10 Beste hunden forsyninger for å løse dårlig hundenes oppførsel problemer

Beste hunden forsyninger for å løse dårlige oppførsel problemer i hunder

De fleste kjæledyr foreldre må håndtere dårlig hundadferd. Alt fra hundetreningsproblemer, for å misforstå som å kaste i hjemmet ditt, tygge dine eiendeler eller ødelegge dine møbler når du ikke er hjemme. Bruke noen av de nedenfor oppførte Beste Dog Supplies for å korrigere dårlige hundens adferdsproblemer.

Kjæledyr eiere som er nye for å trene hunder eller løse deres oppførsel problemer bør nå at det er viktig å få dette så snart som mulig. I det øyeblikket du la merke til din Fido-misbehaving, er det din kø for å begynne å tenke på hvordan du retter denne misbehavelsen. Jo lenger du venter, Jo vanskeligere det vil være å korrigere Din poochs vane med å tygge ting.

Ved hjelp av en kombinasjon av noen få hundforsyninger som er oppført her, for eksempel en god hundetreningsbok, bør hundeklickerutstyr og en hundeavvisende spray være mer enn nok for flertallet av kjæledyrseiere å fikse mest dårlige oppførselsproblemer i sine hunder. Hvis du trenger flere tips om å korrigere dårlig oppførsel, se vår video på Hvordan stoppe hunder fra å tygge eller Hvordan stoppe valp fra biting. Disse trinnvise instruksjonene vil hjelpe til med opplæring.

Beste hunden forsyninger for å løse dårlig hundens oppførsel problemer

1petsafe clik-r treningsverktøy

Petsafe Clik-R treningsverktøyDette er en av favoritthundens treningsverktøy i mange boliger og absolutt en av de beste produktene for å løse det mest Vanlige hundens oppførselsproblemer.

Med Clik-r fra petsafe, Du kan trene hunden din med bare et klikk på en knapp. Du vil kunne trene kjæledyret ditt til å sitte, bli, legg deg ned og mye mer med denne håndholdte hunden trening clicker. Å bruke litt tid på å trene hunden din er nødvendig for å unngå mange atferdsproblemer senere nedover linjen.

Mange hundeksperter er enige om at Clicker Training er den ultimate måten å trene din pooch med bruk av positiv forsterkning - det er den mest humane treningsåpningen i dag. Det er mange tips og triks der ute for hundetrening, og petsafe clik-r vil hjelpe hunden din til å forstå at han vil bli belønnet for følgende kommandoer.

Når du lærer kjæledyret ditt at et klikk betyr en godbit, kommer, Du vil være klar til å trene dem for å gjøre nesten alt, fra de mest grunnleggende lydighetskommandoene til vanskelige triks og smidighetsopplæring. Denne enheten er utstyrt med en fingerrem som gjør det mye mer behagelig og lettere å holde enn andre lignende hundetreningsprodukter. Clicker Training instruksjoner og en lanyard er inkludert i pakken også.

2ow å heve den perfekte hunden

Hvordan å heve den perfekte hundenCesar Milan er definitivt et navn du vil høre i husholdninger med hunder som begynner å trene sine hunder for første gang.

Med sin bestselgende hundetreningsbok, Hvordan heve den perfekte hunden: Gjennom valphood og utover, Du vil ha all den informasjonen du trenger for å ta vare på kjæledyret ditt fra den tiden du tar med valpens hjem gjennom alle sine voksne stadier. Cesar har alltid Massevis av tips, Informasjon og råd til hundeeiere.

Du lærer alt du trenger å vite for å skape det beste miljøet for en velbalansert hund og hva du kan forvente gjennom alle stadier av hundens liv. I boken forklarer Cesar i stor detalj hvordan Husbreak din valp, og hvordan man etablerer regler, grenser, og gir rolig, assertiv ledelse.

Cesar Milan har en vennlig og oppmuntrende måte å forklare ting til hundenes eiere som har vist seg å jobbe med tiden igjen. Denne boken er fullpakket med informasjon som er rettet mot både nye og erfarne hundeeiere. Det svarer eiers mest vanlige spørsmål og vil veilede deg mot et lykkelig, kjærlig livslang forhold til hundens følgesvenn.

Mer lesing: 25 beste hundebøker du trenger

3NoToTek Anti Bark Scentless Spray Collar

Innotek Anti Bark Scentless Spray CollarDe fleste hundeeiere er ikke store fans av de elektriske støtkollarene, og med rette, men Innotek har et godt alternativ.

Anti Bark Scentless Spray Collar er basert på samme ide, men bruker en mer human måte å korrigere en hund. Hvis hundens bjeffing kjører deg gal, og det ser ut til at han bjeffer nonstop, er anti-barkspray kragen fra Innotek akkurat det du trenger.

Når du utstiller din fido med denne sprøytehunden, vil en harmløs spray spray på hunden din hver gang han bjeffer. Anti-Bark Spray Collar forholdene hunden din for å stoppe bjeffer i stedet for å straffe ham som en sjokk krage ville. Innotek hevder at deres forskning viser at anti-barkspray kragen vil redusere hundens ulempe bjeffer med opptil 88 prosent.

Lærer hunden din for ikke å bjeffe uopphørlig, bør være en del av hver hunders eier Puppy Training Home Course. Denne kragen bruker en citronella spray som vil gjøre absolutt ingen skade på hunden din, og det er en størrelse som passer alle. Innotek Anti-Bark Collar er lett og veldig behagelig for hunden din. Denne kragen bruker et 6 volt alkalisk batteri, som er inkludert når du kjøper det.

Puppy Pee Training Problems

4 Fire Paws Wee Wee Pads for valper / Voksne

Fire Paws Wee Wee Pads for valper / VoksnePee Pads er en av de beste hundprodukter for å løse problemer med hunden, fordi du setter hjemmet ditt til et bad, hvor nesten alle valper elsker å gjøre.

Disse Wee wee pads fra fire poter er flott å ha på hånden mens toalett trening valper, og også fungere bra for eldre hunder med inkontinensproblemer.

Fire Paws Wee Wee Pads bruker selskapenes 5-lags lekkasikker gulv rustningssystem, slik at de er ekstremt absorberende og kommer med en 100 prosent lekkasikker garanti. De er også laget med en tungt lekkasikkert liner som beskytter gulv og tepper fra våthet og lukt av hundens urin. Det er et perfekt verktøy å bruke mens Toalett trening valper.

Den innebygde attraktikanten trekker hunden din til puten for lettere trening, og den superabsorberende quiltet kjernen tillater maksimal absorpsjon. Pluss, det hurtigtørrende topplaget hindrer at kjæledyret ditt sporer rotet rundt huset. Disse wee wee pads er tilgjengelig i mange størrelser for å passe noen hund fra valper til ekstra store raser.

I SLEKT: 15 beste valp potty pads for toalett trening

5 Skyt ikke hunden!

DonDette er en veldig informativ, enkel å følge boken som er full av must-vet hundetreningstips.

Karen Pryor "S Ikke skyt hunden! Den nye teknikken til undervisning og opplæring har ledsaget mange hjem hundetrenere på veien til en veloppdragen hund. Karen er en dynamisk dyre trener som tror på prinsippene og praktiske bruksområder av positiv forsterkning når man lærer en hund ny atferd. I denne boken forklarer hun hovedprinsippene for dyreadferd.

Ikke skyt hunden! har mange eksempler som brukes til å undervise og trekke fokus på en mer positiv måte å jobbe gjennom atferdsmessige utfordringer med hunden din. Pryor fokuserer på clicker trening for å skape ny oppførsel og endre dårlig oppførsel uten å rope på, tvinge eller straffe hunden din. Det er definitivt En må lese for hundeeiere.

I denne boken inneholder Karen Pryor også sine åtte metoder for å sette en stopper for alle typer uønskede hunderadferdigheter og hennes 10 lover av å forme atferd gjennom & # 8220; kjærlighetsopplæring.& # 8221; Det er en utmerket ressurs for alle som leter etter en solid treningsmetode for å jobbe med sin valp.

6 Lupin Training Lead

Lupin trening lederEn av de beste produktene for å løse hundens oppførselsproblemer er en god treningsledning.

Lupin trening leder er flott å bruke på hunden din når du lærer ham om de grunnleggende walking-kommandoene som oppholde seg og komme. Det er et perfekt verktøy for å hjelpe deg Lær hunden din hvordan du går på snor. Denne ledningen gir også hunden din nok plass til å utforske uten å komme i for mye trøbbel.

Lupin Leads er laget i Conway, New Hampshire og er garantert, selv om de blir tygget. De fleste andre selskaper gjør ikke det tilbudet på deres ledere. Disse hundens bånd er laget av vevd nylon og kan vaskes vaskes og lufttørkes.

Lupine-leder er laget med sterk bar-klebrigning og praktiske revers-gate snaps. De er tilgjengelige i mange farger for å matche noen hunder personlighet og stil, og de kommer i 15 meter og 30 fot lengder.

I SLEKT: 9 Beste Dog Tech Devices Pet Eiere Love

7 Agility trening for deg og din hund

Agility trening for deg og din hundNår hunder har for mye samarbeidet energi, kan de oppføre seg dårlig og tro det eller ikke, det gjør vondt deres følelser Så mye som det gjør din når du må skille dem.

Noen ganger kan svaret være så enkelt som hunden din trenger å brenne av litt av den pent opp spenningen. Agility trening for deg og din hund: fra bakgård moro til høy ytelse trening av Ali Canova, Joe Canova, og Diane Goodspeed er en flott bok for å lære deg alt om hunden Agility Training, og du vil lære kreative måter å hjelpe din fido, la av litt damp.

Joe og Ali Canova er to av de beste hundenes agility konkurrenter i Amerika, og de har skrevet denne boken for å få deg og din hund startet i Agility Training. De gjør det enkelt med sin trinnvise tilnærming og fotdiagrammer, for ikke å nevne kurset illustrasjoner og vakre fotografier. De garanterer suksess for enhver hunder rase, fra medium og Små familiehunder til ekstra store raser.

Agility trening for deg og hunden din tilbyr selv ideer og teknikker om hvordan du bygger ditt eget smidighetskurs rett i din egen bakgård. Stol på meg, hunden din vil elske deg for det! Du kan til og med trene din pooch til å utføre profesjonelt hvis han nyter sporten så mye.

I SLEKT: Topp 5 beste lekepenger for hunder

Valpetreningstips og korrigeringsproblemer

8 Den veloppdragen valp

Den veloppdragen valpHvis du leter etter en god les som er rask og veldig lett å forstå dette er boken for deg. Det vil ikke ta lang tid å komme seg gjennom, og du kan søke hva du lærer med en gang.

Den veloppdragen valpav Dominique de Vito er en gammel skolehund trening tilnærming som fungerer. Selv etter at du er ferdig med å lese den, kan du bruke den som en hurtigreferansehåndbok når du trenger en oppfriskning.

Så du har vedtatt en valp, eller du tenker på det i det minste, nå hva gjør du? Denne boken lærer deg alt det grunnleggende som du trenger å vite for å løse vanlige atferdsproblemer som vil oppstå med ditt nye Furry-familiemedlem, inkludert husopplæring, turgåing, hopping, manerer og så videre. Denne hurtigreferanseføreren beskriver alt det grunnleggende for å ta vare på din nye valp.

Dominique de Vito er en Sertifisert hundetrener, Et medlem av Association of Pet Dog Trainers og Dog Writers Association. Den veloppdragen valp er et godt treningshjelp for å hjelpe deg med å heve en veloppdragen valp som du vil være stolt av.

9 Don Sullivan Perfect Dog Fast Results Pet Training Package

Don Sullivan Perfect Dog Fast Results Pet Training PackageKjøpe de beste valpene leker og håper din nye hund vil ikke tygge dine eiendeler er ikke den beste måten å trene en valp.

Hvis du har tid, tålmodighet og vilje til å jobbe en på en med hunden din, så er dette den perfekte pakken for deg. Don Sullivan`s Perfect Dog Fast Results Training Package tilbyr garanterte resultater for enhver størrelse og rase av hunden.

Den enkle å følge metoden tok tiår å utvikle seg, men det har vist seg å fungere effektivt. Den patenterte kommandobaren imiterer korreksjonen av hundens mor, akkurat som når han var en valp. Med hjelp av denne treningspakken vil du eliminere aggresjon, hopping, bånd som drar og unødvendig bjeffer pluss mange flere atferdsmessige utfordringer som du kan oppleve med poochen din.

Når du har kjøpt en hund, Det er din plikt som en kjæledyrseier å trene ham også. Den raske resultatpakken lærer de grunnleggende teknikkene og legger også til spesielle forsterkningsøvelser ved hjelp av den proprietære henting ballen. Din hund vil lære viktige lydighetskommandoer som kommer, bli, og legg deg ned mens du får sin mye trengte øvelse. Det inkluderer også 100% lær treningshansker som vil legge til styrke til grepet ditt og beskytte hendene dine.

I SLEKT: 9 Beste Dog Tech Devices Pet Eiere Love

10 hundetrening

HundetreningFør du kaster i håndkleet og gir opp på å trene hunden din, må du lese denne boken. Etter å ha lest det, vil kjæledyret ditt være en helt ny hund.

Med hjelp av Hundetrening: Treningsmetoder for en godt trent og lydig hund av Joseph Moore, din pooch vil være en mer lydig og veloppdragen hund, garantert. Først lærer du hva som forårsaker dårlig oppførsel i utgangspunktet, og da forklarer Moore måtene å jobbe gjennom dem og lære hunden bedre måter å oppføre seg på.

Du kan bare omdirigere og korrigere dårlig oppførsel i hunden din når du forstår fullt ut hvorfor de gjør det i utgangspunktet. Etter å ha lest hundetrening: treningsmetoder for en godt trent og lydig hund, lærer du grunnleggende om dyreadferd, hvordan å skille din frustrasjon og forstå hunden din, og de beste måtene å håndtere problemer som potty trening.

Som andre opplæringshjelpemidler på denne listen over de beste produktene for å løse hundens oppførselsproblemer, vil denne boken hjelpe deg å forstå hunden din og forbedre forholdet som du deler. Å forstå hunden din og deres stygg atferd vil hjelpe dem til å bli elskelig familie kjæledyr som du vet at de kan være.

Les neste: 5 beste hundetrening godbiter for å raskt trene voksne hunder og valper

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Beste hunden forsyninger for å løse dårlig hundenes oppførsel problemer