Gjennomgang: thunderase dog calming diffuser og spray

Canine angst er et vanlig problem. Det kan skyldes mange forskjellige variabler fra frykt og stress til en forandring i miljøet. Thundershirt er en av de mest populære og kjente beroligende produktene på markedet. Nå har det samme selskapet skapt Thunderase, En narkotikafri feromonformel designet for å hjelpe rolige engstelige hunder.

ThunderaseOver-the-counter beroligende rettsmidler som Thunderase er designet for hunder med mild til moderat angst. Hvis hunden din har alvorlig angst og stress, er det best å konsultere veterinæren din før du prøver å behandle problemet. Det er terapier og reseptbelagte medisiner tilgjengelig for å hjelpe rolige engstelige hunder, men disse anbefales bare i ekstreme tilfeller.

Studier har vist at angst hos hunder er et reelt problem, og det kan manifestere seg på mange forskjellige måter. Symptomene kan være subtile, som panting eller pacing. De kan også være mer alvorlige, som overdreven bjeffer eller aggresjon.

Thunderase diffusor tilbyr en enkel måte å hjelpe rolige hunder som er helt narkotikafri og helt naturlig. Fungerer det egentlig? Gir produktet en god verdi for pengene? Jeg gir deg alle detaljene i denne omfattende anmeldelsen.

Thunderase Dog Calming Diffuser og Spray Review

ThunderaseThunderase Dog beroligende spray kommer i to former - en liten sprøyteflaske og en plug-in elektronisk diffusor. Sprøyten er laget av en narkotikasfri, all-naturlig feromonformel som er trygg for hunder i hver alder.

Pheromon-formelen er designet for å etterligne de naturlige feromonene som frigjøres av en ammende morshund. Dette er typisk det første som en ung valp lukter, og de er soothed av denne duften fra sin mor.

Thunderase har blitt testet og er klinisk bevist å være 90% effektiv.

En diffusor dekker et område på 700 kvadratmeter. Det har vist seg å hjelpe med:

  • ThunderaseNoise Aversion
  • bringer hjem et nytt kjæledyr
  • flytter til et nytt hjem
  • reiseangst
  • plage bjeffing
  • separasjonsangst

Det er vanskelig å demonstrere effektiviteten av dette produktet i en videoanmeldelse. Men jeg kan garantere det faktum at Thunderase var effektiv for vår Labradors støyaversjon.

Vårt Lab, Saddie, er redd for høye lyder som torden og pistolskudd. Vi bor i en landlig del av Maine, og pistolskudd blir ofte hørt under forskjellige tider på året når jaktsesongen er i full gang. Min mann og noen av våre naboer liker også mål å praktisere med sine våpen.

Dårlig Saddie skjuler i kennelen hennes når hun hører pistolskudd og rister som et blad under tordenvær. Jeg holder thunderease diffusoren plugget hele tiden for å hjelpe med eventuelle uventede høye lyder, og jeg bruker også sprayen før en tordenvær.

Saddie pleide å bukse og riste. Hun skjelver fortsatt litt, men hun pant ikke lenger.

THUNDEREASE DIFUSER OG SPRAY LIFES IKKE UNDER ANSVAR 100%, men de reduserer det med ca 80%!

For å motta de beste resultatene, må du bruke denne feromonsprayet i 30 påfølgende dager. Dette er en annen grunn til at jeg forlater diffusoren plugget hele tiden. Dessverre, fordi væsken trenger å fordampe for å spre seg i luften, blir plug-in-enheten varm. Av denne grunn, Selskapet anbefaler at du erstatter enheten hver 6. måned.

En annen ting som er viktig for å merke seg er at Thunderase ikke er egnet for å hjelpe hundene med aggresjon eller hyperaktivitetsproblemer. Disse problemene er mye mer alvorlige enn mild til moderat angst og må behandles av en hundetrener og / eller en canine-adferdsspesialist.

ThunderaseThunderease diffusor kit leveres med diffusor plug-in og en 60-dagers tilførsel av feromon væske. Det selger for tiden på Amazon for $ 29.95. Du kan også få et sett med en 30-dagers forsyning for $ 21.95 eller et sett med en 90-dagers forsyning for $ 39.95. Husk at du må bytte ut diffusoren hver 6. måned.

Du kan også kjøpe en 30-dagers påfyllingspakke for $ 18.98, en 60-dagers påfyllingspakke for $ 24.95 eller en 180-dagers forsyning for $ 59.95. Dette kan virke dyrt, men det er mye billigere enn reseptbelagte rettsmidler.

Du kan også kjøpe Thunderase i en praktisk 60 ml sprøyteflaske for $ 19.95. Dette er et bedre alternativ for hunder med reiseangst. Det kommer også til nytte for å redusere angst i veterinærbesøk eller mens du går ombord på kjæledyret ditt. Bare husk at feromonene må brukes i 30 dager for å være mest effektive, så du må enten spray det daglig eller investere i en diffusor også.

Les neste: 10 Science-baserte måter å lindre angst hos hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: thunderase dog calming diffuser og spray