Zencrat: den smarte kassen for engstelige hunder

Zencrat den smarte kassen for engstelige hunder

To forretningspartnere har oppfunnet en terapeutisk hule for hunder som lider av angst. Det er kjent som The Zencrat og gir en revolusjonerende behandling for et noen ganger umulig å løse problemet.

For hunder som lider av tilsynelatende uhelbredelig angst, er det nytt håp i horisonten. Den kommer i form av det nylig oppfunnet Zencrat, nå tilgjengelig for forhåndsordre. Denne unike hundekrisen fungerer ved å effektivt fungere som et trygt rom for hunden din, og gir umiddelbar og kjemisk fri lettelse i tider med stress og angst.

Det gir funksjoner som støyavbestilling, vibrasjonsisolasjon og redusert lys for å roe hunden din og redusere angst raskt. Mange hunder lider av separasjonsangst eller frykt for høye lyder (som fyrverkeri og tordenvær). Denne tilstanden er en notorisk vanskelig å løse blant hundeeiere, som ofte forårsaker frustrasjon når ingen av de konvensjonelle metodene ser ut til å fungere.

Rangeringer: Topp 50 beste hundekasser av all tid

Zencrat den smarte kassen for engstelige hunder

Eksisterende behandlinger, til nå, har vanligvis kommet i form av anti-angst medisinering og tett montert vester. Disse er ikke ideelle av flere grunner. Mange mennesker er ikke komfortable å gi sine hunder medisiner for angst; Disse medisinene har ofte negative bivirkninger.

Mens den nærliggende passer Skjorter og vester er en mer naturlig tilnærming, de faller også kort. De blir ikke alltid observert å være effektive, og de er ikke alltid tilgjengelige i riktig størrelse for svært store eller små hunder.

Med både medisinering og angstskjorter må eieren være der for å administrere behandlingen. Med Zencrat kan hunden velge selvadministrasjon. Dette er en av de innovative funksjonene som setter den bortsett fra enhver annen kjent metode for angstbehandling for hjørnetenner.

Zencrat den smarte kassen for engstelige hunder

I tillegg er effekten av zencratet umiddelbare. Det samme kan ikke sies for medisinering, som må behandle i ca 30-60 minutter før hunden føles noen forskjell. Noen reseptbelagte medisiner Trenger uker til å bygge opp i POP-systemet før det blir effektivt.

The Zencrat kombinerer moderne teknologi med gamle teknikker for å levere rask, homøopatisk lettelse til din skremte eller engstelige valp. Kassen oppdager automatisk når hunden kommer inn i det, og starter umiddelbart spiller beroligende musikk. Zencrats akustikk kansellerer utenfor støy, og holder musikken inne og hindrer at hunden hører lyder som forårsaker nød.

Funksjoner som lysreduksjon og begrenset geometri også hjelper til med å holde dyret rolig etter å ha gått inn. En av de kjøligere funksjonene i denne kassen er at den har teknologi som er utformet for å dempe vibrasjoner, noe som reduserer vibrasjonene følte av stressorer som tordenvær og tunge maskiner.

En av mine favorittfunksjoner er Wi-Fi-aktivert kamera, som lar deg se deg hunden fra smarttelefonen, og sjekke inn med ham når du vil. Utviklerne var enda smart nok til å gi det et batteri backup system i tilfelle en storm slår strømmen ut!

Anbefalt: 5 typer hundekasser og hvordan du velger den perfekte kjæledyrkrisen for hunden din

Zencrat den smarte kassen for engstelige hunder

Memory Foam Senger gir luksuriøs komfort, og gjør det slik at hunden din vil ønsker det å være i denne kassen. Dette er ekstremt viktig, da hovedmålet i kasseopplæring er å gjøre kassen en velkommen og positiv plass.

Zencrat ble inspirert av co-creator Jonathan AzevedoS hund lader, som lider av en alvorlig frykt for tordenvær. Å være lokalisert i Florida, hvor tordenvær skjer daglig, ble Azevedo overfor det umulige dilemmaet for å vite at hunden hans ville oppleve alvorlig angst hver eneste dag. Ingen av de konvensjonelle metodene fungerte, så azevedo parret opp med sin forretningspartner, Chris LightCap, å undersøke angst hos hunder og designe den smarte kassen.

Jeg elsker absolutt denne ideen. Jeg har møtt mange hunder med angst og har rådført mange eiere som opplever frustrasjon med problemet. I mange tilfeller synes problemet å være umulig å løse. Opplæring, essensielle oljer, medisiner, angstvester, leker; Dette er alle forsøk på løsninger som jeg har sett feil og tid igjen i forsøket på å rolige engstelige dyr.

Den mest frustrerende delen er at mange dyr opplever deres stress når eieren er borte fra hjemmet. Sende hunden din til barnehage eller ansette en daglig hundevalser kan være kostbar, og ikke alle mennesker eller hund er komfortabel med disse situasjonene. Jeg personlig ville aldri administrere medisiner til kjæledyrene mine for angst eller nød, da jeg foretrekker en mye mer helhetlig tilnærming til slike lidelser.

I mitt eget liv har jeg funnet at oppmerksomhet og musikk går langt i å hjelpe meg å holde seg rolig, og jeg vil ha de samme kjemiske valgene for mine dyr også. Denne kassen ser ut til å være en engangsinvestering i en levetid på ro for enhver hund (eller katt!), og kan brukes til mange dyr gjennom hele livet ditt.

Azevedo og Lightcap lanserte en kickstarter.com-kampanjen i 2016, og zencrat er nå tilgjengelig for forhåndsordre. Hvis du legger bestillingen din nå, kan du motta din kasse så snart april. Kasser kommer med valgfrie funksjoner, men starter på $ 450.00.

Beslektet Video Guide: Hvordan kasse trene en hund

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Zencrat: den smarte kassen for engstelige hunder