Puddelblandinger - liste over puddelyser og fordeler

Puddelblandinger - Liste over puddelyser og fordeler

EN Puddelblanding er en avkom av purebred puddel og enhver annen renraset hund rase. Som et resultat blir puddelblandinger ofte referert til som Designer hunder, Hybrid hunder eller blandet-rase hunder. Denne artikkelen viser også topp 20 beste puddelblandinger.

Biologisk, en puddelblanding er en Intraspecies Hybrid og ikke en hybrid mellom to forskjellige arter som sådan. Dette skyldes at teknisk sett tilhører de samme artene og underartene.

Mens noen puddelblandinger kan være resultatene av utilsiktet avl, de fleste av dem er forsettlig oppdretts. Oppdrettere forsøker denne krysse med den viktigste hensikten med å tillate den nyfødte hunden å arve de positive egenskapene og utseendet på en puddel, så vel som de av en annen anerkjent rase.

Oppdrettere forsøker dette crossbreeding med den viktigste hensikten å tillate den nyfødte hunden å arve de positive egenskapene og utseendet på en puddel, så vel som de av en annen anerkjent rase.

Noen av de kjente positive egenskapene til Poodles er intelligens, vennlighet, og Hypoallergent frakk. For eksempel a Labradoodle Leveres med det hypoallergene kappen av en puddel og temperament av en Labrador.

Hvorfor er puddelblandinger så populære?

Mens crossbreeds i hunder er noe vanlige, Puddelblandinger skje for å være den mest populære. Dette er på grunn av de mange positive egenskapene til Poodles, den vanligste er deres Hypoallergenic Low-Shedding Coat. Puddeljakker har minst allergifremkallende egenskaper og er uten underlag.

Fordi puddelblandinger arver denne egenskapen, kaster de mye mindre. De er også fri fra det høye allergifremkallende håret det er vanlig for underlag. Overføringen av de lav-shedding egenskapene gjør i stor grad at puddelene blander populære og elsket blant oppdrettere.

Puddelblandinger er også gode hunder med mange søte egenskaper. De er enkle å trene, lojale, svært følsomme og ekstremt intelligente. De elsker barn og nyter seg rundt barna. Disse positive egenskapene kommer ned til blandingene, sammen med egenskapene til den andre renraset.

En annen fremtredende årsak bak Poodle Hybrids er at oppdretteren kommer til Velg størrelsen de vil ha. Avhengig av om en miniatyrpudel eller en standardpuddel brukes i blandingen, kan du i stor grad bestemme størrelsen.

Er puddelblandinger genetisk sunt?

EN studere har vist at crossbreeds er generelt sunnere enn rasehunder. Det etablerer ideen om Hybrid vigor i genbassenget. Dette innebærer at når to ikke-relaterte raser av hunder reproduserer, for eksempel en puddel og en Labrador, øker det genetiske mangfoldet. Dette mangfoldet reduserer i sin tur og forhindrer nesten sjansen for en arvelig sykdom som påvirker en hund for de neste generasjonene.

HUND GENE POOL EKSEMPEL
Eksempel på et stort åpent genbasseng og flere lukkede genbassenger.

Fordi genetisk mangfold er vist seg å være god når det gjelder hundavl, den samme teorien gjelder for puddelblandinger. Akkurat som de mottar gener fra to forskjellige raser, blir de blandede valpenees genpool større. Som en naturlig konsekvens av denne større blandingen av genetisk materiale, blir tverrgående poodles ofte funnet å ha en Lengre levetid enn noen av deres foreldre raser.

Gjør puddelblanding hunder skur?

Mye av populariteten til puddelblandingene skyldes deres ikke-shedding jakke og Hypoallergene egenskaper. Når det er sagt, Canine Genetics er komplekse og ingen puddelblanding valp kan garanteres å være helt ikke-shedding akkurat som det ikke er noen garanti for hvilken parent valpen vil arve øyenfarge eller kappen.

Shedding er et kontinuum, ikke en binær attributt hos hunder. I enklere termer varierer det fra svært lavt shedding til tung shedding, ikke heller & # 8220; skur & # 8221; eller "kaster ikke" 8221;.

Det er to scenarier som kan skje:

  1. Når en puddel raser med en annen ikke-shedding rase, er sjansene for at puppen arvende ikke-shedding eiendommen er mye høyere.
  2. Når en puddel er blandet en vanlig rase som kaster, vil den resulterende puppen kaste, men definitivt ikke så mye som den vanlige rasen foreldre.

Det er også et konsept med modifikatorgener som spesielt påvirker de forskjellige kappene. For eksempel, Krøllete jakke av en puddel eller Glatt lag av en Labrador Retriever har flere andre gener som arbeider for og påvirker resultatet.

I denne forbindelse er det godt å huske at alle dyr som vokser hår, også kaster håret til en viss grad. Kroppskemien til hver hund er forskjellige og miljømessige faktorer kan være en innflytelse. Puddeljakken er høy vedlikehold og krever regelmessig børsting og kamme for å hindre det krøllete døde håret fra å pakke rundt det levende håret. Kappen skal også være profesjonelt klippet og preparert slik at risikoen for en shaggy rot eller poop-relaterte bakre endeproblemer ikke oppstår.

Hvilke puddelblandinger er hypoallergen?

Som vi allerede har utledet at ikke alle puddelblandinger er ikke-shedding, er det få som kaster veldig lite. Dette er sikkert fordi de er født fra en puddel avlet med en annen lav-shedding hund rase.

Følgende er noen av Doodles som er ikke-shedding og hypoallergenisk i maksimal grad, selv om listen kan være litt lenger.

Goldendoodle

De Avl av en puddel med en golden retriever resulterer i en Goldendoodle med en hypoallergenisk, ikke-shedding coat. Hundens størrelse avhenger av foreldrene, men det har en tendens til å være middels / stor størrelse. Bortsett fra hypoallergene egenskaper, tjener hunden på andre områder, for eksempel det virker som en sniffer hund, servicehund, terapi hund og guide hund også.

Yorkipoo

En intelligent designerhund som er hypoallergen, Yorkipoo er et kryss mellom Yorkshire Terrier og et leketøy eller miniatyrpudel. Fordi hunden er morsom, mild og kjærlig, gjør det et godt medlem av en familie med barn. Ganske energisk og en rask løper, hunden elsker også å leke rundt og bjeffer ganske høyt.

Poochon

The Poochon kommer med en myk, krøllete, ullen ikke-shedding, hypoallergenfrakk. En krysset rase mellom Bichon Frise og Poodle, Hunden kommer gradvis til ekstrem popularitet på grunn av sin Søt utseende og frakkegenskaper.

Puddel Hypoallergen Hund Breed
Er pudler hypoallergen? Ja hvis du hører på eierne, men nei hvis du leser vitenskapelige papirer.

Slik registrerer du en puddelblanding?

Fordi den amerikanske kennelklubben ikke gjenkjenner noen blanding eller kryss av enhver rase, må puddelblandingene bli registrert hos American Canine Hybrid Club.

De American Canine Hybrid Club (Achc) ble etablert i 1969 for å gjenkjenne og registrere alle Hybrid hunderaser, produsert av purebred forfedre som er registrert med en anerkjent Kennel Club. Målet og hensikten med ACHC er å holde oversikt over foreldre og forfedre av hybridhundene. For eksempel, med en ACHC-registrert hund, er du sikker på om foreldre raser av hunden din og deres stamtavle.

Registreringsprosessen er litt lik som registrerer en renraset hund. Oppdrettere må gi all relevant informasjon om valpen / kullet til klubben. Organisasjonen vil da gjennomgå informasjonen og til slutt, registrere puddelblandingen eller enhver annen hybridhund for den saks skyld.

Du kan sjekke nettsiden til ACHC for å få en Liste over hybrider som kan være registrert hos dem.

Hvor stor gjør puddelblanding hunder får?

Puddelblandinger har vanligvis en tendens til å være den samme størrelsen som den mindre forelder fordi de generelt arver størrelsen på de mindre av de to raser. De er også litt nærmere deres mors størrelse på grunn av livmorens størrelse som har plass til alle valpene. Dette er uavhengig av rasen.

Pudler kan være av tre forskjellige størrelser, nemlig:

  1. leketøy - 10 & # 8243; høy og rundt 10 lbs
  2. miniatyr - 15 & # 8243; høy og rundt 17 kg
  3. standard - 22 & # 8243; Tall og 30 kg

Puddelblandinger kan ha noen av disse poodlene som en av deres foreldre raser. Som et resultat; de er små til mellomstore, avhengig av størrelsen på de andre foreldrene også.

Så, ideelt, hvis moren er en puddel, ville puddelblandingen være liten, og hvis moren er fra en annen rase, kan puddelblandingen være litt større i størrelse.

Topp 20 beste puddelblandinger

Med hundrevis av puddelblandinger, Det er noen som skiller seg ut. Det kan være så mange pudler blandinger som det er andre hunderaser, så her er vår liste over de 20 mest elskede puddelblandingene!

1. Cockapoo

cockapoo

Cockapoo er en crossbreed mellom Cocker Spaniel og puddel. Cocker Spaniel, spesielt, den engelske Cocker Spaniel er en følgesvenn hunder som er mer av en fuglhund i hjertet. Veier ca 15 kg, en voksen cocker spaniel er bedårende å se på og har en veldig munter og vennlig disposisjon. Rasen har et frakk som er ganske arbeidskrevende å groom, men hunden er definitivt et vakkert tillegg til enhver familie med barn i den.

Cockapoo, til å begynne med, er søt, og det er fordi hunden kombinerer bekjempelsen av begge foreldrene. Interessant, cockapoo er Blant den første av alt Hybrid hunder raser, dateres tilbake til 1960-tallet når crossbreeds ikke var så vanlig. En hund av denne rasen er i hovedsak intelligent og kan trent ganske enkelt. Når en del av familien, er han / hun for kjærlig for å få deg til å føle deg alene når som helst.

Fordi de har bemerkelsesverdig kroppsflukt, foretrekker disse puddelblandingene å løpe rundt huset eller utendørs og til tider, bare slappe av på fanget ditt, og dette er mulig på grunn av deres små størrelse. Cockapoo har en Ikke-shedding, Hypoallergenic Coat Det gjør rasen ganske populær blant allergiske hundeeiere.

2. Cavapoo

Cavapoo

Cavapoo er en crossbreed mellom Cavalier King Charles og Poodle. Cavalier King Charles Spaniel er klassifisert som en leketøyhund med den voksne som veier rundt bare 8.2 kg og 13 "høy. Det er imidlertid en av de reneste hundene raser i USA, som skryter av en silkeaktig, glatt kapp koblet med en glatt undocked hale. Funnet i fire forskjellige farger, er rasen kjærlig, mild og vennlig med barn så vel som andre dyr. De er identifisert som familiehunder fordi de krever mye menneskelig kjærlighet. Deres gjennomsnittlige levetid er ca 10 år.

Cavapoo er en Resultatet av et crossbreeding program i Australia på slutten av 1990-tallet. Hundene er små og sunne med en vennlig disposisjon. De har en ikke-shedding hypoallergengjakke, som er en ekstra fordel som oppdrettere ser etter. Fordi en av foreldrene deres er et leketøy eller miniatyrpudel, veier cavapoo hundene ca 10 kg og er bare ca 35 cm høye.

Noen Cavapoo valper kan se ut som pudler, og noen kan arve flere funksjoner fra Cavalier King Charles. Dette fordi crossbreeds alltid er litt uforutsigbare. Blant andre funksjoner har hundene en rundt ansikt og lange ører og finnes i et bredt spekter av farger, som starter fra solid hvit og svart til gull og kastanjebrun.

3. Labradoodle

Labradoodle

En Labradoodle er et kryss mellom Labrador Retriever og Poodle. Labrador Retriever er en veldig (veldig veldig) populær rase som ble kategorisert som en allsidig arbeidshund rase. En Labrador er imidlertid en vennlig følgesvenn og velkommen tillegg til enhver familie. Hundene er gode på aktiviteter som jakt, henter tau, hentende tau, som følge av at de begynte å bli referert til som retrievere. de fikk navnet sitt. I dag, Labrador er en av Amerikas mest elskede hunderaser, jobber som hjelp eller terapi hunden også.

Labradoodle valper i de tidlige hybridgenerasjonene har ofte ikke konsekvente og forutsigbare egenskaper. De som er født gjennom den første krysset av en puddel og Labrador har varierende utseende, størrelse, temperament og frakk. Håret deres kan være wiry, myk, rett eller bølgete og krøllete. Deres frakk skur, men ganske mindre. En Labradoodle er vanligvis vennlig og ekstremt intelligent, som følge av at begge foreldre raser er blant de mest intelligente. Denne blandede rasen har en sterk affinitet mot vann og elsker å svømme.

Oppdrettere raser ofte Miniatyr Labradoodle ved hjelp av kirurgisk eller Kunstig befruktning For å oppnå en liten størrelse.

4. Goldendoodle

Goldendoodle

En Goldendoodle er en puddelblanding dannet fra avl av en golden retriever og en puddel, vanligvis bruker enten miniatyr eller standard variasjon. Den gyldne retrieveren er en stor størrelse renraset hund som fikk navnet sitt fra Jaktoppgaver som å hente skudd vannfugler, jaktfugler og så videre. Hundene har en tett indre belegg kombinert med en ytre jakke for å holde dem varme. Som et resultat, kaster de ganske mye og krever Hyppig grooming. Deres frakkfarge varierer mellom lyse, gyldne og mørke gyldne farger, og de er vanligvis vann-kjærlige, hyggelige, vennlige og sikre.

Egenskapene er ikke alltid forutsigbare gitt at puddelen og den gyldne retrien er forskjellig fra hverandre i mange henseender. Goldendoodles kommer i tre størrelser:

  1. de miniatyr (veier ca 30 pund),
  2. de medium (veier ca 45 pounds), og
  3. de standard (veier ca 100 pund).

Goldendoodles er bedårende å se på, og de har moderate aktivitetsnivåer. De krever menneskelig kjærlighet og god spilletid ofte. Hundene har vanligvis god helse og er også atletisk nok til å delta i en rekke hundsport. De tjener som gode terapi hunder også.

5. Poochon

poochon

The poochon er en crossbreed mellom en puddel og en bichon friser. Bichon Frise er en ekstremt liten, leketøylignende hund som er en favoritt blant barna. Hundene er glade, energiske, entusiastiske og fulle av positive vibber. De runde svarte øynene og all-dekker fluffy hvite frakk er deres unike egenskaper, noe som bidrar til deres morsomme og elskede utseende.

Poochons er Blant de søteste og mest søte puddelblandingene der ute med begge foreldrene er vakker å se på. Fordi en av foreldrene deres er en leketøypuddel i mange tilfeller, er de i hovedsak små i størrelse. Hundene, bortsett fra å arve det sjarmerende utseendet til foreldrenes raser, også skryte av ekstrem intelligens og en vennlig, lojal og kjærlig natur.

En pooochon er en sosial liten hund som kommer sammen med andre dyr. De elsker å underholde så mye som de elsker å bli underholdt, og derfor viser seg å være velkommen medlemmer av enhver familie. De har en lav-shedding hypoallergenic coat og er veldig lett å trene fordi de tar tak i og lærer nye ting raskt.

6. Maltipoo

maltipoo

De Maltipoo er en crossbreed mellom en Maltesisk og A Puddel. Maltesisk er en liten, nesten leketøy rase av hund, stammer fra det sentrale Middelhavet. Gjennomsnittlig høyde og vekt på hunden er 25 cm og 3.5 kg henholdsvis. Slippe ører med langt hår og et uttrykksfulle utseende er de unike egenskapene til utseendet til en maltesisk. Kåpen deres er lang og silkeaktig og viktigst, ikke-shedding. Det er ingen underjakke som sådan, og hunden har krøllete hår på steder, spesielt bak ørene.

Maltipoo, som en beundret Puddelblanding, har en hypoallergenfrakk, avledet fra begge foreldrene. Hunden kombinerer maltesens søthet og intelligensen til en leketøy eller miniatyrpudel. Hundene forblir valp-lignende gjennom hele livet. For eksempel, de er munter, smart og hengiven i naturen. Kappen, som er unik, kan være krøllete eller scruffy og finnes i ganske mange farger, med hvitt eller krem ​​som de vanligste. MaltiPoo har vært en stor suksess på sosiale medier takket være det uimotståelige utseendet.

7. Yorkipoo

Yorkipoo

Yorkipoo er en puddelblanding eller designet hund, født fra avl av en leketøy eller miniatyrpudel og en Yorkshire Terrier. Yorkshire Terrier er en liten hundesnør av Terrier-typen, med opprinnelse i Yorkshire, England. Det er en populær følgesvennhund med en maksimal størrelse på 7 pund og en gjennomsnittlig forventet levetid på 13-16 år. Hundene har en hypoallergenfrakk og finnes i flere unike farger, inkludert blå og brunbrun, svart og brunfarge, blå og gull og svart og gull. De er intelligent, modig og Selvsikker og er spesielt kjent for sin dristige og uavhengige disposisjon. Yorkipoos er verdsatt for deres goofiness også!

En Yorkipoo gir en herlig følgesvenn fordi de har en intelligent, hengiven og mild natur. De har mye energi og vanligvis bark mye, Ellers er de gode familiemedlemmer. Hunden elsker å leke og er vanligvis glad i å hoppe og løpe rundt. De kan lett trent og preparere og komme med et frakk som knapt kaster.

8. Shih poo

shihpoo

Shih poo er en crossbreed mellom Shih tzu og puddel. Shih Tzu er populært referert til som & # 8220; Little Lion & # 8221; på grunn av utseendet og gangen, men det er en liten og elskelig hund og danner en perfekt følgesvenn. Hundene i denne rasen er glade, utgående og kjærlige hushunder som kan komme godt sammen med noen, spesielt med barn på kort tid. Shih Tzus er et perfekt valg for nybegynnere med små ideer om hunder. Faktisk kan hunden tilpasse seg veldig bra og kan også lett trent. De har en furry jakke og kaster moderat.

Som en liten puddelblanding, er Shih Poo en nydelig utseending med en maksimal høyde og vekt på henholdsvis 15 tommer og 20 pund og en gjennomsnittlig levetid på 15 år. Frakken kan være den krøllete en avledet fra miniatyrpudelen eller den lange rett en fra Shih Tzu, den andre foreldreasen. Hunden har en nesten ikke-shedding-jakke og et unikt søtt og våken uttrykk. Det er energisk med sin robuste kropp og vises i en rekke fargemønstre.

9. Schnoodle

Schnoodle

Schnoodle er en puddelblanding født fra en Miniatyr Schnauzer og en puddel. Schnauzer, som en rase, stammer fra Tyskland i 14th og 15th århundrer. Det mottok navnet sitt fra det tyske ordet & # 8220; snout & # 8221; som betyr & # 8220; Mustache & # 8221;. Den tydelig skjeggede snuten er unik om denne rasen.

Schnauzers er intelligente og uavhengige. Deres øvre jakke er wiry, men underlaget fanger de løse hårene som følge av at de kaster minst. De er energiske og beskyttende nok til å være en del av familier, så vel som tjene som arbeidshunder.

På den annen side er Schnoodles mer av en privat hund elsket for sitt unike utseende og ikke-shedding jakke. Hunden er ekstremt kjærlig, lett trenbar og vennlig, selv om den har en moderat bjeffende tendens.

EN Miniatyr Schnoodle er ekstremt morsom og smart, kombinerer den oppmerksomme naturen til en puddel og en schnauzer. Som et resultat kan hunden tjene som en utmerket vakthund også. Kappen er ikke-shedding og krøllete og må klippes og trippes fra tid til annen.

10. Bernedoodle

Bernedoodle

Bernedoodle er en designerhund, født som en crossbreed mellom en bernesisk fjellhund og en puddel. Bernese Mountain Dog er en stor hundeslag fra Tyskland. De har en tri-farge dobbeltjakke med høyde og vekt på henholdsvis 27 tommer og 55 kg. Når det gjelder temperament, er hundene vanligvis selvsikker, godmodige og rolig mot fremmede. Det er hvorfor; De kan danne en perfekt del av familien din med deres barnevennlige natur. Men de er utendørs hunder i hjertet og trenger regelmessig trening og aktiviteter for å holde seg frisk.

Bernedoodle er en mye foretrukket puddelblanding fordi den kombinerer de beste egenskapene til begge foreldre raser. Også referert til som Bernese Mountain Poo, Hundene er ideelle følgesvenner for familier med både eldre medlemmer og barn.

Bernedoodles er smarte, goofy, smart og mild med en nesten hypoallergenisk pels. Du kan trene og bruke dem enkelt. De er vennlige med andre dyr og fremmede og utrolig fornøyd med barn. Selv nybegynnere eiere har små problemer med å komme sammen med dem.

11. Peekapoo

Peekapoo

En crossbreed mellom Pekingese og puddel, En peekapoo er en bedårende puddelblanding. EN Pekingese har en beriket historie bak den. For eksempel pleide hundene til å være de kjære følgesvennene til den keiserlige familien i Kina. I dag fortsetter de å tjene som gode familiekammerater og er spesielt kjent av deres verdige og grasiøse måten å møte og hilse på fremmede. Hunden har en karakteristisk all dekker frakk med langt silkeaktig rett hår, men det har en tendens til å kaste ganske mye.

Den resulterende Poodle Crossbreed, Peekapoo, arver denne vennlige naturen og kommer over som en fantastisk følgesvenn hund. Det er lojal, hengiven og ekstremt beskyttende for alle de elsker, som er ganske unik for en liten rase som dette.

Gjennomsnittlig høyde og vekt på en Peekapoo er henholdsvis 11 tommer og 20 pund, og den har en forventet levetid på over 15 år. Hundene er ekstremt praktiserbare og tilpasningsdyktige, selv om de kaster moderat og ikke har en helt hypoallergengjakke som sådan.

12. Double Doodle

Double-Doodle

Den doble doodle er en unik puddelblanding, født fra kryssbredningen av en puddel og en goldendoodle eller en labradoodle. Hunden vokser for å være ganske populær i kategorien av designerhunder. Ca 25 tommer i høyden og med en maksimal vekt på ca 70 lb, har denne hunden en veldig lav shedding-jakke. Kappekvaliteten ligner en Goldendoodle eller Labradoodle, og egenskapene varierer avhengig av foreldrenes raser, som varierer like.

Uansett hvilket foreldreaser er, a Double Doodle er i hovedsak super intelligent og ganske munter. Hundene gjør gode familiefester og er vennlige med barn. Fordi de kaster minst, forårsaker de ikke allergier og kan innkvarteres i familier som har medlemmer med allergiske tendenser. En dobbel doodle ser ufattelig søt og cuddlesome også.

1. 3. Poovanese

poovanese

Poovanese er en crossbreed mellom Havanese og puddel. Nå er Havanese hundene innfødte av Cuba og er små hunder med en veldig munter disposisjon. De har en gjennomsnittlig høyde og vekt på henholdsvis 12 tommer og 13 pund og vokser populære blant amerikanske byboere på grunn av deres sosialt natur og bedårende utseende med store brune øyne. Havanese har små, robuste kropper med en silkeaktig kappe som kan trimmes og prepareres på en stilig måte.

De Poovanese kalles også Havapoo. Det er en liten til mellomstor hund som er i utgangspunktet fornøyd med mye kjærlighet, lojalitet og ånd. Den har en hypoallergen, lav-shedding-jakke som ser ut til å være middels til lang og bølgete til krøllete. Hunden elsker deg ubetinget, og er ekstremt lydig, som følge av at de er verdsatt i hver familie. Den furrige har stor kroppsflytende og liker å leke rundt i huset ditt.

14. Sheepadoodle

Sheepadoodle

Sheepadoodle er en populær crossbreed mellom Engelsk Sheepdog og Puddel. De Gammel engelsk Sheepdog er en stor hundeslag og deres unike karakteristikk er deres lange strøk med pels som nesten dekker ansiktene sine og øynene. Videre skjuler de ikke med mindre børstet. The Coat Color kan mye variere og inkludere farger som grå, svart, blå, blå merie, grizzle med valgfrie hvite markeringer. Deres kropp er imidlertid kort og kompakt.

Som en ikke-shedding puddelblanding, Sheepadoodle er en ekstremt søt hund med en gjennomsnittlig høyde og vekt på henholdsvis 23 inches og 38 kg. Hundene har en lang, myk og krøllete jakke og finnes i en rekke farger. De er vennlige, munter og gode med barn. De er også ekstremt populære. For eksempel, noen kjendiser som Fedor Andreev og Meryl Davis har sheepadoodle som deres elskede kjæledyr.

15. Foodle

foodle

Foodle er en crossbreed mellom Puddel og Toy Fox Terrier. Toy Fox Terrier er en liten terrier rase av hund, anerkjent av deres kroppsagiditet, lojalitet og vennlig disposisjon. De er ikke ganske furry, men har de heller ikke en hypoallergengjakke. De er vanligvis intelligente og kan trent bra også. Som hengiven familie følgesvenner, holder hundene alle underholdt rundt dem.

Denne spesielle puddelblandingen kommer over som en liten hund, som kombinerer den smarte og morsomme naturen til en miniatyrpudel og varsling og feisty naturen til Toy Fox Terrier. Det er en aktiv familiehund som Serverer godt som en vakthund Bortsett fra å spille og kose med familiemedlemmene og spesielt barna hele tiden. Foodles er sunne, smarte og skryt av en ikke-shedding hypoallergenfrakk. De er omtrent 11 inches i høyde og 13 lb i vekt.

16. Westiepoo

Westiepoo

Westiepoo er en crossbreed mellom West Highland White Terrier og Poodle. De West Highland White Terrier er kjent som Westie hovedsakelig fordi den kommer fra Skottland. Hunden har en særegen hvit jakke med en myk hvit underlag. Den doble pelslaget dekker ofte på hundens ansikt, noe som gir det et sjarmerende rund utseende. Rasen er den av mellomstore terrier.

Westiepoo er en solid liten hund som er ca 17 inches høy og har ca 30 lb vekt. Hundene fra denne rasen er aktiv, flink, kjærlig og kjærlig og er best egnet for familier med barn samt eldre medlemmer. Hunden kastet veldig lite og er også veldig familie orientert. Han / hun elsker å være omgitt av folk hele tiden, som et resultat & # 8230; Mangel på ønsket oppmerksomhet driver ofte denne puddelen blandes gal, for eksempel, de kan bli litt støyende og ødeleggende til tider.

17. Chipoo

chipoo

Chipoo er en puddelblanding mellom Chihuahua og puddel. Chihuahua er en av de mest populære småhundene med en fantastisk personlighet, ekstrem kroppsflytende og varierende kapptyper og farger. En Chihuahua er ekstremt følsom, noe som gjør ham til en stor vakthund. Hunden skur mindre eller moderat, er vennlig og et velkomstmedlem i alle typer familie.

Hybrid Dog Chipoo, på den annen side, er en hovedsakelig liten hund, som skyldes sin størrelse til begge sine små foreldre raser. Det kan vokse opp til 15 tommer høyt og veie maksimalt 20 lb. En chipoo er vennlig, energisk og intelligent og fungerer som en stor familie følgesvenn. Fordi hunden har en viss tendens til å tilfredsstille folk, kan det være lett trent. De gjør noen plass til sin personlige spillesone. Han bjeffer vanligvis mye når han er spent. Chipoo skuret veldig lite og har en hypoallergenfrakk.

18. Pomapoo

Pomapoo

Pomapoo er en blanding mellom Pomeranian og puddel. Pomeranianen er en velkjent rase som synkende fra de store sledehundens raser. De har et foxy ansikt, er 12 inches høye og ca 7 pounds av vekt med en levetid på 15 år eller lenger. Selv om de kommer med en furry jakke, ser de ut til å kaste veldig lite. Clever, tilpasningsdyktig, vennlig i naturen, en Pomeranian er aldri nysgjerrig på sin lykkelige disposisjon og sjarmerende lyse og små øyne.

Som en veldig populær puddelblanding, Pomapoo er kjent for å være vennlig, lekfull, hengiven og intelligent. Veldig mye som begge foreldre raser. De er ca 10 inches høye og veier maksimalt på ca 15 lb. Hundene er søte og spunky og gjør for gode følgesvenner for enkeltpersoner, spesielt eldre. De kaster litt. Likevel er det ingen sett standarder for disse blandingene som deres utseende kan variere sterkt. De er ikke for høy vedlikehold og er ekstremt sosialt til tider, selv med fremmede. Bare Pass på at du har nok tid til grooming!

19. DoxiePoo

DoxiePoo

Doxiepo er en crossbreed mellom Dachshund og puddel. Dachshunds har en typisk muskuløs lang kropp med korte stubby ben. Deres poter er padleformet og egnet for graving. Pelsetyper og farger på hundene varierer mye. De kan ha en jevn jakke med kort hår, langt hår eller til og med kablede hår. Farger kan være rød, krem, svart, brunfarge eller isabella. Av temperament, de er milde, tilpasningsdyktige og praktiserende. Men de kaster moderat og trenger grooming fra tid til annen.

En doxiepoo er blant alle de mest uforutsigbare puddelblandingene. Dette skyldes at hunden enten kan arve den lange kroppen av dachshund eller det krøllete jakken av pudelen. Shedding tendenser kan også variere, selv om en doxiepoo vanligvis er funnet å være shedding bare moderat. Hundene er svært kjærlige og tilpasningsdyktige. Som et resultat av denne lekne naturen, er doxiepoos egnet for noen form for familier.

20. Jackapoo

Jackapoo

`Jackapoo er en crossbreed mellom Jack Russell Terrier og puddel. Jack Russell Terrier er i utgangspunktet en liten størrelse rase, tradisjonelt brukt til revjakt og dermed navnet. De har en gjennomsnittlig høyde og vekt på 38 cm og 8.2 kg henholdsvis med en forventet levetid på 16 år. Kjent for å være ganske fryktløs, energisk, sta, vokal og atletisk, rasen finner du i forskjellige farger som hvitt, svart og hvitt og hvitt og tan.

Poodle Mix Jackapoo kombinerer utseendet til både foreldre raser og kan skryte av lav til nesten ikke-shedding coat. Hundene er svært intelligent og lett å trene også. De er flotte med barn og er ganske lavt vedlikehold så langt som grooming er bekymret. Men de må gis daglig fysisk og mental trening For å sikre deres generelle velvære i det lange løp.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Puddelblandinger - liste over puddelyser og fordeler