Hvordan finne den rette veterinæren for hunden din

Hver hund fortjener en god veterinær for å hjelpe det holde seg frisk. Som kjæledyr eier, fortjener du også en veterinær som oppfyller dine behov en vel som hundens behov. Din veterinær er din andre familie lege, så du vil finne Ikke sant en. Her er hvordan å gå om å finne den rette veterinæren for deg og din familie.

Før du begynner

Det er mange forskjellige typer veterinærer der ute. Det er også mange forskjellige veterinære anlegg. Husk at veterinæren din kommer med en stab, anleggsfasiliteter, og mer. Bestemme hva som betyr mest for deg. Leter du etter en høyt kvalifisert veterinær i et toppmoderne anlegg som gir et personlig preg? Eller vil du foretrekke et raskt, billig veterinærbesøk med en uten frills-tilnærming? Selvfølgelig er det opsjoner i mellom. Koste er nesten alltid en bekymring, så vel som beliggenhet, men disse bør ikke være de eneste tingene du vurderer. Lag en liste over dine ideelle veterinærens attributter i orden. Når du har en ide om hva du trenger i veterinærpraksis, er det på tide å gjøre din forskning.

Hva trenger du

Ved å velge en veterinær, må du tilbringe litt tid og energi for å gjøre det riktige valget. Når du samler informasjon, sørg for at du har noen viktige spørsmål og bekymringer om valgene.

  • En fil (online eller papir) for å holde notatene dine
  • Liste over spørsmål du vil spørre veterinæren

Snakk med folk

Venner, familie og naboer kan tilby god innsikt når du søker etter den rette veterinæren. Dette er folk du vanligvis kan stole på for å fortelle deg hele sannheten om deres erfaringer, både gode og dårlige. Du kan også vurdere å stille pålitelige fagfolk / bedrifter i ditt område hvis de anbefaler og spesifikke veterinærer. Spør hvorfor de anbefaler at veterinæren så du kan avgjøre om de kvaliteter de beskriver tilpasser dine personlige behov og ønsker.

Les anmeldelser

Gjennomgå nettsteder som Google og Yelp kan gi deg en god ide om hva det er som å være en klient på en gitt veterinærklinikk. Les anmeldelser og ikke bare se på rangeringene. Bare husk å ta det du leser med et saltkorn. En eller to scathing eller glødende vurderinger representerer vanligvis et unntak fra regelen. Hvis de fleste vurderinger er gode, kan de gi deg et noe klart bilde av hva du kan forvente og flere negative vurderinger presenterer et rødt flagg.

Sjekk ut Vetsets nettsteder

Når du har smalt det ned til noen få valg, gå online og besøk nettstedet til hver klinikk. Les om veterinærens utdanning og bakgrunn. Hvis det er flere veterinærer på stedet, se på dem alle. Vurder om du vil være villig til å se forskjellige veterinærer, eller hvis du foretrekker å se den samme veterinæren hver gang (de fleste klinikker er glade for å imøtekomme dette og bare planlegge deg med valget). Hvis tilgjengelig, se på personalet BIOS og anleggsfotografier. Hva er den generelle følelsen av nettsiden? Trenger det følelsen av at du ønsker å komme på veterinæren din?

Ring og still spørsmål

Ring dine toppvalg av veterinærkontorer på telefonen og spør om deres tjenester. Still spørsmål om elementene på listen over verdsatt veterinær / dyreklinikkattributter. Vurder måten du ble behandlet på telefonen. Føler du at medarbeiderne virkelig ønsket å hjelpe deg? Var dine spørsmål besvart?

Besøk klinikken

Med eller uten hunden din, gå til klinikken og sjekk den ut. Du vil nok trenge en avtale for å se veterinæren, men støttepersonalet eller ledelsen bør fortsatt være villig til å vise deg rundt og snakke med deg om klinikkens tjenester. Du kan velge å bare planlegge en Rutinemessig velværeeksamen så du og hunden din kan møte veterinæren og bestemme seg derfra hvis du ønsker å fortsette å gå til den klinikken. Når du besøker klinikken, spør deg selv om det har tegn på en god dyreklinikk. Har veterinæren Tegn på en fantastisk veterinær?

Forhindre problemer under veterinærvalget

Det er sannsynligvis best å forlate hunden din ut av ligningen til du finner en veterinær du liker. Det vil bare forvirre og stresse hunden ut hvis du bringer hunden din på flere besøk for å møte en veterinær. Og hvis veterinæren du har valgt, ikke er ideell eller ikke trener, ikke bekymre deg for mye. Se tilbake til din forskning, velg en ny veterinær, og fortsett. Velg noen så snart som mulig - du vil ikke være en hund eier uten veterinær på ventemodus for eventuelle helseproblemer.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan finne den rette veterinæren for hunden din