25 De fleste reisevennlige hunderaser

Hvis du elsker å reise eller trenger av arbeidsgrunner, må du kanskje vedta en hunderavl som er opp til den utfordringen. Det er noen reisevennlige hunderaser som vil nyte å reise med fly, tog eller bil mye mer enn andre, Lazier raser.

Hunder som er & # 8220; reise-vennlige & # 8221; vil trolig forårsake mindre problemer på turen. De vil være mer komfortable og tålmodige, krever mindre omsorg mens de reiser, og flyselskaper er sannsynlig å være mer akseptert av dem.

Forbereder seg på reise med hunder

Å reise med hunder er ikke alltid lett, selv om kjæledyret ditt liker å ri i en bil eller ikke tankene et flyflytur. Du må være forberedt på turen. Tenk på turen, gjør nødvendige ordninger og forsyningene du trenger.

Forbereder seg på reise med hunder

Ting å ta med på en tur med hunder:

  • Mat, godbiter, vann og hund leker
  • Airline-godkjent transportør
  • Sele, krage og snor
  • Reisevennlig kasse
  • Bevegelsessyke medisinering
  • Dog bilsete (eller sikkerhetsbelte)

Dog forsyninger du trenger vil avhenge av typen transport du skal bruke og ditt endelige destinasjon. Hvis du bare tar en kort tur til en venns hus i landet, trenger du ikke å pakke så mye som du ville hvis du tilbringer en uke i et utenlandsk hotell.

Så sørg for at kjæledyret ditt er sunt og fysisk klar til å gjøre turen.

Igjen, dette vil avhenge av hvor lang tid du er borte og hvor du skal. Sjekk med veterinæren din for å sikre at hunden din er sunn nok for en lang flytur eller en lang biltur. Avhengig av hvor du skal, må du kanskje få kjæledyret ditt oppdatert på vaksiner før du forlater hjemmet.

Hvis du for øyeblikket ønsker å vedta en reisevennlig hund, bestemme hvordan du reiser (oftest), og hvilke egenskaper som vil være viktig for et kjæledyr å ha. Listen nedenfor vil begrense valgene dine og hjelpe deg med å velge riktig følgesvenn.

25 De fleste reisevennlige hunderaser

Toy Poodle

Leketøy raser

Disse små hundene kan være lett & # 8220; pakket & # 8221; for reise. De fleste kjæledyr i denne kategorien vil kunne reise "in-cabin" på de fleste, om ikke alle, flyselskaper. Alle flyselskaper har forskjellige regler, Så sørg for at du sjekker med dem før du planlegger turen.

1. Toy Poodle

Disse små hundene har størrelsen og smarts for å gjøre dem utrolig reise vennlig. Toy Poodles (bildet ovenfor) er vennlige med andre kjæledyr, fremmede og barn. Utretningen til pudelen gjør dem veldig tilpasningsdyktige og enkle å trene.

Toy Poodles kaster også veldig lite, noe som vil være en velsignelse for allergikere du reiser med. Selv om håret ikke holdes kort, vil pelsballen kreve omfattende grooming. Som de fleste andre leketøy hunder raser, Det er lett å ta dem med deg hvor som helst.

Yorkshire Terrier

2. Yorkshire Terrier

Yorkie er modig og trygg, så de vil være klare til å utforske så mye som du er på dine reiseturer. Disse hundene er også veldig kjærlige og tilpasningsdyktige. De er klare til å ta på seg verden med deg, og er ikke så vanskelig.

Yorkshire Terriers har lavere trening trenger å gjøre dem gode for de mer avslappede reisende i motsetning til aktiv reise. Som mange små hunder er Yorkie følsom for kulde og foretrekker varm reise, noe som er viktig å huske på, men hvis du er reiser i en bil, Dette er en perfeksjon følgesvenn å adoptere.

Affenpinscher

3. Affenpinscher

En av de mest reisevennlige hundene raser, Affenpinscher er mer tolerant for temperaturendringer enn andre mindre hunder. De er generelt også sunne hunder. Deres smidighet og lydighet gjør dem gode for aktiv reise som fotturer eller camping, men ikke så bra for passiv reise.

Affenpinscher er også en lav barker, noe som gjør dem til et godt valg for gruppeferie. Deres lavt skur, korthåret jakke er også hypoallergenisk. Disse små hundene er uavhengige og trenger en erfaren trener som vet hvordan de skal håndtere dem riktig.

Italiensk Greyhound

4. Italiensk Greyhound

Hvis du er en løper, vandrere eller sight-seer, er denne rasen for deg. De er smidig og atletisk. Stille og høflig, denne valpen er flott for å reise. Den italienske Greyhound trenger også svært lite vedlikehold og grooming, fordi de er a Kort hår hunder rase og kaster veldig lite.

Selv om det vanligvis avhenger av en bestemt hunds personlighet, blir generelt italienske greyhounds ofte sett på som gode reisepartnere og ofte gjør andre reisende lykkelige. Disse fur-babyene blir veldig knyttet til sine eiere og liker ikke å være alene. Av denne grunn er det best hvis de ikke er igjen alene på hotellrommene i lange perioder, og kan bli hos eieren.

Brussel Griffon

5. Brussel Griffon

Smardig og glad, Brussel Griffon gjør en flott reiseselskap i de fleste reisescenarier, som de fleste andre Teacup hunderaser. De er ivrige etter å behage og trene lett. Deres vennlighet med andre kjæledyr, barn og fremmede vil bli verdsatt når de reiser med en gruppe fremmede.

Disse hundene elsker å være sentrum for oppmerksomhet og vil gjerne følge deg hvor som helst du går under dine reiseforetak. Mens deres klokhet er søt, kan de være ødeleggende når de er kjedelig, så det er viktig å vite hvordan man skal håndtere dem i bestemte situasjoner.

Australian Shepherd

Store raser

Noen mennesker vil ikke ha en liten hund. Fordelene med enkel reise gjør ikke opp for mangelen på å ha et stort, solidt dyr på din side. Hvis det er slik du føler, og du ikke reiser med fly ofte, vil de neste få reisevennlige hundrasene være bedre egnet for deg.

6. Australian Shepherd

På bildet ovenfor er disse arbeidshundene enkle å trene og er veldig intelligente. De kan takle vanskeligere Agility og intelligenshund trening. Den australske hyrden er vennlig og lekfull. Hvis du er ute etter en større rase som elsker å reise og være en aktiv, utendørs hund, så kan dette være den rette hunden for deg.

For mer robuste reiser, er en Aussie en flott valg også. Den doble jakken på disse hundene er viktige for sine interne termostater. Men de kaster og trenger en god mengde ukentlig børsting for å holde kappen i en sunn tilstand.

Bernese Mountain Dog

7. Bernese Mountain Dog

Sammen med å være en av de beste reisevennlige hundens raser, er denne sveitsiske rasen tøff, også. De er veldig intelligente, noe som gjør dem enkle å trene. Disse godmodige hundene er rolige og vil ikke spøkle lett. Hardy og sunn, Bernese Mountain Dog er et godt valg for utendørs eventyreren.

Møte noen mennesker for en tur? Ikke noe problem; Denne hunden er vennlig og ute med fremmede også. Bernese-fjellhunden er avlet for kaldere klaser, og bør imidlertid ikke reise til varme områder, men.

Border collie

8. Border collie

Border Collies er følsomme for sine eiere og er en av de Smartest hunderaser på planeten som er veldig lett å trene for å reise behov. Ikke overraskende, denne rasen lever opp til det omdømmet, som bekreftet av mange kjæledyrseiere og hundetrenere.

Ifølge hundetrenere er Collie Dog-raser lydige og forblir rolig i de fleste situasjoner, spesielt når handleren er til stede. Disse hengivne pooches er milde og kjærlige til alle de møtes. Collies jakter hunder som fortsatt elsker å bjeffe og hylle, så de kan ikke være gode for & # 8220; stille og # 8221; reise, og de trenger trening for å dempe dette ønske om å være høyt også.

Bokser

9. Bokser

Disse skremmende utseende er virkelig ganske morsomme og flotte kjæledyr generelt. Boksere er vennlige og atletiske. De er en av de beste reisevennlige hundrasene for familier med barn. Deres korte hår er også lett å rengjøre fra bilbelegg og reisekasser.

Lett å trene, valpen i denne rasen er intelligente og stille. Boksere deltar vanligvis ikke i gener av bjeffer. De tolererer ikke klima ekstremer godt, så omsorg må tas for å sikre at de holder seg i milde temperaturer.

Tysk Shorthaired Pointer

10. Tysk Shorthaired Pointer

Disse er kjærlige hjørnetenner som har kort, lett å ta vare på strøk, er en annen type de fleste reisevennlige hunder. De kaster også veldig lite, noe som gjorde grooming oppgavene mye raskere og enklere. Å være en av Beste jakthunder, De er alltid oppe for en utfordring, og shorthaired pointers er vennlige og atletiske.

Hunder fra denne rasen er også leken. Disse hjørnetenner elsker å behage sine eiere og er veldig intelligente, lett å trene. Deres behov for å gjøre sine eiere lykkelige gjør dem til en lydig rase som lett kan forberedes på reise. De er en aktiv rase, så de trenger daglig trening.

Vizsla

Veldig aktive raser

Hvis det du leter etter er en aktiv hund som kan holde tritt, trenger du ikke å se lenger. Hvis størrelsen ikke er et problem, men energi og utholdenhet er, dette er listen du trenger å se. Faktisk kan du være den som har det vanskelig å holde tritt med disse reisevennlige hundrasene.

11. Vizsla

Vizslas (bildet ovenfor) er veldig aktive, familiehunder som har en lang historie om å være pistol hunder. Denne jakthunden rasen kan holde tritt med de familiefotturene og turene til stranden uten problemer. Vizslas er svært vennlige med folk, andre hunder og andre dyreyper, inkludert fremmede, spesielt når de er opplært riktig.

En ren korthåret hund rase, vizsla vil aldri lukte som en hund - et stort pluss for langdistanse som reiser. Fordi de er en aktiv hunderavl, trenger Vizsla noe for å holde dem opptatt hvis de er igjen alene - som et puslespillbeskyttelsesboks eller en skikkelig hund leketøy.

Catahoula Cur

12. Catahoula Cur

Disse pooches har utholdenhetsnivåer som går den ekstra mile. Catahoula Cur, Louisianas offisielle hund ble oppdrettet som en arbeidshund, og de kan bevise det. Hvis de er modige nok til å møte sumpene og myrene i hjemlandet, så er de modige nok til å reise hvor som helst med deg.

Hvis du vil ha en uvanlig hundedrader som skiller seg ut i en mengde, er dette kjæledyret for deg. Catahoula Cur Dogs er ikke naturlig utgående og liker ikke fremmede. Pass på at du sosialiserer hunden din fra en ung alder for å unngå at han blir aggressiv. Riktig lydighetstreningsklasser anbefales også før du setter deg inn i å reise.

Beagle

1. 3. Beagle

De Beagle er en lekfull rase som elsker å oppdage og trene. Disse berømte små hundene pakker fortsatt en slag. Avlet for å være de beste hundene til jegere, beagles er oppe for nesten alt. Disse korte hårhundene er enkle å holde rene også.

Hvis du trenger en mindre hund for din aktive reise, men ikke vil ofre evne, så kan dette poochen bare være den rette reisevennlige hunden for deg. Beagles elsker å bjeffe og hule, skjønt. De vil trenge trening til røret ned, og spesifikk veterinærpleie for å hindre noen av de vanligste sykdommene i dem.

Labrador Retriever

14. Labrador Retriever

Alle vet denne hunden rasen og ser dem med å reise kjæledyr eiere hele tiden, og det er en grunn til det. Labs er en av de vennligste hunderasene du noensinne vil møte. De er også svært intelligente og elsker å behage sine eiere. Av denne grunn er de enkle å trene og er perfekte for å reise.

Ikke bare gjør det Labrador Retrievers Lær det grunnleggende, men de kan også bli lært å hente ting, sammen med flere andre nyttige triks som kan gjøre aktivt reise moro for deg og din hund. Mens laboratoriet har short-ish hår, kaster de mer enn noen andre korte hår raser.

Weimaraner

15. Weimaraner

En annen kjent jakt rase, disse hundene er atletiske og veldig energiske. De trenger ikke bare trening; de krever det og vil ha dårlige holdninger uten det. Disse hundene har høy intelligens, noe som gjør dem enkle å trene og perfekt for aktiv reise.

Weimaraner er en vennlig, sosial rase. Hvis du har problemer med å være utgående mens du reiser, kan denne hunden bare gjøre det for deg. Disse hundene er ikke gode for leiligheten, skjønt. Weims liker ikke å være alene, har alvorlige problemer med separasjonsangst og trenger å være nær håndtakene hele tiden.

Jack Russel Terrier

Korte hår raser

La oss innse det - når du reiser, vil du slappe av (på en måte). Det siste du trenger å bekymre deg for, er matter og rusk i hundens hår. For mange mennesker er den eneste måten å gå med en av de reisevennlige hundene som har en kort frakk.

16. Jack Russel Terrier

Jack Russel Terriers, som den på bildet ovenfor, er små og mektige hunder. De er kjærlige og lekne, med tonnevis av energi for eieren på farten. De er uavhengige, men fortsatt lett å trene når handleren vet hva de skal gjøre.

Denne korte håret er flott for den reisende som også er en erfaren hundetrener. Jack Russel er en av de mest aktive raser der ute og vil hele tiden gjøre noe. Å holde fra å være destruktiv, De trenger mye trening og mental stimulering om du går, camping eller hviler på et hotell.

Whippet

17. Whippet

Disse hundene er raske og smidige. Som en av de beste reisevennlige hundene raser, er de vennlige og sosiale hunder å ta med deg. Whippets er flott på å møte nye mennesker og ikke tankene fremmede. Denne rasen er en intelligent hund som er lett å trene også.

Whippets er spesielt flott for den aktive reisende. Kjører, fotturer og turgåing er ikke noe problem for whippet. Mens PUPS i denne kategorien trenger mye trening, betraktes de som en "barkless hund & # 8221; og vil skape minst mulig problemer for eieren så lenge de er sliten.

Engelsk Foxhound

18. Engelsk Foxhound

Hvis du vil ha en hund som elsker å leke med deg på dine reiseferier, og er flotte med andre hunder og barn, så er dette rasen du kanskje vil adoptere. Den engelske Foxhound elsker nye erfaringer som tilfredsstiller deres mentale og sosiale behov.

Denne svært aktive rasen var opprinnelig en Jaktpistolhund, de er flotte for enhver ferie du har planlagt fordi du kan trene dem godt. Men, som mange hunder, vil denne hunden jage en duft i hjertet. Pass på at du holder hunden din på en solid bånd eller i en kennel når du reiser, og har gått gjennom lydighetstrening med dem.

Dalmatian

19. Dalmatian

Avlet for å være en krigshund, dalmatere er sterke med mye utholdenhet og er populære arbeidshunder i dag. Disse valpene er enkle å trene. Undervisning av at de reiser manerer, er generelt en bris. Disse vennlige og kjærlige hundene er også tolerante for varmere og kaldere temperaturer, noe som gjør dem gode for å reise til alle slags klima.

Dalmatians har andre krav skjønt - de trenger å bli sosialisert godt fra en ung alder for å unngå atferdsproblemer. De kan være litt sjenert og trukket tilbake. Det er best hvis du ikke tar dem rundt små barn, med mindre de er riktig trent å oppføre seg rundt den uforutsigbare naturen til barna.

Kinesisk crested hårløse

20. Kinesisk crested hårløse

Denne hunden har nok hår til å sette i en bue hvis det er ditt ønske, men resten av deres lille kropp er helt hårløs og de vil passe komfortabelt i din veske. De er en av de beste reisevennlige hundrasene for folk som har allergier, og de er enkle å holde rene.

Den kinesiske crested er også kjærlig og sunn, også. Den rolige oppførselen gjør det til en stor rase for Første gang hundeeiere. Kjent for å være en rase som har problemer med husbrytende, kan det være best hvis du alltid har pee-pads når du reiser, men riktig housebreaking trening som det første forsøket er fortsatt anbefalt.

Fransk bulldog

Svært rolige raser

Kanskje du ikke er veldig aktiv på turene du tar. Du trenger bare en hund som er glad chillin i flyet, bilen eller hotellrommet. Fur-babyen du trenger er bare en lykkelig runde hund som er fin lounging rundt og være en sofa potet med deg. Du er ikke alene, så her er de beste reisevennlige hundrasene for Lazier hundeeiere.

21. Fransk bulldog

En ekte lapdog, den franske Bulldog er en mild og rolig rase. På bildet ovenfor er disse hundene vennlige og glade for å gå hvor som helst så lenge familien er der. De er også korthåret og lett å holde rene. De trenger å ha sine eiere i nærheten hele tiden.

Hvis du vil ha en lat hund som er lett å trene, så kan dette være rasen for deg. Som en bonus er de heller ikke kjent for å være store barkers. På grunn av deres knuste ansikter kan frenchies ikke gå lange avstander. De kan bli viklet og overoppvarmet.

Glen av Imaal Terrier

22. Glen av Imaal Terrier

Disse mindre sett milde hundene gjør gode reisekammerater. De har lengre strøk, men minimal shedding. Deres Wiry Coats er enkle å groome og holde rene. Glen av Imaal Terrier er en sjelden hunderavl som er nysgjerrig og intelligent, noe som gjør dem enkle å trene for reise.

Sterk og energisk, de er en liten hund som kan holde tritt med en aktiv eier, men er helt fint å være litt lazier. Små valper fra denne rasen gjør vanligvis ikke som andre dyr. Hvis det er viktig for deg at de gjør, trenger de sosialisering med andre dyr mens de fortsatt er en valp.

Shih tzu

23. Shih tzu

De fleste små hunder har omdømmet for å være hyper og høyt, men ingenting kan være lenger fra sannheten for Shih Tzu. En av søteste hunder På planeten er Shih Tzu hunder også kjent som en av de mest reisevennlige hundene, fordi de er rolige og har lite ønske om å bjeffe. Mens de er lapdogs, er de hengiven og vennlig til nye mennesker og dyr.

Denne rasen gjør en god følgesvenn for den reisende som ikke gjør mye fysisk å utforske. Denne rasen ble avlet for å være en runde hund og de utmerker seg på det. De gjør det ikke bra å gå lange avstander, eller være i varmt vær, på grunn av deres ansiktsstrukturer.

Skye Terrier

24. Skye Terrier

En annen sjeldne hunderavl, disse små søte hundene har også lavere energibeløp og treningsbehov. Skye Terriers er modige hunder som er vennlige og gode tempererte. Disse hundene er sterke, men vennlige med fremmede gjør dem gode for å reise til nye steder.

Skye Terriers gjør også veldig bra i temperatur ekstremer. En stædig og selvvillig hund, disse pooches trenger en sterk, erfaren trener for å beskytte dem og eieren, spesielt på nye reiseferdigheter. Lydighetstrening er et must for denne lille, litt urolige, men rolige hunden.

Pekingese

25. Pekingese

En annen liten hund, ofte merket som en av Beste hunder for kvinner, er også en av de mest reisevennlige hundene på planeten. Pekingese har lav energi og treningsbehov. Disse sunne hundene er glade for å bare sitte med sin person. Mens de er rolige, som de fleste hunder, vil de nyte en kort spasertur.

Hvis du trenger å la puppen din i rommet for litt, vil du gjerne vite at denne rasen gjør det bra med alene tid og har mindre separasjonsangstproblemer. Hvis du vil at disse hundene skal være vennlige, må du begynne å sosialisere trening i ung alder.

Les neste: 4 Viktige tips for å reise med hunder som vil holde dem trygge

Ønsker å dele dette?

Topp de fleste reisevennlige hunderaser i verden

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 25 De fleste reisevennlige hunderaser