Husky mixes - 4 slående vakre husky blandede raser

Husky Mixes - 4 slående vakre husky blandede raser

Huskies er en mye elsket og energisk hund. De hagl tradisjonelt fra nordlige regioner som Sibir og brukes ofte i slede løp. Huskies er kjent for sin slående skjønnhet som er preget av deres intrikate ansiktsmarking, luksuriøse tykke strøk (som er bygget for å holde dem varme i de kuleste månedene), og deres piercing blå øyne. Men mens de er vakre å se på, er de også hunder som trenger mye oppmerksomhet og trives på trening og aktivitet. De er svært energiske og trenger mye TLC. Med de rette eierne de vil blomstre. Huskies er tradisjonelt sibiriske eller Samoyed, Men de siste årene har Husky Crossas blitt et populært valg. Kryssasene antas ofte å være sterkere siden de legemliggjør de beste egenskapene til begge raser. Husky Mix Pups er vanligvis lekende, motstandsdyktige og svært slående. La oss ta en titt på noen av de vakreste husky hybridene. Mens oppdrettere er populære, er det også verdt å se på ditt lokale ly hvis du er på jakt etter en nydelig husky-blanding. Ofte kjøper folk Huskies og forstår ikke oppmerksomheten og arbeidet de trenger. Disse valpene er dem dessverre gitt bort, og mange tilbringer en rekke år i husly. Kontakt av avlsspesifikke redningsorganisasjoner er også en stor ide hvis du vil gi en Husky A for alltid hjemme og finne din Paw-Fect Pup.

The Shepsky (en snuggle-tastic hybrid mellom en husky og en tysk shepherd)

Shepsky

Hvis du handler om bedårende dyr, har du kommet til rett sted. De Shepsky er en nydelig hybrid mellom a Tysk Shepherd og en husky og er en valp som er bundet til å glede seg over. Disse valpene vil være middels i størrelse og er dermed egnet til mellomrom med et uteområde, eller i det minste hvor de kan få gode turer. De er energiske, morsomme, og vil være et populært medlem av familien. De elsker å være snuggled og trives på kjærlighet og moro. De er også generelt gode med andre hunder og vil dermed spore i godt hvis du allerede har valper. Denne husky-blandingen er virkelig en nydelig plukke og passer til en energisk familie som kan matche sine energinivåer. De veier mellom 45 og 85 pund og er rundt 20 til 25 tommer i høyden. Deres utseende er preget av deres tykke og nydelige strøk, lange neser og slående øyne. De er mørkere enn konvensjonelle huskier, men har samme koselig og slående vakre funksjoner.

Alusky (en fantastisk hybrid mellom en husky og en Alaskan Malamute)

Alusky

Disse valpene er store, dristige og virkelig slående. De er en fantastisk blanding mellom sibirsk husky og Alaskan Malamute og er dermed en edel plukke som er bygget for å motstå selv de kaldeste temperaturene. Deres ulvlignende utseende er bemerkelsesverdig, og de er kjent for deres intelligens og stædig stripe. De trives på konsistens og vil gjøre det bra med eiere som er tålmodige, konsekvente og rolige. Veier mellom 65 og 100 pounds, disse er store hunder og trenger eiere som kan håndtere sin styrke. De er ubegrensede baller med energi og trenger mye tur og treningsrelatert stimulering. Disse utgående darlings er virkelig et rart å se og er bundet til å bringe kjærlighet og livsstil i livet ditt. Som alltid, sjekk dine lokale shelters for å se om de har noen husky hybrider.

Siberpoo (et kjære kryss mellom en husky og en puddel)

Siberpoo

Neste opp er Siberpoo. Denne søte husky hybrid er en blanding mellom en husky og a Puddel. Denne interessante plukten har de intrikate merkene til Husky, men ofte legemliggjør den krøllere jakken av pudelen. Det er således et unikt syn å se og en virkelig slående rase. Pudler er hypoallergen av natur og dette er dermed et flott valg for de som elsker huskies, men har allergi. Dette er fordi de ikke kaster og dermed, du trenger ikke å håndtere massevis av hår over alt. Oppdrettere begynte å krysse pudler med andre raser på 1980-tallet, og denne hybriden kombinerer den kjærlige og vennlige naturen til pudelen med intelligensen og energien til Husky. De vil være best egnet til familier som kjenner den husky rasen og i hjem hvor de vil få mye daglig trening. De trives på mental stimulering, oppmerksomhet og lek og vil spille i vidunderlig til en familie som kjenner rasen godt.

Pisky (et fantastisk kryss mellom en pitbull terrier og en husky)

The Pisky

Sist men ikke minst på vår fantastiske liste over husky hybrider er den fantastiske Pitsky. Hvis du elsker strømraser som Pitbull Terrier, Men vil ha den fantastiske skjønnheten i Husky, så dette hybriden kan bare være det perfekte valget for deg. Disse valpene er super lojale og bor for å behage sine eiere. De vil bringe en overflod av kjærlighet og lykke inn i hjemmet ditt, men som alle husky hybrider, krever mye trening. Disse pooches er best egnet til eiere som kjenner begge raser godt og ikke ideelt for første gang eiere. Til tross for at de er en designer rase, kan du ofte finne denne nydelige blandingen i dyrehylser. Mange velger å kjøpe en Pitsky uten å gjøre riktig forskning og senere innse at de er en rase som krever mye rasespesifikk kunnskap og omsorg. Denne rasen vil bringe kjærlighet, lojalitet og moro i ethvert hjem. Deres farger varierer fra hvitt og brunt til brindle og grått og deres størrelse kan variere mellom medium og stor. De er vanligvis Bra med barn (Men, alltid overvåket som med noen hund), og kan noen ganger spille grovt med andre pooches. Før du tar med et nytt Pup-hjem, må du alltid introdusere dem til dine andre hunder på nøytral territorium.

Relatert innlegg: Pitbull valper til salgs

Dermed er husky hybridblandinger et populært valg. De vil bringe lojalitet, skjønnhet, og mye kjærlighet i hjemmet ditt og vil forbløffe deg med deres slående vakre utseende. Likevel, de trenger mye mosjon og energi og vil være best egnet til aktive familier hvor de vil få noen turer om dagen!

Flere kjæledyr produktanmeldelser

Hund soveposer
Dog Agility Tunnel
Sakte feeder hundeskåler
Flyselskaps godkjent Pet Carrier
Hund flyter for bassenget
Hund leketøy bokser
Dog båt ramper
Hund tørking håndklær
Dog Crate End Tables
Dog Teepee Senger

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Husky mixes - 4 slående vakre husky blandede raser