8 Tips om hvordan du stopper en hund fra peeing i kassen

Det er mer enn en grunn til at hunden din peger i kassen, og bestemmer årsaken til dette er avgjørende for å fikse problemet. Dette kan enten være et medisinsk problem, eller en atferdsmessig. Noen av de vanligste ikke-medisinske årsakene er:

  • Du har flyttet inn i et nytt hus (nytt miljø)
  • Din tidsplan, og dermed hundens tidsplan, har endret seg
  • Eventuelle store endringer i din hunds hjem (forårsaker angst)

For eksempel, hvis du har endret jobber og nå setter hunden din i en kasse og lar dem ut i forskjellige tider, kan dette føre til at de skal jordere kassen. Rutine og streng tidsplan er ekstremt viktig for hunder å holde stresset borte; Hver gang det er en forandring, forårsaker det angst, noe som kan føre til at de ved et uhell eliminerer seg selv.

Hvis hunden din har allerede vært husutdannet og kasseutdannet men kaster nå i en kasse, så følg disse trinnene for å lære å stoppe ham fra å gjøre det.

Trinn # 1: Regel ut eventuelle sykdommer

Det viktigste trinnet er å utelukke eventuelle medisinske problemer som kan forårsake at hunden din tisse i kassen. Den vanligste tilstanden for å forårsake dette er UTI (urinveisinfeksjon). Før du går til veterinæren, merk følgende;

  • Hvor ofte din hund urinerer i kassen?
  • Enhver uvanlig lukt eller misfarging (blodig eller mørk)?
  • Eventuelle nylige endringer i hundens diett?
  • Eventuelle endringer eller tillegg av nye medisiner eller kosttilskudd?

Senior hunder kan begynne å peke i kassen som de er mer utsatt for medisinske forhold som kan forårsake inkontinens eller andre urinrelaterte sykdommer.

Ha en streng tidsplan

Trinn # 2: Ha en streng tidsplan

Når medisinske problemer har blitt utelukket, og antar at du har gått gjennom housebreaking og kasseopplæring med hunden din, er de neste trinnene for å hindre at en hund peeing i kassen er gjennom tilsyn og A streng tidsplan som du beholder.

Rutinemessigregelen gjelder for dine hus / kasseopplæringsfaser, så vel som for alt som kommer etter det. Ha en Crate Training Schedule at hunden din er kjent med, og så sett strenge tider for fôring, sove, gå utenfor og andre. Etter at kjæledyret ditt justerer seg til disse tider, er de mindre sannsynlig å tisse før tiden kommer. Men hvis du bryter tidsplanen, kan dette føre til angst for hunden, og de vil sannsynligvis tisse innendørs.

Fôringsplan Spesielt kan også brukes til å ta kontroll over når valpen din er å eliminere seg selv. Hunder som spiser og drikker da noen vil vanligvis trenge å eliminere seg innen 15 til 30 minutter. Så med mindre du er frittgående kjæledyret ditt, dra nytte av denne forutsigbare oppførselen.

Trinn # 3: Er kassen for stor?

Det er viktig å velge riktig hundekrisestørrelse. Mål kjæledyret ditt og velg en kasse som er stor nok til at hunden skal stå opp og snu, og ikke noe større.

Når kennelen er for stor, er det en god sjanse for at hunden din bruker den ene enden for å eliminere i mens du lounging i den andre enden. Dette er en selvbelønningsadferd for en hund, og de sannsynligvis ikke oppfatter den delen av kassen som en & # 8220; ingen tisse & # 8221; sone.

Det er imidlertid unntak fra kasse-størrelsesregelen.

  • Puppy Mill Dogs. Hunder kjøpt fra en valpemølle, uansvarlige og ulovlige oppdrettere eller en dyrebutikk som fungerer med valpemøller, kan bli vant til å kisse og sove i avfallet fordi de ikke blir tatt vare på riktig.
  • Vane. Hvis du tidligere har kjøpt en hundekasse som var for stor, kan din pooch ha utviklet en vane med å kaste inn i det, og vil kreve omskoling.
  • Små hunder og valper. Det er mer vanlig for små hunder og spesielt valper å eliminere i sine kasser fordi de har små blærer og kan ikke holde det så lenge, noe som betyr at størrelsen ikke er problemet, men tiden hunden bruker i en kasse er.

La dem ut oftere

Trinn # 4: La hunden ut oftere

Når det gjelder tid brukt i en kasse, gjelder dette for alle hundene også. Den generelle regelen om blærekontroll for en sunn, gjennomsnittlig størrelse valp er en time per måned. Derfor kan en seks måneder gammel valp holde blæren i bare seks timer.

Denne regelen kan imidlertid ikke gjelde for små raser eller de som har et medisinsk problem som får dem til å urinere mer. Valper vet heller ikke at de skal holde sine tisse til du har fullført husbreaking trening med dem.

Trinn # 5: Endre dine forventninger

Kjenn hunden din og endre dine forventninger tilsvarende. For eksempel kan en fem-pund Chihuahua ikke forventes å holde tisse så lenge som en voksen Rottweiler.

Hold oppmerksom på blæren-kontrollregelen diskutert tidligere når måletider. Generelt, Åtte timer er maksimumet Enhver hund bør forventes å holde blæren og tarmene. Ikke sett hunden din opp for feil ved å skyve hunden forbi deres grenser.

Styrke god oppførsel

Trinn # 6: Forsterk god oppførsel

Enten du har en valp eller en voksenhund, bruker du kjæledyr, verbale kommandoer med ros og petting for å belønne dem når hunden pees utenfor, er en utmerket måte å forsterke så god oppførsel.

For å gjøre dette må du ta din valp ut av kassen, ta dem ut og se etter dem for å eliminere. Etter hunden pees, ros dem og gi dem en godbit. Pee-betalingsmetoden fungerer bra, spesielt hvis du reserverer en eksklusiv hundbehandling bare for denne treningen (noe du ikke spiser hunden en annen gang).

Trinn # 7: Oppdag hvorfor med teknologi

Hvis du har eliminert noen underliggende sykdommer for en hunds peeing i kassen, kan et annet problem være, er separasjonsangst. En utmerket måte å se hva hunden din gjør etter at du har forlatt hjemmet, er å sette opp en hund kamera (mobiltelefoner fungerer bra også).

Hvis hunden din kaster i en kasse som følge av lidelse av separasjonsangst, er det sannsynlig at du vil vitne til følgende:

  • Gråt og / eller bjeffer i lengre tid enn noen få minutter
  • Grave eller bite på kassen
  • For å slikke seg selv
  • Pacing og panting

Når en hund utviser noen av disse tegnene eller ikke kan fokusere på lek, sove eller generelt slappe av i en kasse, så kan angst være grunnen til at kjæledyret ditt kaster i en kasse. For disse typer hunder må du søk alternativer til kassen, i hvert fall til problemet er helt løst.

De beste alternativene for hundinneslutning når du ikke kan bruke kasser er Pet Gates og Pet Playpens. Husk at hunden din ikke gjør dette med vilje eller for å vise holdning; De har en frykt som skaper angst, som fører til tisseulykker. Separasjonsangst kan være vanskelig å behandle, så spør din veterinær eller en profesjonell trener for hjelp.

Når ingenting annet fungerer

Trinn # 8: Når ingenting annet fungerer

Hvis du har prøvd alle de ovennevnte trinnene på hvordan du stopper en hund fra å kisse i kassen, og din pooch gjør det fortsatt, må du kanskje prøve andre alternativer, for eksempel:

Tisse pads. Ved hjelp av tisse pads er en enkel, men midlertidig løsning. Disse lette, men absorberende padsene er designet for å låse i hundens tisse og lukten av urinen. De vil holde rotet inneholdt; Men du vil fortsatt bli igjen med hunden din, og utvikle en vane med å kisse innendørs, som du gradvis må adressere. Pee Pads gir deg bare mer tid til trening, og mindre av et rot for å rydde opp.

Hund bleier. Ligner på tisse pads, ved hjelp av hund bleier er en annen midlertidig løsning. De brukes ofte til hunder med inkontinensproblemer og vil inneholde tisse. Imidlertid føler hunder generelt ikke komfortable i dem, og med mindre kjæledyret ditt faktisk har en medisinsk tilstand, må du bare bruke dem midlertidig mens du løser årsaken til en hundens peeing i kassen.

Doggy daycare. Enten det er en privat-eid operasjon eller en på en stor kjæledyrforhandler, gir Doggie Daycare din hund med profesjonelle mennesker til å ta vare på alle deres behov mens du er borte. Men hvis hunden din er sjenert, veldig aggressiv eller ultrahøy energi, kan barnehage ikke være det beste alternativet for deg.

Hundepasser. Ansette en erfaren, profesjonell hundepasser å la hunden din være en fin måte å bryte opp kjedelig dag i en kasse, og for å eliminere badulykker. De kan bestilles for bestemte tider og er perfekte for hunder som kanskje ikke gjør det bra i barnehagen. De kan til og med hjelpe deg med å endre din hunds vane.

Konklusjon

Hvis du prøver å finne ut hvordan du skal stoppe en hund fra å kaste i kassen, må du først sørge for å eliminere eventuelle underliggende helseproblemer som kan være årsaken til dette, som Uti. Når hunden din har fått en ren helsekost, følg noen av trinnene over - kasse dimensjonering, forsterkende oppførsel og bruk av hundeforsyninger - for å få poochen tilbake på sporet.

Når du har prøvd alt, men hunden fortsetter å eliminere i kassen uansett, kan det være på tide å ta vare på profesjonelle: hundetrenere, hundvandrere og doggy daycares.

Les neste: Hvordan potty trene en valp på pads

Ønsker å dele dette?

Topp 8 tips om hvordan du stopper en hund fra å kaste i kassen

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 8 Tips om hvordan du stopper en hund fra peeing i kassen