Denne dyrebutikken selger bare rå hundemat og naturlige kjæledyrprodukter

Denne dyrebutikken selger bare rå mat og naturlige produkter

Dog-Gone Raw er en butikk i Hamilton, Ontario som spesialiserer seg på å selge rå kjæledyrmat og helt naturlig Produkter til kjæledyr. Som mani for sunnere produkter feier det menneskelige sluttbrukermarkedet, følger Pet Industry tett bak. Selv om det ikke er så mange produkter som tilbys for kjæledyr ennå, er det fortsatt et bredt utvalg av rå, organiske og naturlige matvarer, så vel som mange organiske og naturlige kosttilskudd og produkter til kjæledyr på markedet.

Eiere av Hund-gått rå Ønsker å tilby produkter som vil fremme helsen, utviklingen og generelt velvære av våre kjære kjæledyr. En helsekostbutikk for hunder er absolutt en unik nisje, men du kan se trenden vokse raskt. Vanligvis følger kjæledyrsmarkedet mange av de samme trendene som det menneskelige sluttbrukermarkedet, og det er allerede bevist at helse- og velvære trenden vil være like gunstig for hunder som det har vært for mennesker. Det er ingen tvil om at kjæledyrs helse matbutikker er sikker på å begynne å dukke opp over hele stedet.

I SLEKT: 8 ypperlige kjæledyrtilskudd for hunden din

Dog-Gone Raw er stolt av å tilby høy kvalitet frossen rå hundemat til kjæledyrseiere i Hamilton og omkringliggende områder. Rå hundemat, Selv om det fortsatt er et relativt nytt konsept til mange kjæledyrforeldre, har fått mye popularitet blant hundeeiere de siste årene. Dog-gått rå håper å utdanne flere kjæledyr foreldre om fordelene med dietten og tilby topp kvalitet mat til de som allerede fôrer sine kjæledyr rå mat.

Denne dyrebutikken selger bare rå mat og naturlige produkter

Rå mat har vært topp hunden diett valg for racing slede hunder og racing greyhounds i mange år. Selv om flere tiår med forskning har blitt gjort, har vi fortsatt ikke noe solid bevis på at rå hundemat er det beste kostholdet for hjørnetenner. Imidlertid synes lovende dokumentasjon å vise at en rå mat diett for hjørnetenner forbedrer sin generelle helse og legger til lang levetid til hundens liv.

Rådogmat har potensialet for å gi hunder sunnere hud, skinnende strøk, høyere energinivåer, Mindre avføring, og renere tenner. Dog-Gone Raw Carries Top Quality Raw Pet Food Products fra Canadian-baserte selskaper. De bærer produkter fra kokkens valg rå, sunne poter, stor land rå, jern vil rå, fjellhund mat og doggie diner. Dog-Gone Raw gjør også og selger sitt eget merke, med smaker, inkludert biff, kylling, lam og laks med ekstra kelp og kosttilskudd.

I SLEKT: Min low calorie super mat hemmelig å trene en hund

En ting som jeg virkelig liker om RAW mat dietten er at kjæledyr foreldre kan velge å mate det daglig eller legge det til en eller to ganger i uken til kjæledyrets normale matregiment. Dette vil gi hunden deres de ekstra fordelene med kostholdet, men lagre kjæledyrets eier fra å måtte kjøpe råmat hele tiden. Rå mat er mye dyrere enn tørr kibble, men hvis den er blandet med en høy kvalitet kibble, vil det fortsatt gi mange næringsstoffer som kommersielle kjæledyr mat dietter mangler.

Dog-Gone Raw bærer også et bredt utvalg av godbiter og kosttilskudd, sammen med hermetisert fisk, fiskeolje, gresskar og andre produkter som vil legge til essensielle mineraler og vitaminer til en hunds vanlige diett. De selger en rekke produkter som gir naturlig beskyttelse for hunden din mot lopper og flått også. Disse produktene inkluderer Shoo-tag naturlig loppe og kryss beskyttelse og loppe og tick essensiell olje spray.

Som en spesiell bonus for sine kunder tilbyr butikken til og med bulkmatalternativer. Bulk bestillinger må plasseres på lørdager og kan hentes opp følgende onsdag. Timer er selektive akkurat nå, da virksomheten bare går av bakken, men forhåpentligvis vil hund-gått rå fylle et trengte gap i Hamilton-samfunnet, og de vil vokse raskt.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Denne dyrebutikken selger bare rå hundemat og naturlige kjæledyrprodukter