5 Tips for å naturlig hjelpe hundene med angst

Topp 5 tips for å naturlig hjelpe hunder med angst

Det er vanskelig å håndtere en hund som har Alvorlige angstproblemer, men det skjer selv til det beste av våre kjæledyr. Heldigvis er det naturlige måter å administrere dette før du må hente medisin.

Det er mange grunner til hvorfor hunder blir engstelige. Noen ganger er det en del av en hunds oppførsel, personlighet og trening. I andre tilfeller kan deres angst utløses av deres miljø.

Hunder uttrykker sin angst på forskjellige måter. De kan bjeffe for mye, eller slikke og groom seg for mye, eller skjelve og se fryktelig ut, eller bli ødeleggende og aggressive mot andre dyr og mennesker.

Noen angst kan styres med videre trening og kondisjonering, men andre kjæledyrseiere kan vende seg til medisiner for en rask løsning. Imidlertid har narkotika bivirkninger som kan gjøre hunden syk, spesielt hvis veterinæren har foreskrevet for hunden å ta dette i over en lang periode.

Når de er utenfor medsene, kan hunden lider av abstinenssymptomer akkurat som mennesker. Nedenfor er naturlige rettsmidler for behandling av hundens angst.

1. Spill lydbøker eller musikk

Spill lydbøker eller musikkEN 2016 studie har vist at å spille lydbøker hjalp hunder i husly føler seg mer roligere og godt uthvilt. Den auditive opplevelsen var også effektiv i å lette angst i husdyr, da lyden av den menneskelige stemme brakte en beroligende lettelse.

Den beste måten er å få deg noen lydbøker på hunder For å lære mer at du også vil ha lyst til å lytte til og spille dem, siden puppen din ikke bryr deg om innholdet. Det er en vinn-vinn-vinn-situasjon.

Men hvis du ikke liker lydbøker for hundene dine, kan du også spille musikk for å hjelpe hundene til å slappe av eller gå i dvale. Ifølge et team av forskere som undersøker effektene på musikk på hunder, har Bob Marley Songs og klassisk musikk spesielt en høyere suksessrate for beroligende hundene ned.

2. Gi hunden din urter

Du kan lage din egen angstmedisin for kjæledyr ved hjelp av urter som kamille, valerian og st. John`s wort. Beroligende og helt naturlig, urter for hunder er mye tryggere enn medisiner som er kjøpt fra drugstores. Du kan bruke og tilsett urter i hundens vann eller mat, eller du kan sette den direkte i munnen, ifølge hunder naturlig magasin.

3. Masser din valp

Masser din valpMennesker nyter en god massasje, så hvorfor kan ikke hundene ha det samme? De lange og langsomme strekene gir en beroligende effekt på nerver. Fordelene med massasje hos hunder har ikke blitt fullstendig utforsket i studier, men det er veterinærer som anbefaler denne metoden til kjæledyrseiere, ifølge en artikkel på New York Times.

Det er kjæledyrseiere som ansetter fagfolk, men du kan alltid bruke DIY-tilnærmingen. Det er tonnevis av massasje trening videoer på YouTube som du enkelt kan følge. Sjekk ut Samantha`s Pet Massasje Guide For flere teknikker kan du søke.

4. Mer mosjon, mer spilletid

Trening gir kroppen et løft hos mennesker fordi det stimulerer produksjonen av det følsomme hormonet kalt serotonin i hjernen. Tilsynelatende gjør denne aktiviteten den samme for hunder, så jo mer tid lar du poochen din løpe rundt og spille, jo bedre.

Øvelse bidrar til å dispensere hundens pent-up energi, så det reduserer sin angst og nervøs spenning. Når en hund er sliten av hans fysiske treningsøkter og spiller, vil han bare sove og hvile hjemme hele natten. Hvis han er for slått, er det ikke noe rom for å bli stresset eller engstelig.

5. Bruk feromon krage eller diffusorer

Studier har vist at feromonkrager eller diffusorer er den mest effektive produktassistert måte å redusere frykt og angst hos hunder. Du kan kjøpe hundprodukter som diffundere feromoner, som er en type kjemikalie som kan påvirke et kjæledyr for å holde seg rolig og avslappet.

Produkter som heter Dog appeasing feromoner (DAP) blir stadig mer populære blant kjæledyr eiere fordi Flere studier vis dem å være effektive for beroligende hunder. Du kan kjøpe dette i pilleform, som en krage diffusor, eller som en spray versjon.

Pilleformen kan være utfordrende å gi til hundene, og noen kan utvikle en opprørt mage på grunn av det. Så, krage diffusorer virker som en bedre passform for hunder med følsomme mumier. De siste få alternativene du har, er også beroligende krage og angst vester, begge har også bevist deres effektivitet for å redusere hunden angst.

Les neste: Hvordan gjenkjenne og hjelpe hunder med alvorlig angst

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Tips for å naturlig hjelpe hundene med angst