Hvordan lage hunden din en følelsesmessig støttehund

Din hund gir deg komfort og støtte når som helst du har et følelsesmessig behov eller krise. Du har ofte følt at du ville være bedre hvis du kunne ta ham flere steder og ha hunden din ved siden av din side hvis du vil ha en følelsesmessig sammenbrudd. Men det er også sannsynlig at du har spurt, Hvordan lage hunden min en følelsesmessig støttehund?

Hvordan lage hunden min en følelsesmessig støttehundAlle hundene gir litt følelsesmessig forbindelse med sine eiere og har en ubetinget kjærlighet som er ubegrenset. En registrert Emosjonell støttehund (ESA) gjør disse tingene som en del av deres ansvar og oppfyller et psykologisk behov for eieren.

Hvis du har prøvd å undersøke hvordan du gjør hunden min til en følelsesmessig støttehund, ser du ikke lenger. Jeg har noen gode nyheter! Din egen hund kan være en registrert ESA hvis både deg og han møter visse kvalifikasjoner.

For å være et juridisk følelsesmessig støtte dyr eller ESA, må hunden din bli foreskrevet av en psykiater, psykolog eller annen lisensiert psykisk helsepersonell. Din funksjonshemming eller mental helse må kreve nok hjelp som hunden din gir komfort og legen din anerkjenner at tilstedeværelsen av dyret ditt er nødvendig for å fortsette behandlingen av din mentale helse.

En måte hunden din kan være til hjelp til deg, er det bare å være et beroligende fokuspunkt, når du trenger å lette din angst. Men du lurer sikkert på hvordan du gjør hunden min til en følelsesmessig støttehund, og vi har svaret!

Les også: 5 ting å huske før du får en tjenestehund

Hvordan lage hunden min en følelsesmessig støttehund

Hvordan lage hunden min en følelsesmessig støttehund

Hvordan kan en ESA hjelp?

Kanskje du ennå ikke lurer på hvordan kan jeg få hunden til en følelsesmessig støttehund. Kanskje du bare lurer på hvordan en ESA kan hjelpe deg i ditt hverdag. Følelsesmessig støtte dyr kan hjelpe på endeløse måter. Selv om de ofte blir referert til som komfortdyr eller bare kjæledyr, sier definisjonen av en ESA at de ikke trenger å bli trent.

Det er definert at selve tilstedeværelsen av ESA reduserer de negative symptomene forbundet med de fleste psykiatriske lidelser. Men du som eier kan lære eller trene hunden din til å gjøre eller hjelpe deg med noe. Det er ingen grenser.

Det kan være mer enn bare å lære hunden din for å gi deg et kyss når du er nede. Den beroligende tilstedeværelsen din hund gir kan være mye som den følelsesmessige sikkerhetskopien av en ikke-dømmende beste venn. Det kan være som alltid å ha den engelen på skulderen din.

Du kan lære hunden din å gjøre ting for å hjelpe deg i ditt daglige liv, for eksempel hjelp med å sove når vekkerklokken går av. Din hund kan til og med være der for å roe nervene dine ved å sitte ved siden av deg på din neste flyreise. Måtene som hunden din er en ESA, kan hjelpe, kan være uendelig, og den hjelpen kan også strekke seg til noen rettigheter som hunden din ville ha som en ESA-hund.

MÅ VITE: Hvordan få en tjeneste hund for angst eller depresjon (inkl kostnader)

Rettigheter for en ESA

Hvis du har en følelsesmessig eller psykisk funksjonshemning, kan en følelsesmessig støttehund være et flott tillegg til livet ditt og din behandlingsplan. Følelsesmessig støtte dyr Kan brukes som en del av din medisinske behandlingsplan hvis den er godkjent av legen din.

Hvordan lage hunden min en følelsesmessig støttehund

Men selv om en del av behandlingen din, er en ESA Ikke ansett som et fullservice dyr Under amerikanerne med nedsatt funksjonsevne eller amerikanerne med funksjonshemmingsloven (ADA). De tror at emosjonelle støttede dyr er bare det, for støtte for de som har følelsesmessige behov.

Hva i ADA gjør staten er at det vil beskytte dine rettigheter til å eie et offisielt følelsesmessig støttedyr hvis du lider av angst, depresjon, panikkanfall eller andre psykologiske lidelser der legen din anser at du trenger dyrets hjelp. Hovedforskjellen mellom lovene om følelsesmessig støtte dyr og fullservice dyr er at emosjonelle støttede dyr ikke krever noen spesifikk trening.

Av denne grunn har en ESA ikke alle de samme rettighetene beskyttet under ADA som et fullverdig dyr.

Noen av rettighetene som mange som eier en ESA, er ikke klar over at de er beskyttet under inkluderer Fair Housing Edrial Act (FHAA) og Air Carrier Access Act (ACAA). Disse lovbestemmelsene lar deg holde hunden din med deg i ditt hjem eller boligenhet og fly med deg på kommersielle flyselskaper.

FHAA vil tillate ESA selv om leilighetskomplekset ditt har ingen PET-policy eller spesifiserer at den må oppfylle visse rase- eller vektbegrensninger. Din utleier er nødvendig for å gi rimelig innkvartering, inkludert avstå fra kjæledyret.

Hvis du trenger å fly, vil ACAA tillate følelsesmessig støtte dyr å fly med deg uten ekstra gebyrer og kostnad. Men hvis du har et større dyr, og flyselskapet er nødvendig for å gjøre en rimelig innkvartering, ville det være flott hvis du ringte en time eller to for å forberede dine flyvetakere for din ankomst.

For å gjøre dine reiser gå glatt, må du ha alt ditt nødvendige papirarbeid (inkludert ditt ESA-brev) med deg før du reiser.

ESA og Service Dogs

Når du lærer å gjøre hunden min til en følelsesmessig støttehund, er det viktig å kjenne forskjellen mellom en ESA og en tjenestehund. Din hund gir deg følelsesmessig støtte og komfort ved bare tilstedeværelse. Det krever ingen spesifikk type profesjonell trening. De fleste lovene som er under ADA, er bare utvidet til dyr som er opplært til å utføre visse oppgaver.

Servicedyr kan trent til å gjøre noen av en rekke oppgaver, men sluttresultatet er fordelen av en person med fysisk, mental eller følelsesmessig funksjonshemning. Siden det er en distinkt forskjell, er hunden din som en ESA ikke beskyttet og ikke har de samme rettighetene som et servicedyr.

Servicedagene får tilgang til alle offentlige steder, inkludert matbutikker, sykehus og kinoer. Emosjonell støtte dyr er kun tillatt på offentlige steder, restauranter og hoteller som er kjæledyrvennlige eller som vil muliggjøre rimelig overnatting. Husk at det er ditt ansvar å være sikker på at hunden din vet hvordan du skal oppføre seg på offentlige steder og kan følge grunnleggende kommandoer.

Emosjonell Support Dog vs Service Dogs

Hvordan kan hunden min kvalifisere som ESA?

Det er enkelt for hunden din å kvalifisere; Alt han trenger å gjøre er å få deg trøst av hans svært nærvær. Alle tuller til side, det er dine egne kvalifikasjoner som kreves.

For å få en juridisk ESA, er det nødvendig at du får et ESA-brev på forhånd.

For å skaffe dette brevet må du ha et verifiserbart funksjonshemning og et legitimt behov for en ESA. Det første trinnet i å lære å gjøre hunden min, en følelsesmessig støttehund er å møte med din psykiater, psykolog, eller annen autorisert psykisk helsepersonell for å få dem til å skrive deg et reseptbelagte brev til din ESA.

ESA-sertifisering

Når du mottar reseptbelagte brev til ESA, kan du lure på om det er noen type offisielt register eller andre juridiske meldinger som du må fylle ut. ADA krever for øyeblikket ikke eller mandat noen form for registrering eller sertifisering av emosjonelle støttedyr.

Men med registrering, reiser med hunden din eller tilgang til visse typer boliger blir imidlertid enklere. Det vil også redusere noen form for pinlige situasjoner eller til og med trakassering og frustrasjon mens du prøver å skaffe tjenester. Av disse grunnene anbefaler vi at det neste trinnet i å lære å få hunden til en følelsesmessig støttehund ville være å få ham sertifisert.

Hvis du tar det ekstra trinnet og registrerer hunden din gjennom et anerkjent servicedyringsregistreringssystem, så gjør du livet ditt mye enklere. Disse tjenestene vil gi deg nødvendige ID-kort, service vester med patcher og andre former for synlig identifikasjon.

Identifikasjonsartikler, sammen med en kopi av ESA-brev, bør være nok til å få deg de fleste av tjenestene du trenger uten mye forlegenhet eller frustrasjon. Å være forberedt og ha alt papirarbeidet ditt i orden, kan være en viktig del til en lykkelig og produktiv behandlingsplan med din nye ESA, din beste venn, hunden din.

Les neste: Vitenskap om terapihunder for depresjon - faktum eller fiksjon?

Helbredende kraft av hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan lage hunden din en følelsesmessig støttehund