7 Veterinær anbefalte kosttilskudd for hunder

Mange kosttilskudd for hunder er nå gå til verktøy for kjæledyr foreldre som en potensiell forebygging av visse helseproblemer hos hunder. Selv om vi fortsatt ikke er sikker på hvor effektive mange nutraceuticals er, ser vi den holistiske hundens omsorgstilnærming til å få momentum i veterinærfelt og generell hundeeierskap.

Som veterinær kommer kjæledyrtilskuddsspørsmålet oftere enn du tror. Men før jeg anbefaler noen kosttilskudd for hunder, la oss se på deres effekt, formål og hele tilleggsindustrien som helhet. Merk at oftere enn ikke, hunden din trenger ikke noen kosttilskudd hvis du spiser ham et riktig kosthold.

Beste veterinær anbefalte kosttilskudd for hunderMarkedet for kjæledyrtilskudd for hunder synes å være stadig voksende. I dag er det noe og alt fra hundens hud beroligende lotioner til rettsmidler for Canine artritt. Faktisk er det for mange kosttilskudd for hunder og katter der ute, og flertallet av kjæledyrforeldre blir stadig mer forvirret.

Hvordan vet vi hvilke hundtilskudd som er nyttige, og hva som bare sløses med penger?

I SLEKT: Hvordan jeg gir hunden min essensielle kjæledyrtilskudd hun ikke liker

Hvilke kosttilskudd for hunder er verdt å bruke?

Dessverre har vitenskapen ikke gått så langt som å teste dem alle for 100% effekt, derfor er det viktig å forstå hvilke kjæledyrtilskudd som er, og hva de kan eller ikke kan gjøre for ouir hunder. FDA publiserte en side på dette, som jeg anbefaler deg, leser.

I utgangspunktet er kosttilskuddsvirksomheten en multi-milliard dollarindustri, men disse kjæledyrtilskuddene for hunder har ingen strenge retningslinjer og forskrifter som tradisjonelle medisiner gjør. Fordi de er & # 8220; kosttilskudd, & # 8221; De er ikke overvåket av FDA.

Derfor, som en hund forelder, må du være ekstremt forsiktig når du velger hvilket kjæledyrtilskudd du vil administrere til hunden din, og du bør alltid konsultere veterinæren din først. Selv om det er tonnevis av hundens vitaminer at mange kjæledyr foreldre bruker på daglig basis, det betyr ikke nødvendigvis at de alltid er (eller noen gang) effektive.

Videre, husk at for mye av visse vitaminer, mineraler og kosttilskudd for hunder kan gjøre like mye skade som ikke får nok av dem. Veterinæren din vil kunne fortelle deg den riktige dosen for din spesifikke hundeslag og kjæledyrets størrelse og vekt.

Ekspertintervju: Hva er holistisk veterinærmedisin for hunder?

Tilleggstesting er fortsatt i sin barndom

Å gi kjæledyrtilskudd for hunderDu må være sikker på at produktet du gir hunden din, er fra et anerkjent selskap fordi ikke alle kosttilskudd for hunder skal blandes.

De fleste kosttilskuddene for hunder der ute kan øke helsen til kjæledyret ditt eller hans immunsystem; Men vi har Ingen vitenskapelig bevis av deres effektivitet. Alle krav som er gjort om effektiviteten av disse beste kosttilskuddene for hunder som er oppført nedenfor, kommer fra kjæledyrforeldre selv og min egen erfaring, derfor er det bare anekdotiske bevis som kanskje eller ikke er sant.

Nedenfor finner du en rask sammenbrudd av disse kjæledyrtilskuddene for hunder som ofte er nevnt som å ha hjulpet hunder på en eller annen måte. Husk alltid å konsultere veterinæren din før du gir hunden din noen form for vitaminer, kosttilskudd eller medisin.

7 beste veterinær anbefalte kosttilskudd for hunder

1Skin Relief Stick av Seabuck 7

Gjennomsnittspris: $ 20Beste veterinær anbefalte kosttilskudd for hunder

Seabuck 7 er forpliktet til å kjøpe Himalayan-Grown Sea Buckthorn Berries for kosttilskudd og menneskelige naturlige rettsmidler. Mens hudpinnen ikke er tradisjonelt tenkt på som helse supplement - er det absolutt verdt å legge til kjæledyrets Førstehjelpsskrin og brukes regelmessig.

Mange hunder utvikler seg tørre, sprukne pote pads, spesielt om vinteren, og dette er vanligvis den tiden da kosttilskudd for hunder er mest nødvendig. Daglig bruk av Seabuck 7 Hud Relief Stick kan hjelpe sine pads å helbrede og som en måte å holde dem smidig og sunne.

Fra produsenten: Seabuck 7 Hudavlastningspinne er en enkel å bruke behandling som glir over hud og frakk. Laget av 6 bevist hudhelbredende ingredienser og bevist å berolige og rolige irritert hud. Den bærbare og praktiske emballasjen er enkel å søke, og resultatene ses nesten umiddelbart. Seabuck 7 Hud Relief Stick er utmerket for bruk på tørr hud, hot spots, loppe / tick bites og solbrenthet.

2Nutramax laboratorier

Gjennomsnittspris: $ 65

Nutramax har et utmerket rykte for å utvikle sikre og effektive kjæledyrhelse kosttilskudd. De står ved sine produkter og er forpliktet til kvalitetskontroll i produksjonen.

Denne artikkelen er ikke sponset eller tilknyttet Nutramax i allikevel, men jeg vil understreke min tillit til Nutramax Laboratories. De gjør ikke bare kjæledyrtilskudd; De produserer også pålitelige veterinære medisinske forsyninger som syntetiske beintransplantasjonsmaterialer. De fleste av deres kjæledyrprodukter selges over-the-telleren og kan kjøpes på "Big Box" Pet Stores, din veterinær og online.

Deres Mest populære kosttilskudd Inkluder glukosamin / kondroitinsulfatholdige produkter for å støtte sunne ledd (Dasuquin, Cosequin), probiotika og prebiotika for fordøyelsesstøtte (Revisjon), hjerne og leverhelse (Marin, Denamarin, Denosyl), urinhelse (Crananidin) og multivitaminer (Cosevite).

3sea buckthorn oljeblanding

Gjennomsnittspris: $ 25

Omega essensielle fettsyre kosttilskudd for hunder er veldig populære for hunder akkurat nå og med god grunn. Veterinærer anbefaler Omegas for nesten hver hund, da de bidrar til å støtte sunn hud og hjernefunksjon.

Høye nivåer av Omegas er ofte foreskrevet for hunder som lider av kroniske hudproblemer også. Samme produsent som jeg nettopp har nevnt ovenfor - Seabuck 7 - Produserer en konsentrert sjøputtornfruktolje, som inneholder en naturlig kilde til omega-3 og omega-7 fettsyrer. Selv om du kan finne buckthorn oljeblanding for hunder og katter fra noen andre kilder, er det fortsatt ikke veldig vanlig.

Du trenger ikke å håndtere fishy hundpust, og det er hensiktsmessig for familier som søker bærekraftig, vegetarisk eller vegansk produkter. Denne enkle en ingrediensformelen fremmer optimal hjertes helse, så vel som en glansfullt kappe og sunn hud.

4bach redningsmiddel for kjæledyr

Gjennomsnittspris: $ 16

Denne homøopatiske blomstermiddelet brukes med varierende nivåer av suksess for hunder som lider av angst daglig.

Det brukes også før og under reisen som et naturlig beroligende supplement for hunder. Den opprinnelige formelen kan fortynnes i vann for hunder, eller du kan velge å investere i deres hundespesifikke produkt som er alkoholfritt.

Denne formelen er egnet for kjæledyr i alle former og størrelser, ikke bare hunder. Dette er et flott produkt å ha på hånden hvis du driver et husdyr. Om hunden din er redd for groomeren eller har alvorlig separasjonsangst, kan dette produktet brukes til å berolige ham og bidrar til å berolige ham naturlig.

5perio-støtte av Vetri-Science Laboratories

Gjennomsnittspris: $ 30

Vetri-Science er et annet selskap som leverer en rekke pålitelige nutraceutical-produkter for hunder. Perio-støtte er et unikt supplement som støtter sunne tenner og fordøyelsen.

Hvis hunden din ikke lar deg pusse tennene daglig, er Perio-Support noe du kan legge til i maten for å bekjempe plaqueformasjon. Den inneholder probiotika og naturlige zeolitter i et lett å mate pulver.

En annen stor fordel for disse kosttilskuddene for hunder er at det bidrar til å nøytralisere dårlig ånde. Flasken som den kommer i, har en brukervennlig shaker topp som lar deg raskt drysse pulveret på kjæledyrets mat. Dette produktet skal ikke brukes som en erstatning for veterinær tannpleie, men det vil bidra til å holde kjæledyrets munn sunn i mellom besøk.

6Compbure av Vetri-Science Laboratories

Gjennomsnittspris: $ 14

Composure er et annet unikt supplement av Vetri-Science, som fremmer atferdsmessig helse. B-vitaminer og en blanding av aminosyrer brukes som naturlige beroligende midler i denne smakfulle tyggen.

Hvis hunden din lider av angst (tordenvær, separasjon, reise, etc.), dette tillegget er verdt et forsøk. Det beste med dette produktet er at det bidrar til å lindre stressrelaterte atferdsproblemer uten å påvirke hundens personlighet eller energinivå.

Noen andre stress-lindre kosttilskudd for hunder drenerer dine hjørnetenner av energi, noe som gjør dem søvnige. Kjæledyr foreldre kan tro at deres hund er bare avslappet, men i virkeligheten dreneres de. Disse produktene senker en hunds livskvalitet og bør aldri brukes, så igjen, sørg for å gjøre riktig forskning før du kjøper noen hundtilskudd, og definitivt snakke med veterinæren din.

7ultra mega multivitamin for senior hunder

Gjennomsnittspris: $ 40

Mange Senior hunder har problemer med fordøyelsen og et daglig multivitamin kan bidra til at de får næringsstoffene de trenger for å trives.

GNC Husdyr produserer en flott blanding av vitaminer, mineraler, antioksidanter og fellesbasert kondroitin til en rimelig pris. Dette multivitaminet tilbyr avansert støtte for generell helse og fremmer et sunt immunsystem.

Ultra Mega Multivitamin for senior hunder er også beriket med aminosyrer og mineraler for å støtte et sunt belegg av kjæledyret ditt. Lagt til antioksidanter og fordøyelsesenzymer er også inkludert for å forbedre hundens generelle velvære.

Trenger hjelp med å gi hundene kosttilskudd og andre piller?

Hundforeldre sliter ofte og vet ikke hvordan man skal gi en hundemedisin, vitaminer eller kosttilskudd. Det er et vanlig problem, og vi vet alle at våre hjørnetenner ikke er store fans av piller. Heldigvis, det er mer enn en måte å gjøre dette på. Vi har gjort en grundig guide på Hvordan gi en hundpiller trygt. For flere handlingsbare tips, Abonner på vår YouTube-kanal.

Full guide: Hvordan gi en hundemedisin og vitaminer - Handelmessige tips


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 7 Veterinær anbefalte kosttilskudd for hunder