30 Mest lat hund raser perfekt for en sofa potet eier


Mest lat hund raser perfekt for en sofa potet eier

La oss innrømme det. Selv om det er mye moro å leke med en hund, kan det også være utmattende. Det er ingen skam i å vedta lat hunderaser Bare fordi du vil bruke mindre tid ute og mer tid legger du på sofaen med din beste venn. Disse 30 dovne hundrasene kan være akkurat det du leter etter - en ideell sofa potet følgesvenn.

Ikke misforstå, du må sørge for at din pooch får trening - uansett hvilken rase du adopterer, trenger hver hund til å ha minst den minste mengden fysisk og mental stimulering For et sunt liv. Hvis du tror at dovne hunder legger rundt hundre prosent av tiden, vil du dessverre bli feilaktig. Selv den lazest hunden vil fortsatt kreve daglige turer og spilletid.

Forskjellen mellom lat hunder raser og mer Aktive raser er at de lever en mye mer stillesittende livsstil. Mens Labradors vil spille for en stor del av dagen, vil mange av rasene på denne listen bare være oppe for noen korte turer hver dag og foretrekker å tilbringe resten av tiden som slapper av på sengen eller sofaen din. Hvis det er det du leter etter, vil det bli en perfekt følgesvenn som du ser etter, så å vedta en av disse dovne hundene, få deg til en perfekt følgesvenn.

Se også: 25 sakte hund raser på planeten

30 mest late hunderaser
Perfekt for en sofa potet eier

Lat hunderaser

1. Engelsk bulldog

Engelsk Bulldogs er tålmodige og hyggelige hunder som elsker å slappe av med sine eiere. Fordi de er brachycephalic (har en kort, presset i nese), kan de ikke gjøre anstrengende trening.

En rask tur rundt parken er nok trening for denne latede rasen. Denne rolige og modige rasen vil holde deg ler med sin dumme personlighet, men de fleste er interessert i å spise deres Favoritt hundemat og tar mange lur. De er små i statur, men veldig robuste, noe som gjør dem til et godt valg for familier med rambunctious barn.

2. Bullmastiff

Lat hunderaserBullmastiffs er de ultimate "milde gigantene". Disse hundene kan være litt på den dovne siden, men de er også modige og lojale mot deres mester.

Selv om de er en stor hund, er Bullmastiffs ikke aktive og gjør det veldig bra i leilighetsinnstillinger. Disse hundene er også kjærlige og vil prøve å klatre i fanget ditt hvis du lar dem.

I SLEKT: 30 sunneste hunderaser som lever den lengste

3. Cavalier King Charles Spaniel

Lat hunderaserCavalier King Charles Spaniel er en elsker. Denne rasen ønsker ingenting mer enn å tilbringe tid med sine eiere og gi mange kyss.

De liker å ta raske turer, men er mest komfortable krølling på sofaen med sine følgesvenner etter en god Cavalier middag. Hengiven og mild, Cavalier King Charles Spaniel er et godt valg for en familie som er interessert i lat Hunderaser.

4. Bichon Frise

Lat hunderaserBichon Frises elsker å behage sine eiere. De er veldig intelligente og elsker å vise frem sine ferdigheter. Lydighetstrening er en bris med disse valpene, men noen har det vanskelig med husopplæring.

Bichons vil få korte utbrudd av energi etterfulgt av en veldig lang lur. Dette er en av de dovne hundene som vil kreve noen korte turer i løpet av dagen. De vil brenne sin energi mens de er ute og deretter komme inn og krølle opp på sofaen med deg.

5. Japansk hake

Lat hunderaserOpprinnelig oppdrettet som runde hunder, er japanske hak alltid opp for en kose.De er veldig sosial, men bør nøye overvåkes rundt små barn. Den japanske chins-ideen om trening hopper opp i folks runder.

Rasen kommer faktisk fra Kina, og er en favoritt blant eiere på jakt etter en sofistikert følgesvenn. Intelligent og sjarmerende, den japanske haken er absolutt en av de øverste dovne hundene raser.

I SLEKT: 15 De fleste stædige hunderaser som er vanskelige å trene

6. Pekingese

Lat hunderaserPekingese er ikke glad i trening i det hele tatt, og det er det som de er kjent for. Deres korte bowlegs gjør det vanskelig for dem å løpe rundt for mye, så de er mest komfortable lounging på runder av deres trofaste kjæledyr eiere som vil bry seg og mate den dovne hunden.

Pekingese er gode runde hunder og er en veldig populær hund blant eiere som elsker å bære sine kjæledyr rundt overalt. Dessverre er de ikke veldig gode med barn og andre hunder eller dyr, men vil komme sammen med katter i henhold til mange kjæledyrseiere. Opplæring er også en oppgave med denne rasen, på grunn av deres stædige og uavhengige natur.

7. Dachshund

Lat hunderaserDachshunds korte stubby ben er en stor grunn til at de gjør gode runde hunder. De liker turer, men en økt med innendørs ball jager er nok til å gi tilstrekkelig trening, og de er mest interessert i å konsumere Dachshund-vennlig mat og napping mye av tiden.

Dachsunds gjør vår liste over lat hunder, men disse pooches er veldig opinionated og ikke gode familiehunder. Opprinnelig oppdrettet for å jakte, kan disse valpene være spunky og kan se et barns antics som en trussel.

I SLEKT: 25 beste hunderaser for små leiligheter

8. Fransk bulldog

Lat hunderaserDe Fransk bulldog er en annen brachycephalic hund, som gjør en kort spasertur rundt blokken en stor trening for dem. De er enslige eier hunder, perfekt for folk som bor i leiligheter og eldre.

Disse søte valpene er svært tilpasningsdyktige, og med høyre Fransk Bulldog Food og trene de er også sunne. De er også intelligente, noe som gjør dem til et fantastisk valg for kjæledyrseiere som ønsker å reise med hundens følgesvenn.

9. Boston Terrier

Lat hunderaserBoston Terrier er en rase som kan tilpasse seg noen levende situasjon. De elsker folk og er enkle å trene. Disse hundene trenger bare korte turer.

Bostons, som de noen ganger kalles, er ofte funnet av eierens side med en tygge leketøy. Deres morsomme personligheter vil holde deg underholdt, og så lenge du spiser kjæledyret ditt med Beste maten til Boston Terrier og hold ham litt aktiv, de vil også leve lenge.

10. Yorkshire Terriers

Lat hunderaserYorkies er små hunder med store hundens holdninger. De er vennlige, men vil hevde dominans over alt som kommer inn i deres hjem. De er veldig energiske innendørs, og liker å dash rundt huset.

Disse korte bursts brenner mye energi, så Yorkies krever bare korte turer et par ganger om dagen. De elsker å være med folk og hater å være alene, noe som betyr at de ikke er gode hunder for å bli igjen i lange perioder. På den lyse siden er de generelt sunne og lever lenge så lenge som riktig yorkie diett og trening er gitt.

11. Havanese

Lat hunderaserDette er en flott by og forstad husholdning kjæledyr, og en perfekt lat hund for de som ønsker å bruke minst tid utendørs. Havanese er gode og milde med barn og andre dyr. De krever bare sakte turer og litt spilletid for minimum mengden trening og mental stimulering.

Denne dovne hunden rasen ble opprinnelig oppdrettet for å være en liten følgesvenn hund og elsker å bli bortskjemt så vel som matet deres Favoritt Havanese hundemat. Hailing fra Cuba, er disse valpene oppkalt etter byen Havana og er den nasjonale hunden i landet.

12. Pomeranian

Lat hunderaserPomeranianen er den typiske laphunden. De er spunky og selvsikker. Den store hunden i en liten hundementalitet er et trekk som de fleste Pomeranians uttrykker ofte.

Absolutt en av de mest late hundrasene, og Poms er også høye vakthunder som sikkert vil gi deg beskjed hvis det er noe som nærmer seg. De trenger svært lite trening, spis veldig lite Pomeranian hundemat, og gjør det bra i enkle husholdninger fordi de ikke kommer sammen med alle.

1. 3. Maltesisk

Lat hunderaserMaltesisk er en flott sosial runde hund. De er ideelle for boligboere og har svært minimal treningsbehov. Hvis du leter etter dovne hunderaser som ville være ideelle for urbane husholdninger, og også en av de vakreste små hundene rundt, kan malteserne være riktig for deg!

Denne rasen er en av de veldig Mild-tempererte hunder, Det gjør godt med trening basert på positiv forsterkning, men må sosialiseres i en ung alder for å sikre at de ikke er nippy til fremmede eller andre dyr. De har en tendens til å komme godt sammen med katter også.

I SLEKT: 25 De fleste reisevennlige hunderaser

14. Chihuahuas

Lat hunderaserChihuahua er den minste av alle hunderaser. Dette gjør dem ideelle for livet i en leilighet og med eldre. De trenger bare minimal grooming og mosjon.

Chihuahuas er ikke en god passform for en husholdning med små barn. De trenger lydighet og sosialisering starter fra en ung alder, siden de pleier å være nippy.

15. Pug

Pug er en flott familiehund som kommer sammen med fremmede og andre dyr. De er små størrelse gjør dem perfekt for leilighet og by levende, samt lav pris for Pugs spiser liten mat. Plakatbarnet for brachycephalic hunder, de trenger bare korte turer rundt blokken.

Selv om de er sjarmerende og kjærlige, kan Pug også være ganske mischievous. De vil holde deg ler, men er ikke den ideelle rasen for kjæledyrseiere som tilbringer mye tid hjemmefra.

I SLEKT: 40 beste hunderaser for kvinner

Lat hunderaser

16. Shih tzu

Lat hunderaserShih Tzu er trolig den mest populære Lap Dog. De gjør det bra i leilighetsinnstillinger fordi de bare trenger korte turer og en rask romp rundt huset.

Shih Tzus elsker barn og andre dyr, noe som gjør dem til en av de øverste dovne hundene til familier. På den lyse siden, hvis utøves og matet til høyre Shih tzu hundemat, de er veldig sunne og lever lenge.

Hengiven og utgående, denne rasen er flott for folk som reiser med sine kjæledyr. Shih Tzu er en kjærlig hund som vil nyte å bruke mye tid med eieren deres. Hvis du er borte fra hjemmet i lange perioder, kan dette ikke være rasen for deg.

17. Basset hund

Lat hunderaserBassethunden er en elsker, ren og enkel. En av de mest kjente dovne hundene raser, de er rynket og sta, men veloppdragen kjæledyr.

Fordi de slobber og har en tendens til å gjøre store pytter fra å drikke, er Basset Hounds ikke den beste passformen for et ryddig hjem.

De elsker å slappe av og kose, men de trenger å ha lange turer. Hold dem i bånd skjønt, fordi de pleier å vandre av sporing av dufter.

18. Bolognese

Lat hunderaserOgså kjent som Bichon Bolognese, er denne rasen veldig lik Bichon Frise. De er en hengiven hund som er ideell for leiligheten som bor fordi de er chill, foretrekker å legge seg mye og gjøre for gode runde venner.

Denne lette rasen er ivrig etter å behage og gjøre det bra i lydighetstrening. De trenger bare noen få kort spaserturer og litt spilletid for å sikre at hjernen og kroppen forblir sunn. Bolognese får godt sammen med milde barn og andre dyr i henhold til flertallet av bolognese kjæledyrseiere.

I SLEKT: 15 Fakta om frykt aggresjon hos hunder

19. Greyhound / Italian Greyhound

Lat hunderaserDet er sannsynligvis en overraskelse at Greyhound er på denne listen over lat hunderaser. Men selv om de er kjent for racing, kan de bare gå korte avstander og er ikke laget for utholdenhet.

Greyhounds elsker å løpe rundt i et inngjerdet område, men bare for en kort stund før jeg kollapser til lur.

Den italienske Greyhound er en mindre versjon av originalen, og de er et godt valg for City Living. De trenger bare korte turer daglig. På grunn av deres tynne frakk, må de ha på seg gensere eller jakker om vinteren for å holde dem varme.

20. Tibetansk terrier

Disse velmodige hundene er egnet for enhver levende situasjon. Den tibetanske terrieren plukker opp lydighetstrening enkelt og nyter selskap med rolige mennesker og dyr.

De er veldig skeptiske til deres omgivelser og vil la ut en advarselsbark. Dette er fordi de ble avlet for å beskytte tibetanske klostre. Den tibetanske terrier trenger rask turer et par ganger om dagen.

I SLEKT: 10 verste hunderaser for første gang eiere

Lat hunderaser

21. Lhasa apso

Lat hunderaserSelv-temperert og vennlig, mange tror at denne rasen er et godt valg for familier. Imidlertid gjør Lhasa Apsos ikke bra med små barn eller fremmede og kan være nippy.

De er små og trenger bare to eller tre turer om dagen, noe som gjør dem perfekt for leiligheten. Tidlig trening er svært viktig med denne rasen, eller din valp kan utvikle litt stygg atferd i fremtiden.

22. Brussel Griffon

Lat hunderaserBrussels Griffon er en intelligent hund, og de gjør kjærlige runde hunder. De liker korte, sakte turer og kose med sine eiere.

Tidlig trening og sosialisering er nøkkelen med denne rasen, fordi de Bark overdreven og kan være skummel med nye mennesker og dyr. Våken og nysgjerrig, disse valpene kan også få seg til problemer raskt når de ikke overvåkes.

23. Clumber Spaniel

Clumber SpanielClumber Spaniel er en sjelden rase med bare rundt 200 hunder registrert i USA om året. De er kjærlige og enkle hjørnetenner.

Denne rasen trenger daglige turer, men er ikke veldig atletisk. Disse hundene kan være ganske morsomme, og deres myke temperament er ideelt for eiere på jakt etter en hund som vil gå med strømmen.

LESE: 20 dyreste hunder raser fra hele verden

24. Chow Chow

Chow ChowChow Chow er en kattlignende hund. De elsker å snuggle og slappe av med sine eiere. Fordi de er følsomme for varme, gjør de ikke mye trening.

Alle Chow-behovene er en kort spasertur daglig, men vær forsiktig når temperaturen er varm. Dette er en alvorlig minded rase som er veldig lys, noe som gjør dem veldig enkle å trene.

25. Bernese Mountain Dog

En av fire varianter av sveitsisk fjellhund, Bernese Mountain Dog er en søt, familie-orientert rase. Denne hunden er en utmerket stand inn for et utstoppet dyr og vil kose med deg hele dagen til tross for sin store størrelse.

De trenger bare noen få langs går en dag. Rolig og god natured, dette er en annen av de dovne hundens raser som er ideelle for familier med små barn.

I SLEKT: 10 Strangest Dog Raser på planeten

Lat hunderaser

26. St. Bernard

Lat hunderaserThe St. Bernard er en flott vakthund som vil lounge rundt huset hele dagen. De må bli sosialisert og trent tidlig for å hindre ulydighet som kan være farlig. Deres størrelse og bark vil avskrekke noen uønskede gjester.

The St. Bernard er en tung drooler, så denne rasen er ikke ideell for et uberørt hjem. Det er ofte veldig vanskelig å få denne rasen til å trene, derav de gjorde vår liste over lat hunderaser. Motiverende din St. Bernard å stå opp og trene er viktig for hans generelle helse og velvære.

27. Pembroke Welsh Corgi

Lat hunderaserHunden rasen valgt av Queen Elizabeth seg selv, Pembroke Welsh Corgi er veldig smart og lett å trene. De er flotte med barn, men kan trenge litt tidlig trening for å stoppe nipping.

Corgis kommer sammen med andre dyr, spesielt katter. Den eneste øvelsen disse gutta trenger er et par korte turer om dagen, men de krever en passende Corgi Dog Food Diet. Denne rasen er også veldig kjærlig og vil nyte tiden brukt snuggling på sofaen med sin eier.

I SLEKT: 20 beste korte hår hunder raser som er enkle å groom

28. Miniatyr Pinscher

Lat hunderaserMin Pin, som de er kjærlig kalt, er en åndelig hund for en erfaren eier. De kan være aggressive hvis ikke gitt riktig trening tidlig. De elsker å krølle opp på sofaen og bare slappe av.

Men de trenger flere korte, men omfattende turer om dagen. Hva setter denne rasen på den dovne listen er det faktum at de ikke er høyt vedlikehold en gang trent.

29. Kinesisk Crested

Lat hunderaserDen kinesiske crested vil sikkert tiltrekke oppmerksomhet hvor som helst. Deres merkelige utseende gjør dem veldig populære. De er hyggelige og gode for første gang eiere.

Denne rasen vil også gjøre det veldig bra i leilighetslivet. Kinesiske Cresteds trenger bare noen få korte turer om dagen med litt innendørs spilletid. Det hårløse variasjonen trenger solkrem når de er ute, fordi de vil få solbrenthet.

30. Coton de Tulear

Lat hunderaserDenne hunden vil komme sammen med nesten alle. De er veldig kjærlige og søte. Lydighetstrening er en bris med Coton de Tolear. De tilpasser seg sine eiers liv, noe som gjør dem gode for byens levende og eiere med travle tidsplaner.

Denne rasen må tas på et par lange turer hver dag, men i mellom turene vil de være glade for å kose opp med deg på sofaen. Disse hundene er veldig intelligente og deres happy-go-heldige personlighet vil holde deg smilende.

Ærlige nevner for sofa poteter som ønsker flere alternativer 

Ønsker en lat hund å bo på sofaen med deg hele dagen, men fant ikke noen raser på listen som du nødvendigvis vil adoptere? Her er noen ærverdige nevner som også vil nyte din dovne livsstil. 

  • Cocker Spaniel 
  • Great Dane 
  • Great Pyrenees 
  • Napolitansk mastiff 
  • Newfoundland 
  • Saint Bernard 
  • Spinone Italiano 
  • Tibetansk spaniel 
  • Tibetansk mastiff 

Husk at selv lat hunder trenger trening

Selv om hunden din er lat, husk at selv de lazest hunderaser trenger regelmessig trening. Du må i det minste ta dem ut en tur eller to hver dag. De fleste raser på denne listen, men er fine med kortere turer. Hvis du ikke er sikker på hvor mye trening din dovne hund trenger, snakk med veterinæren din.

FAQ om de mest late hundrasene

Hvis du fortsatt har noen spørsmål om de lateste hundene eller vil ha et kort, kortfattet svar om disse rasen, har vi samlet informasjonen du trenger under. 

Hva er den lazest hunderen?

De laziest hundeasene inkluderer Bulldog, Saint Bernard, Basset Hound, Fransk Bulldog, Chow Chow, Bernese Mountain Dog, og Pekingese. 

Hva er den mest avslappede rasen av hunden?

Noen av de mest avslappede hundens raser inkluderer Bulldog, Chihuahua, Bernese Mountain Dog, French Bulldog, Glen of Imaal Terrier, kinesisk Crested Dog og Bullmastiff. 

Hvilken hund er det laveste vedlikeholdet?

Noen av rasene som er det laveste vedlikeholdet, inkluderer Shiba Inu, Dachshund, Greyhound, Bullmastiff og Basset Hound. 

Hvilke hunder raser kan du gå alene?

Noen av rasene som gjør det beste når de er alene, inkluderer Basset Hounds, Chihuahuas, Shar Peis, Franske Bulldogs og Pugs. Husk at du kan forlate de fleste raser alene i minst en kort periode når den er riktig trent. Du må også få disse raser for å bli vant til å være alene og jobbe for å gjøre det for en lengre tid. 

Hva er den roligeste hunden?

Den roligeste rasen er Cavalier King Charles Spaniel, etterfulgt av den irske Wolfhound, Bernese Mountain Dog, og St. Bernard.

Les neste: 15 populære teacup hunderaser

30 mest lat hund raser perfekt for en sofa potet eier

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 30 Mest lat hund raser perfekt for en sofa potet eier