Hvordan vet du om du gir hunden din nok oppmerksomhet?

gi hunden oppmerksomhet

Hunder er kjent for å være en manns beste venn. Disse små furrige vennene er de mest kjærlige og pålitelige følgesvennene som noen noensinne kunne be om. De er lojal mot sine eiere til enhver tid og pleier å holde seg til dem for livet. Det er ingen tvil om at din Pup vil elske deg betingelsesløst og hold deg trygg og beskyttet.

Studier har vist at hunder er ansvarlige for å redusere angst, stress og depresjon. Utdannede hunder kan også hjelpe eldre mennesker til å oppnå visse oppgaver. Noen ganger er de også i stand til å oppdage sykdommer og skader før en diagnose.

Hunder holder deg i tider med behov og kan forstå endringene i dine følelser. De gjør det også mulig for deg å lede en sunn livsstil og holde seg i form. Ledsagende dem for vanlige turer bidrar også til å stimulere ditt sosiale liv.

Siden disse nydelige skapningene er så hjelpsomme, er det ditt ansvar å gi dem Riktig kjærlighet og hengivenhet. De trenger deg så mye som du trenger dem. Men i mellom arbeidet ditt og andre ærend som du kanskje må kjøre, er det forståelig at du kanskje ikke kan være der for dem til enhver tid. Derfor bør du observere dem for noen tegn som kan vise at du ikke gir dem riktig oppmerksomhet.

Gutt med en hund

Hvordan fortelle om hunden din trenger oppmerksomhet

  • Sover hele tiden

Dette er den aller første observasjonen du bør vurdere å se om puppen din trenger mer oppmerksomhet og omsorg fra deg. Studien viser, Hunder sover mer enn mennesker gjør daglig (ca 12-14 timer for voksne hunder). Hvis han / hun har en tendens til å sove gjennom dagen eller mer enn de vanlige sovende timene, er det et tegn på at det trenger mer kjærlighet og oppmerksomhet. Dozing av å sove fra tid til annen og fravær av mental oppmuntring eller lekhet er en stor bekymring.

  • Viser deprimerende oppførsel

Ensomhet eller en plutselig endring i rutinen kan være urolig og deprimerende for enhver levende vesen. Det samme gjelder for hunder og andre kjæledyr dyr som du har. Hvis hunden din er hjemme alene i lang tid, er det ganske naturlig for det å være ensom og deprimert. Det er imidlertid store tegn for å se om hunden din er deprimert. For eksempel, viser ingen interesse i å spise eller drikke. Et annet eksempel kan være, ikke å spille rundt eller vise ingen spenning eller kjærlighet når du kommer hjem igjen etter lange timer.

  • Utragerende

Hvis puppen din begynner å handle ut plutselig, er det faktisk en stor sak fordi den viser at han / hun trenger mer kjærlighet fra deg. Riper på objekter, urinerer på gulvet eller sengetøy dekker, spilder ting på gulvet, mudding huset, hopper på delikate gjenstander og i resultat bryter dem; Alle disse handlingene viser at hunden din er trengende. Han / hun har behov for din oppmerksomhet uten tvil.

  • Legge på seg

Ut av alle de tingene du kan klandre hunden din for, å sette på vekt er ikke en av dem. Det er ganske mulig at du har brukt mye tid utenfor å jobbe eller løpe ærend mens hunden din er hjemme alene. I slike tilfeller gir mange eiere ofte sine hunder mer mat eller godbiter ut av skyld. Dette er en veldig naturlig reaksjon som kommer ut av skyld, men det gjør ingen rettferdighet for hundene. Først av alt, er det ikke sunt, og disse endringene i spisevaner vil få dem til å få vekt. Det vil kreve mye hardt arbeid og tålmodighet, for både deg og din valp for å miste hele kroppen fett for å holde seg frisk.

  • Lange negler

Hvis puppen din har ekstremt lange negler, er det et ubestridelig og åpenbart tegn på at du har ignorert dine pliktsanrop mot hunden din. Riktig grooming er alltid viktig for hunden din å holde seg frisk og lykkelig.

Relatert innlegg: Beste Dog Nail Clippers

  • Liten appetitt

Depresjon eller ensomhet kan forårsake din hund å miste sin appetitt. Ikke viser noen interesse for mat vil resultere i helseproblemer og endringer i atferd.

  • Ulydig oppførsel

Hunder elsker vanligvis å tilbringe tid med sine eiere. De liker å se deg lykkelig og er alltid klar til å gjøre alt som trengs for å få deg til å smile. Så hvis hunden din ikke svarer på deg på en lekfull måte eller gjør det motsatte av det du ber om, bør du ta litt tid å bli kjent med ham og hans oppførsel for å holde et sunt forhold med det.

mann med en hund

Ting du kan gjøre mens du er borte

  • Be noen om å fylle ut for deg

Du kan alltid spørre en venn eller familie å tilbringe tid med dem hvis du må jobbe i lange timer. Også, det er selskaper som gir hundesitter for folk. Du kan ansette dem for å mate og se på kjæledyret ditt når du er borte. Det er alltid greit å be om hjelp som hunder elsker å samhandle med nye mennesker.

  • Ta med en ny furry følgesvenn

Det kan være en god ide å adoptere eller kjøpe en annen doggo for å holde din lille en opptatt. På denne måten vil de ha hverandre å leke med når du er ute på jobb. Selv om dette bringer i mer ansvar, vil det fortsatt være en fordel hvis du ikke klarer å beholde dem.

  • Gjør tid i arbeidstiden

Prøv å komme hjem under lunsjpause for å sjekke inn på valpen din. Mate dem, gi det et bad og sett deg ned for å spise med dem. På denne måten vil han / hun ikke føle seg ensom gjennom dagen.

  • Slår på fjernsynet

Lær dem å bruke fjernkontrollen til å slå på fjernsynet slik at de kan holde seg opptatt mens du er på jobb. Du kan også slå på radioen før du forlater dem. Studien viser at dette får dem til å føle seg trygge mens du ikke er på grunn av musikken.

  • Mange leker for å holde dem opptatt

Forlater dem med prippen og seig leker, for å holde dem, kan også hjelpe.

Relatert innlegg: Beste Dog Toys

  • Bruker en hundferomon

Det bidrar til å redusere Angstspørsmål for hunder. Prøv å bruke hunden appeasing feromone sprayer, krage eller diffusor som vil slappe av din valp mens du er borte. Den feromonen som er utgitt, vil få ut en essens av kjennskap og roe ham / henne ned.

  • Spør naboene for hjelp

Du kan la dine valper med naboer fra tid til annen for å få en endring i sitt miljø siden de er alene i flere timer.

  • Doggy Day-Care

Det er flere Daycares hvor du kan forlate valpen din og ta dem hjem med deg på vei fra jobb. Pass på at senteret er pålitelig, og tjenesten som tilbys inkluderer alle behovene til din lille valp.

Hvorfor trenger de din oppmerksomhet?

Ditt kjæledyr er ditt ansvar. Å tro at de er mindre enn barna dine ville være en stor lovbrudd fordi bare som et menneskelig barn, trenger de også din kjærlighet og ser etter. Siden de mangler det mest grunnleggende kommunikasjonsverktøyet, jeg.E. tale, det er vår plikt å studere og forstå deres kroppsspråk.

Hunder kommer ikke til å ta oppmerksomheten din med makt som våre feline venner gjør. De ser alltid ut til å oppfylle deres behov over din egen. Deres sjette sans tillater dem å vite når de blir ignorert, som tror det eller ikke kan bryte sitt hjerte.

Bare fordi du har enorm arbeidsbelastning og gal arbeidstid betyr ikke at du ikke er kvalifisert for å eie en hund. Det er imidlertid viktig at du bruker mer tid med hunden din selv etter en hektisk tidsplan. Hunder, kort sagt, er skapninger av glede. De ønsker å ha det gøy med deres favoritt menneske hele tiden! Gi dem riktig oppmerksomhet de fortjener ved å prøve noen av aktivitetene som er oppført nedenfor på fritiden din.

familiehund

Enkle og effektive måter å gi hunden din oppmerksomhet

  • Vanlige turer

Gå ut for turer med jevne mellomrom for å gi den oppmerksomheten den trenger. Dette vil holde ham sunn og passe.

  • Begrens deg selv fra multi-tasking

Mens du spiser tid med hundene dine, må du sørge for at du ikke unngår deg selv i andre aktiviteter som å bruke en elektronisk enhet osv. Gi det full oppmerksomhet.

  • Fikse en tid for å spille

Play Fetch eller noe annet morsomt spill med dem for en fast tid for å holde dem opptatt. Kjøp leker for dem å leke med. Spesielt de tøffe seg, slik at de ikke tygger på andre ting. Du kan også prøve å ta dem til hundeparker for å spille eller binde med andre hunder.

Relatert innlegg: Automatiske hente maskiner

  • Reagerer på deres kjærlighet

Det er ingen overraskelse at din furrige venn elsker deg betingelsesløst. Derfor skal han / hun forvente at du skal gjenspeile sine bevegelser og hengivenhet. Du kan prøve å forsiktig massere sine bellies eller baksiden av ørene. Dette vil vise dem at du er fornøyd og glad for å være rundt dem. Kose dem til tider og la dem ligge ved siden av deg mens du tar en lur eller ser på fjernsyn. Dette vil øke din liming.

  • Planlegger morsomme aktiviteter

Du kan også ta dem på en biltur hver gang en gang med vinduene ned, la i den friske brisen av luften. Å ta dem for en svømmetur kan også være en god måte å trene på og tilbringe tid med dem. Prøv å planlegge for en spa-dag som også kan være ganske interessant og avslappende for valpen.

  • Planlegg en bursdagsfest

Når er det ikke hyggelig å feire en bursdag? Noen gang lurt på hvor glad kjæledyret ditt ville være å feire hans / hennes bursdag? Så kast dem en bursdag bash, kjøp en hundekake, dekorere hundens hus med ballonger og inviter sine venner fra nabolaget til å feste med dem. Gå alle fancy.

Relatert innlegg: Hund bandanas

  • Dressing dem opp for anledninger

Prøv å kle dem opp for anledninger som jul eller halloween og gå trick eller behandle med dem. Kjøp eller gjør fancy antrekk for å utvide skapet deres samlingen og gjøre dem til en del av festligheter.

Relatert innlegg: Beste Dog Christmas Outfits

  • Gi riktig opplæring

Trening Din hund er et must i dag. Snakk med dem oftere, slik at de forstår deg bedre og svarer på dine ord. Ta dem til spesielle treningssentre hvor de kan lære svømming og andre hundesport.

  • Spille av krig

Å spille dette spesielle spillet med dem gjør at de kan holde på og gripe tauet tett. Dette forhindrer dem i å tygge på andre objekter og lar deg tilbringe kvalitetstid med dem.

  • Våkne tidlig

Fra tid til annen våkne en time tidlig før du går på jobb slik at du får litt tid til å kose og leke med dem. Frokost kan være en måte å tilbringe litt kvalitetstid

  • Sette dem til sengs

Etter en anstrengende dag, legg dem til å sove. De føler seg trygge på den måten. Du kan ta fem minutter ut av din egen sengetid for å lese dem noen historier eller bare snakke eller bedre, men synger dem til å sove til de går av.

  • Involvering i utvendige gjerninger

Mens hagearbeid eller klipping av plenen, ta hjelp. Disse vil gjøre det mulig for dem å lære nye gjerninger og tilbringe tid med deg. Dette vil også lære dem disiplin.

  • Pet Events

Ta din valp til hunden hendelser som hunden møter grupper eller konkurranser der de kan vise sine talenter og ha det gøy på samme tid.

  • Tilbringe tid utendørs

Utforsk hundevennlige steder sammen som parker eller innsjøer eller nærliggende skoger for å leke rundt. Dette vil også bidra til å holde valpen din sunn og passe!

Gutt spiller med en hund

Bortsett fra å prøve alle disse aktivitetene for å beholde dem, sørg for å overvåke deres helse og atferdsegenskaper nå og da. Ta dem til ekspert veterinærer slik at de kan informere deg om deres helseproblemer og forsikre deg om deres velvære. Hold din livslang furry venn så nær deg som mulig fordi de trenger deg, elsker deg og vil føle deg som en del av hverdagen din.

Relatert innlegg: Beste julegave for hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan vet du om du gir hunden din nok oppmerksomhet?