Dog whining: 7 grunner hunden din gråter

Dog Whining og 7 grunner hunden din gråter

Det kan være vanskelig for kjæledyrseiere å høre på hunden deres og gråte vedvarende, og ikke vite hvorfor de gjør det, eller hvordan de skal hjelpe dem. Det er mange kjente grunner til at hunder whine og gråter. De mindre kjente årsakene til Dog Whining Behavior diskuteres nedenfor for å bedre forstå din pooch.

1. Psykiske helsemessige forhold

Det er en rekke nevrologiske problemer og psykiske helsemessige forhold som kan føre til en hund som gråter og gråter. Noen eiere kan ikke innse at hunder kan, og gjøre, oppleve mange av de samme psykiske problemene som mennesker opplever, for eksempel, men ikke begrenset til: depresjon, Obsessiv kompulsiv lidelse, hunden post-traumatisk stressforstyrrelse, angst (inkludert separasjonsangst), så vel som forvirring og demens som er relatert til alderdom. Hos hunder kalles demens ofte canine kognitiv dysfunksjon.

2. Medisinsk tilstand

Medisinsk tilstandDet er også ganske mange medisinske forhold som kan føre til at en hund kan gnage. Slik som, men ikke begrenset til: Tannproblemer, skade, ortopedisk smerte, fordøyelsessykdommer, smittsomme sykdommer, parasitter, urinveisinfeksjon, øreinfeksjoner og noninfektige sykdommer.

Vedvarende eller konstant gråt og whining hos hunder kan være indikativ for en ubehagelig medisinsk tilstand. Imidlertid er de fleste av disse forholdene vanskelige, om ikke umulig å diagnostisere uten å ta puppen din for å se en lisensiert veterinær. Det anbefales at du tar hunden sin til veterinæren, skal han eller hun vedvarende gnage på uidentifiserte grunner. Fysisk nød kan trolig være årsaken til hundens whining hvis han gråter mens han går ned, og er underdanig uten noe annet engasjement.

3. For varmt eller for kaldt

Hunderkroppene løper på mye forskjellige temperaturer enn menneskelige kropper gjør. Avhengig av hvilken rase og størrelse hunden din er, kan de være svært følsomme for varme og / eller kalde temperaturer. Overvåk hunden din for tegn på å være for varmt eller for kaldt, ta dem alltid inne hvis de er ute i ekstreme temperaturer. Juster innetemperaturen tilsvarende for å regulere hundens kroppstemperatur. Også, sørg for at hunden din alltid har tørr sengetøy å sove på. Hundeksperter på Sunn Paws Pet Insurance Forklar hvilke temperaturer som er for varme og for kalde for hunder, i deres artikkel med tittelen, Sikker utetemperatur for hunder.

4. Å vise innlevering og å appease

Å vise innlevering og å appeaseHvis en hund mener at et annet dyr eller menneske er en trussel, vil de ofte vise enten aggresjon eller underdanig oppførsel som kan inkludere appeasement-whining. Dette er en helt normal hundadferd som kan angis av hunden, og viser også andre underdanig oppførsel som: Unngå øyekontakt, ruller på ryggen, ører tilbake, tucking halen, eller kroker.

Det er viktig å alltid unngå fysisk eller muntlig straffe hunden din, da det kan føre til denne typen oppførsel, og redusere en hunds tillit, generelt. Hvis hunden din prøver å & # 8220; be om unnskyldning & # 8221; For deg er det viktig at du anerkjenner unnskyldningen for å berolige din pooch og forhindre utvikling av ytterligere problemer, for eksempel usikkerhet, forklarer hundens ekspert Katherine Ripley i den følgende artikkelen som hun skrev for American Kennel Club, 5 grunner hunden din er whining.

5. Usikkerhet

Hunder som har lidd fysisk eller psykologisk traume på grunn av å bli fysisk angrepet av et annet dyr eller menneske, eller verbalt angrepet av sine eiere, utvikler ofte mangel på selvtillit og usikkerhet, noe som kan føre til konsekvent hundeshjelpsadferd.

Det er blitt sagt allerede at du aldri bør fysisk eller verbalt angripe valpen din som en måte å & # 8220, train & # 8221; dem eller & # 8220; lære dem en leksjon, & # 8221; Selv for oppfattet dårlig oppførsel. Det er alltid bedre og mer effektivt å positivt styrke kjæledyret ditt og belønne dem for god oppførsel, i stedet for å straffe dem for dårlig oppførsel. Straffe hunder, selv med positive straffe metoder, fører til dårlige resultater, som forklares av sertifisert hunden Behaviorist, Pat Miller, i hennes artikkel med tittelen, Måter å stoppe en hund på i Whining.

6. Redd for å sove alene

Redd for å sove aleneHunder er svært sosiale, pakke dyr. I naturen gjør de alt sammen, inkludert å sove. Derfor er det normalt at poochen din er redd for å sove alene. Videre kan denne frykten være fordi hunden er en valp, og justerer seg til livet vekk fra hans hundens mor og søsken, og uttrykker sin frustrasjon gjennom hundens whining.

Det anbefales at hundeeiere lar sine nye hundekammerater, selv voksne hunder som er nye i hjemmet, sover i samme rom som dem i minst noen få uker. Så langsomt trene og tilstand dem til å sove alene, om nødvendig. Dette forklares videre av American Kennel Club Eksperter i følgende artikkel, Hvordan hjelpe en voksen hund til å tilpasse seg et nytt hjem.

7. Begeistring

Det kan være motintuitivt å tro at en hund ville whine fordi de er begeistret, men dette skjer noen ganger, spesielt med høy energi og hyperaktive hunder. De har rett og slett for mye energi og spenning oppbygget at de finner det vanskelig å begrense seg, og whine som en måte å uttrykke sin spenning hvis ingen andre utsalgssteder er tilgjengelige.

Dette oppstår vanligvis når hunden hilser på en person eller et dyr som de elsker. Det er ganske normal oppførsel, selv om det er mindre vanlig sett. Du kan redusere, og muligens til og med eliminere spenning indusert hundshuling ved å omdirigere kjæledyret ditt med leker eller godbiter. Hundens adferd ekspert Jennifer s. forklarer hvorfor hundeeiere ikke bør styrke denne typen oppførsel, i den følgende artikkelen, Hvorfor er hunden min?.

Les neste: Slik stopper du en valp fra Whining - Video Guide

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dog whining: 7 grunner hunden din gråter