at det er mange oppskrifter for hundebehandler som kan bli funnet online.

De fleste av disse hundene behandler oppskrifter vil være morsomt å lage og dekorere, og smakstestingssesjonen vil være en av hundens favorittferieaktiviteter. Bake opp ekstra batcher av kjæledyrets favoritt doggy godbiter for å gi som Julegave til doggy venner og familiemedlemmer.

Doggydessertchef.com har en hel slew av hunden behandler oppskrifter som er perfekte for en julebake. Mitt personlige valg? Jeg vil si prøve denne minty hunden behandler oppskriften for hunder som liker mynte, som min elsket det.

Ingredienser For Minty Dog Treat:

  • 2 kopper frisk, hakket peppermynte eller spearmintblader.
  • 1 1/2 kopper mel, enten hel hvete eller allsidig mel er greit.
  • 1 egg
  • 1/4 kopp redusert-natrium kylling kjøttkraft.
  • 1/2 kopp carob chips. De må være carob, ikke sjokolade. Sjokolade er skadelig for hunder.

Å forberede:

  1. Bland mint og mel sammen.
  2. Lag en dal i midten av blandingen.
  3. Sett egget i midten og bland det gradvis inn.
  4. Legg kyllingbuljongen for å danne en litt klebrig deig.
  5. Forsegle det i plastfolie eller en zip-låsesekk og slapp av deigen i kjøleskapet i minst en time.
  6. Rull den kjølte deigen ut til mellom 1 / 8- og 1/2-tommers tykk.
  7. Klipp deigen i julenformer med cookie-kuttere og bake dem på 350 grader Fahrenheit i 3 til 5 minutter.

Det er gjort! Hundens kaker skal være faste når de er riktig bakt. Du kan dyppe disse mintyhundkakene i smeltet carob chips og la dem avkjøle på vokspapir. Disse jule doggy-godbitene må holdes kjølt hvis du bestemmer deg for å gi dem til din pooch senere også.

Doggy jule måltider

Hva kan være mer spennende for din fido enn om du skulle inkludere hunden din i et spesielt jule måltid!

Hvis du vanligvis lager en stor frokost til julaften, hvorfor ikke gå videre og dele noe av det med hunden din? Julen er den perfekte tiden for å ødelegge poochen din. Mens du fôrer hundens bordskrap hver dag, er det dårlig for ham, en liten hundsikker folk mat blandet inn med hunden mat til julen, kommer ikke til å skade ham.

I SLEKT: Deling Thanksgiving middag med hunder

Når bacon er på frokostmenyen, hell en spiseskje eller to baconfett over hundens frokost kibble. Bland det inn og la det kult mens du spiser så la hunden din nyte sin julaften, mens du rydder opp. Et lite egg kan også blandes i, og en bit eller to av toast eller frokost kjeks.

Kveldsmåltidet kan deles med hunden på samme måte. Bland litt kjøtt og poteter i kjæledyrets kveldskibble for en spesiell jule middag. Vær forsiktig så du ikke deler folk mat som inneholder ingredienser som gjør hundene syk. Topp av måltidet med en av de hjemmelagde julen doggy godbiter.

Dog kostymer til jul

Jul doggy-couture

Julen er den perfekte tiden for å tilfredsstille en av dine langvarige, mørke begjær. Så gå videre og kle hunden din for anledningen, fordi du vet at du vil!

Den nye ferien garb kan være så enkelt som en rød og grønn hund krage, hvis du vanligvis ikke går inn for å kle hunden. Få din hunden godt badet, shampooed og klippet så han ser og lukter sitt beste for julen.

Hvis du har en kvinnelig hund, få neglene hennes gjort for dagen og kle henne opp i en ferieutstyr. Alt legger til den festlige luften for deg, hunden din og dine gjester hvis du er underholdende. Her er noen artikler om emnet spesifikt for denne anledningen:

Julen møtes og hilser

Ha hunden din til å hilse gjester på døren og velkommen dem inn for julefestet. En varm, glad hei fra en hund i en festlig antrekk vil sette det morsomme, ferie humør for gjester rett fra starten. Gjestene vil belønne hunden din med oppmerksomhet og pats på hodet, som vil bidra til å sette riktig julestemning for hunden og hele husstanden.

For mange kjæledyr foreldre, kan dette være en viktig begynnelse til en julefest som inkluderer sine kjæledyr. Å ha alle disse fremmede og uvanlige opprør i huset kan ofte være forstyrrende og forvirrende for hunden. Møte og hilsen hver gjest som de kommer inn i hjemmet, vil bidra til å sette hunden din rolig.

Santa`s Little Helper

Dog Christmas PresentsLa hunden din hjelpe med gaveutvekslingen. Dette kan kreve litt pre-christmas forberedelse, men den morsomme faktoren vil være vel verdt innsatsen.

Begynn hundens juletrening ved å be ham om å bringe deg noe og belønne ham med en hundbehandler når han bringer den. De fleste hunder får ideen ganske raskt.

Start opplæringen for denne spesielle julegave-gir trick en uke eller to før jul. Fortsett å praktisere hver dag til han blir god på det, og fortsett å øve rett fram til arrangementet. Gjestene vil bli imponert, og han vil elske å bli med i gaven som gir aktiviteter. Få ham noen gaver til å åpne, men få ham til å vente til etter at alle har fått sine julegaver.

Opplæring for dette trikset ligner på enhver annen hundetreningsteknikk, så ta en titt på disse hurtigeste artiklene om hvordan du trener valpen din raskt og effektivt:

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 7 Ideer om hvordan du skal tilbringe jul med hunden din