9 Beste dog tech devices pet eiere love

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighet

GPS MicroChip

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetDette hundeteknologi har eksistert i mange år nå, og det kan være den beste hundeknologien og viktigst for hunden din eller andre kjæledyr å ha.

GPS mikrochipping er en prosess hvor en identifiserende integrert kretsbrikke er implantert i kjæledyret ditt nesten smertefritt med en nål. Du må ta hunden din til deres veterinær for å få brikken implantert, og det er mange alternativer å velge mellom etter at du har bestemt deg for å mikrochip din pooch.

Microchips for hunder bruker en lignende teknologi til hund gps trackers som kan spores med en spesiell radiomottaker, og det kan fortelle deg hvor hunden din er i tilfelle at han forlater gården eller blir tapt av en eller annen grunn. Ethvert veterinær eller dyrehospital skal kunne utføre innsetting av en GPS-mikrochip for en liten avgift og hjelpe deg med å registrere seg hos Microchip-firmaet.

Merk at mikrochipping ikke erstatter identifikasjonskoder på kjæledyret ditt, men gir en ekstra forsvarslinje hvis tagger eller hundens krage faller av. De fleste lyskilder, dyrekontrollkontorer og veterinærklinikker har mikrochip-lesere, og noen rettshåndhevende byråer gjør det også. GPS mikrochipping for hunder er så verdifull teknologi som mange hundetreningsanlegg, Shelters, og redningsbyråer krever mikrochipping før dyrene kan bli vedtatt.

Augiedog avføring verktøy

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetDe Augiedog avføring verktøy bidrar til å lette byrden av å rydde opp rotet din hund går bak på turer.

Alle hundeeiere hater å måtte håndtere hundavfall og rydde opp etter deres fido; Det er imidlertid en av de nødvendige onde å ha en hund som din beste venn. Heldigvis, noen av de beste hundeknologien bidrar til å lette denne byrden.

Augiedog avføring verktøyet regnes som en av de Beste hunden poop scoopers på markedet av mange hundeeiere. Det fungerer som et vakuum, suger opp avføringen og lagrer den til du kommer hjem og kan kassere det riktig. Eiere trenger ikke lenger å bruke baggies eller rydde opp etter at hunden deres bruker hendene og frowning i prosessen.

I SLEKT: Må ha hund forsyninger hver eier burde ha

Med Augiedog avføring verktøyet, trenger du aldri å bøye seg over eller komme for nær motbydelig lukt av hundens avføring. Enheten er utstyrt med en justerbar teleskopaksel som kan justeres for å passe hundenes eiere av forskjellige høyder. Håndtaket har et veldig behagelig grep, og Augie-stolverktøyet er veldig ergonomisk.

Med denne hunden teknologien må alle hundeeiere gjøre, senke fatet åpningen over avføringen og trykke på bryteren. Deretter kan vakuumhandling aktiveres ved å trykke på & # 8220; pickup & # 8221; knappen som er beleilig plassert på undersiden av håndtaket. For å avhende hunden Poop, hold verktøyet over et toalett eller avfallsbeholder og trykk på> 8221; knapp. Skruen vil slå og slippe avfallet. Gjort.

FITBARK

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetFITBARK er en hundaktivitetsporing som festes til kjæledyrets krage og lar deg koble til smarttelefonen din for å se hundens vitale tegn i sanntid.

Hvis du noen gang har lurt på om hunden din får nok mosjon, eller kanskje har du en eldre hund hvis aktivitet du vil aktivt spore til en brev Nummer, så er Fitbark en av de beste hundeknologien for det. Når du legger til enheten til din hundens krage, Det vil begynne å spore Fido-aktiviteten din umiddelbart, og Fitbark jobber selv med noen form for hundesele eller spesielle hundetreningskrakter.

Sporingsenheter blir bedre og bedre med mer Pet Tech Companies Bli med i løpet. FitBark Dog Activity Tracker kan gi deg daglige helsemål for kjæledyret ditt basert på kjæledyrets størrelse, vekt og spisevaner. Sporingsenheten vil også informere deg om hvor mye aktivitet hunden din trenger hver dag for å bli i topphelsen. Det fungerer med hunder av enhver størrelse eller rase og kan passe krage på opptil 30 mm bred.

Det er mange av Smarte krage rundt i dag, Men Fitbark har etablert seg som en av de beste hundeknologiske produktene på markedet, og enheten har fått popularitet blant mange hundeeiere de siste årene. Det kan lagre opptil tre uker med data, og det overfører at data fra enheten, via FitBark-appen, deretter gjennom smarttelefonen, og til slutt i skyen der informasjonen er lagret så snart den kommer i nærheten av hunden eiers iPhone eller valgfri hjemmebasenhet.

Power Pet automatisk kjæledyr dør

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetPower Pet Automatic Pet Door er perfekt for hundeeiere hvis hunder elsker å hele tiden gå utenfor.

Power Pet Dog Door har eksistert en stund, og vi har til og med vurdert det som en av de Beste hundedører Du kan kjøpe online i dag. Denne beste hunden Tech-elementet vil ikke være nyttig for alle, og hundeeiere som kan få mest mulig verdi ut av denne dyre kjæledyrdøren for hunder, er vanligvis de som bor i et område med rikelig med dyreliv, skoger, felt utenfor hvor hunder kan Stå regelmessig fritt.

Denne automatiske kjæledyrdøren er elektronisk låst og reagerer bare på en sensor som festes til kjæledyrets krage, slik at hunden din går inn eller ut som han gleder seg mens han holder andre dyr ut av huset ditt. Den primære bekymringen for mange hundeeiere er at inntrengere kan få tilgang til sitt hjem gjennom dette hundedør; Men i motsetning til mange andre dører for kjæledyr, trenger du ikke å bekymre deg for det med Power Pet Automatic Pet Door.

I SLEKT: Essential hundeprodukter til kjæledyrseiere med barn

Den eneste gangen denne hunden døren vil åpne er hvis sensoren aktiverer den, eller hvis du trykker på aktiveringsknappen på innsiden av døren. Dette automatisk kjæledyr dør vil la pooch ha tilgang til huset ditt mens du er borte og vil også isolere ditt hjem mye bedre enn tradisjonelle kjæledyrdører. De kommer i mange forskjellige størrelser for å passe nesten alle husdører.

Petcube

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetPetcube er et lite kamera som sitter på toppen av en overflate og lar deg se hva din pooch er opp til fra hvor som helst i verden.

Hundeeiere som befinner seg hele tiden hjemmefra, og deres kjæledyr vil være svært fornøyd med denne hundenes teknologi som vi har tidligere snakket om. Dette er en ny måte for kjæledyrforeldre til å kommunisere med sine hjørnetenner, få se dem og sosialisere med dem langt unna. Petcubes kamera kobles til iOS eller Android-smarttelefonenheten din gjennom PetCube app.

Vi har bestemt oss for å inkludere dette på listen over Best Dog Tech av mange grunner. Ikke bare kommer Petcube med kameraet, slik at du kan se kjæledyret ditt, men det inkluderer også en høyttaler slik at FIDO kan høre stemmen din, og til og med en laserpeker, slik at du kan spille et spill med hunden din mens du er borte og Han er i ferd med å oppleve separasjonsangst hjemme uten deg. Det er den perfekte måten å holde poochen din fra å bli ensom når det ikke er hjemme for å samhandle eller leke med ham.

Mange hunder lider av en av Mest vanlige atferdsproblemer - Separasjonsangst, og hundforeldre kan vanligvis legge merke til dette fra hundens kroppsspråk. Petcube er en perfekt måte å bidra til å bekjempe dette problemet som ofte avvises av mange.

Hvilke mange hundeeiere glemmer å innse er at separasjonsangst er et alvorlig problem for hundens helse, og det er viktig å kunne sjekke inn med hunden din et par ganger om dagen for å hjelpe ham med å føle at du fortsatt er nær av. Dette kan potensielt lette noe av angst din fido føler hvis han fortsatt kan se deg og til og med spille et raskt spill med deg.

PintoFeed

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetDe PintoFeed fra PetNet gir en god følgesvenn til din PetCube-kamera enhet fordi den gir en lignende funksjon - omsorg for hunden din når du må være borte fra hjemmet.

Pintofeed ble støttet på indiegogo For noen år siden, og er nå et populært element blant hundeeiere. Det er en automatisk kjæledyrmater som dispenserer hundemat Når du forteller det til. Hvordan kommuniserer du med enheten? Gjennom en app på smarttelefonen eller annen kompatibel enhet, selvfølgelig!

Denne automatiske hundemateren lar deg håndtere fôringstider, delstørrelser, og til og med hvor fort hundemat er dispensert for hunden din å nyte. Disse funksjonene hjelper deg med å håndtere hundens vekt og holde dem i optimal helse. Petnet Smart Feeder for hunder vil til og med hjelpe deg med å spare penger ved å kontrollere mengden mat dispensert, og forhindrer overfeeding av ditt domesticated dyr.

I SLEKT: 10 beste billige hundemat merker

Hvis du stadig finner deg selv å løpe sent for å sette ut kibble for hunden din, eller du er bekymret for tidspunktet for din beste venns måltid, vil PintoFeed være en perfekt livssparer for deg. Denne enheten sender en melding til smarttelefonen din når hunden din er matet, så det er ikke nødvendig å bekymre deg om din pooch spiser når og som han selv mens du ikke er der. Petnets automatiske kjæledyrmater kan holde opptil 10 pund av hundemat som holdes frisk takket være en lufttett forsegling.

Halo Mini

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetDe Halo Mini er en veldig lett, kul utseende LED-opplyst hund krage som holder kjæledyret ditt trygt om natten eller i svakt opplyste områder når han er ute.

Halo Mini er enda et Best Dog Tech-prosjekt som Petpreneurs har nylig utviklet som svar på Pet Industry`s Boom. Enheten er perfekt for natteturer fordi det gjør at hunden din lett kan sees av deg og av drivere på veien, noe som tillater eiere og deres kjæledyr for ekstra frihet og lindring av bekymring.

Halo Mini`s oppladbare batteri kan holde kragen opplyst i 75 timer etter bare en ladning. Det er lett og lett oppladet gjennom en USB-port, og det er også værbestandig og reflekterende rundt hele kragen, ikke bare en del av kragen som andre lignende hundeprodukter.

Halo Mini`s Dog Collar er også ganske bra for å holde oversikt over din pooch når du går for lengre opplevelser: reiser med hunden din, går camping eller Vandring med kjæledyret ditt.

Enten du prøver å lære din fido å gå i bånd eller la ham løs i et åpent område, vil Halo Mini hjelpe deg med å holde øye med kjæledyret til enhver tid. Denne hunden kragen kommer i tre farger (rød, grønn og blå) og tre størrelser som spenner fra 35cm til 55cm.

Godoggo Fetch Machine

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetHund eiere som er heldige å ha hunder med mer energi enn seg selv vil finne Godoggo& # 8216; s automatisk hente maskin et utmerket hund produkt for daglig bruk.

Hvis vi diskuterer alle typer teknologi for hunder, er det ingen måte, vi vil ikke nevne denne hunden, som vil Hold pooch opptatt for timer. Godoggo er et automatisk spill som vil kaste baller for hunden din etter at ballen har blitt droppet i kurven på toppen av maskinen. Det er en uendelig syklus hvis hunden din spiller den riktig, og vil holde poochen underholdt i lang tid.

Godoggo Fetch Machine leveres med flere innstillinger for hastighet og avstand for å matche hundens evner, og det er også utstyrt med en sikkerhetssensor for å stoppe den fra kaster Skyt en ball hvis hunden din er for nær. Hvis du vil ha mer innspill eller ikke kan få hunden til å slippe ballen i kurven, er det også en fjernkontroll, slik at du kan kontrollere når enheten slipper ut en ball. Det er alltid viktig å velge Høyre leker for hunden din basert på deres alder, og denne fungerer bra for valper i alle aldre.

I SLEKT: 25 beste hund leker til kjæledyr som tygger mye

Vi har tidligere publisert en video av en lignende enhet - TheFetch Pet Toy, Men prinsippet er det samme. Du kan se at det er lett å tilbringe timer med å se hunden, nyte seg selv med et spill med å hente mens du kan slappe av og være lat, eller du kan bare legge det ut for kjæledyret ditt å bli underholdt mens du er borte.

Auto Stop-funksjonen holder Godoggo Fetch Machine fra å løpe med mindre en ball returneres til bøtte. Den tilbyr tre forskjellige tidsinnstillinger og tre avstandsinnstillinger, slik at du kan tilpasse maskinen for å møte hundens behov.

Sony Dog ActionCam

Beste dog tech enheter kjæledyr eiere kjærlighetSony ActionCam er et stykke teknologi kan være mer for deg enn kjæledyret ditt, men det er fortsatt en veldig fin enhet som alle teknologiske geeks med hunder vil elske.

Dette er et bærbart kamera som hviler på hundens rygg med bruk av a hundesele Mens du filmerer alt ditt pooch gjør fra hans synspunkt i løpet av dagen. Det er en fin måte å få unike og interessante videoer av en hunds pov mens du reiser med hunden din eller går på ferie et sted, og deretter rediger dem i en høydepunktsrulle. Dette er også hvordan du holder øye med kjæledyret ditt i løpet av dagen når du trenger å se hvilken ekkel innsats han er opp til for øyeblikket.

Sony ActionCam for hunder er utstyrt med integrert Wi-Fi, ulike forskjellige moduser, inkludert mange sakte bevegelsesinnstillinger og et vanntett foringsrør. Det er nesten like godt som det berømte GoPro-kameraet, og er designet spesielt for aktive kjæledyrforeldre som liker denne typen livsstil. Kameraet er festet til en hundesele som kroker over og rundt hundens torso.

Det er et fjell for ActionCam på toppen av selen for å holde kameraet høyere, noe som gjør at eieren kan skyte opptak til en gunstigere vinkel. Selen er justerbar, men er bare egnet for hunder som veier mer enn 33 pounds og har en mageomkrets på mellom 20 og 31 tommer. Nå, hvis bare vi kan lære hundene å ha noen ferdigheter i en profesjonell Cameraman & # 8230;

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Beste dog tech devices pet eiere love