Introduksjon til hundens mental helse

hunden som besøker veterinæren

En glad hund er en sunn hund. De fleste kjæledyr eiere bare anta at fysisk helse er den eneste viktige tingen å bekymre seg for at det er problemer, men å holde en mentalt sunn hund er veldig viktig for hundens fysiske helse også. Ulike problemer er forbundet med mental helse, og det finnes ulike måter å hjelpe kjæledyret ditt på.

Opprinnelser av hundens mental helse

Depresjon: En vanlig årsak til stress for hundens mental helse, lær hva depresjon ser ut, og hvordan du kan hjelpe kjæledyret ditt med det.

Angst: Det er noen forskjellige manifestasjoner av angst. Lær hva de vanligste typene er og hvordan du skal gjøre hunden din til den veljusterte hunden, du vet at han kan være.

Aggresjon: Være det frykt aggresjon eller dominans aggresjon, det er måter å hjelpe kjæledyret til å komme over hans humør.

Obsessiv-kompulsiv oppførsel: Hvorfor gjør de de tingene de gjør? Og igjen og igjen og igjen?

Fysiske plager: Ta en titt på de fysiske aspektene av psykiske problemer. Noen ganger er mentale og følelsesmessige problemer bare symptomer på en dypere bekymring.

Hunder er utrolig. Hvis du tar hensyn til kjæledyret ditt, lar de deg alltid vite at noe er galt. Det er ingen "falsk bravado" som du ser på mennesker - som leter ikke til å føle smerte er en stor ting. Hold deg rundt og se om kanskje kjæledyret ditt har forsøkt å fortelle deg noe.

Relaterte temaer


Når angst angriper

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Introduksjon til hundens mental helse