Elsker hunden min meg? Lær å se på tegnene

Elsker hunden min meg

Vi antar alle at våre kjæledyr elsker oss, hvorfor ville vi ikke, men hvordan vet vi virkelig? Ved å forstå den ulike atferdene våre kjæledyrshow, kan vi få en mye bedre ide om hvordan de føler seg, hvordan de reagerer med oss ​​når de føler seg lykkelige og sikre. Av Forstå hvordan våre kjæledyr reagerer Under normale omstendigheter er vi bedre i stand til å forstå når noe er galt og ta den rette tiltak for å få våre kjære kjæledyr tilbake på toppform. Her er noen tegn til å se etter å forsikre deg om at din elskede pooch elsker deg så mye som du elsker ham.

Gjør øyekontakt

Hvis hunden din gjør øyekontakt med en annen hund, kan dette betraktes som uhøflig eller aggressiv, men hvis din hunden gjør øyekontakt Med deg viser dette at han er komfortabel med deg og føles trygg, du kan til og med se hunden din ..

Smilende

Noen forskere tror det hunder har lært å smile ved å se mennesker og forstå at dette får et positivt svar. Kjenn hunden din og forsikre deg om andre mennesker på hvem han smiler som å se en hund med bared tenner, kunne bekymre seg noen mennesker!

Mann og hund øyekontakt

Han er rolig når du forlater huset

Dette er ikke et dårlig tegn; Det viser stor tillit til deg fordi hunden din sier at han vet at selv om du forlater ham alene, vet han at du kommer til å komme tilbake til ham så snart du kan.

Han blir spent når du kommer tilbake

Han hører bilen trekker opp, eller lyden av stemmen din og han bjeffer og hopper rundt, du er tilbake og hans tillit til deg var fortjent, og at du har gjort det du lovet og kom tilbake til ham!

spent hund for å se sin eier

Reagerer positivt på lyden av stemmen din

Hvis hunden din kommer når du ringer, gjenkjenner han og reagerer positivt på lyden av stemmen din, det er en åpenbar måte å vise kjærlighet på, da det viser deg at du er den viktigste tingen til ham i det øyeblikket. Sørg for at du gir ham et oppstyr og kanskje en Hunden behandler når han kommer til deg å vise at hans tillit til deg er godt plassert.

Relatert innlegg: Gourmet hund behandler

Wagging hans hale

Ikke alle hale wagging er bra, men hvis du ser en hel kropp wag, med halen i midten høyde (så ganske mye i tråd med ryggraden), og - noen eksperter argumenterer - hvis vevet er spesielt riktig; Sidig, dette viser at hunden din er Gledelig å se deg. Dette kan også kobles med at ørene hans er lav og litt tilbake (et annet godt tegn).

hunden vri sin hale

Sjekker inn med deg

Når hunden din elsker deg, sjekker han med deg med jevne mellomrom. Dette kan bety å komme tilbake til deg når han er ute av ledelsen, og du er ute, eller ser etter deg i huset for en rask kose. Dette viser igjen at du er hans beste kompis, og han sørger for at du fortsatt er rundt, og at du vet at han bryr seg om deg så mye som du bryr deg om ham.

spent hund for å se sin eier

Han liker måten du lukter

Finner du hunden din snuggling i en jumper eller frakk som du har tatt av og ikke hang opp eller bærer en av skoene dine eller tøfler om? Dette viser at han liker måten du lukter. MR-skanning av hundens hjerner viser deres kaudate kjerner som lyser opp når de lukter duften av de de elsker når de sammenlignes med luktene til ukjente mennesker. Dette er de samme reaksjonsforskere som ser i MR-skanning av menneskelige hjerner når folk er vist fotografier av deres nærmeste og kjære. Det faktum at du kan gjøre hundens følelsessentre lyser, er et sikkert tegn på at han elsker deg.

hunden lukter en mann

Lener seg opp mot deg

For å vise at han er ved din side og der for deg, vil hunden din lene seg mot benet ditt for å vise deg støtte. Han vil alltid være der for deg, akkurat som du er der for ham.

Han liker å snuggle opp med deg

Igjen, akkurat som ditt menneskelige nærmeste og kjære, når hunden din liker deg, liker han snuggling på sofaen med deg for en kose. Oppfordre hunden din til å tilbringe litt stille, sosial tid med deg å bygge og konsolidere at kjærlig bond du har med hverandre.

snuggling med hunder

Han gis når du gjør det

En hund som virkelig elsker deg, vil gjespe når du gjør det fordi, akkurat som dine menneskelige venner, er det smittsomt.

Gjennomgående hund

Han vil sove på sengen din

Et annet produkt som liker lukten din, han vil elske å snuggle opp på sengen din, mulig, selv snu det med deg når du sover.

hund i human `src =

Bringer deg hans favoritt leketøy

Fordi det er hyggelig å dele dine dyrebare ting med dine nærmeste venner, og hunden din vil vite at du er hans beste kompis.

hunden får sin leketøy til menneske

Du vil kanskje også like: Hund leker

">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Elsker hunden min meg? Lær å se på tegnene