20 Beste pinterest boards for hundeeiere

Bildeplattform Pinterest har lenge vært en kilde av inspirasjon for aktive Internett-brukere og sosiale medieravhengige. Mengden interessante ideer, artikler, bilder og gjør-det-selv-instruksjoner er uendelige. Det er bokstavelig talt noe for alle. Disse Pinterest sider for hundeeiere er fylt med gode ideer for DIY-prosjekter, bilder av hjemmelaget hundemat og godbiter, og tips for å ta vare på våre furrige venner.

Beste Pinterest Boards for hundeeiereHva om jeg fortalte deg at det er fantastiske Pinterest-brett for alle amerikanske hundeeiere, alt fra det rettferdige interessante for ekstremt informativ? Jeg tok min tid og gikk på en hundjakt for å finne den beste Pinterest har å tilby for alle hundeeiere og deres kjæledyr. Det jeg fant var blandingen av kul, fantastisk, nyttig og rett og slett gal!

Dette er bare noen få eksempler på hva Pinterest tilbyr for kjæledyrseiere. Du kan alltid søke på brett av dine favorittraser, Restauranter som er hundevennlige i ditt område og lokale hunderparker. Listen er uendelig, og på kort tid vil du ha dine egne styrer verdig et besøk fra andre kjæledyrforeldre. Så start en i dag, og begynn å samle de gode greiene!

Se på vår egen Top Dog Tips Pinterest Samling av doggy boards hvor vi har alt samlet for hundeeiere, fra tips til beste hunden forsyninger til odde bilder.

20 beste Pinterest-sider for hundeeiere

To morsomme hunder rider på en motorsykkel

0. Top Dog Tips

Jeg vil innrømme at jeg kan være partisk her, men vi elsker vårt Pinterest-brett og synes det er en av de mest omfattende samlingene av tips, råd, bilder, bilder, anmeldelser og råd for hunder og deres eiere der ute på Pinterest og deres eiere der ute på Pinterest. Du heter det - og det er allerede der!

Hvis du leter etter kule bilder av hunder, anbefaler jeg at du sjekker ut & # 8220; Dog Photography & # 8221; borde. Hvis du vil vite om noen hundprodukter eller hundeforsyninger er verdt kjøpet, sjekk ut & # 8220; Dog Supplies Anmeldelser & # 8221; borde. Viktigst, vi har to unike brett - / # 8220; hvordan råd til hundeeiere og # 8221; som er full av omfattende trinnvise artikler med videoer på noe hunderrelatert, og de beste videoene for hundens eiere og # 8221; som er selvforklarende.

Våre beste og mest besøkte brett:

Ha det gøy surfing! Det er nok til å holde deg opptatt i lang tid. Nå, på resten av de kule tingene for hunder og eiere som Pinterest tilbyr i dag & # 8230;

1. Hunderaser

En hund gjør akrobatiske triksDet første styret jeg snublet var dedikert til mye informasjon om de forskjellige hundene som er der ute, og gutten er det mye. Det er mange artikler om alle typer hund og alle sine quirks på denne Pinterest-siden.

Noen av mine favorittartikler inkluderer:

  • Beste hunderaser for løping
  • Hypoallergeniske hunder
  • Beste raser for barn med angst
  • Lav vedlikeholdshundaser
  • De minst aggressive raser

Hvis det er en rase du alltid har vært interessert i, er dette stedet å gå og lese om fordeler og ulemper ved å eie en bestemt type hund.

2. Hunder er mine favorittfolk

Som hundeeiere dette sier selvsagt, de fleste av oss blir bedre med våre hunder enn med andre mennesker. De elsker oss uten dømmekraft og er alltid en fløyte eller ringe unna. Dette styret er fantastisk. Jeg tror mye av tiden din vil bli brukt her.

Noen få interessante artikler dette styret har å tilby er:

  • Hvordan roe en engstelig hund
  • Topp måter å trene kjæledyret innendørs
  • Feil hundeeiere gjør når de lagrer maten

3. Hunden behandler oppskrifter

Fransk Yorkie hund serverer matSom hundeeiere liker vi å vite hva som går inn i godbitene vi gir våre furrige venner. Vel, hvorfor ikke lage din egen? Dette styret har så mange gode ideer, du kan bli fristet til å prøve en av disse for deg selv:

  • Scooby`s Stew for hunder
  • Ingen bake peanøttsmør hunden behandler
  • DIY 3-ingrediens hund behandler
  • Hjemmelaget doggie kake

& # 8230; med så mye å velge mellom selv den pickiest hunden vil ikke skru opp nesen hans!

4. Hunden morsom

Hvem liker ikke en god latter? Vi elsker alle våre hunders antics, men her er et styre som vil få deg til å hylle og i figgles. Ikke rart hunder er et naturlig antidepressivt middel! Hvis du noen gang har en dårlig dag, bare gå over til Hunden morsom og se på at rynket slå opp ned.

FÅ MER: 12 hunder som er de største sosiale medier stjernene

Topp beste Pinterest Boards for hunder og eiere

5. Dog DIY-prosjekter

Hunden tilbehør og gjenstander kan noen ganger være veldig dyre. Takk og lov, det er et alternativ til å gjøre dem selv. Dette er en av Pinterest-sidene for hundeeiere som vil definitivt kile din kreative side. Enda bedre når du vet Fido vil se bedårende å sove i sin splitter nye palleseng.

Dette styret er fylt med prosjekter som en DIY-varmepute, DIY Dog Mat Canister og til og med DIY Dog Slush Boots! Så, neste gang du har et ekstra minutthodet til Dog DIY-prosjekter og velg noe morsomt å gjøre. Du vil elske det, og jeg er sikker på at Fido vil elske det enda mer!

I SLEKT: DIY PET GATE-prosjektet - Hvordan lage en hundegate hjemme

6. Hunder, hunder, hunder

Hunden er kledd som julemannenNoen dager må du bare sitte og rulle, stirrer på bedårende hunder fra hele verden. Hunder, hunder, hunder Ha de vakreste bildene. Alt du trenger å gjøre er å sitte og nyte med en kopp kaffe.

7. Hunder og valper

Hvis du vil oppe anti og nyte hunder enda mer, er dette en av de beste Pinterest-sidene for hundeeiere. Det er en absolutt cuteness overbelastning! Jeg sier alltid det i livet når du er trist, bare legg til en valp!

8. Hundetreningstips

  • Hvordan lære hunden din å balansere en godbit på nesen
  • Vellykket trene mer enn en hund i samme hus
  • Hunden walking etikette
  • Hvordan håndtere separasjonsangst i hunder
  • Innendørs treningsspill for hunder

Dette er noen av artiklene som er tilgjengelige på dette brettet. Hundetrening er noe som må gjøres hver dag, konsekvent, for livet. Våre hunder trives i et miljø der de lærer nye ting og får imponere på deres folk. Og med hjelp av Hundetreningstips, En dag vil ikke gå uten at du har nye ideer for å lære din favoritt fire legged venn.

9. Hunden tilbehør

Krus, hundetiketter, krage og til og med regnjakker. Hunden tilbehør har alt din valp trenger å se fasjonable, og noen få ting for deg selv. For å bestille noe av tilbehøret bare klikk på artikkelen, og du er god til å gå!

Flere ting: 9 blogger for hundelskere

Hilarious Pit Bull hopper opp i luften

10. Dog World Newspaper

Dette er en av de beste Pinterest-sidene for hundeeiere som det deler fantastiske nyheter om hunder fra hele verden. Du vil elske å lese om hva disse valpene kommer opp til og hvordan de gjør verden til et bedre sted. Noen av artiklene deler best i Show og Dog Championship News. De er helt kjeve dropping!

11. Hund sitater

Hund (substantiv). Den beste vennen du noensinne vil ha. En lojal, kjærlig følgesvenn som bryr seg om deg mer enn seg selv. En spesiell skapning hvis tid i hjertet ditt vil langt overordnede sine dager på jorden.

Hund sitater har noen av de vakreste ordene om våre furrige venner. Hvis du noen gang leter etter inspirasjon, er dette brettet der det er på.

12. Gaver til hundelskere

Valp morsomt bilde fra baksidenDu kan ikke bruke alle dine hardt opptjente penger på hunden din. Dette styret har noen ting for dine firebente venner, men det meste av Gaver er rettet mot folk. Det er vakre ting du kan kjøpe for deg selv eller for en venn som elsker hunder.

1. 3. Hundematoppskrifter

Som med hunden godbiter, kan det samme sies om maten vi gir våre hunder. Dette styret har mange oppskrifter du kan prøve, til du finner noe Butch Loves.

Jeg er sikker på at noen av oppskriftene du vil nyte like mye! Alle ingrediensene er naturlige og sunne. Så det vil ikke være rart hvis du stjeler en bit.

14. Dog grooming 101

Groomers kan være dyre, og noen ganger har vi ikke tid til å få hundene våre der. Derfor er dette en av de beste Pinterest-sidene for hundeeiere. Å vite noen grunnleggende grunnleggende kan hjelpe strekningen mellom grooming avtaler.

Top Dog Tips `Dog Grooming Grunnleggende 101 Styret har alt for en aspirerende DIY Groomer. Det er enda en artikkel om hunder som ikke liker å bli preparert og hva de skal gjøre med det. Definitivt en praktisk artikkel når du har en vanskelig hund som ikke liker vann.

I SLEKT: Hvordan lage hjemmelagde hundebehandler - en videoguide

Kul hund som henger på en treegren

15. Redde hunder

Dette kan være et lite bord, men det er ikke noe mer spesielt enn en redningshund. Du tror kanskje du redder en hund, men på slutten av dagen kommer de til å redde deg. Det er også en artikkel om hvordan du utfører HLR på en hund. Noe jeg tror alle trenger å vite.

16. Hunder [fotografi av dyr]

Amazing Dog Foto i naturenDenne siden har den vakreste fotografien av hunder. Du vil definitivt tilbringe mye tid her.

De fleste av disse hundene er mer flotte enn jeg er, og det er greit med meg!

17. Dog Tips

Scoop det poop var den første tappen jeg så, og jeg visste at dette styret skulle være på min liste over de beste Pinterest-sidene for hundeeiere. Det er tips for alt, inkludert:

  • Slik stopper du hunden din på møblene
  • Fjerner hundens tisse fra tepper
  • Grunner til å aldri rope på hunden din

Det er enda tips for ting du ikke engang visste var et problem! Stol på meg, enten du er en erfaren hundeeier eller en første gangs kjæledyrforelder, finner du noe gunstig på denne Pinterest-siden.

18. Hundes helse tips

Dårlig hund skam med mørkt øye krus skuttDette styret dekker hele spekteret av å ta vare på hunden din. Det er en veldig fin artikkel om hvordan du lager et DIY First Aid-kit for din furrige venn.

Denne Pinterest-siden er innsiktig, selv om hunden din ikke har noen helseproblemer. Noen pins kan du finne interessant, inkluderer:

  • Vanlige plager i eldre hunder
  • Hvorfor valper trenger deworming
  • Tips om hvordan du hjelper en hund til å gå ned i vekt.

19. En hund kan drømme ..

Dette styret har de dyreste doggy tingene rundt. Du og hunden din kan sitte og drømme og kanskje begynne å spare opp for noen av de kule tingene, det er å tilby. Du finner en hundestang, høyteknologisk tilbehør og så mye mer.

20. Nye hundeeiere

Mange av dere kan ikke være nye hundeeiere, men for de som er her er en av de beste Pinterest-sidene for hundeeiere som vil tilfredsstille dine behov! Den har tips og triks for å hjelpe din nye valp bosette seg i. Og selv om du ikke er en ny eier, er det mange interessante ting å lese. Det er alltid mye mer å lære når det gjelder våre favoritt kjæledyr.

Les neste: 17 tips om hvordan du velger den beste hundematen til hunden din

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Beste pinterest boards for hundeeiere