Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Tygge leker og behandle dispensering leker

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

En stor del av å trene hunden din for ikke å tygge dine eiendeler er å holde dem underholdt og gi dem leker for å gi dem den muntlige stimulansen de trenger. Ofte tygger hundene og gjør andre vanlige destruktive atferd fordi de kjeder seg, og tygge leker, spesielt behandle dispensering leker, er den perfekte kur.

Når du er igjen for å finne sin egen underholdning, vil hunder typisk finne sko, møbler og andre ting rundt huset ditt for å tygge på. Ved å gi dem sine egne leker, lærer du dem at det er spesifikke ting de får lov til å tygge og andre ting som de ikke skal tygge. Hvis du tilfeldigvis får hunden din, tygger noe, burde de ikke ha i munnen, skjule dem og gi dem en av deres tygge leker. Som vil hjelpe dem å lære hvilke atferd du forventer av dem.

I SLEKT: Hvordan velge de riktige hundene leker etter alder

Behandle dispenseringsleker gir de samme gode treningsfordelene og underholdningen som vanlige tygge leker gjør, men de er også i stand til å holde hunden din opptatt mye lenger enn tradisjonelle leker. Våre kolonner om Odin, Lucky Dog Slots, og Playbites vil gi deg noen eksempler på behandler dispensering leker.

Starmark Clicker Dog Training System

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Starmark Clicker Dog Training System er basert på de vitenskapelige prinsippene for operant og klassisk kondisjonering, noe som betyr at den trener hunden din Ved å lære dem å oppføre seg en bestemt måte basert på klikkerens stimulans. Dette produktet fokuserer på positiv forsterkning i stedet for fryktbasert opplæring.

Den ergonomiske utformingen av StarMark Clicker passer komfortabelt i hånden, og Clicker-elementet er laget av rustfritt stål, så det vil ikke ruste. En av de beste tingene med dette produktet er prisen. Du kan kjøpe den for mindre enn $ 5, og det kommer til og med med en trinnvis treningsguide som viser deg grunnleggende om Clicker Training.

Klikkene i seg selv kan festes til en lanyard eller nøkkelring for enkel tilgang. Siden produktet er så grunnleggende (det er i hovedsak bare et bøyd stykke metall med et plasthus og en plastknapp) Det er ekstremt holdbart og bør vare lenge. En ting bemerket av mange forbrukere er at denne Clickers`s & # 8220; klikk & # 8221; er høyere enn de fleste lignende produkter på markedet.

Omega Paw Health Bone Chicken Training Treats

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

En av de må ha hundetrening forsyninger du trenger uansett hvilken type trening du forsøker er godbit. Belønner hunden din for å gjøre de tingene du vil at de skal gjøre er en viktig del av treningen. Så lenge det ikke er overdrevet, er forsterkning av hunden med godbiter et utmerket tillegg til clicker trening, kommando trening, eller en annen type trening du har i tankene.

Over fôring Din hund er usunn uansett hva du gir dem, men innenfor grunn er disse godbitene veldig bra for kjæledyret ditt. Den første ingrediensen er ekte kylling. Disse godbitene er fuktige og myke, og de er laget i USA. De er en god kilde til DHA og Omega 3 fettsyre.

I SLEKT: Dog Training Grunnleggende: 11 Viktige tips

De er gluten, soya, hvete og maisfritt, noe som gjør dem til et utmerket valg for hunder med følsomme mumier. Omega Paw Health Bone Chicken Training Treats er lave i fett og kalorier og er laget med quinoa. Uansett hvilken type behandling du kjøper, bør du spesifikt kjøpe godbiter laget for opplæring. De er vanligvis sunnere, lavere i kalorier, og mindre i størrelse enn vanlige hundebehandler.

American Kennel Club Training Pads

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Dette produktet er for valper som fortsatt er i ferd med Husopplæring. The American Kennel Club Training Pads er litt dyrere enn butikkmerket Pads, men husk at du får det du betaler for. Lagre merkevareputer har en tendens til å lekke lett og ikke absorbere urinen raskt.

Disse AKC traing pads har en 6-lags sammensetning så de absorberer og tørker raskt, hindrer at valpen din sporer rotet over hele huset ditt. De har en innebygd lukt som tiltrekker seg din kjæledyr til puten For å forhindre ulykker på gulvene og tepper.

Et av de seks lagene av disse padsene er et antibakterielt lukt og eliminerer vev for å holde lukten av urinen fra å komme ut gjennom hele huset mens du er borte. Disse padsene er Designet for å gi 24 timers urinbeskyttelse for hunder som veier opp til 50 pounds. Ikke bare er pads som disse flotte for valper, men de kan også være svært nyttige for eldre hunder eller hunder som lider av urininkontinens.

IRIS Training Pad Holder, Regular

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Snakker om potty pads, når hus trening en hund, en av dine må ha hund trening forsyninger bør være en potty pad holder. Treningspute er buccled sikkert og enkelt i puteholderen, som også gir ekstra gulvbeskyttelse.

Sidene er bygget opp litt for å holde urinen løpe av uten å måtte bekymre seg for et rot ved et uhell lekker på gulvet under puten. IRIS Training Pad Holder er også utstyrt med gummiføtter for å holde den fra å skyve rundt mens hunden klatrer inn og ut.

I SLEKT: Prosess med hunden toalett trening

Holderen kommer i tre størrelser for å passe de fleste treningsputer. Selskapet gjør treningsputer som passer perfekt til disse holderen, men du trenger ikke å kjøpe merkevaren deres. Enheten fungerer med mest populære størrelser på treningsputer. Hvis kennelen din er stor nok, kan denne enheten til og med plasseres inne for enklere rydde opp.

Adaptil Collar

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Dette er et flott produkt å ha for valpetrening, sosialisering, og bidrar til å kontrollere eventuelle fryktelige reaksjoner under nye situasjoner. Denne kragen er en mer human måte å trene hunden din enn en elektrisk krage. Den adaptil kragen etterligner feromonene som en mor hund ville produsere for å roe og forsikre henne valpene.

Kragen fungerer med hundens kroppstemperatur. Det er viktig å plassere det så nær hundens hud som mulig, og hans kroppsvarme vil varme kragen og oppmuntre diffusjonen av feromoner til det lokale miljøet. Kragen er flott for å hjelpe med:

  • valp sosialisering
  • separasjonsangst
  • opplæring
  • kennelangst
  • reiseangst

Kragen kommer i to størrelser. Den lille / valpkraven passer til hundene med hals opp til 37.5 centimeter, og medium / stor krage passer til hunder med hals opp til 62.5 centimeter. Hver krage varer ca 4 uker, og de kan byttes etter behov. Mange forbrukere sa at det var veldig merkbart da feromonene gikk lavt fordi hundens angstproblemer langsomt ville komme tilbake.

Mendota Slip Lead

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

En glideledning er en av mine må ha hundetrening forsyninger av mange grunner. Glideledninger ser ut som en vanlig flatchease, bortsett fra at de har en metallring på den ene enden i stedet for et klipp. Du passerer bare håndtakets ende av båndet gjennom metallringen for å danne en løkke, og legg sløyfen over hundens hode. Slip fører som denne fungerer som en krage og et bånd alt i ett.

Mendota Slip Lead lar deg rette hunden din raskt og effektivt når han drar på båndet eller på annen måte misbehaving mens du går ham. Trekker på håndtaket av båndet strammer sløyfen rundt hundens nakke. Glideledninger bør ikke brukes hele tiden, men er gode treningsverktøy.

Mendota Slip Lead er laget av Colorfast, Vanntett, Holdbar Multi-Filament Polypropylen Solid Core Roping, og den har alle Messing Hardware og Olje Tanned Leather Splices. Disse lederne er håndlaget i USA.

Midwest Life Stages Folding Metal Dog Crate

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

En kasse er en nødvendighet når du trener hunden din. Det gir dem et sted å gå når du ikke er hjemme for å holde dem trygge, så vel som beskytte dine eiendeler. En allsidig kasse Som denne fra Midtvesten er et godt valg fordi det har et justerbart divider-panel som gjør at rommet i kassen skal vokse som hunden din blir større.

I SLEKT: Topp 5 Best Metal Dog Crates

Denne kassen er også laget med avrundede hjørner for å holde deg og hunden din fra å bli riper eller kuttet. Det har også doble dører, slik at du kan få tilgang til kassen fra siden eller forsiden, og glideboltlåsen holder poochen låst trygt innvendig. En annen flott funksjon er at dette Midwest Life Stages folding Metal Dog Crate bretter seg ned for enkel oppbevaring og reise.

Kasser som denne kommer i mange størrelser for å passe nesten hver rase. Denne kassen er også utstyrt med en plastskuff under som glir ut for å gjøre det raskt og enkelt å rydde opp noen messer hunden din gjør i kassen sin. Hvis du velger å kasse trene hunden din, bør en kennel som dette være på din må ha hundetreningsliste.

Canine Equipment Carry-All Behandle Bag

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Vi har allerede snakket om godbiter, men hva med noe å bære dem i? Når du trener hunden din, vil du oppdage at du hele tiden har noe i hendene dine. Klikk, bånd, godbiter og alle de andre forsyninger Du vil bære ta opp mye plass, men Med en praktisk behandlepose som denne har du alt du trenger i et hendig sted.

Denne behandlerposen har en snorkledning for å holde godbiter fra å falle ut når du ikke bruker dem. Meshlommen i fronten kan holde en tygge leketøy, klikker eller en rulle av Poop poser. Det har også en ekstra lomme inne i behandelsposen for ekstra lagring.

Behandle poser som disse bør sikres til beltet ditt for enkel tilgang. Hunderutstyret bærer alle behandler pose klipp på raskt med en karabin. Noe forbrukere har nevnt at de ikke likte, er det faktum at det tar to hender å åpne dragkledningen, og når du trener en hund, har du ikke alltid to frie hender.

Bøker og treningsvideoer

Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Sist, men ikke minst, ikke glem det store utvalget av hundetreningsbøker og videoer som er tilgjengelige for deg. Gjør litt forskning på de forskjellige typer hundetrening og bestemme hvilken metode som vil fungere best for deg og din hund. Bøker og videoer lar deg få råd fra noen av de beste treningsekspertene i verden uten å forlate komforten i ditt hjem.

I SLEKT: Topp 25 beste hundebøker

Treningsbøker og videoer kan bli dyre, spesielt hvis du vil prøve mer enn en. Hvis du ikke har råd til å legge til disse, må du ha hundetreningsliste, bør du vurdere å låne dem. Noen biblioteker har disse materialene du kan låne, og du kan også sjekke med veterinærkontoret ditt for å se om de har noen treningsmateriell som de låner ut.

Det er bøker og videoer som dekker hvert hundetrening og atferdsspørsmål du måtte ha. Dogswise har noen gode forslag til bøker og videoer om generell hundetrening, og Bestevenner.org har også en omfattende liste over deres anbefalte hundetrening og omsorgsressurser. En annen stor ressurs er den Aspca. De har god informasjon om de ulike typer trening og en liste over deres anbefalte bøker og DVDer for å komme i gang.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 10 må ha hundetrening forsyninger