Selskapet av dyr tilbyr de fleste innovative hundprodukter på markedet

Selskapet av dyr tilbyr kjæledyr eiere noen av de mest innovative produktene på markedet

Nesten for 40 år siden grunnlagt Roger Mugford Selskapet av dyr som en måte å selge sine oppfinnelser. Dr. Mugford er nå en verdenskjent dyresykolog. Målet med selskapet var, og fortsatt er å utvikle og selge produkter som hjelper kjæledyrseiere som beriker livene til deres kjære dyrevenner.

Selskapet ligger på en 100 hektar store arbeider i Surrey, England. Nettstedet er også hjemsted for trening og atferdssenter, som ble grunnlagt av dr. Mugford i 1979. Det regnes som en av de beste dyreopplæringene og atferdssentrene i landet. De spesialiserer seg på alle nivåer av hundetrening og tilbyr konsultasjoner om veterinære henvisninger. Senteret hjelper til og med til å løse juridiske problemer som involverer kjæledyr.

I SLEKT: 10 beste hundprodukter for å løse atferdsproblemer

Å ha trening og oppførselssenter på stedet gjør det mulig for dyrelivet en unik fordel at ingen andre kjæledyr produkt selskap har; de er i stand til å undersøke og utvikle nye produkter kontinuerlig for å bidra til å løse kjæledyr trening og atferdsproblemer. De har også den perfekte basen for å teste sine nye produktdesign.

Selskapet av dyr tilbyr kjæledyr eiere noen av de mest innovative produktene på markedet

Selskapet designer ikke bare og selger sine egne produkter. De importerer og distribuerer også noen av de beste merkene til PET-produkter i verden. Faktisk tilbyr selskapet nå over 40 forskjellige produktserier til sine kunder. Deres mest populære produkter inkluderer Halti Headcollar, angstpakningen, Baskerville-muzzle og deres revolusjonerende kjæledyrkorrigering.

Halti HeadCollar har en unik design som gjør at en hunde eier forsiktig styre hundens hode og kontrollerer bevegelsesretningen på den mest humane måten. Det er en Top Training Aid fordi det setter all kontroll i hundens eiernes hender. Det er den bestselgende hovedkollaren i verden.

I SLEKT: Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Selskapets angstpakning er en avansert design. Det er det eneste angstpakke på markedet med beroligende benstropper. På samme måte ble den patenterte utformingen av Bakersville-nesen opprettet av Dr. Roger Mugford selv for ikke bare å hindre mot biting og snapping, men også å være komfortabel for hunden som bærer den. Din hund kan til og med motta godbiter mens du har på seg det, noe som er avgjørende for atferdsendringstrening.

Selskapet av dyr utviklet og selger en av de mest populære treningshjelpene i England, Pet Creditor. Det virker ved å sende en sterk hiss av trykkluft for å avbryte hundens uønskede oppførsel. Ikke bare er det vellykket i England, men dette produktet brukes og anbefales av profesjonelle hundetrenere over hele verden.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Selskapet av dyr tilbyr de fleste innovative hundprodukter på markedet