Søndagens tilbakekalling: mental helse sykdommer hos hunder

Mental helse sykdommer hos hunder

Ofte når vi her begrepet hunden mentale problemer, Vi tenker på atferdsproblemer. Det er fordi de to vilkårene er ofte brukt utveksling. Mens det er sant det Mental helse sykdommer hos hunder kan forårsake atferdsproblemer, de kan også resultere i andre problemer. Psykiske helse sykdommer og Behavior problemer er to svært forskjellige problemer, og hver har sin egen behandling.

Mye som folk, hunder kan diagnostiseres med psykiske helseproblemer som depresjon eller tvangsforstyrrelse. Den harde delen er å finne ut hvilke problemer som påvirker kjæledyret ditt. Fordi hunder ikke kan kommunisere med oss ​​for å uttrykke sine følelser, er det ofte vanskelig å diagnostisere hunden depresjon eller angst for sikker, med mindre saken er alvorlig.

Med nøye observasjon kan du vanligvis fortelle om du har å gjøre med en av de mange psykiske sykdommene eller hundene eller bare et felles atferdsproblem som kan korrigeres med riktig opplæring og omdirigering. Canine angst og depresjon er de to vanligste psykiske helse sykdommer i hunder, men det er noen andre som du bør være oppmerksom på også.

Rangert: Topp 50 beste interaktive hund leker for mental stimulering

 Søndagens tilbakekalling: Mental helse sykdommer hos hunder

Mental helse sykdommer hos hunder

Denne uken leser jeg mange flotte artikler og blogginnlegg om psykiske lidelser i hunder. Hvis du tror at kjæledyret ditt kan ha en psykisk helse sykdom, må du snakke med veterinæren din med en gang. Selv om disse typer sykdommer ikke er uvanlige, kan hundens symptomer også være et resultat av en underliggende helsetilstand.

I SLEKT: 25 mest alvorlige hundens helse symptomer som ikke kan ignoreres

1. Hundestjerne daglig

Det viktigste å huske på når du diskuterer psykiske sykdommer hos hunder, er at de kan føre til aggresjon. Det er best å få hunden din undersøkt av en veterinær- eller hundens oppførselspesialist så snart du merker noen vanlige symptomer eller endringer i hundens oppførsel.

Som dette blogginnlegg fra. Hundestjerne daglig forklarer, det er uvanlig, men noen ganger forverres en hunds psykiske helse så fort at det fører til ukontrollabel aggresjon. Noen ganger kan en hund til og med bli selvdestruktiv. I disse sjeldne tilfellene måtte hunden bli euthanisert som et sikkerhetsmål.

  • Jeg anbefaler alltid minst et sekund, om ikke en tredje mening før euthanizing og jeg ville ALDRI Anbefal eutanasi uten først å håndtere hunden i person. I en av de mest alvorlige tilfellene, og uønsket, gjorde min veterinær en nekropsy og bekreftet min mistanke og # 8212; hunden hadde flere lesjoner på hjernen hans.

2. Animal Wellness Magazine

Men hvordan forteller du om hunden din har et atferdsproblem eller en psykisk helse sykdom? Det er ikke lett, så mange av symptomene er like. Dette Artikkel fra. Animal Wellness Magazine diskuterer to forskjellige tilfeller der hunder hadde medisinske problemer som førte til atferdsendringer. Det gir en flott førstehånds konto av hva du kanskje ser om hunden din er oppleve den samme typen symptomer.

  • Psykisk sykdom hos hunder kan oppstå som en forlengelse av fysisk sykdom (en progresjon av sykdom fra den fysiske til psyken), eller det kan faktisk oppstå i psyken som svar på eksterne faktorer som vedvarende sorg, sinne, ydmykelse eller skrekk. Vi må også ta hensyn til dyr som har opprettholdt en traumatisk hjerneskade i fortiden. Problemet med å diagnostisere psykisk lidelse i følgesvenn er at symptomene er så varierte at det gjør kategorisering av dem vanskelig.

3. Vetinfo deler informasjon om vanlige symptomer

Hvis du lurer på hvilke symptomer å lete etter, Vetinfo.com har delt denne interessante artikkelen som forklarer alt du trenger å vite. Det forklarer noen av de vanligste årsakene til psykiske lidelser hos hunder. Som jeg har nevnt, er disse symptomene ikke avgjørende, bare basert på dine observasjoner. Din hund må undersøkes grundig av veterinæren din før noen behandlingsforslag kan diskuteres.

  • Hund depresjon er preget av mangel på interesse for å spille, apati, tilbakevendende oppførsel av søking og sniffing, isolasjon, mangel på appetitt, og i noen tilfeller forstoppelse. Hundens angst er preget av destruktiv oppførsel, urinering eller avføring innendørs, diaré og oppkast. I noen tilfeller, som i tilfelle av separasjonsangst, kan hunden kaste opp i eierskoene eller noe annet element som han kan knytte seg til med eieren og forlate ham alene.

4. Hunder nsw

Siden det er så mange alternativer, er det sannsynligvis best å få en diagnose før du dykker i for mye forskning på egen hånd. Du vil raskt bli overveldet med all den informasjonen som er tilgjengelig på de mange forskjellige psykiske sykdommene i hunder. Det er bedre å begrense fokuset ditt og deretter gjøre din egen forskning hvis du ønsker det.

Hvis du bare er interessert i emnet eller nysgjerrig på de vanligste psykiske sykdommene i hunder, sjekk ut dette Informativ artikkel PÅ Dogsnsw.org. Det forklarer noen av de vanligste forholdene som er sett, inkludert hundens tvangssykdom, separasjonsangst og annen frykt og fobier.

  • I naturen er frykt for merkelige lyder og dyr en evolusjonær tilpasning fordi disse tingene kan utgjøre en risiko for skade eller død. For valper i hjemmemiljøet er første frykt for nye stimuli normalt. Etter gjentatt eksponering for disse fryktløsende stimuli, er valper vanligvis habituate og fryktreaksjonene redusert eller eliminert.Responsen til eieren til hundens første frykt kan forårsake overdreven frykt eller fobier. Noen eiere forstyrrer utilsiktet fryktadferd ved å trøste hunden når den er redd, for eksempel i en tordenvær.

5. WebMD forklarer følelsesmessig arrdannelse i hjørnetenner

Som du kanskje har gjettet, kan misbruk og forsømmelse ha negative effekter på en hund. Selv om dette kan føre til atferdsproblemer eller psykisk helse sykdom, noen ganger går det bare bak følelsesmessig arr som kan bli hjulpet med litt kjærlighet og tålmodighet. Jeg var overrasket over å finne Denne velskrevne artikkelen om følelsesmessig arr hos hunder fra WebMD.

  • Er det sant, så mange tror, ​​at fryktelige eller aggressive hunder har vært følelsesmessig scarred av tidligere misbruk eller mishandling? "Noen ganger, men sjelden," sier Bonnie Beaver, DVM, DACVB, MS, tidligere president for den amerikanske veterinærmedisinske foreningen og en professor i veterinærmedisin ved Texas A & M University i College Station, Texas.

6. Dr. Becker snakker om OCD hos hunder

Hvis du leser kolonnene mine hver uke, vet du allerede at dr. Karen Becker Skriver en fantastisk blogg for Mercola. Disse kolonnene er alltid enkle å lese og forstå. Hun hopper over den forvirrende veterinærkargonen og forklarer ting slik at den daglige personen kan forstå hva hun snakker om.

En av de vanligste psykiske sykdommene i hunder er obsessiv kompulsiv lidelse (OCD). Disse oppføringene forekommer faktisk i mange typer dyr, inkludert mennesker (selvfølgelig), hester, griser, eksotiske fugler, katter og hunder. Licking og hale chasing er to av de vanligste atferdene som utvises av hunder med denne tilstanden.

  • Dyr med kompulsive lidelser har en tendens til å være relativt engstelig og høystreng. Det er ikke vanlig å finne OCD-type oppførsel i Laidback Dyr. En engstelig natur kan være arvet, men forskning indikerer en komponent av "8216; pleie," for eksempel en høy konfliktsituasjon, er nødvendig for uttrykk for en tvangsadferd.

7. Laurel Braitmans video på Ted.com

Hvis du er mer av en watcher enn en leser, kan du sjekke ut dette utmerket Video av en tale av Laurel Braitman på Ted.com. Det er en veldig informativ video som deler mye flott informasjon om hundedrap og OCD. Videoen er bare mindre enn 20 minutter lang, og det er vel verdt klokken!

  • Bak de morsomme dyrvideoene, noen ganger, er merkelig menneskelige problemer. Laurel braitman studerer ikke-menneskelige dyr som viser tegn på psykiske problemer - fra tvangsmessige bjørner til selvdestruktiv rotter til apekatter med usannsynlige venner.

8. Psykologi rapporterer i dag at små raser er mer sannsynlig å utvikle psykiske problemer

Er det visse raser som er mer sannsynlig å ha psykiske problemer? I følge Denne artikkelen fra. Psykologi i dag, Disse problemene er vanligere i mindre raser, og de har vitenskap på deres side.

  • Bunnlinjen er at for nesten alle de 30 C-Barq-atferdene knyttet til kroppsstørrelse, ble små raser rapportert av eierne å ha flere problemer enn store raser. Forfatterne oppsummerte sine funn elegant: "Generelt blir uønskede atferd mer vanlige eller uttalt som høyde og vektreduksjon."I summen har små hunder en tendens til å ha psykiske problemer.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Søndagens tilbakekalling: mental helse sykdommer hos hunder