Gjennomgang: purina pro plan calming care

Hunder kan vise hyperaktiv oppførsel Av en rekke grunner. Noen kan bare være hyperaktive, mens andre kan lide av stress og / eller angstproblemer. Det er viktig å merke seg at noen raser er naturlig mer energiske enn andre. Hvis du føler at hunden din trenger litt hjelp, bosetter seg ned, Purina Pro Plan Calming Care kan være verdt et forsøk.

Angstutløsere kan være alt fra en annen hund til høye lyder eller et hvilket som helst antall andre stimuli. Purina forstår at adferdsproblemer blir stadig voksende problemer med kjæledyr, og de bestemte seg for å formulere et nytt produkt for å hjelpe. De kombinerte selv sitt beroligende supplement med en fordelaktig probiotisk.

I følge Noen studier, Angst i hunder blir et alvorlig problem, og det kan manifestere seg på mange forskjellige måter. Du kan ikke engang være oppmerksom på at kjæledyret ditt lider av en angstlidelse til du må søke hjelp fra en canine-adferdsmessig eller veterinær.

Hvis hunden din har alvorlige angstproblemer eller atferdsproblemer, vil Purina Pro Plan Calming Care sannsynligvis ikke løse problemet. Men hvis hunden din bare trenger litt hjelp med å balansere sin oppførsel, kan dette produktet være akkurat det du trenger.

Purina Pro Plan Calming Care Review

Purina Pro Plan Calming CareSom du vil se i min video gjennomgang ovenfor, er dette tillegget i pulverform. Den kommer i enkle serveringspakker. Uansett hvilken størrelse hunden din er, får han en pakke som er sprinklet på maten hver dag. Den har en fristende leversmak, som alle våre hunder synes å virkelig nyte.

Dette beroligende probiotisk supplement inneholder en bestemt belastning av probiotiske bakterier som støtter balansert oppførsel. Purina sier at det kan hjelpe engstelige hunder, valper med separasjonsangst, hunder som bjeffer overdrevet, hunder som hopper og tempo, osv. & # 8230;

Purina sier også at dette tillegget hjelper hundene til å opprettholde positiv hjerteaktivitet i stressfulle tider.

Som andre tradisjonelle hunden probiotiske kosttilskudd, fremmer beroligende omsorg immun og fordøyelsess helse. Den er laget med probiotisk belastning, levermandling og maltodextrin.

Mens maltodextrin er laget av planter, er det svært behandlet. Det er et hvitt pulver avledet fra mais, ris, potetstivelse eller hvete. Dens eneste formål skal brukes som fyllstoff og et konserveringsmiddel for å øke holdbarheten til et produkt.

Saddie å spise matJeg har lagt merke til en forskjell i vår Labrador, Saddie, siden hun startet henne på dette tillegget om 2 måneder siden. En av ulempene med Purina Pro Plan Calming Care er at det kan ta opptil 6 uker å legge merke til eventuelle resultater. Med Saddie tok det omtrent 10 dager før jeg la merke til atferdsendringer.

Saddie har en hard tid overgang når ting i hennes miljø endres. Hun er også engstelig når det er høye lyder, som tordenvær, og har litt angst når hennes folk ikke er hjemme. Beroligende omsorg har ikke helt fjernet symptomene, men det har definitivt vært noen merkbare endringer for det bedre.

Høy kvalitet, Safe Canine Supplements er ikke billig. Calming Care kommer i en boks med 45 pakker. Du kan kjøpe 1 boks på Amazon for $ 69.99 akkurat nå, men du kan også få det litt billigere på Purinas nettsted.

Jeg vet at dette supplementet ikke kommer til å passe inn i alles budsjett, men det er en sunn måte å roe atferd uten bruk av reseptbelagte medisiner. For meg er den ekstra kostnaden verdt freden i sinnet. Du trenger ikke å bekymre deg for de skadelige ingrediensene og bivirkningene av over-the-counter eller reseptbelagte medisiner.

Les neste: 7 situasjoner som kan stresse ut hundene dine

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: purina pro plan calming care