4 Beste dog breed quiz online nettsteder

Å få en hund er en stor forpliktelse, og de fleste fremtidige eiere - med rette så - ønsker å finne et kjæledyr som passer til deres nåværende livsstil. Lik Symptom Checkers, Det er nå nettsteder som kan hjelpe deg. Noen av de beste hunderens quiz online nettsteder vil hjelpe deg med å få deg på rett spor.

Når det gjelder Velge den rette hunden For deg og din familie må mange ting bli vurdert: Rases personlighet, temperament, helse i ulike aldre, predisposisjon til alvorlige forhold, kostnader for grooming og omsorg, hvordan de kommer sammen med barn eller andre kjæledyr og mye mer. En god hundeasjespørsmål, når det er gjort riktig, kan hjelpe med dette.

The Best Dog Breed Quiz Online Sites

Iams hund rasevelger

1 iams online hund rase valg quiz

Finn det her

Iams, et kjæledyr mat selskap, opprettholder sine egne nettsteder som fokuserer på kjæledyr ernæring og helsevesen. De har en hundevelger for å hjelpe deg med å finne et nytt familiemedlem. Tre kategorier av spørsmål fokuserer på utseende, atferd, omsorg og aktivitetsnivå.

Iams har en av de mest omfattende quizzene som er tilgjengelige på nettet, og når du er ferdig med å svare på spørsmålene, er en stor liste over raser tilgjengelig. Hver rase har en prosentandel av hvor kompatibel de kan være med deg. Dette gjør at du kan få noen forskjellige ideer før du begynner å lete etter en valp.

Dogtime Dog Breed Quiz

2 Dogtime Dog Breed Quiz

Finn det her

Dogtime Dog Breed Selector Quiz går utover de vanlige spørsmålene og delver i din personlighet for å gi deg et veldig spesifikt resultat. For eksempel har det noen spørsmål som spør hvordan du vil svare i visse situasjoner.

I tillegg til de 21 spørsmålene, har DunTime-nettstedet også noen unike tips og fakta på siden, noe som gir deg mer innsikt i hunder som helhet.

Animal Planet Dog Breed spørreskjema

3 AP Dog Breed Quiz

Finn det her

Animal Planet hund rase spørreskjema er fint og kort, med bare 10 spørsmål å fullføre. Denne quizen spør deg mer om hva du leter etter i en hund, heller enn å spørre deg om deg selv. Når det er sagt, spør du deg noen spørsmål om din tidshåndtering og hvor lenge du må leke med og trene en potensiell valp.

AKC Dog Breed Selector

4 AKC Dog Breed Selector

Finn det her

American Kennel Club (AKC) er en meget velkjente gruppe som spesialiserer seg på hunderaser og deres anerkjennelse i landet. De har en hunderasjespørsmål med 6 spørsmål som spør noen generelle spørsmål om din livsstil.

Det gir deg deretter noen forskjellige raser å vurdere. Hvis du ikke er enig med noen av disse raser, kan du velge rasen du hadde i tankene fra en rullegardinliste, slik at du kan se hvordan hunden passer inn med dine quiz-resultater.

Hva er en online hund rasequiz

Hva er en online hund rasequiz?

En hundeaserquiz er et spørreskjema, som vanligvis gjøres på nettet, som gir fremtidige kjæledyrseiere noe innsikt om hvilken hundeslag kan være best for deres hjem, hvilken personlighet som kan forvente fra rasen og hvordan den kan passe til deres livsstil. Når du gjør slike hensyn, vil en hundvelger quiz ta noen forskjellige detaljer i betraktning.

Forvent å svare på spørsmål om følgende:

  • Hvor du bor (leilighet / hjemme)
  • Hvor aktiv du er
  • Hvor ofte er du borte fra hjemmet
  • Hvor stor din familie er
  • Hvor mange barn du har, hvis noen
  • Størrelsen på gården din
  • Ditt budsjett
  • Andre kjæledyr i hjemmet
  • Din hund trening opplevelse
  • Klimaet der du bor
  • Eventuelle allergier du har

Hvorfor disse spørsmålene er viktige

Disse hundene raserquizzene spør mange spørsmål, men hver eneste er viktig for å finne ut hvilken hund som skal være best for deg og din familie. For eksempel, å vite hvor bor du skal bestemme hvilken hund som vil være komfortabel med klimaet ditt, plass tilgjengelig og mer.

Du vil ikke ha en sledehund, som en malamute, hvis du bor i den dype varmen i sør. Den samme ideen gjelder for din familie størrelse. Noen hunderaser er bedre egnet for enkeltpersoner, mens andre er Flott med barn. Andre kjæledyr kan også spille en faktor. Enkelte hunderaser kan komme godt sammen med andre hunder av deres størrelse, men kan hate katter.

Noen spørsmål er ganske enkle. For eksempel kan quizen spørre Hvor aktiv du er som skal hjelpe deg med å finne ut om en veldig energisk og Aktiv hundens rase er best for deg, eller hvis en mer avslappet lat potet Pup er riktig for familien.

Spør om dine allergier kan bidra til å avgjøre om en langhåret rase som kaster mye, kan vurderes, eller hvis allergifrie hunder er ditt eneste alternativ. Hunden eier og opplæring Erfaring er også et åpenbart spørsmål: Hvis du ikke har tidligere erfaring med hunder og deres trening, en Stædig rase er sannsynligvis ikke riktig for deg.

Endelig, ditt budsjett er en annen stor vurdering når du får en hund. Noen hunder har vanlige helseproblemer som kan beskjære opp når de alder, og dette kan sette en byrde på lommeboken din. Andre hunder kan kreve mer investering i deres vanlige grooming. Deretter er det hundeaser som er lavpris og rimeligere for enhver kjæledyrseier.

Alle disse spørsmålene er ment å hjelpe deg med å finne den type hunderaser og til og med en individuell hund som vil sømløst passe inn i din familie og livsstil. Folk som adopterer hunder på et innfall og finner det en dårlig kamp vil bli tvunget til å bringe hunden tilbake til lyet eller verre - forlate dem. Disse beste hundens rasequiz-områdene skal være din første gang til sted.

Å få en hund er et stort skritt for enhver familie, så ikke behandle det lett. Gjør din forskning og kom opp med noen få forskjellige raser å vurdere før du begynner å se på å legge til en hund til ditt hjem.

Les neste: 50 Dog Adoption Spørsmål Shelters Spør

Ønsker å dele dette?

Topp 4 Beste Dog Breed Quizzes

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 4 Beste dog breed quiz online nettsteder