Vedta en valp? Du trenger disse valpene trening forsyninger

Med en overflod av informasjon og en tilsynelatende endeløs tilførsel av valputdanningene tilgjengelig, Tren din valp kan virke ganske overveldende. Det er best å begynne å trene ham så tidlig som mulig, så han lærer sine gode vaner helt fra starten. Som det gamle ordtaket sier, er det lettere å undervise i nye vaner enn det er å bryte gamle.

For å få mest mulig ut av forholdet til hunden din, må du lære ham oppførsel og viktige ferdigheter som vil hjelpe ham med å leve i harmoni med mennesker og andre dyr i husstanden din. Ingenting er mer irriterende enn en dårlig opptrådt valp som hopper over, bjeffer ukontrollert og tygger opp ting.

Riktig opplæring vil ikke bare berike hundens liv, men det vil også forbedre deg også.

Du trenger disse valpene trening forsyninger

Husk å være tålmodig og mild med den unge hunden, og aldri reprimand din valp for ikke å forstå ting med en gang. Hunder er smarte, sosiale dyr og handler sjelden ut når de er trent riktig. Dog Training Equipment varierer, og dine forventninger og tilnærming vil avgjøre hvilke hundprodukter du vil kreve. Men du vil trenge visse valpetrening forsyninger uansett hvilken treningsmetode du velger.

Puppy trening forsyninger du trenger for suksess

Valpkrager og ledere

Dog Collars og Leads er de vanligste treningsverktøyene du vil bruke når du trener valpen din. De brukes til en rekke formål, inkludert identifikasjon, som en motesetning og viktigst for kontrollen av hunden din. Krager og leder bidrar til å holde ham trygg og ut av skade. Typer av krager varierer, fra flate krage til å glide kjeder og martingale krage, som er en nyutviklet kombinasjon av de to første.

Flate krage er vanligvis laget form nylon eller skinn og sitte ganske løst rundt valpens nakke; Ikke stramt nok for at han skal kunne kvele. En god måte å avgjøre om kragen hans er for stram, er å stikke to av fingrene under kragen. Hvis det er plass til fingrene dine, kragen er ikke for stramt. Flate krage festes med et spenne som er veldig lik et beltespenne. Det er vanligvis en annen metallsløyfe festet for en ID-tag på noe slag, og en for en ledelse som skal festes.

I SLEKT: 10 må ha hundetrening forsyninger

Slipkjeder er en lengde av kjede med to store løkker i hver ende som kan dannes i en krage når den ene enden blir droppet inn i den andre. En bly kan festes til enten en av løkkene. Hvis ledelsen er festet til den døde ringen og trukket, vil kjeden ikke bevege seg, men hvis ledningen er festet til live-ringen og trukket, vil kjeden glide strammere rundt hundens hals, og trykke mot spiserøret, som begrenser pusten.

Dette er et vanlig verktøy som brukes til trening av valper, men er svært sterkt kritisert for sin umenneskelige teknikk. Kort, skarpe trekker korrigere valpens oppførsel nesten umiddelbart, men det kan være veldig fysisk skadelig for hunden din. Jeg vil anbefale å gjøre mye forskning og snakke med veterinæren din før du bruker denne typen krage. Og selv da vil positiv forsterkning alltid være en bedre måte å trene din fido på en menneskelig, trygg og effektiv måte.

Martingale Collars blir raskt de mest populære kragene, da de kombinerer det beste fra begge verdener. Kragen er laget av et nylon eller lærmateriale, og er sammenføyet av en kjede gjennom to løkker som er festet til det faktiske materialet. Når du legger til en ledelse til Martingale-kragen og trekker på den, er kjedet strammer, men det myke stoffet i kragen justerer rundt valpens nakke, for ikke å forårsake skade på pelsen hans eller forstyrre pusten hans.

Du trenger disse valpene trening forsyninger

Å bestemme på den beste kragen for valpen din kan ta litt prøve og feil. Hvis det er mulig å ta din valp til butikken, Det ville være ideelt som du kunne prøve på en rekke forskjellige krager for å se hvilken som passer til ham best og føles mest komfortable.

Leder kan festes til de fleste krage av en D-ring på kragen, og begge kommer i en rekke forskjellige materialer og farger. Det er ingen endelig hard eller rask regel om å velge en ledelse. Bare vær sikker på at den du velger er sterk nok til å holde hunden din, og at det er behagelig å holde i hånden din. Nylon eller lær, for eksempel, ville være å foretrekke å tugg på en ledelse som er laget av kjede eller tau, da de vil være mildere på hendene dine.

I SLEKT: Hvordan lære en hund å gå på snor

Puppy-halter / seler

En halter, eller en sele, kan være en av de uvurderlige valpetreningene, spesielt hvis poochen din er svært spennende. En sele vil gi deg bedre kontroll og bidra til å holde valpen din trygg og sikker. Med noen nye og spennende ting som går inn i valpens verden, er det en god ide å la dem bli kjent med objektet, for å ta mysteriet ut av det, men du må holde valpen din under din kontroll til enhver tid. En sele er det perfekte stykket valp trening forsyninger for å hjelpe deg med det.

Jeg har skrevet artikler om noen få nei-trekk seler som har fått gode svar fra forbrukerne. Du kan se videoene og lese artiklene på disse ikke-trekk-alternativene:

  • Friheten ikke-trekk sele
  • Pulnomoren
  • Thunder Leash

En sele kan virke som en skremmende contraption, spesielt hvis du prøver å plassere den på valpen din uten at han vet hva det er. Du kan stresse ham ut, og det vil ha en skadelig effekt på fremtidige bestrebelser med selen. Hva du bør gjøre er å lette ham i hunden sele slik at han kan se at det er faktisk en morsom opplevelse og ikke skummelt eller skremmende.

Sett selen på gulvet og la valpen undersøke det. Han kan bare snuse det og miste interesse straks, eller vær litt mer nysgjerrig. Ikke la ham tygge på den, da det ikke er en valp leketøy, Men la ham snuse og nuzzle selen for å bli vant til det. Belønne ham med en hundbehandling for å gjøre en så god jobb med å sjekke det ut. Når han har kjent seg med det, legg selen på ham.

Du trenger disse valpene trening forsyninger

Vær entusiastisk og gjør en stor oppstyr av hva en god valp han er for å sette på selen. Belønne ham med en godbit. La selen på ham i fem minutter, og se hvordan han reagerer. Hvis han begynner å stresse, ta den av, men valpen din skal være bra. Gi ham en annen godbit.

Ta seleen av og gjenta dagen etter, og den neste, la den stå på i lengre perioder. Innen en uke bør valpen være ganske komfortabel med å ha en halter eller sele.

I SLEKT: Redusere risiko: Hvordan holde hunden din trygg i bilen

Valp innendørs kenneler og senger

Hunden din trenger et sted å ringe sin egen. Hver valp ønsker å ha noe der kan trekke seg tilbake når han vil ha sin egen plass. Av denne grunn kan du velge å kjøpe en kennel eller en hundeseng for valpen din til å sove på. Begge kommer i en rekke størrelser og er laget av forskjellige materialer; velg en som du tror hunden din vil finne behagelig, etter alt du vil at han skal nyte det.

Kennels kan også være hendig hvis hunden din skal bruke mye tid alene. En kennel vil hjelpe deg Huset trener valpen din mye raskere. Avhengig av rasen og forventet størrelse på valpen din, vil du bestemme størrelsen på kennelen du bør kjøpe. Innsiden av hunden kennelen må legges ut med en komfortabel seng siden poochen din vil bruke en god del tid der inne.

Hundesenger Også komme i et stort utvalg av farger, tekstiler og materialer. Når valpen din vokser raskt, er det bedre for deg å kjøpe en kjæledyrseng som er litt stor for ham, som han sikkert vil vokse inn i det på kort tid i det hele tatt.

Komfort er viktig som valpen din vil sover mye Som han starter sin vekstspurt, så sørg for å investere i en god madrass med rikelig med pute og støtte. Hundesenger laget av billige, dårlig konstruerte materialer og fylt med hø, halm eller avis vil ikke være bra for valpens voksende bein.

Du trenger disse valpene trening forsyninger

Du vil at valpen din skal behandle sin seng eller kennel som et trygt rom, et sted han kan gå til hvile. Oppfordre ham til å tilbringe tid der ved å sette sine favoritthund leker der inne, og mate ham noen av hans måltider der, så han skaper gode minner på sengen hans.

La din unge hund inspisere sin nye kennel eller seng for en liten stund; kanskje gi ham en godbit hvis han blir nær nok. Han vil instinktivt ønske å skjule litt når du først tar ham hjem, og hvis han går for kennelen eller sengen først, la ham være der for å få et lager på sine nye omgivelser.

I SLEKT: 10 beste hunden loppe behandlingsløsninger

Valp grooming aids og boller

Å få valpen din som brukes til å bli børstet, er avgjørende, som en sunn jakke og hud er svært viktig. La valpen bli kjent med børsten; la det være et sted han kan snuse det og undersøke. Første gang du børster ham, belønne ham med en godbit, og snart vil han elske å bli børstet.

Spesielt utformede sjampo for hunder er flotte for å holde sine strøk sunne og skinnende også, og de vil gjøre pelsen lettere å børste. Disse Grooming produkter også bidra til å kvitte seg med noen ekkel bugs som lopper eller flått som kan prøve å lage et hjem i valpens pels. Det finnes en rekke hund sjampo du kan kjøpe for valpens badetid.

Ta hundens første få møter med vann sakte. Hvorvidt han tar å vann, vil det være helt avhengig av hvordan du utsetter ham for det. Noen hunder elsker vann og svømming, andre vil sette en kamp når det er på tide for deres månedlige eller ukentlige bad. Hold deg rolig og ikke tvinge ham til å gjøre noe som understreker ham eller forårsaker ham ubehag. Hunder er følsomme for menneskelige følelser, og hvis han ser deg, har du en flott tid, kan han bare være tilbøyelig til å undersøke litt lenger.

Andre valpene Grooming forsyninger du kanskje vil kjøpe for valpen din kan være:

  • Pet Nail Clippers
  • Hundørrenser
  • Hund tannkrem og tannbørste
  • Hundeklippere eller grooming saks (hvis valpen din er en langhåret rase)
Du trenger disse valpene trening forsyninger

Som de hundenes groomingprodukter, er det også mange forskjellige kjæledyrskåler på markedet også. Plast hundeskåler kan inneholde giftstoffer som vil leech gjennom bollen i kjæledyrets mat eller vann, og så vil de innta de giftige kjemikaliene. Rustfritt stål vann og Matskåler er den sikreste for valpen din, og til og med for en voksen hund.

På samme måte kan skadelige bakterier avle på plastskåler og gjøre hunden din syk. Rustfritt stål Metallskåler Har ikke bakterier. Ikke bare er de sikrere, men metallskåler er også tyngre og ikke så lett å tippe over, så du er mindre sannsynlig å ha din boisterøse valp som opptrer sin middag i all sin spenning.

I SLEKT: Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemme

Valp behandler og leker

Den endelige valpen trening forsyner at du utvilsomt trenger er hunden behandler og tygge leker. Godbiter og tygger er begge gode treningsverktøy for valpen din. Fôring av valpen din En godbit Når han gjør noe du godkjenner, er den raskeste måten å lære ham de tingene han skal gjøre. Du kan kjøpe en rekke forskjellige smaksatt og Teksturert godbit eller til og med lage din egen. Enten du lærer hunden din et nytt triks eller en kommando, eller oppfordrer ham til å lære en ny oppførsel, er godbitene en fin måte å belønne valpen din.

Du trenger disse valpene trening forsyninger

Alle vet at valper tygger, og den beste måten å redde dine eiendeler fra din pelsbarns knivskarpe tenner er å få ham til å tygge lekene sine. Leker er en annen flott måte å ikke bare belønne valpen din, men for å oppmuntre til sunn utvikling.

Tygge leker er flotte for valpene dine utvikler tenner og tannkjøtt. Disse lekene vil holde hundens tenner sterke og sunne ved å fjerne oppbyggingen av plakett.

I SLEKT: Hvordan velge de riktige hundene leker etter alder

Det er mange interaktive leker og behandle dispensering leker på markedet også, for eksempel baller eller gummi leker som du kan sette litt hundemat inn i, og da har kjæledyret ditt prøve å få det ut. Denne typen hund leketøy holder hunden underholdt og skarper sitt sinn. Andre leker inkluderer tauetrekk, baller, fylte leker og frisbees. Egentlig kan du bruke alt som gjør at han kan bruke opp sine store mengder energi og få litt muntlig stimulering på samme tid.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Vedta en valp? Du trenger disse valpene trening forsyninger