15 Puddelblandede raser: en samling av krøllete følgesvenner

puddel

Pudler er søte Fluffy hunder kjent for sin intelligens og eleganse, noe som gjør dem valghunder for enhver hundefan.

Selv om den krøllete pelsen kan bli anerkjent hvor som helst, er det mange puddelblandinger som kommer i forskjellige farger og størrelser (ofte toting det Berømt krøllete belegg). Vi viser noen av de mest elskede puddelrasene her - gi oss beskjed om hvilke favoritter i kommentarene dine!

1. Saint Berdoodle

Tenk deg storheten og størrelsen på en Saint Bernard og krøllene av en puddel - vel det er hva en Saint Berdoodle er! Disse hundene har det beste fra begge verdener, de er store og skjegg å kose med, og er også elegante og smarte.

2. Cockapoo

(Kilde: Pinterest.com)

Hvis søte små hunder er det du elsker, la oss introdusere deg til Cockapoo, en fantastisk blanding mellom en puddel og en cocker spaniel!

Disse valpene er morsomme, små størrelse, lett å trene, og perfekt for å være din partner. Deres kjærlige og utgående personlighet vil få deg til å ha dem rundt hele tiden.

3. Giant Schnoodle

(Kilde: Pinterest.com)

Den gigantiske Schnoodle kommer fra blandingen av en puddel og en gigantisk schnauzer. Tilbyr en flott stil og personlighet denne kompisen er en aktiv og søt partner!

4. Jack-a-poo

(Kilde: Flikr.com)

Husk milo fra "masken"? En søt jack russell valp med en personlighet større enn sin egen størrelse! Hvis du blander det med intelligensen, adorableness og eleganse av Poodles, får du den utrolige Jack-A-Poo!

Aktiv, lydig og morsom, denne lille fyren er bare flott.

5. Labradoodle

(Kilde: Cutenalabradoodles.com)

Labradoodle er den perfekte kombinasjonen av den kjærlige personligheten, lykkelig humør, lekfull sjel, intelligens og savage hår som Labradors og Poodles har.

Hvis du er ute etter en morsom, klovn type partner, dette er det for deg. De blir aldri lei av å spille og være ved din side.

6. Yorkipoo

(Kilde: Pinterest.com)

Yorkie poos er en velkjent ras av designer hunder med en øm personlighet. Disse gutta er perfekte for de hundene elskere som lider av allergi, som håret er hypoallergenisk. De er små kjæledyr med stor personlighet og tonnevis av kjærlighet til å gi.

7. BoxerDoodle

(Kilde: Pinterest.com)

Med den beste kombinasjonen av pudler og boksere, vil Boxerdoodle elske deg og din familie uansett hva. Denne rasen er smart, lojal og i stand til å lære å gjøre et stort utvalg av jobber. De er perfekte venner og har en tendens til å komme sammen med alle slags mennesker og til og med andre kjæledyr.

8. Bassetoodle

(Kilde: 101Dogbreeds.com)

Svart, knapp øyne, en bestemt trekantet nese, hengende fluffy ører, alle dekket med hår, slik at bassetoden ville bli beskrevet. Disse små kompisene kommer fra et kryss mellom bassethunden og pudelen, og bringer til verden deres fantastiske utseende og vennlig personlighet.

9. DoxiePoo

(Kilde: Vetstreet.com)

Doxiepoo er en blanding av puddelen og Dachshund raser. Hver valp ser litt annerledes ut - de fleste har den lange kroppen av dachshund og det krøllete håret på pudelen!

10. Westiepoo

(Kilde: Dogthelove.com)

Westiepoo er en fantastisk Hybrid hund rase Det er fullt av kjærlighet, kjærlighet, og tilbyr en hyggelig disposisjon. Denne smarte fyren passer perfekt med noen eiere, da de har en flott personlighet - for ikke å nevne at de er utrolig kjekke med de majestetiske krøllene.

11. Irish Doodle

(Kilde: Pinterest.com)

Den irske Doodle går også av navnene på irsk setterdoodle og irsk setterpoo, men uansett hvordan du sier det, er den irske doodle en mellomstor hund som er en blanding mellom den irske setter og puddelavlen! Med en vennlig personlighet som samsvarer med sine krøllete låser, kan denne rasen være noen kompis som det kommer sammen med barn og andre kjæledyr også.

12. Maltipoo

(Kilde: Pinterest.com)

Maltipoos er en vinnende kombinasjon os maltesisk og puddel - med de elegante, bølgete låsene, den søte, svarte nesen, og de knappene øyne, hvordan kan du ikke leve ham? Maltipoos kommer også med stor intelligens og en enkel disposisjon som gjør dem unike.

De får det beste med eldre, rolige barn og voksne på grunn av deres sjenerte natur.

1. 3. Aussiedoodle

(Kilde: Pinterest.com)

Dette krysset mellom den australske hyrden og pudelen resulterer i en lekfull, energisk og hengiven partner. Aussiedoodle kan få deg til å bli forelsket i bare et blikk - den bølgete pelsen og de lyse øynene er en uimotståelig kombinasjon!

14. Papipoo

(Kilde: Lapetitefarm.Blogspot.com)

Disse små gutta er en blanding mellom papillonen og pudelen. Med en liten kropp, er papipoo en bedårende liten rase.

Disse søte ballene til pels er tilpasningsdyktige til noen form for sted, og de kan leve lykkelig i gården din eller leiligheten din. De er elegante, kjærlige, og har en søt personlighet som samsvarer med deres søte utseende.

15. Golden Doodle

(Kilde: Pinterest.com)

Både Golden Retriever og Poodles er fantastiske raser med utrolige funksjoner. Hvis du blander dem, vil du ha som et resultat.

Foruten det vakre utseendet, har denne fyren en vennlig, lekfull og smart personlighetsmatching med en utadvendt og snill sjel.

Uansett hvilken av disse fantastiske puddelene blander deg som mest, kan noen av dem være en perfekt kamp for livet. De er kjærlige, smarte, hyggelige og lekne, og vil bringe tonnevis av glede til deg og de rundt deg!

Hva er din favorittpuddelblanding? Del din favoritt i kommentarene!

Kan ikke få nok av disse kuttene? Fortsett å lese med våre lister over:

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Puddelblandede raser: en samling av krøllete følgesvenner