Hvordan stoppe hunden din fra pooping i hus eller hundekasse

Etter at du har vedtatt et kjæledyr, blir det på tide å ta opp treningen. Dessverre er housebreaking en hund en av de mest kjedelige og irriterende delene av treningshundene, spesielt underviser dem Hvordan stoppe hunden fra pooping i hus eller hundekasse.

Kasseopplæring En valp vil være av stor hjelp, spesielt for de kjæledyrforeldrene som ofte er borte fra hjemmet for det meste av dagen. Det er sannsynlig at du ikke har nok tid eller til og med energi til å alltid se kjæledyret ditt, og det er sikkert at han ikke gjør noe / # 8220; ulovlig, & # 8221; Så automatisere denne prosessen er den beste måten å gå.

Selv om det er gode teknikker på hvordan Toalett trene hunden din, Det kan vise seg å være en kamp for å lære hunden din for ikke å poop eller tisse i en hundekrise eller et hundhus. Som de fleste kjæledyr foreldre vil fortelle deg, er det svært få ting som irriterende som å måtte rense rotet ut av kennelen hver eneste dag.

Ifølge eksperter, hunder Elske deres kasser, og de gjør rotet bevisst. Hvis du er oppe for utfordringen som til slutt vil gi svært positive resultater, spesifikt fra kasse trening din hund, så vil denne artikkelen om hvordan du skal stoppe hunden fra pooping i huset og i kasse, spare deg tid og energi, så vel som hunden din `s kasse eller hus.

Flere tips: 9 måter å stoppe en hund fra pooping i en kasse

Hvordan stoppe hunden din fra pooping i hus eller hundekasse

Hvordan stoppe hunden fra pooping i huset og i hundekrise

Ønsker å gjøre dette enkelt? Så det viktigste du kan gjøre for å gjøre prosessen med kasse trening din hund og lære å stoppe hunden fra pooping i huset, er å sørge for at alle i ditt hjem er på samme side.

Alle i familien din som kommuniserer med poochen din, må være årvåken og strenge. Ellers vil hunden motta blandede signaler og vil ikke ha en klar ide om hva som er riktig og hva som er galt.

Du og din familie bør alle følge nøyaktig samme tidsplan, så vel som nøyaktig samme sett med kommandoer. Dette betyr at hunden din vil lære å ikke poop i huset, kasse eller til og med på bestemte tider på dagen i stedet for å gå sporadisk gjennom dagen, hvor han vil.

I SLEKT: Gresskullkasser vs Housebreaking Training Pads

Riktig størrelse på en hundekrise eller et hundhus

Riktig størrelse på en hundekrise eller et hundhusHvis du fortsatt er på utkikk etter riktig hundehus eller Beste hundekasser For din pooch, sørg for at du kjøper hundekrisen som er riktig størrelse for hunden din.

Din hund trenger nok plass til å kunne stå opp og vende om. Hvis du kjøper en kasse som er for stor, vil hunden din være i stand til å avdekke i ett hjørne og gå i dvale i et annet hjørne.

Hunder vil ikke ligge i sitt eget rot, så hvis kassen ikke er stor nok til at de kommer vekk fra det, vil de være mindre sannsynlig å bruke på badet, som er en av de primære leksjonene i å lære å stoppe hunden fra pooping i huset eller i hundekasser.

Video Guide: Hvordan velge riktig størrelse hundekrise

Konsistens og timing må være på punkt

Timing og en streng tidsplan er også nøkkelen i trening Hvordan stoppe hunden fra pooping i huset. Denne typen konsistens vil hjelpe kjæledyret ditt til å forstå hva du vil ha fra ham, og har blitt bevist som den mest effektive måten ikke bare i housebreaking en hund, men hundetrening generelt.

Når du først begynner å trene hvordan du skal stoppe hunden fra pooping i huset, bør du ta poochen din utenfor for å bruke badet med korte intervaller gjennom dagen og gradvis bygge opp til en lengre tid, slik at kroppen hans kan tilpasse seg for å holde den i.

Det er også viktig å ta hunden din kort tid etter at han spiser. Fôring av kjæledyret ditt før du går på jobb og forlater ham låst i hundekrisen hele dagen, er en sikker måte å være sikker på at du kommer hjem til et rot, du må rydde opp.

I SLEKT: 10 leksjoner om effektivt kasseopplæring voksen hund

Overvåke hundens kosthold, hundemat og vannforbruk

Overvåke hunden Diet Dog Mat og vannforbrukIkke glem å ikke overfeeding kjæledyret ditt med hundemat og vann mens du er kasse å trene ham.

Du bør ikke forlate hundemat tilgjengelig for din pooch hele dagen i hundekrisen. Også, sørg for å bare forlate en optimal mengde vann der inne.

Du kan forlate hunden din noen kjæledyr leker til å tygge så han blir ikke kjedelig, men han vil være bra uten hundemat og alt det vil gjøre er å gjøre ham mer sannsynlig å avdekke i kassen.

Når hunden din brukes til å holde den inn i timer om gangen, kan du begynne å forlate små mengder mat (Hvis det er kostholdet/ fôringsplanen du bruker), og rikelig med vann i hans hundekasse med ham. Mange eiere gjør ikke dette, men det er en viktig del av trening hvordan man skal stoppe hunden fra pooping i huset og i kasser.

Video Guide: Hvordan kasse trene en hund effektivt - trinnvis instruksjoner

Vær like vanskelig på deg selv som du er på hunden din

Enten du bruker en myk sidet hundekasse, en plast en eller en Metal Dog Crate, Reglene gjelder like. Et triks de fleste dedikert til å kasse trening og lære å stoppe hunden fra pooping i husbruk, er å sette opp alarm for å stå opp med jevne mellomrom og la dem ut. Dette betyr ikke å være en lat hundforeldre.

Husk at hunden din skal ha en god mengde tid utenfor hundekrisen i løpet av dagen eller om kvelden før du holder ham i den for natten. Hvis du kaster hunden om dagen mens du er borte på jobb, og han har bare et lite tidspunkt for å være ute før han går i seng, er det sannsynlig at han vil bruke badet i hundekrisen. Det er også helt usunn for hunden.

Hunder kan ikke gå på kommando. Noen ganger tar det en stund for alt å jobbe seg ut, og de må ha nok tid til å gjøre sin virksomhet og få sin energi ut før de er igjen i kassen i flere timer. Etter noen grundig husbreaking trening med konsistens og engasjement, bør dette ikke være et problem lenger, men.

Se neste: Hvordan stoppe en hund fra pooping i en kasse

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan stoppe hunden din fra pooping i hus eller hundekasse