Beste hunder for førstegangs eiere

Beste hunder for førstegangs eiere

Velkommen til hundenes eiere klubben! Nå er det en av de beste avgjørelsene du noensinne har tatt. Mens det er mange lyse sider for å ønske deg velkommen din første furrige venn, er det også noen skummelt deler.

Hvis du har kommet over en bortfallshund i nabolaget ditt, og du planlegger å ta dem hjem med deg, vil vi råde deg mot det. Spesielt hvis det er første gang å eie en. Vi har alle et mykt hjørne for de svarte hundene rundt gatene. Men hvis du virkelig vil ha det beste for dem, vil vi foreslå at du tar dem til ditt nærmeste dyrehjem. Men hvis du føler deg et bestemt vedlegg til den svarte fyren, kan du også ta dem til veterinæren og få deres screening gjort til bestemme deres rase. Hvis rasen virker egnet for din livsstil, og vi sier dette fordi noen hunderaser er for høyt vedlikehold, så gå videre!

Første gang eier hunder

Før du tar valpene, er det noen av spørsmålene du må spørre deg selv først. Er du en aktiv person som kan gi Nok trening for hunden din? Eller vil du bare ha en lat omgangshund som bare ville nyte firmaet ditt mens du er en sofa potet? Spør deg selv, har du nok tid på en dag for å oppfylle de daglige behovene til å heve en valp?

Hver hund er unik og deres personlighet vil sterkt påvirke din livsstil. Derfor velger du en hund som passer best til din personlighet og husholdning. Som en førstegangs eier, er det naturlig hvis du er ute etter en rase som er lett å ta vare på. Ut av mer enn 300 raser, har vi shortlisted de beste 7 rase for å gjøre livet ditt litt enklere.

Hvis du aldri har eid et kjæledyr før, ikke bekymre deg. Her er noen av de beste hunderasene som vi vil foreslå for deg som en første gangs hund eier:

Yorkshire Terrier

De Yorkshire Terrier, eller som du kan kjærlig kalle dem Yorkie, er ganske full av seg selv, og hvorfor ikke? Med sin lange silkeaktige frakk og perky Topknot, vil Yorkie bli den mest nydelige representanten for vennens hundeklubb, være sentrum for attraksjon hvor de går! Hvis du er ute etter en liten runde hund, er Yorkie absolutt et flott startbilde.

Børste og trim håret ofte, og du er god å gå. Med sitt moderate nivå av energi og behov for svært grunnleggende trening, vil de nyte henter sine leker innendørs, i stedet for å ha behov for å gå utenfor for å spille!

Relatert innlegg: Beste hundemat for Yorkies

Rask faktum: Visste du? Yorkies er den nest mest populære hunden rase i USA i dag. Vi er sikre på at de er, med deres glamorøse frakk, spiritus personlighet, og uendelig lojalitet mot deres "Hooman!"

Yorkshire Terrier rase

Relatert innlegg: Dog grooming clippers

Bichon Frise

Bichons er små, hvite hunder med svarte øyne og nese som ofte kalles hvite pytter, er fantastiske familiehunder. Hvis du lider av noen slags allergier, Bichons er den beste rasen for deg siden de ikke kaster som andre raser. Pluss, din bichons elsker din bedrift litt for mye. De vil justere godt til enhver form for livsstil så lenge du ikke forlater dem alene. Intelligent og deres sterke vilje til å lære, din Bichon vil lære noe du lærer dem, forutsatt at du er mild. Roping på dem vil knuse sitt hjerte! Hvis naboene dine også har kjæledyr, spiller ingen rolle om katter eller hunder, de skal være venner.

Bichon Frise Breed

Pomeranian

Eller du kan ringe dem poms, er en levende bomullsboll. Disse søte furrige babyene er uavhengige, fet, og har sitt eget sinn. Men ikke la deres cuteness lure deg. De gjør gode vakthundene med sin evne til å bjeffe høyt på kryper. Alt fra et bredt utvalg av solide farger, de veier bare fra tre til syv pund, noe som gjør det lettere for deg å bære dem her og der (kjæledyrvennlige steder selvfølgelig!).

Hvis du har små barn i huset ditt, og du planlegger å vedta en pom, vær forsiktig. Poms er svært aktive og kan skade barnet ditt ved et uhell, så selv om du får en, hold dem under streng tilsyn. Sørg for å ta pom for turer for å tømme disse svært overaktive små skapningene. Søt, feisty og furry, pom kan være det riktige valget for deg hvis du bor på en leilighet eller alene. Vær forberedt på å gi og motta mye kjærlighet og hengivenhet med din pom!

Relatert innlegg: Beste hundemat for Pomeranians

Pomeranian rase

Golden retriever

Vi kan allerede fortelle det en Golden retriever vil definitivt være din neste nye beste venn. Golden Retrievers er smarte og tilpasningsdyktige, middels store hunder. Som en førstegangs eier, vil du aldri ha problemer med å trene dem som de er godmodige kjærlighetshunder. Hvis du er en utadvendt person som elsker å gå jogging, ta din Golden Retriever å følge deg og de vil absolutt elske deg for det. De trenger en god mengde trening og fysisk aktivitet for å holde dem opptatt og i god kroppsbygning.

Relatert innlegg: Beste hundemat for Golden Retrievers

Du vil ikke bli skuffet med din gyldne, som de elsker å lære og bli trent til å gjøre ganske mange ting. Å være en av de beste raser i verden, elsker Golden Retrievers å tilbringe tid med sine mennesker. Planlegger å gå for en sommerferie med familie og venner? Trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal holde din gylden. Ta dem med deg, og de vil vise seg å være gode lekekamerater!

Golden Retriever rase

Puddel

Det er ingen grunn til at du ikke bør få en puddel hvis du faktisk adopterer en hund! Poodles ha alt - hjerner, skjønnhet og allsidighet. Du kan være avslappende hjemme og din puddel vil være ved din side. Poodles er gode imitatorer og vil trolig gjøre en god yoga kompis. Hvor søt er det?

Relatert innlegg: Yoga for hunder: Den ultimate Doga Slik veileder du

Den beste delen er at de ikke kaster. Ja, du leser det riktig, de gjør det ikke. Det er fordi de ikke er furry. Hva de har er hår, noe som gjør dem veldig fotogene. Din Instagram-feed er sikker på å få det komplette utseendet med dine søte, små hundeposter i den.

Ikke mer å være for alltid alene. Pudler elsker å snuggle med deg om natten i sengen din etter en lang, aktiv dag. Som første gang eiere, har de hele avtalen for deg her.

Du vil kanskje også like: Hundemat for pudler

puddel rase

Papillon

Denne kutten kan justere både en aktiv livsstil, så vel som å være en lat omgangshund. De er veldig morsomme, skjønnhet med hjerner og god følgesvenn. Fret ikke hvis du ikke har noen tidligere erfaringer. Papillon sikkert vil ikke forårsake mye trøbbel for deg. De trenger ikke mye trening, og de trenger heller ikke mye grooming. Bare spill, kjæledyr, og gi dem all oppmerksomhet, og de blir den lykkeligste bunten av glede. De er små utbrudd av energi kan løpe rundt huset ditt bare for å underholde seg selv. Men vær oppmerksom på at de virkelig setter pris på å gå ut for turer. Har litt tålmodighet med papillion, de kan være trette elever i begynnelsen, men når du trener din mester riktig, vil de aldri bryte husreglene dine.

Papillon rase

Labrador Retriever

I ett ord, Labradors er kul. De er alltid klare for noen handlinger. Hvis du elsker å gå til stranden, svømming og fiske, kommer Labrador Retriever til din beste bud. I tilfelle hvis du noen gang finner deg selv drukning i vannet, vil Labrador komme i gang for å redde livet ditt. Det er så uselvisk og snill de er. På akkurat det, elsker Labradors å hjelpe sine eiere.

Relatert innlegg: Beste hundemat for laboratorier

Tatt i betraktning det faktum at dette er første gang å eie en hund, ikke bli lurt av utseendet på et laboratorium, de er svært enkle å trene og vil være bra med barna og andre kjæledyr i huset ditt. Labradors kan være den beste passformen for familien din som de ikke er for store eller for små.

Labrador Retriever rasen

Konklusjon

Selvfølgelig er hunder et fantastisk tillegg til familien din og gjør familien din portrett fullført. Ta deg tid til å analysere dine behov og finne ut hvilken som er den beste rasen for deg og din livsstil. Dette er noen av de beste hundene som vil sørge for at din kjæledyrseiendom er full av spenning. Alt du trenger å gjøre er å være tålmodig, vedvarende og lekfull sammen med din furrige venn for å bli det beste av venner. Som første gang eier, har du mye å undersøke å gjøre som å eie et kjæledyr, er et stort ansvar, men vi ønsker deg lykke til!

Relatert innlegg: 8 må kjenne fakta om feist hunderavlen

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste hunder for førstegangs eiere