Dog travel tips: slik vacay med kjæledyret ditt

Å reise med hunder blir veldig populær. Som et kjæledyrforelder, elsker jeg å ta hunden min med meg når jeg kan. Men du trenger å være forberedt på noen turer du tar med hunden din (eller noe annet kjæledyr), og planlegg deg i god tid for å sikre at alt går jevnt. Jeg laget en liste over hundens reise tips for de som også vil vacay med sine hunder oftere.

Som kjæledyr foreldre, kan vi helt eliminere bekymringen og stresset av å forlate våre hunder bak når vi går på ferier. Du trenger ikke å låse vår hunder bak portene, eller sette opp hjemmet for overvåking av hunden. Bare ta ditt furrige familiemedlem med deg på turen i stedet, og bruk noen av disse hundene reisetips for å sikre alles sikkerhet.

I motsetning til popular tro er det egentlig ikke så vanskelig å ta hunden din som du kanskje tror. Husdyr går sammen på ferier mer og oftere i dag, og de stedene som kjæledyrseiere besøker, er mer imøtekommende av hunder og katter enn de pleide å før. Det er ikke bare en økning i hundevennlige hoteller, men også mange andre reisemål blir mye mer kjæledyrvennlig.

Dog Travel Tips: Slik vacay med kjæledyret ditt

Dog Ferie på et hotell

Dyrevennlig hotell og moteller

La oss starte med den viktigste delen av hundens reise tips først. Å finne en kjæledyrvennlig innkvartering for å bo i når du reiser på ferie med hunden din og reserverer før du går hjem er viktig.

I SLEKT: 18 beste USA-hoteller som tillater hunder

Det er mange kjæledyrvennlige hoteller og moteller som er glade for å velkommen Furry familiemedlemmer. Noen av dem har en grense på hvor mange kjæledyr som kan holdes i et rom, vektgrenser på kjæledyr og kreve en ekstra avgift for kjæledyr, og noen gjør det ikke. I den ovennevnte artikkelen har vi listet noen av de beste hundehotellene med sine krav, priser og nettadresser.

Å ta noen eksempler, LaQuinta Hotels, Motel 6 og Red Roof Inns er bare noen få av de bedre kjente hotellkjedene som er glade for å imøtekomme folk som går på ferie med sine hunder.

I tillegg, hvis du bor hos familie eller venner mens du er på ferie, ikke glem å sørge for at det er greit med dem hvis du tar med kjæledyret ditt sammen. Jeg har vært i en situasjon når en av vennene mine brakte en katt med dem når jeg bodde hos meg på ferien, og ingen fortalte meg på forhånd. Unødvendig å si, min hund og katten var ikke enig med hverandre.

Rask rådgivning og hundens reisetips

Her er en kort liste med korte råd, hundens reise tips, redningsvirksomhet og must-gjøre for å gjøre på ferie med hunden din tryggere og enklere. Kanskje disse ideene for sikker hund reise vil fremkalle noen bedre tanker om hva du trenger å gjøre for å forberede deg på en ferie med en hund. Hvis du har noen av disse, del dem med andre hundeeiere i kommentarene nedenfor.

1. Test hunden din. Ta hunden din for noen lange turer i bilen i måneden eller så før du går på ferie for å sikre at han vil reise godt. Turen skal vare minst en time eller to. Ikke glem å sørge for at hunden din er sikker i bilen, og kanskje vurdere å få hund booster sete for ekstra beskyttelse. Her er en god artikkel på hvorfor dette er nødvendig.

2. Sjekk hunden din. Snakk med veterinæren din før du tar hunden din på ferie hvis han lider av bevegelsessykdom eller angst. Dette skjer ofte når de flyr med en hund, spesielt hvis hunden holdes i lastseksjonen i flyet. Heldigvis kan disse ekkel hundens reisebivirkninger ofte løses med riktig hundemedisin og Dog Supplements.

3. Rolig hunden din. Legg til noen beroligende essenser til hundens ferie reisepakke hvis han opplever angst. Lavendel fungerer bra, i henhold til noen veterinærer. EN Thundershirt For hunder kan også bidra til å holde kjæledyret ditt som lider av angst mer rolig på lange turer. Vi har snakket om dette hunden beroligende produktet i vår Beste Dog Vests Lister, Hvordan og hvorfor det fungerer.

4. Hydrater hunden din. Dette er en åpenbar, men fortsatt ber om en påminnelse. Pakke rikelig med vann til hunden din og hold ham godt hydrert mens du reiser på ferie. Vann hjemmefra som han er vant til å drikke, er best, men ikke nødvendig. Hvis du skal på ferie i lengre tid - spesielt når du går med bil - så sørg for at hundens kasse er perfekt for bilen, ville være en god ide. Dette Artikkel om Dog Reisekasser For lengre turer vil gi deg en bedre ide om hva som er der ute.

5. Mate hunden din. Ta med en pose eller bokser av hundens vanlige mat sammen, så du vil ikke se etter det etter at du kommer til ferien din. Bytter hundens mat mens du går på ferie kan forårsake fordøyelsesproblemer som kan gjøre reise ubehagelig, eller hunden din vil bare nekte å spise den maten. Her er noen ekstra Tips for å reise med hunder på dette emnet.

6. ID din hund. En annen av de viktige hundens reisetips er å sørge for at kjæledyret ditt har en identifikasjonsmerke på kragen med oppdatert kontaktinformasjon bare i tilfelle han blir tapt når du tar hunden din på ferie. Vurder å få et kjæledyrmikrochip før du reiser med hunden din. Selv om dette har blitt en standard, nekter mange kjæledyrforeldre å få en ID-tag eller chip sine kjæledyr. Vi har snakket om Viktigheten av ID-koder for hunders sikkerhet før.

7. Empathize med hunden din. Stopp hver to til tre timer når du reiser med hunden din med bil. Ta hunden ut for å lindre seg, strekk bena og få en drink med vann før du fortsetter turen. Du kan til og med levere hunden din med sin egen hundekrise vannflaske, og sørg for at han kan nå den når han trenger, og dermed lette deg fra å måtte kontinuerlig sjekke på hunden din. Det er ganske mange kule hund forsyninger for reiser at du kan få i tillegg også.

8. Rengjør etter hunden din. Ta seks til åtte plast dagligvarer sekk sammen for å rydde opp etter at hunden din er ferdig med sin hvilestopp. Posene kommer også til nytte hvis han har en "oops" i bilen. Alternativt, hvis du har råd til det, kjøp Riktig Dog Poop Vesker å gjøre ditt eget liv lettere når du arbeider med hundens avføring. Bare vær så snill, vær så snill, ikke la denne hundenavfallet når hunden din går; Det er fryktelig for miljøet og for hundeeiere selv, og Her er hvorfor.

9. Ikke lås hunden din. Dette er den viktigste en av alle disse hundene reise tips: aldri, aldri forlate hunden din alene i bilen. Det spiller ingen rolle om du ruller vinduene opp; Det er fortsatt grusomt, spesielt hvis det er varmt ute. Prøv ditt beste for å få din fido ut av bilen, og ta ham med deg. Dette er grunnen til at det er veldig viktig å planlegge planen din i god tid, og planlegge godt, enten du reiser med hunden din med bil, tog, eller med fly.

Jeg har også funnet noen gode artikler her på topphundens tips med hundens reise tips og andre råd om hvordan du skal på ferie med hunden din, og sørg for at alle er trygge og ha det gøy:

Happy Dog Trygt reiser i en bil

En sunn hund er en lykkeligere reisende

Begynn hundens ferieplaner ved å gjøre en avtale med kjæledyrets veterinær for vaksinasjoner og en check-up i uken eller to før du går på ferie med poochen din. Snakk med veterinæren om hvor du går mens du og hunden din er på ferie.

Noen sykdommer er mer utbredt i visse feriedestinasjonsområder enn andre, og dette gjelder både mennesker og dyr. Hunden din kan trenge et booster skudd for å bringe sin sykdom motstand opp til snus eller kan trenge en vaksinasjon som han ikke har hatt ennå.

I SLEKT: 7 veterinær anbefalte kosttilskudd for hunder

Sørg for å sette hundens nyeste rabies-tag på kragen før han tar ham på ferie med deg. Ta en fecal prøve på veterinærens kontor med deg slik at hunden din kan kontrolleres for ormer selv om han ikke har hatt et problem med dem nylig.

Ferie reise kan være stressende for hunder som kan gjøre en mild orm angrep verre. Pass på at kjæledyret ditt er ormfritt før du tar hunden din med deg på turen for hans skyld, så vel som andre kjæledyrsreisende som kan bruke samme hvilestopp mens du reiser på ferie.

Den sikrere, sikrere måten å gå på ferie med hunder

hund reiser i en bil i en hundekasse

Det er en investering som du kan gjøre når du reiser med hunden din, som vil gjøre din egen og hundens liv mye lettere. Jeg har reist med kjæledyrene mine før hvor de bare satt på baksiden av vanen, og dette går sjelden perfekt.

Så her er den beste en av disse hundene reise tips: få en hundekrise eller hundholdere for hunden din å reise inn når du tar ham med deg på ferie, uavhengig av din valgte transportform. Hunder er betydelig sikrere i hundekasser eller bærere, og mange kjæledyr føler seg mer rolige og sikre i dem.

På toppen av det, Sikre hunden din i en kasse mens du reiser, vil redusere faren for mennesker i bilen, også. Vi snakket om Grunner til at denne artikkelen.

Noen nyttige artikler og lister for hundeeiere til å se gjennom hvordan du bruker hundekasser, bærer eller slynger når vi reiser med kjæledyr, og hvorfor vi burde gjøre det:

Ok, flytte videre sammen.

Når du reiser med en hund med luft, må du sørge for at hundens kasse eller transportør er godkjent for den typen reise. Flyselskaper, for eksempel, har svært strenge retningslinjer for dyrekasser. Gjør noen lekser på kassen eller transportøren før du kjøper en. Alternativt kan du se på underlegget nedenfor på flyselskapsgodkjente hundekasser hvis du vil ha gode forslag.

I SLEKT: Flyselskap godkjente hundekasser og transportører

På toppen av det, senteret for kjæledyrsikkerhet har testet Mange populære kjæledyrbærere og hundekasser for å bestemme hvor godt de holder opp i løpet av en ulykke. Her er noen vurderinger fra dem, men ta dem med et saltkorn også:

  • Pet Ego Jet Set Forma Frame Carriers og Sleepypods har blitt ulykkes testet og godkjent. De er flotte for å ta små hunder med deg på ferie.
  • PetMate Sky Kennel er et Airline-godkjent kasse som kommer i størrelser som spenner fra små til gigantiske. De er gode for å reise på ferie med hunder av alle størrelser.

Noen få raske dog reisetips for denne delen. Hundekrisen eller hundebæreren, avhengig av hvilken du velger, bør være stor nok til at hunden lett skal snu og strekke seg ut mens du legger deg ned. La kjæledyret ditt ha et teppe som han er vant til å sove på og en av hans favoritthund leker. De vil få ham til å føle seg mer hjemme når du reiser med hunden din på ferie.

Sjekk ut disse nyhetsartikler om hundeforsyninger for å reise med kjæledyr:

Dog Travel Tips - Ferie med hunder

Hva med offentlig transport med hunder?

Hunder i sikre hundekasser kan reise på fly når du tar dem med deg på ferie uten problemer mesteparten av tiden. Men de kan ikke være i stand til å fly når været er veldig kaldt eller varmt. Det kan også være andre grunner til at et flyselskap kan nekte å ta hunden din på et fly.

Den beste måten å sikre at du ikke vil ha noen problemer med å ta et kjæledyr på flyet, er å ringe flyselskapene godt på tide for å finne ut deres retningslinjer og krav. De samme hundens reisetips bør gjelde for andre tjenester du vil bruke: Ring dem opp, eller send dem på forhånd for å sikre at det ikke er noen problemer med å ta hunden din med deg.

Når det gjelder annen offentlig transport og hunder, har hunder dessverre ikke lov til å reise på ferie med sine eiere på Amtrak-tog og greyhound busser, for å bruke bare noen få eksempler. I det minste er det tilfelle på tidspunktet for meg å skrive dette. Dyrene dine kan kanskje reise med deg på en ferie cruise, skjønt. Bare dobbeltsjekke på forhånd.

Før du reiser på en tur med hunden din

Ta deg tid til å la hunden brenne av overflødig energi rett før du reiser til ferien. En lang tur, et spill med henting eller en romp på den lokale hundeparken, burde ha ham ut. Å reise med hunden din vil være mye mer fredelig hvis han er i stand til å hvile komfortabelt under turen.

Å sørge for at hunden din er i en toppform, og har ingen psykologiske problemer mens du reiser, ikke ville være en så dårlig ide heller. Gjør flere & # 8220; test & # 8221; Turer for å lære mer om hvordan hunden din oppfører seg, konsulterer en veterinær, andre kjæledyrseiere som reiser ofte, og leser mer råd om hundens reise tips online. God tur!

Ressurser og videre lesing
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dog travel tips: slik vacay med kjæledyret ditt